22 Νοε 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΩΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ».

Ο Δήμος Καλαμάτας, σύμφωνα με την υπ. αρ. 70/2014 μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΩΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ», προβαίνει στην αναζήτηση ενδιαφερομένων για την προμήθεια υλικών.
Ο προϋπολογισμός μελέτης είναι 9.984,53€ με το ΦΠΑ. Η προμήθεια εντάσσεται στο τεχνικό πρόγραμμα του έτους 2014 με πίστωση 10.000,00€ (με το Φ.Π.Α.), χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ 2014 με Κ.Α. : 30.7131.07.


Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βλέπουν τη μελέτη εδώ ή να επικοινωνούν με την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 27213-61753 με τον κύριο Ζάννη Παναγιώτη, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Οι προσφορές θα γίνουν δεκτές στις 26/11/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Ψαρών 15.


Πηγή : kalamata.gr
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 22 Νοεμβρίου 2014ΦΙΛΗΜΩΝ, ΑΡΧΙΠΠΟΣ, ΟΝΗΣΙΜΟΣ, ΑΜΦΙΑ,ΚΙΚΙΛΙΑ, ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ, ΤΙΒΟΥΡΤΙΟΣ, ΑΒΒΑΣ, ΜΑΞΙΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ, ΜΕΝΙΓΓΟΣ, ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΕΥΦΗΜΙΑ, ΘΑΛΑΛΑΙΟΣ, ΑΝΘΙΜΟΣ, ΑΓΑΠΙΩΝ, ΑΓΑΠΙΟΣ, ΣΙΣΙΝΟΣ, ΚΛΗΜΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιοι Φιλήμων ο Απόστολος, Άρχιππος, Ονήσιμος και Απφία
Άγιοι Κικιλία (1), Βαλεριανός και Τιβούρτιος
Όσιος Αββάς
Άγιος Μάξιμος ο Καπιτουλάριος
Άγιοι Μάρκος, Στέφανος και Μάρκος
Άγιος Προκόπιος ο Παλαιστίνιος
Άγιος Μένιγνος (2)  ο κναφέας
Όσιος Κάλλιστος ο Β', Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης
Άγιοι Χριστόφορος και Ευφημία
Άγιοι Θαλαλαίος και Άνθιμος
Άγιος Θαδδαίος
Άγιος Αγαπίων ο Ρωμαίος
Άγιος Αγάπιος
Άγιος Σισίνιος ο Ιερομάρτυρας
Άγιος Κλήμης ο Θαυματουργός επίσκοπος Αχρίδας της Βουλγαρίας
Όσιος Γερμανός Ιδρυτής Ιεράς Μονής Εικοσιφοινίσσης
(1) Η Αγία Κικιλία έζησε τον 3ο μ.Χ. αιώνα επί εποχής αυτοκράτορα Διοκλητιανού.  Οι γονείς της ήταν ευγενείς ειδωλολάτρες αλλά η Κικιλία ασπάστηκε τον χριστιανισμό. Αργότερα παντρεύτηκε τον Βαλεριανό, έναν ευγενή νέο αλλά ειδωλολάτρη. Ο  Βαλεριανός  ασπάστηκε κι αυτός μαζί τον αδελφό του Τιβούρτιο τη χριστιανική πίστη.  Και οι τρείς τους  ασκούσαν  φιλανθρωπικό  έργο μέχρι που τους συνέλαβαν και επειδή δεν αρνήθηκαν το Χριστό, καταδικάστηκαν σε θάνατο με αποκεφαλισμό.

(2) Ο άγιος Μένιγνος γεννήθηκε στην Κολωνία του Ελλησπόντου, επί αυτοκράτορα  Δεκίου, διώκτη χριστιανών.
Κατά το μεγάλο διωγμό των χριστιανών ο Μένιγνος, ομολόγησε στην αγορά την πίστη του στον Ιησού και προέτρεψε τους Χριστιανούς να σταθούν πιστοί στον Κύριο.  Συνελήφθηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο  δι΄ απαγχονισμού.
Περισσότερα »

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει σύμφωνα με την υπ. αρ. 430/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, επαναληπτικό πρόχειρο ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό με συμπλήρωση τιμολογίου με έγγραφες και ενσφράγιστες προσφορές σε ενιαίο έντυπο προσφοράς και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος, σύμφωνα με τις διατάξεις της 11389/93 Υ.Α. Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α., για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια και τοποθέτηση περιφράξεων, απαραίτητων για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών του Δήμου.

Ο προϋπολογισμός είναι 38.737,62 με το Φ.Π.Α. Η προμήθεια εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2014 με τίτλο " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ   με Κ.Α. 35.7135.08.
Οι προσφορές θα υποβάλλονται στο γραφείο της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών (κτίριο του Δήμου) Παπατσώνη 4 Καλαμάτα μέχρι την 27η Νοεμβρίουημέρα Πέμπτηκαι ώρα 11:00π.μ.
Οι προσφορές που θα υποβληθούν μπορεί να καλύπτουν το σύνολο της προμήθειας ή να δίνονται ξεχωριστά για κάθε είδος.
Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν το μειοδότη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και την παραλαβή των τευχών μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα, 2721360848 και 2721360845.
πηγή : kalamata.gr
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 22 Νοεμβρίου (video) **

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :


Περισσότερα »

« Καλημέρα σας ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! »


Περισσότερα »