19 Ιουν 2013

Θα... παντρευτούν !


Ο Ολυμπιονίκης καταδύτης Γκρεγκ Λουγκάνης, δηλώνει «Όσο πιο πολύ τον ερωτεύομαι τόσο πιο πολύ ερωτεύομαι και τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι το σύμπαν είχε προβλέψει για τους δυο μας». 

Ο Ολυμπιονίκης που είναι υιοθετημένος και μεγαλωμένος από ένα ζευγάρι Ελληνοαμερικάνων, είπε να αφήσει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί τον… καλό του.


Ο Λουγκάνης θέλησε μάλιστα, να μοιραστεί με τους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον θαυμάζουν τα νέα του, οπότε κοινοποίησε την απόφασή του μέσω Twitter. «Είναι επίσημο πλέον: ναι, αρραβωνιαστήκαμε και σύντομα θα παντρευτούμε», έγραψε.Πηγή spirospero
Περισσότερα »

O Καιρός Αύριο Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013


http://maps.google.com/maps/api/staticmap?center=38.4,23.4&maptype=terrain&zoom=6&size=370x430&sensor=false&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map1.png|shadow:false|40.99,25.6000000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map1.png|shadow:false|41.15,22.9446070&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map1.png|shadow:false|39.6744946,20.7000000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map1.png|shadow:false|38.49,23.7500000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map1.png|shadow:false|38.254465,21.7370665&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map1.png|shadow:false|37.027371,22.1091159&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map1.png|shadow:false|35.83,25.1385260
O Καιρός Αύριο  Πέμπτη,  20 Ιουνίου 2013   

Πέμπτη - 20/6/2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωί 27°C Καθαρός3 Μποφόρ BAΥγρασία 28%
Μεσημέρι 37°C Καθαρός3 Μποφόρ ΑΥγρασία 21%
Βράδυ 32°C Καθαρός3 Μποφόρ BAΥγρασία 33%

Πέμπτη - 20/6/2013

Αθήνα: Κέντρο

Πρωί 26°C Καθαρός5 Μποφόρ BΥγρασία 44%
Μεσημέρι 34°C Καθαρός6 Μποφόρ BAΥγρασία 26%
Βράδυ 28°C Καθαρός4 Μποφόρ BΥγρασία 40%

Σάββατο - 22/6/2013

Πάτρα

Πρωί 27°C Καθαρός2 Μποφόρ NAΥγρασία 40%
Μεσημέρι 34°C Καθαρός3 Μποφόρ ΒΔΥγρασία 29%
Βράδυ 28°C Καθαρός1 Μποφόρ ΝΔΥγρασία 41%

Πέμπτη - 20/6/2013

Πάτρα

Πρωί 29°C Καθαρός5 Μποφόρ BAΥγρασία 29%
Μεσημέρι 36°C Καθαρός5 Μποφόρ ΑΥγρασία 22%
Βράδυ 31°C Καθαρός4 Μποφόρ ΑΥγρασία 32%

Πέμπτη - 20/6/2013

ΣΠΑΡΤΗ

Πρωί 27°C Καθαρός3 Μποφόρ BΥγρασία 27%
Μεσημέρι 35°C Καθαρός4 Μποφόρ BAΥγρασία 20%
Βράδυ 30°C Καθαρός3 Μποφόρ BΥγρασία 38%


Πηγή :http://kairos123.gr/
Περισσότερα »

Το σεξ στην αρχαία ΕλλάδαΑπόλαυση, φάρμακο για ιατρικές παθήσεις ή τίποτε από αυτά;

Ο Δημόκριτος πίστευε ότι οι άνθρωποι παίρνουν την ίδια ευχαρίστηση από το… ξύσιμο, όσο και από το σεξ. Ο Αριστοτέλης αναρωτιόταν γιατί οι άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι τους αρέσει η σεξουαλική συνεύρεση, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο με το ποτό ή το φαγητό. Μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός, αναφέρει στα Προβλήματα, ότι επιθυμούμε πράγματα που θέλουμε οπωσδήποτε να αποκτήσουμε – με ορισμένα από αυτά να είναι απαραίτητα για τη ζωή- ενώ η σεξουαλική επιθυμία δεν είναι ζωτικής σημασίας;

Ο Επίκουρος –ναι, αυτός που θεωρεί την ευχαρίστηση ως το νόημα της ζωής- δήλωνε ότι το σεξ δεν έχει κάνει ποτέ καλό σε κανέναν και ότι κανείς θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένος αν δεν του έχει κάνει κακό.

Από την άλλη, γράφει ο συγγραφέας J.C. McKeown σε άρθρο του στη Huffington Post, όσοι ασκούσαν την ιατρική στην αρχαία Ελλάδα είχαν μια περισσότερο θετική στάση απέναντι στην ερωτική επαφή. Τη συνιστούσαν μάλιστα ως τρόπο αντιμετώπισης ενός ευρύτατου φάσματος παθήσεων όπως: η κατάθλιψη, η δυσπεψία, ο ίκτερος, οι πόνοι στη μέση, η αδύναμη όραση κ.ά.

Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της ιατρικής, υποστήριζε ότι η χωρίς όρια σεξουαλική επαφή μπορούσε να θεραπεύσει τη δυσεντερία. Ακόμη, ότι το σεξ μπορεί να ανακουφίσει από το δάγκωμα ενός φιδιού ή σκορπιού, ωστόσο μπορεί τη σύντροφο εκείνου που δαγκώθηκε καθώς επίσης και να κάνει καλό στη διανοητική υγεία του ατόμου.

Σε ιατρικά κείμενα της αρχαίας Ελλάδας παρέχονται ακόμη «συνταγές» θεραπείας της αντρικής ανικανότητας, όπως για παράδειγμα η επάλειψη του πέους με ένα μείγμα από πιπέρι, ελαιόλαδο και μέλι. Αν κάποιος ήθελε να κάνει το πέος του να δείχνει… μεγαλύτερο, έπρεπε να βουτήξει τη ρίζα ενός φυτού –δε γνωρίζουμε ποιου- σε καλής ποιότητας κρασί για τρεις ημέρες και όποτε το χρειαζόταν να το δένει στο μηρό του, προσθέτει ο συγγραφέας.

Ο Αριστοτέλης, ακόμη, πίστευε ότι το μέγεθος… μετράει, όμως είχε μια διαφορετική θεωρία! Πίστευε ότι όσο πιο μακρύ ήταν το πέος ενός άντρα, τόσο πιο μακριά έπρεπε να «ταξιδέψει» το σπέρμα, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να τεκνοποιήσει!

Στις παρακάτω εικόνες παρουσιάζονται μερικές από τις περίεργες αντιλήψεις που είχαν στην αρχαία Ελλάδα για το σεξ- άλλες φορές με σατιρική διάθεση, άλλες ήδη γνωστές και άλλες εντελώς παράξενες.

Ο J.C. McKeown έγραψε το παραπάνω άρθρο με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «The Cabinet of Greek Curiosities: Strange Tales and Surprising Facts From the Cradle of Western Civilization».


Γυναίκα σε χωράφι με φαλλούς: Μια γυναίκα περιποιείται το χωράφι της που είναι γεμάτο με… φαλλούς.


Κουβαλώντας ένα φαλλό: Απεικονίζεται μια πόρνη, η οποία –θα μπορούσε να πει κανείς- ότι κουβαλά μαζί της έναν… extra large δονητή. Στην άκρη του φαλλού διακρίνεται ένα μάτι, το οποίο προστατεύει από το κακό.


Ένας φτερωτός φαλλός: Ανάλογες αναπαραστάσεις υπήρχαν σε πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους για να κρατούν μακριά το κακό. Η λέξη «ευφραίνουσα» σημαίνει η «γυναίκα που προσφέρει απόλαυση».


Ένα περίεργο… στήριγμα: Πέτρινα αγάλματα που αναπαριστούσαν έναν μουσάτο άντρα με στύση τοποθετούνταν σε πολλά σημεία στις πόλεις, για να διασφαλίζουν τη θεϊκή προστασία σε αυτές. Η συγκεκριμένη εικόνα μάλλον διακωμωδεί την κατάσταση.


Νόμισμα με ένα σάτυρο σε στύση: Απεικονίζει ένα σάτυρο –μισός άντρας, μισός κατσίκα, ο οποίος μπορεί να μην είχε την καλύτερη εξωτερική εμφάνιση, αλλά του… περίσσευε ο πόθος. Τέτοια νομίσματα κυκλοφορούσαν στην αρχαία Θράκη και Μακεδονία στα τέλη του 6ου –αρχές του 5ου αιώνα προ Χριστού.


Ακολούθησέ με: Ένα σχέδιο από σανδάλι με τη λέξη «Ακόλουθι». Κατά πάσα πιθανότητα τα φορούσαν οι ιερόδουλες.


Σεξ επί πληρωμή: «Το αγόρι είναι όμορφο» αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής της εικόνας. Οι ομοφυλόφιλοι που εκδίδονταν στην Αθήνα έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα, ενώ για όσα δημόσια πρόσωπα υπήρχε η υποψία ότι είχαν τέτοιου είδους επαφές, υπήρχε κατακραυγή. Από την άλλη, γράφει ο J.C. McKeown, ο Αριστοτέλης σημειώνει: «Στην Κρήτη η ομοφυλοφιλία “θεσπίστηκε” προκειμένου να περιοριστούν οι γεννήσεις, λόγω των σεξουαλικών συνευρέσεων με γυναίκες.

 
 
Ο Διόνυσος στη Δήλο: Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται ό,τι έχει απομείνει από δύο γιγαντιαίους φαλλούς στο ιερό του Διονύσου στη Δήλο. 
 
 
Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Τι σημαίνει όταν ονειρεύεστε ότι κάνετε σεξ;

Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο", υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της "απιστίας" θέλουν να μας.. διδάξουν κάτι για την ζωή μας. Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:
Σεξ με έναν "άγνωστο": Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σεξουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι για το κατόρθωμά σας.
Σεξ με έναν "διάσημο": Αν τώρα, δείτε ότι κάνετε σεξ με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για... διακαή πόθο!
Σεξ με φιλικό πρόσωπο: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο "κρυφός έρωτας", αν και συμβαίνει σπανιότερα. Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη!
Σεξ με το ίδιο φύλο: Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε τον/την σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμβουλεύει η ψυχολόγος! Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά "θηλυκές" ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή "αρσενικά" χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας). Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!

"Πάντως τα σεξουαλικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση", καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει "Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχεση σας παραμελείτε το σεξ ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας! Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά!"
.
Πηγη :fe-mail.
Περισσότερα »

Ο Κατίδης έκανε το λάθος του... τατουάζ!


Το «λάθος» του σε τατουάζ αποφάσισε να «χτυπήσει» ο Γιώργος Κατίδης την ημέρα που είδε την ταινία «Η ιστορία του Χίτλερ». 

Ο ποδοσφαιριστής σημάδεψε το πόδι του με τη φράση «Δικό μου λάθος» στα αγγλικά και ακριβώς και την ημερομηνία του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια, οπότε και σημαδεύτηκε η καριέρα του στην εθνική μια για πάντα. 

Δείτε τη φωτογραφία...

 
 
Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Γλυπτά από εξαρτήματα αυτοκινήτων

Ο James Covertt ανακάλυψε το περίεργο ταλέντο του πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας ανακύκλωσης αυτοκινήτων. Τότε άρχισε σαν χόμπι να κατασκευάζει διάφορα αγάλματα χρησιμοποιώντας τα υλικά που μπορούσε να βρει πιο εύκολα, δηλαδή ανταλλακτικά από τα παλιά αυτοκινήτα που ανακύκλωνε η εταιρία του!
Όλα τα αντικείμενα στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτελούνται από παλιά μέρη αυτοκινήτων, κατασκευασμένα κατά τις δεκαετίες 1950 και 1960.

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!

Perierga.gr - Τέχνη από εξαρτήματα αυτοκινήτων!
Πηγή :perierga
Περισσότερα »