3 Απρ 2013

10 σημεία με την καλύτερη… θέα στον κόσμο!


10. Στην κορυφή του Empire State Building, ΗΠΑ
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
9. Στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
8. Στο χείλος του Grand Canyon
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
7. Στην κορυφή του Έβερεστ
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
6. Στην κορυφή του Machu Picchu
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
5. Όσο πιο ψηλά στο Glacier National Park
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
4. Ο βυθός στα νησιά Γκαλαπάγκος
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
3. Η Γη από το Διάστημα
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
2. Η Οροφή στην Καπέλα Σιξτίνα
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!
1. Το Βόρειο Σέλας
perierga.gr - 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!

Πηγή perierga
Περισσότερα »

Ο Καιρός Αύριο 4 Απριλίου 2013


http://maps.google.com/maps/api/staticmap?center=38.4,23.4&maptype=satellite&zoom=5&size=200x220&sensor=false&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s5.png|shadow:false|40.74,25.6000000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s5.png|shadow:false|40.9,22.9446070&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s8.png|shadow:false|39.4244946,20.7000000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s3.png|shadow:false|36.777371,22.1091159&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s2.png|shadow:false|38.24,23.7500000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s3.png|shadow:false|35.58,25.1385260&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s2.png|shadow:false|38.004465,21.7370665  Ο Καιρός Αύριο  4 Απριλίου 2013

Πέμπτη - 4/4/2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωί 14°C Αρκετά σύννεφα4 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 78%
Μεσημέρι 21°C Καθαρός4 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 44%
Βράδυ 15°C Καθαρός3 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 76%

Πέμπτη - 4/4/2013

Αθήνα: Κέντρο

Πρωί 15°C Λίγα σύννεφα4 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 73%
Μεσημέρι 23°C Καθαρός3 Μποφόρ ΔΥγρασία 35%
Βράδυ 18°C Καθαρός3 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 54%

Πέμπτη - 4/4/2013

Θεσσαλονίκη

Πρωί 10°C Συννεφιασμένος4 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 60%
Μεσημέρι 20°C Καθαρός3 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 33%
Βράδυ 16°C Καθαρός2 Μποφόρ ΝΔΥγρασία 47%

Πέμπτη - 4/4/2013

Πάτρα

Πρωί 13°C Ασθενής βροχή3 Μποφόρ ΔΥγρασία 91%
Μεσημέρι 18°C Λίγα σύννεφα3 Μποφόρ ΔΥγρασία 63%
Βράδυ 13°C Λίγα σύννεφα1 Μποφόρ ΔΥγρασία 83%


Πέμπτη - 4/4/2013

ΣΠΑΡΤΗ

Πρωί 13°C Λίγα σύννεφα4 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 70%
Μεσημέρι 22°C Καθαρός4 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 29%
Βράδυ 15°C Καθαρός4 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 57%

Πηγή : http://kairos123.gr/
Περισσότερα »

Πάρκαρε… μέσα στο εστιατόριο!


Πολύ πεινασμένη φαίνεται πως ήταν η 71χρονη οδηγός της… διαλυμένης Tesla S της φωτογραφίας μας.


Το παράξενο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στη πόλη Καμαρίλο της Καλιφόρνια. 

Η ηλικιωμένη κάτοχος του πολυτελούς ηλεκτρικού οχήματος, προσπάθησε να παρκάρει έξω από το εστιατόριο «Lure Fish House» αλλά όπως μάλλον έχετε ήδη αντιληφθεί, αντί για φρένο, πάτησε γκάζι.

Έτσι «πάρκαρε» την Tesla μέσα στο χώρο εστίασης, σοκάροντας και τις άλλες 3 φίλες της που επέβαιναν στο όχημα! Ευτυχώς γλίτωσαν μόνο με το σοκ.

«Συνήθως τέτοια παράξενα ατυχήματα, συνοδεύονται από τραυματισμούς. Ευτυχώς αυτό δεν συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση», δήλωσε στο vcstar.com ο επικεφαλής του τοπικού τμήματος της πυροσβεστικής που κλήθηκε να… χειριστεί το συμβάν.


Του Πάνου Σεϊτανίδη (Twitter.com/SeitanAuto) Πηγή newsauto
Περισσότερα »

Δείτε το ενοικιαστήριο που κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Περισσότερα »

Mανδραγόρας ή σερνικοβότανο!http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/Ernte_eines_Alrauns_%28Medicina_antiqua%29.jpg/160px-Ernte_eines_Alrauns_%28Medicina_antiqua%29.jpg 
Ο μανδραγόρας, λόγω των υπνωτικών ιδιοτήτων και της ανθρωπόμορφης ρίζας του, έχει περιβληθεί από την αρχαιότητα με μυστηριώδεις, υπερφυσικές ιδιότητες και δεισιδαιμονίες.
Τον χρησιμοπιούσαν ως φυλαχτό για την προστασία από τον θάνατο και την ασθένεια. Θεωρούσαν, επίσης, ότι η παρουσία του οφειλόταν σε φαινόμενα μεταμψύχωσης ατόμων που είχαν αυτοκτονήσει και ότι όταν ξεριζωθεί βγάζει μια δυνατή κραυγή, ο οποία μπορεί να προκαλέσει τη τρέλα ή τον θάνατο σε όσους την ακούσουν.
Γι΄αυτό ξερίζωναν τους μανδραγόρες νύχτα με πανσέληνο, με τη συνοδεία προσευχών και ιεροτελεστιών και με τη βοήθει ενός μαύρου σκύλου δεμένου πάνω στο φυτό με σκοινί.
Ακόμη θεωρούνταν μεταγενέστερα ότι αν πιεις το αφέψημα της ρίζας του θα κάνεις αρσενικά παιδιά, εξ ου και η ονομασία του σερνικοβότανο.
 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Duda.JPG/190px-Duda.JPGhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8d/Mandrake-roots.jpg/85px-Mandrake-roots.jpg
Περισσότερα στην πηγή : http://el.wikipedia.org
Περισσότερα »

« Σοφά Λόγια : Καρλ Γιούνγκ » !!!


Περισσότερα »

Το δράμα των αντρών
Η ψυχή της γυναίκας είναι μια άβυσσος

 

Κοπλιμέντα
Αν της πεις ότι είναι όμορφη, πας να την ρίξεις στο κρεβάτι. Αν δεν της κάνεις κομπλιμέντο, αδιαφορείς για κείνη, και δεν θα φταίει αν πάει με τον πρώτο τυχόντα που θα της πει ένα γλυκόλογο.


Κλάμα
Αν κλάψεις, είσαι μαμούχαλος. Αν δεν κλάψεις, είσαι ένας αναίσθητος.


Γυμναστική
Αν γυμνάζεσαι και προσέχεις τη διατροφή σου λέει πως θέλεις να βρεις άλλες. Αν δεν γυμνάζεσαι, είσαι γουρούνι και φυσικά χοντρός. 


Λουλούδια
Αν της αγοράσεις λουλούδια, έχεις λερώσει τη φωλιά σου. Αν δεν της πάρεις λουλούδια, είσαι γαϊδούρι.


Χρήματα
Αν παίρνει λιγότερα χρήματα από σένα στην δουλειά, της πίνουν το αίμα! Αν παίρνεις λιγότερα χρήματα από εκείνη, είσαι άχρηστος και καλά θα κάνεις να βρεις κάτι καλύτερο, γιατί αρκετά σε ανέχτηκε!


Στόχοι
Αν νοιώθεις περήφανος για τους στόχους που έχεις καταφέρει, είσαι επιδειξίας. Αν είσαι μετριοπαθής, δεν έχεις φιλοδοξίες και ρεμάλι σε ανεβάζει τεμπέλη σε κατεβάζει.


Πονοκέφαλος
Αν εκείνη έχει πονοκέφαλο, είχε μία δύσκολη μέρα. Αν εσύ έχεις πονοκέφαλο, είναι μόνο μία πρόφαση, γιατί δεν την αγαπάς πια.


Σεξ
Αν εκείνη θέλει να κάνετε έρωτα είναι γιατί σε θέλει και σ' αγαπάει. Αν εσύ θέλεις, είναι γιατί μόνο αυτό έχεις στο βρώμικο μυαλό σου, όπως όλοι οι άντρες. 
 
 
Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Η γάτα του Τσακ Νόρις
Ακαριαίο το χτύπημα της... Πηγή newsbeast

Περισσότερα »

Gay ζευγάρι υιοθέτησε το μωρό που βρήκε στο υπόγειο σιδηροδρομικό σταθμό της Νέας Υόρκης!
Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντρών που έγιναν γονείς κατά... λάθος αλλά σίγουρα το ήθελαν. 

Όλα ξεκίνησαν πριν από 12 χρόνια όταν ο τότε σύντροφος –τώρα σύζυγος- ενός ομοφυλόφιλου, του Peter Mercurio, ο Danny, βρήκε εγκαταλελειμμένο στο υπόγειο σιδηροδρομικό σταθμό της Νέας Υόρκης ένα μωράκι. Ως καλός σαμαρίτης, ο Danny κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδώσει το μωρό. 

3 μήνες αργότερα κατέθεσε στο δικαστήριο για το περιστατικό και πώς είχε βρει το μωρό και ο δικαστής, απρόσμενα και προς έκπληξη όλων τον ρώτησε αν ενδιαφερόταν να υιοθετήσει το μωρό –στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ επιτρέπονται οι υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Το ακροατήριο στο δικαστήριο θορυβήθηκε ευχάριστα και τότε ο Danny είπε ναι, ότι ενδιαφερόταν δηλαδή να γίνει γονιός αυτού του μωρού. Από τότε, το μωρό ζει με τους ομοφυλόφιλους γονιούς του ευτυχισμένο, υγιές και χωρίς να του λείπει τίποτα, αποδεικνύοντας πως τα gay ζευγάρια μπορούν να δώσουν όλη την αγάπη και τη φροντίδα που μπορεί να δώσει και ένα straight ζευγάρι.

 

Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »

Ψάρι κολυμπούσε μέσα στον πνεύμονα 12χρόνου!
Η ιστορία αυτή σίγουρα θα περάσει στην ιστορία καθώς είναι από τις ελάχιστες φορές που έφηβος χειρουργείται για να του αφαιρέσουν από τον πνεύμονα του ένα ζωντανό ψάρι! Καλά ακούσατε! 

Ο έφηβος Ινδός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Sun, καθώς έπαιζε δίπλα σε έναν ποταμό, έκανε κάτι που συνηθίζουν στην Ινδία, κατάπιες ένα ζωντανό ψάρι αλλά αντί να καταλήξει στο στομάχι του νεαρού, πήγε στον πνεύμονα. 

Ευτυχώς ο πιτσιρικάς αντιλήφθηκε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει κι έτσι οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργείο απ' όπου και αφαίρεσαν το εννέα εκατοστών ψάρι. «Το ψάρι ήταν ζωντανό μέχρι που το αφαιρέσαμε, γεγονός που περιόριζε τη λειτουργία των πνευμόνων του αγοριού και του στερούσε οξυγόνο», δήλωσε ένας από τους γιατρούς!


Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »