8 Μπριζόλες Χοιρινές
8 Φέτες πατάτες χοντρές
8 Ροδέλες Πιπεριάς
8 Ροδέλες Ντομάτας
8 τεμάχια τυρί σκληρό της αρεσκείας μας
1 Κρεμμύδι ξερό μεγάλο
2-3 σκελίδες σκόρδο
4-5 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
8 τεμάχια λαδόκολλα
8 τεμάχια αλουμινόχαρτο
Εκτέλεση.
Βάζουμε τις μπριζόλες μέσα σε μία λεκάνη προσθέτοντας ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ψιλοκομμένη τη ρίγανη και το κρεμμύδι χτυπημένο στο μπλέντερ.
Κρύβομαι στα χέρια μας να πάει παντού όλο το μείγμα.
Αφήνουμε για καμιά ώρα περίπου να τραβήξουν όλα τα υλικά.
Στο διάστημα αυτό πλένουμε τις ντομάτες τις πιπεριές και τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες περίπου πάχους 1 εκατοστό η κάθε μία.
τοποθετούμε πάνω σε ένα τραπέζι τα φύλλα του αλουμινόχαρτο και πάνω σε αυτό τα κομμάτια της λαδόκολλας.
Βάζουμε πάνω στη λαδόκολλα μία μία μπριζόλα ένα κομμάτι ντομάτα μία πιπεριά και την πατάτα και το τυρι.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο σκόρδο στην καθεμία που εν τω μεταξύ το έχουμε λιώσει στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο σκόρδο στην καθεμία που εν τω μεταξύ το έχουμε λιώσει στο μπλέντερ.
με ένα κουτάλι βάζουμε και από το μείγμα με το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο που έχει μείνει μέσα στη λεκάνη μας σε κάθε μία μπριζόλα. καλό είναι αυτό να το κάνουμε τη στιγμή που ετοιμαζόμαστε να τυλίξουμε μία-μία για να μην τρέξουν τα ζουμιά!
Τυλίγουμε καλά πρώτα με τη λαδόκολλα γυρίζοντας προς τα μέσα τις άκρες και μετά με το αλουμινόχαρτο!
Βάζουμε 1-1 πακετάκι μέσα σε ένα ταψί.
Ψήνουμε για μιάμιση ώρα περίπου σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει πριν στους 230 βαθμούς.
Στη 1:30 Θα ανοίξουμε τα πακετάκια και θα τα αφήσουμε να πάρουν λίγο χρώμα!
Σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες!
Καλή Επιτυχία!
Σfίσυ Μ.