12 Ιαν 2014

Ο καιρός αύριο Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014
Πηγή okairos.gr
Περισσότερα »

Μύθοι και αλήθειες για τη γυναικεία σεξουαλικότητα


sexoulityΜια έρευνα από το Διεθνές Ινστιτούτο Ανδρολογίας και το Ινστιτούτο Γυναικών της Σεξουαλικής Υγείας έδειξε ότι, όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα , οι γυναίκες και οι άνδρες δεν σκέφτονται τόσο διαφορετικά όσο θέλαμε να πιστεύουμε.

Όπως σημειώνει το GreekReporter τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την έρευνα που διενεργήθηκε στις 400 γυναίκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αναιρεί την κυρίαρχη αντίληψη ότι η σεξουαλική δυσλειτουργία εμφανίζεται κυρίως σε άνδρες. Οι περιοχές του εγκεφάλου που ελέγχουν τη σεξουαλική ορμή και φαντασιώσεις είναι η ίδια και στα δύο φύλα.

Μύθοι
1 . Οι γυναίκες ντρέπονται να μιλήσουν για τη σεξουαλική ζωή τους . Αντίθετα , το 83% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα , δήλωσε ότι θα ήταν ευτυχής να μιλήσει σε έναν ειδικό για να λύσει το σεξουαλικό πρόβλημα του συντρόφου τους . Στην πραγματικότητα , το 50 % των ανθρώπων που ζητούν την Ελληνική Εταιρεία για τη Μελέτη της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας ( EMAS ) τηλεφωνική γραμμή είναι γυναίκες που ρωτούν πώς μπορούν να πείσουν το σύντροφό τους να αντιμετωπίζουν ένα σεξουαλικό πρόβλημα .


2 . Οι γυναίκες δεν κινούν τις σεξουαλικές πράξεις . Στις γυναίκες η πραγματικότητα όχι μόνο παίρνουν πρωτοβουλίες στη σεξουαλική πράξη, αλλά φαίνεται να να καταναλώνουν φάρμακα (π.χ. Viagra ) , προκειμένου να βελτιώσει τη ζωή αγάπης τους .

3 . Οι άνδρες βασίζονται περισσότερο στην αυτο- ικανοποίηση σε σχέση με τις γυναίκες . Δεν είναι αλήθεια. Σύμφωνα με την έρευνα , το 60% των γυναικών βασίζονται στην αυτο- ικανοποίηση, ένα ποσοστό που φαίνεται να είναι υψηλότερη από εκείνη των ανδρών.

4 . Οι γυναίκες έλκονται από τις πνευματικές ιδιότητες του άντρα και η εμφάνισή του δεν έχει μεγάλη σημασία . Οι περισσότερες γυναίκες έλκονται από το σώμα του ανθρώπου ( κυρίως στους γλουτούς , την πλάτη , τα πόδια , και την περιοχή της κοιλιάς - στήθος) .

5 . Οι γυναίκες είναι μονογαμικά όντα, ενώ οι άνδρες είναι πολυγαμικά . Η έρευνα έδειξε ότι το 30 % των γυναικών παραδέχονται την ύπαρξη άλλων σεξουαλικών συντρόφων . Το ποσοστό αυτό φτάνει σχεδόν τον αριθμό των ανδρών που παραδέχτηκε το ίδιο πράγμα .

Αλήθειες
1 . Κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση , οι γυναίκες έχουν πιο συχνούς και ισχυρότερους οργασμούς, καθώς και βελτιωμένη σεξουαλική διέγερση .


2 . Οι γυναίκες θεωρούν την σεξουαλική πράξη ως ένα σημαντικό παράγοντα για την ποιότητα της ζωής τους και δεν ανησυχούν για τα κοινωνικά ταμπού, όσο συνήθιζαν να κάνουν παλαιότερα .

3 . Τα γυναικεία γεννητικά όργανα είναι πλουσιότερα σε αισθητήριες απολήξεις σε σύγκριση με τους άνδρες. Η γυναικεία κλειτορίδα έχει 6.000 άκρα, ενώ τα αρσενικά πέος έχει μόνο 400 . Η υποτίμηση του ρόλου της έχει να κάνει περισσότερο με κοινωνικούς λόγους και όχι βιολογικούς.

4 . Οι γυναίκες σήμερα εξακολουθούν να δείχνουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στον τρόπο που εκφράζουν τη σεξουαλικότητα τους . Ωστόσο, πολλά ταμπού σχετικά με την ισότητα των φύλων, σε μια σχέση, έχουν σπάσει .

5 . Οι γυναίκες δεν έχουν ορατούς οργασμούς. Αντιμετωπίζει έτσι όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και βιολογικά προβλήματα . Σήμερα η επιστήμη θεωρεί την ψυχολογία και τη βιολογία ότι είναι αλληλένδετες.

Ολόκληρο το κείμενο spirospero.gr
Περισσότερα »

Πότε θα έρθει το ανανεωμένο Meriva;Η Opel «προικίζει» το compact πολυμορφικό της μοντέλο όχι μόνο με φρέσκια εμφάνιση, αλλά επίσης με νέο πετρελαιοκινητήρα και το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το νέο Meriva θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου στην έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελλών και σχεδόν αμέσως μετά θα αρχίσει το λανσάρισμά του στις αγορές της Ευρώπης, περιλαμβανομένης και της δικής μας.

Η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα του Meriva θυμίζουν αρκετά το ανανεωμένο Insignia, τηρώντας τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Opel. Τα εμπρός φώτα ημέρας αλλά και τα πίσω είναι πλέον τεχνολογίας LED. Την εμφάνισή του κάνει και το IntelliLink, με όλες τις πληροφορίες των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να απεικονίζονται στη μεγάλη οθόνη διαμέτρου 7 ιντσών.

Η γκάμα των κινητήρων καλωσορίζει τον 1.6 CDTI, τον 4κύλινδρο diesel που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Zafira Tourer και θα αντικαταστήσει σταδιακά τους παλαιότερης τεχνολογίας 1.7 και 1.3. Αποδίδει 136 PS και 32,6 kgm ροπής στις 2.000 rpm και βοηθά το πολυμορφικό της Opel να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 9,1 σec. Στο ανανεωμένο Opel Meriva καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 4,4 lt/100 km και εκπέμπει στο περιβάλλον 116 g. CO2 ανά km. Επίσης, ο 1.4 βενζίνης με τα 120 και 140 PS συνδυάζεται πλέον και με εξελιγμένο αυτόματο 6άρι κιβώτιο.

Περισσότερα newsauto.gr
Περισσότερα »

Χειμερινές εκπτώσεις 2014: Οδηγίες και διευκρινίσεις


ekptoseis 618803842Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2014, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου.
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά όλα τα εμπορικά καταστήματα χωρίς κανέναν περιορισμό.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) απέστειλε στις Ομοσπονδίες μέλη της και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα, οι έμποροι και οι υπεύθυνοι των εμπορικών καταστημάτων πρέπει να προσέξουν τα εξής:
1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.


Αυστηρές κυρώσεις για τους παραβάτες
Στους παραβάτες των διατάξεων περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 ευρώ.
Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Ειδικότερα, για την περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους, ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή όταν ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσο με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.
Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Αρμόδια αρχή για την επιβολή των προστίμων είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης («κρατικός περιφερειάρχης»), όπου διαπιστώνεται η παράβαση.


Περισσότερα spirospero.gr
Περισσότερα »

Δείτε τι είναι αυτό που τραβάει τους βιαστές...viastesΜια ομάδα βιαστών που βρίσκονται πλέον έγκλειστοι πίσω από τα κάγκελα φυλακών των Η.Π.Α, συμμετείχαν σε έρευνα για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό θύμα. Από τις απαντήσεις που έδωσαν οι φυλακισμένοι προκύπτει πως οι δράστες ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική, για την επιλογή των θυμάτων τους. Όπως αναφέρει και το ilialive που γράφει το θέμα τα κριτήρια είναι τα παρακάτω:


Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν σε ένα πιθανό θύμα είναι το χτένισμα. Είναι πιο πιθανό να επιτεθεί σε μια γυναίκα με αλογοουρά. Χτενίσματα που πιάνονται εύκολα όπως μία πλεξούδα. Γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι πιο πιθανοί στόχοι σε αντίθεση με τις γυναίκες με κοντά μαλλιά που δεν είναι κοινοί στόχοι.

Το δεύτερο πράγμα που οι βιαστές κοιτούν είναι το ντύσιμο. Γυναίκες που είναι ντυμένες με ρούχα που αφαιρούνται εύκολα είναι εύκολα θύματα. Πολλοί από αυτούς κουβαλούν ψαλίδια σε περίπτωση που φανεί χρήσιμο.

Κοιτούν επίσης τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το κινητό τους Κάτι τέτοιο και οτιδήποτε άλλο τις κάνει να είναι αφηρημένες, αυτομάτως τις μετατρέπει σε πιο εύκολα θύματα.

Το νούμερο ένα μέρος όπου έχουν γίνει οι περισσότερες επιθέσεις είναι τα πάρκινγκ σε καταστήματα. Νούμερο δύο είναι οι χώροι στάθμευσης στα γραφεία/γκαράζ. Αριθμός τρία είναι οι δημόσιες τουαλέτες.

Αυτό που τους απασχολεί είναι να αρπάξουν μια γυναίκα και να μετακινηθούν γρήγορα σε μια δεύτερη τοποθεσία, όπου δεν θα ανησυχούν μην να πιαστούν.

Αν το θύμα προσπαθήσει να τους απωθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, αποθαρρύνονται εύκολα γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα ή δύο λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, διότι θα είναι χρονοβόρο.

Είπαν ότι δε θα διαλέξουν γυναίκες που έχουν ομπρέλες ή άλλα παρόμοια αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απόσταση, στα χέρια τους.

Πηγή spirospero.gr
Περισσότερα »

Samsung WB2200F με 60x οπτικό zoom, WiFi, NFC και ακόμη 4 smart cameras από τη CES 2014


samsung_WB2200F
Η Samsung ανακοίνωσε 5 νέες smart κάμερες στη CES 2014.


Samsung WB2200F
 • Αισθητήρας 16.3MP BSI CMOS
 • Φακός ultrawide F2.8-5.9 20mm
 • 60x οπτικό zoom
 • Οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.)
 • Δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p /30fps
 • ISO 80-6400
 • WiFi, NFC (Smart modes)
 • Οθόνη 3” LCD + ηλεκτρονική διόπτρα (EVF)
 • Υποδοχές HDMI, SD/SDHC/SDXC, AV
 • Διαστάσεις 119 x 121 x 35mm
 • Βάρος 608gr (χωρίς τη μπαταρία)
samsung_WB1100F
Samsung WB1100F
 • Αισθητήρας 16.2MP CCD
 • Φακός wide F3.0-5.9 25mm
 • 35x οπτικό zoom
 • Οπτικό + ψηφιακό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S. + D.I.S.)
 • Δυνατότητα λήψης HD video 720p /30fps
 • ISO 80-6400
 • WiFi, NFC (Smart modes)
 • Οθόνη 3” LCD
 • Υποδοχές SD/SDHC/SDXC, AV
 • Διαστάσεις 124.5 x 86.5 x 96mm
 • Βάρος 462gr (χωρίς τη μπαταρία)
samsung_wb350f
Samsung WB350F
 • Αισθητήρας 16.3MP BSI CMOS
 • Φακός wide F2.8-5.9 23mm
 • 21x οπτικό zoom
 • Οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.)
 • Δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p /30fps
 • ISO 80-6400
 • WiFi, NFC (Smart modes)
 • Οθόνη 3” LCD
 • Υποδοχές microSD/SDHC/SDXC, AV
 • Διαστάσεις 113.6 x 65.1 x 25mm
 • Βάρος 216gr (χωρίς τη μπαταρία)
samsung_wb35f
Samsung WB50F
 • Αισθητήρας 16.2MP CCD
 • Φακός wide F3.1-6.3 24mm
 • 12x οπτικό zoom
 • Οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.)
 • Δυνατότητα λήψης HD video 720p /30fps
 • ISO 80-6400
 • WiFi, NFC (Smart modes)
 • Οθόνη 3” LCD
 • Υποδοχές microSD/SDHC/SDXC, AV
 • Διαστάσεις 101 x 68 x 27.1mm
 • Βάρος 156gr (χωρίς τη μπαταρία)

Samsung WB35F
 • Αισθητήρας 16.2MP CCD
 • Φακός wide F3.1-6.3 24mm
 • 12x οπτικό zoom
 • Οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.)
 • Δυνατότητα λήψης HD video 720p /30fps
 • ISO 80-6400
 • WiFi, NFC (Smart modes)
 • Οθόνη 2.7” LCD
 • Υποδοχές microSD/SDHC/SDXC, AV
 • Διαστάσεις 100.9 x 61 x 20.7mm
 • Βάρος 144gr (χωρίς τη μπαταρία)

Περισσότερα techgear.gr
Περισσότερα »

Στα μέσα του 2015 η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με την ΓΓΠΣ

Στα μέσα του 2015 η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με την ΓΓΠΣ
Σε 18 μήνες αναμένεται να τεθεί σε παραγωγική λειτουργία η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).
Η ένωση εταιρειών «ALTEC INTEGRATION AE - QUALITY & RELIABILITY ΑΕ - OTS ΑΕ» υπέγραψε με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σύμβαση ύψους 1 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών προς το Δημόσιο και τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τη σύμβαση η ΓΓΠΣ προωθεί την ανάπτυξη μηχανισμού για να λαμβάνει από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και να αξιοποιεί τα στοιχεία των αποδείξεων λιανικής πώλησης που εκδίδονται στη χώρα.
Στο πλαίσιο της θεματικής αυτής περιοχής οι ανάδοχοι θα πρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν στην υλοποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος για την υποδοχή και διαχείριση ηλεκτρονικών στοιχείων αποδείξεων λιανικής.

Το πληροφοριακό σύστημα θα υποδέχεται μεταξύ άλλων δεδομένα είτε απευθείας από τα συστήματα έκδοσης αποδείξεων λιανικής (ταμειακές μηχανές, ERP συστήματα, κ.α.) των επιχειρήσεων και των επιτηδευματιών, είτε απ’ ευθείας από τους πολίτες, είτε μέσω του μηχανισμού που έχει αναπτυχθεί για τη λειτουργία της Κάρτας Αποδείξεων.

Το πληροφοριακό σύστημα θα ενημερώνει μερίδα αποδείξεων για κάθε πολίτη και αντίστοιχη μερίδα επιχείρησης ή επιτηδευματία. Έτσι, ο πολίτης – φορολογούμενος, αλλά και οι εκδότες των αποδείξεων λιανικής θα μπορούν να παρακολουθούν τις καταγεγραμμένες αποδείξεις στις μερίδες τους.

Το σύστημα θα αξιοποιεί υφιστάμενες διαδικτυακές υπηρεσίες (Web Services) του ΠΕ.Δ. ή και πρόσθετες που θα αναπτυχθούν για το σκοπό αυτό. Τα στοιχεία που θα τηρεί το πληροφοριακό σύστημα θα αξιοποιούνται από άλλα συστήματα της ΓΓΠΣ, όπως για παράδειγμα κατά την διαδικασία της εκκαθάρισης της δήλωσης εισοδήματος φυσικών προσώπων του οικείου οικονομικού έτους.

Στην μελέτη εφαρμογής του έργου θα εξεταστεί και ο ακριβής τρόπος ενσωμάτωσης του μηχανισμού της Κάρτας Αποδείξεων στο νέο σύστημα.


Περισσότερα newsbeast.gr
Περισσότερα »

Νέο «ψαλίδισμα» στις συντάξεις
Νέο «ψαλίδισμα» στις συντάξεις Επιβάρυνση 27 έως και 200 ευρώ αναμένεται να προκύψει στις συντάξεις, βάσει του νέου συστήματος υπολογισμού της παρακράτησης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που θα εφαρμοστεί στις συντάξεις του Φεβρουαρίου αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», τα μηνιαία καθαρά ποσά των κύριων και των επικουρικών συντάξεων που θα λαμβάνουν από τον Φεβρουάριο περισσότεροι από 1 εκατ. συνταξιούχοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, θα είναι μειωμένα κατά 2,8% έως και 7,5%, εξαιτίας της εφαρμογής του νέου τρόπου υπολογισμού των μηνιαίων κρατήσεων Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που προβλέπει το άρθρο 60 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013).

Βάσει του νέου υπολογισμού, πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχοι θα λάβουν στο τέλος Φεβρουαρίου "ψαλιδισμένη" τη σύνταξή τους από 54 έως 400 ευρώ. 
Πηγή newsbeast.gr
Περισσότερα »

Συγκλονιστικό: Σε αυτό το κουτί αφήνουν τα παιδάκια τους (βίντεο)Συγκλονιστικό: Βλέπετε αυτό το κουτί; Εδώ αφήνουν τα παιδάκια τους (βίντεο)


Μία συγκλονιστική ιστορία σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο δείχνει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη Νότια Κορέα, όσον αφορά στην έλλειψη πρόνοιας προς την οικογένεια.
Μαμάδες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα μωράκια που μόλις γέννησαν για προσωπικούς λόγους, κυρίως οικονομικούς. Ο Lee Jong-rak μαζί με τη γυναίκα του, πήραν μία μεγάλη απόφαση και την υλοποίησαν με αγάπη προς τα παιδιά.

Δίπλα στο σπίτι τους, κατασκεύασαν ένα κουτί για μωράκια, που το ονόμασαν Baby Box, όπου εκεί θα μπορούν να αφήνουν το παιδί τους οι μητέρες που αδυνατούν να το μεγαλώσουν.
«Βλέπεις αυτό το κουτί; Εδώ είναι που βάζουν τα μωρά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Lee Jong-rak.
Τα περισσότερα μωρά που βρίσκουν καταφύγιο στο «κουτί της αγάπης» είναι ανάπηρα, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος στην συνέχεια του βίντεο, ο Θεός τα έστειλε στον κόσμο για κάποιο λόγο.

Πάνω από 20 μωρά μεγαλώνουν με το ζευγάρι που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην λείψει τίποτα σε εκείνα. Όσα μάλιστα δεν μπορούν να τα φροντίσουν, τα πηγαίνουν οι ίδιοι σε ορφανοτροφείο.


 

Πηγή: mothersblog.gr
Περισσότερα »

Την έκαψε ζωντανή αυτός που την μεγάλωσε


ELAS FARSALAΔολοφονία και όχι ατύχημα είναι τελικά ο θάνατος της Μαριάννας Μυγδανάλευρου 26 χρόνων στα Φάρσαλα.
Με καθυστέρηση τριών περίπου χρόνων, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έδεσαν την δολοφονία και υπέδειξαν τον δράστη που θα παραπεμφθεί σε δίκη για την ανθρωποκτονία. Είναι 71 χρόνων και φίλος της οικογένειας.

Η υπόθεση αυτή αποκτά διαστάσεις θρίλερ γιατί δεκατέσσερα χρόνια πριν, είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο 37χρονος ιερέας των Φαρσάλων, Αλέξανδρος Μυγδανάλευρος. Το αυτοκίνητό του εγκαταλείφθηκε στον οικισμό Ζεμενό και βρέθηκε δύο μέρες μετά το χαμό του. Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι ο ιερέας είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνισή του και βρισκόταν στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία.

Η Μαριάννα Μυγδανάλευρου, ένα από τα τρία παιδιά του άτυχου ιερέα, βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι που έμενε στα Φάρσαλα. Ο δράστης μετά την εξαφάνιση του ιερέα είχε πάρει άτυπα την κηδεμονία της κόρης του για να βοηθήσει, όπως έλεγε, την οικογένεια που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όλα αυτά τα χρόνια κακοποιούσε την κοπέλα και όταν αυτή θέλησε να φύγει από κοντά του για να ζήσει με τον μνηστήρα της, τη σκότωσε.

Την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά στο κρεβάτι, ενώ ήταν ζωντανή. Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και ολοκλήρωσε με τη φωτιά το φρικτό του έγκλημα. Το πτώμα της 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν –λόγω ηλικίας- περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και παρουσίασής του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα μέχρι να οριστεί η δίκη του.

Πηγή spirospero.gr
Περισσότερα »

Συνταγή για τα πιο εύκολα και γρήγορα τυροπιτάκια

Συνταγή για τα πιο εύκολα και γρήγορα τυροπιτάκια
Υλικά (περίπου 20 τεμάχια)
1 φαρίνα κόκκινη (500 γραμμ.)
2 αυγά
Ένα κεσεδάκι γιαούρτι
Μισό κεσεδάκι ελαιόλαδο
350 γραμ. φέτα
Λίγο τυρί τριμμένο (ό,τι θέλετε)
1 κρόκο αυγού για το άλειμμα
Λίγο πιπέρι Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπώλ μέχρι το μείγμα να γίνει ρευστό (να κολλάει λίγο στο χέρι). Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια, τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε από πάνω με τον κρόκο του αυγού για να γυαλίζουν. Αν ο φούρνος είναι αερίου, ψήνουμε στους 160 βαθμούς για μισή ώρα ενώ αν η κουζίνα είναι ηλεκτρική, ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. 

Ολόκληρο το κείμενο mothersblog.gr
Περισσότερα »

Σήμερα 12 Ιανουαρίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα 12 Ιανουαρίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι και να διώξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια θετική ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τα καθημερινά θέματα που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα, γιατί όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Τύχη και εύνοια σε περιμένει σήμερα σε όλες τους τομείς της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Καρκίνε. Βάλε τις ιδέες σου σε σειρά και ξεκίνα να πραγματοποιείς αυτές που είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμες. Η έμπνευση που θα έχεις θα είναι αυξημένη και θα κατακτήσεις τον θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη στους Διδύμους σε ευνοεί, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Η αποψινή βραδιά προσφέρεται για χαλάρωση και κουβέντα με δικά σου άτομα.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Οι καταστάσεις σήμερα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Παρθένε, και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φρόντισε σήμερα να αποβάλεις το άγχος που έχεις εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Ζυγέ, και να ηρεμήσεις. Η στασιμότητα των ημερών σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τον αγώνα σου. Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους σου χαρίζει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό όλες σου τις επικοινωνίες και επαφές. Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου ανάταση και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Θα έχεις μεγάλη τύχη την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς, όσο περνάει από το χέρι σου. Παρ’ όλο που ο ενθουσιασμός σου είναι συγκρατημένος, προσπάθησε να αφεθείς και να ζήσεις λίγο ανέμελα. Επιδίωξε επαφές με συγγενικά ή φιλικά σου πρόσωπα και θα δεις ότι μπορείς ακόμη να περάσεις καλά μαζί τους.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση, για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και θα δεις ότι θα βάλεις πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στους Διδύμους, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει την ικανοποίηση αλλά και την δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Ιχθύ. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 
Περισσότερα »

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014Πηγή okairos.gr
Περισσότερα »

« Καλημέρα σας ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! »


Περισσότερα »

«Πωλούνται μαύροι έναντι 1 ρεάλ ο καθένας»

«Πωλούνται μαύροι έναντι 1 ρεάλ ο καθένας» Ένας Βραζιλιάνος προκάλεσε σκάνδαλο και κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς ανάρτησε στον μεγαλύτερο ιστότοπο αγοραπωλησιών της χώρας μια αγγελία στην οποία έγραφε ότι «πωλούνται μαύροι έναντι 1 ρεάλ ο καθένας».
«Θα υπηρετούν ως ξυλουργοί, χτίστες, μάγειρες, φρουροί ασφαλείας, μπράβοι σε ντισκοτέκ, οδοκαθαριστές, σκουπιδιάρηδες ή υπηρέτες» έγραφε η αγγελία που συνοδευόταν από τη φωτογραφία δύο μαύρων παιδιών.
Μέσα σε λίγες ώρες 1.700 χρήστες του διαδικτύου έστειλαν μηνύματα εκφράζοντας την αγανάκτηση και το θυμό τους. Ένας πάντως «απάντησε» στην αγγελία γράφοντας λακωνικά: «Τους αγοράζω».

Η Γραμματεία Φυλετικής Ισότητας της Βραζιλίας ζήτησε από τον ιστότοπο MercadoLivre να της παράσχει τα στοιχεία του συντάκτη της αγγελίας ώστε να προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον του. «Η υποκίνηση σε διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνικότητα ή τη θρησκεία τιμωρείται με φυλάκιση 2-5 ετών και με πρόστιμο», υπενθύμισε ο Συνήγορος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της κρατικής υπηρεσίας, Κάρλος Αλμπέρτο Σίλβα Τζούνιορ. Όπως είπε, οι ιστοσελίδες πρέπει να αναλάβουν και αυτές τις ευθύνες του και να εγκαταστήσουν τα κατάλληλα φίλτρα για να μπλοκάρουν υλικό με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Ο MercadoLivre έχει ήδη αποσύρει την αγγελία και έδωσε τα στοιχεία του συντάκτη της στις αστυνομικές αρχές του Ρίο ντε Ζανέιρο. 

Πηγή newsbeast.gr
Περισσότερα »

Sleep Number x12: Το κρεβάτι που δίνει τέλος στο ροχαλητό! [CES 2014]


sleep-number-x12

Η Sleep Number ανακοίνωσε στη CES 2014 το νέο της κρεβάτι με ονομασία Sleep Number x12 το οποίο πέρα από έναν υπεράνετο ύπνο κρατά επιπλέον δεδομένα για το πόσο καλά κοιμάσαι τα βράδια.

Το κρεβάτι συνδέεται στο WiFi του σπιτιού σου και ανεβάζει στον προσωπικό σου λογαριασμό στην ιστοσελίδα της εταιρείας πληροφορίες για τον ύπνο σου. Τα δεδομένα αυτά παρέχονται σε μορφή γραφημάτων και μπορείς να έχεις πρόσβαση από το smartphone ή το tablet σου χωρίς να απαιτείται σύνδεση Bluetooth.

Επίσης, το έξυπνο κρεβάτι διαθέτει ειδικό τηλεχειριστήριο που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές αλλά και μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία για ζευγάρια: το στρώμα χωρίζεται στα δύο και επιτρέπει στον καθέναν ξεχωριστά να επιλέγει τη γωνία που θέλει για να κοιμηθεί, να διαβάσει ή να δει τηλεόραση. Τέλος, αν ο σύντροφος σου ροχαλίζει κατά τη διάρκεια της νύχτας, το κρεβάτι ανασηκώνει απαλά το κεφάλι του προκειμένου να μπορέσει να εισπνεύσει και πάλι από τη μύτη του και να σταματήσει το ροχαλητό.

Το έξυπνο κρεβάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην τιμή των $8.000.

Πηγή techgear.gr
Περισσότερα »

Ανακαλύφθηκαν «άστρα-δραπέτες» στο γαλαξία μας

Ανακαλύφθηκαν «άστρα-δραπέτες» στο γαλαξία μας
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Λορίν Παλαντίνο του πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ, ανακάλυψαν τουλάχιστον 20 άστρα, σχετικά μικρά σαν τον Ήλιο μας, που έχουν τα «φόντα» να γίνουν δραπέτες του γαλαξία χάρη στην υπερβολική ταχύτητά τους.
Το ασυνήθιστο είναι ότι κανένα από αυτά τα άστρα δεν προέρχεται από την κεντρική περιοχή του γαλαξία μας. Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν εντοπίσει περίπου 20 υπέρθερμα γιγάντια μπλε άστρα, όλα κοντά στο κέντρο του γαλαξία, τα οποία χαρακτηρίζονταν ως υπερ- υψηλής ταχύτητας. 

Σε όλες αυτές τις ήδη γνωστές περιπτώσεις, πρόκειται για διπλά αστρικά συστήματα, όπου το ένα άστρο παγιδεύεται από τη βαρυτική έλξη της τεράστιας μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας (με μάζα όσο τέσσερα εκατομμύρια Ήλιοι) και έλκεται προς αυτήν, ενώ το συνοδό άστρο της εκτοξεύεται ως «σφεντόνα» προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, στο αχανές διάστημα, με τρομερή ταχύτητα που τους επιτρέπει να ξεφύγουν τελείως από την γαλαξιακή επικράτεια.

Όμως η νέα κατηγορία άστρων είναι πολύ διαφορετική. Πρόκειται για μοναχικά άστρα που δεν έχουν συνοδό, τα οποία κινούνται μακριά από το κέντρο του γαλαξία και δεν αποκτούν την τρομακτική ταχύτητά τους εξαιτίας του μηχανισμού-σφεντόνας της κεντρικής μαύρης τρύπας. «Αυτά τα νέα άστρα μεγάλης ταχύτητας είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που είχαμε ανακαλύψει ως τώρα», δήλωσε η Λορίν Παλαντίνο.
Οι αστρονόμοι θα εντείνουν τις παρατηρήσεις τους γι’ αυτή την ασυνήθιστη κατηγορία άστρων. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να απαντήσουν στο ερώτημα τι είναι αυτό που ωθεί αυτού του είδους τα άστρα να αποκτήσουν τόσο μεγάλη ταχύτητα.


 
Περισσότερα newsbeast.gr
Περισσότερα »

Οι μπάλες πάγου της λίμνης του Μίτσιγκαν

Εκατοντάδες παγωμένες σφαίρες δημιουργήθηκαν από το πολικό ψύχος, φτιάχνοντας ένα τοπίο που μοιάζει με καλλιτεχνική δημιουργία.
Οι μπάλες από πάγο είναι ένα φαινόμενο που έχει σημειωθεί και παλαιότερα στην λίμνη, αφού σύμφωνα με τα Μέσα της περιοχής, παρατηρείται σχεδόν κάθε χρόνο όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα.


Αυτές τις μέρες που σε αρκετές περιοχές της Αμερικής και του Καναδά οι θερμοκρασίες έπεσαν ακόμα και 50 βαθμούς κάτω από το μηδέν, το φυσικό φαινόμενο επαναλήφθηκε.
Η επιφάνεια της λίμνης παγώνει, και λόγω των ισχυρών ανέμων τα κύματα σπάνε τον πάγο σε μεγάλα κομμάτια, τα οποία κυλώντας μέχρι τις ακτές της λίμνης γίνονται σφαιρικά δημιουργώντας τις εικόνες που ακολουθούν. 


Περισσότερα newsbeast.gr

Περισσότερα »

Σήμερα 12 Ιανουαρίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα 12 Ιανουαρίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι και να διώξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια θετική ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τα καθημερινά θέματα που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα, γιατί όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Τύχη και εύνοια σε περιμένει σήμερα σε όλες τους τομείς της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Καρκίνε. Βάλε τις ιδέες σου σε σειρά και ξεκίνα να πραγματοποιείς αυτές που είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμες. Η έμπνευση που θα έχεις θα είναι αυξημένη και θα κατακτήσεις τον θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη στους Διδύμους σε ευνοεί, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Η αποψινή βραδιά προσφέρεται για χαλάρωση και κουβέντα με δικά σου άτομα.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Οι καταστάσεις σήμερα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Παρθένε, και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φρόντισε σήμερα να αποβάλεις το άγχος που έχεις εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Ζυγέ, και να ηρεμήσεις. Η στασιμότητα των ημερών σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τον αγώνα σου. Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους σου χαρίζει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό όλες σου τις επικοινωνίες και επαφές. Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου ανάταση και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Θα έχεις μεγάλη τύχη την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς, όσο περνάει από το χέρι σου. Παρ’ όλο που ο ενθουσιασμός σου είναι συγκρατημένος, προσπάθησε να αφεθείς και να ζήσεις λίγο ανέμελα. Επιδίωξε επαφές με συγγενικά ή φιλικά σου πρόσωπα και θα δεις ότι μπορείς ακόμη να περάσεις καλά μαζί τους.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση, για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και θα δεις ότι θα βάλεις πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στους Διδύμους, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει την ικανοποίηση αλλά και την δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Ιχθύ. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »