6 Μαΐ 2017

ΡΕΒΙΘΙΑ με ΠΡΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ *

Υλικά ½ κιλό  Ρεβίθια 5-6 Πράσα 200 γρ Μπεικον ή Μπέικον Γαλοπούλας 4-5 Λουκάνικα Γαλοπούλας 250 γρ. Κρέμα Γάλακτος ή ένα κουτί εβαπορέ 150 γρ Τριμμένη  Κεφαλογραβιέρα 10 γρ Εμενταλ ή άλλο τυρί που λιώνει Λίγο Μαϊντανό Αλάτι- Πιπέρι ¼  κ.γ. Κουρκουμά 1 κ.σ. Ρύζι Ελαιόλαδο Εκτέλεση Βάζουμε από το βράδυ...
Περισσότερα »