17 Ιουν 2015

« Σοφά Λόγια : Ονορέ Ντε Μπαλζάκ » !!

Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!
Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε…. Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!


Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 17 Ιουνίου (video) **

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 17 Ιουνίου 2015

ΜΑΝΟΥΗΛ, ΣΑΒΕΛ, ΣΜΑΗΛ, ΦΙΛΟΝΕΙΔΗΣ, ΠΙΩΡ, ΙΣΑΥΡΟΣ, ΙΝΟΚΕΝΤΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΡΜΕΙΑΣ, ΦΙΛΗΚΑΣ, ΠΕΡΕΓΡΙΝΟΣ, ΥΠΑΤΙΟΣ, ΙΩΣΗΦ, ΑΛΜΠΑΝ, ΙΣΑΑΚ, ΚΛΗΜΗΣ, ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.
Νηστεία
Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Άγιοι Μανουήλ, Σαβέλ και Ισμαήλ
Άγιος Φιλονείδης (1) Ιερομάρτυρας επίσκοπος Κουρίου
Όσιος Πίωρ
Άγιος Ίσαυρος και οι συν αυτώ Βασίλειος, Ιννοκέντιος, Ερμείας, Φιλήκας και Περεγρίνος
Όσιος Υπάτιος ο εν Ρουφινιαναίς
Όσιος Ιωσήφ ο αναχωρητής
Άγιος Alban πρωτομάρτυς Βρεταννίας
Όσιοι Ισαάκ, Κλήμης, Κύριλλος, Νικήτας και Νικηφόρος εκ Ρωσίας

 (1) Ο άγιος Φιλονείδης, ήταν επίσκοπος Κουρίου, επί εποχής του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Συνελήφθη και μαζί με άλλους χριστιανούς ρίχθηκε στη φυλακή όπου αφού είδε τους συγκρατούμενους του να μαρτυρούν και επειδή δεν ήθελε να βεβηλώσουν το σώμα του οι ειδωλολάτρες, έδεσε το τύλιξε το κεφάλι του με ένα μαντήλι και έπεσε από ένα ψηλό σημείο. Λέγετε μάλιστα ότι η ψυχή του ανελήφθη στους ουρανούς πριν ακόμα το άγιο του σώμα φτάσει στη γη, όπου περισυνελέγη από χριστιανούς και ετάφη με πρέπουσες τιμές.


Περισσότερα »

«Μια γλυκεία Καλημέρα από καρδιάς» !


Περισσότερα »