2 Μαρ 2013

Το πιο απίθανο γκολ στην ιστορία του χάντμπολ!

 


Το πιο απίστευτο γκολ στην ιστορία του χάντμπολ, όπως το χαρακτήρισε η «Le Monde» στη διαδικτυακή της έκδοση, επετεύχθη κατά τη διάρκεια αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Σαμπερύ και Ιβρί.

Σε μια προσπάθειά του να αποσοβήσει το γκολ από τον επιθετικό της Σαμπερύ ο τερματοφύλακας της Ιβρι, Φρανσουά Ξαβιέ Σαπόν απέκρουσε την μπάλα με το γόνατο με συνέπεια αυτή να πάρει ύψος, να διασχίσει όλο το γήπεδο και να «κρεμάσει» κατά το κοινώς λεγόμενο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Σύμφωνα με τη Monde είναι το πρώτο τέτοιο γκολ στην ιστορία του αθλήματος, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές – περισσότερο από το μπάσκετ για παράδειγμα – σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης όπως η Γαλλία και η Γερμανία. ΠΗΓΗ: perierga
Περισσότερα »

Μερικές φορές νομίζω ότι ο τοίχος κουνιέται…

Το φαινόμενο της οφθαλμαπάτης σημαίνει στην ουσία ένα πράγμα για όλους (λογικούς και… τρελούς!), μηδενός εξαιρουμένου: Δυσκολευόμαστε να έχουμε μια σαφή σντίληψη της εικόνας που βλέπουμε.
perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...
Πρόκειται δηλαδή για μια ψευδαίσθηση ή για περίεργα «παιχνίδια» του εγκεφάλου, όπου εσφαλμένα αντιλαμβανόμαστε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουν τα μάτια μας. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε…
perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...
Οι εικόνες έχουν βαλθεί να μας… τρελάνουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τα σχήματα μπερδεύονται… επικίνδυνα, τα χρώματα «συγχωνεύονται» και, μάλλον, είναι καιρός να αρχίσουμε τα χάπια μας! Ή διαφορετικά να απολαύσουμε αυτό που βλέπουμε, που δεν είναι αυτό που βλέπουμε… Πάρτε μια γεύση…
perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...

perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...

perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...

perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...

perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...

perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται... 

ΠΗΓΗ: perierga
Περισσότερα »

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3/3 έως 9/3!

 Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

102112193_1
Έρωτας: Μία σωρεία ανατρεπτικών καταστάσεων σας αποσπούν από τους έρωτες αλλά, με την αρωγή του Δία από το φιλικό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Διδύμων, έχετε αρκετές ελπίδες να συντηρήσετε τις ισορροπίες σας. Η περίοδος ευνοεί τις κρυφές σχέσεις, τους μυστικούς έρωτες και τα μοιραία πάθη. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να ενδώσετε σε τέτοιου είδους καταστάσεις;
Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι μπορεί να αποτελέσει έναν αρκετά ανασταλτικό παράγοντα για σας. Οι ανατροπές στη δουλειά, η άσχημη συμπεριφορά των συνεργατών σας ή των πελατών σας, ο αθέμιτος ανταγωνισμός θα σας αναγκάσουν να δώσετε έναν αγώνα που δεν αποκλείεται να σας εξαντλήσει ψυχολογικά και σωματικά γι αυτό να προσέχετε. Ωστόσο, αξίζει να θυμάστε ότι, όσοι δουλέψετε σκληρά αυτή την περίοδο και παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, τελικά θα αμειφθείτε για τους κόπους σας, έστω και με κάποια καθυστέρηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου.


 ΤΑΥΡΟΣ

102112181
Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Ιχθύες με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα σε συνδυασμό με όλη την πολυαστρία στους Ιχθύες, είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που θα αποτελέσουν ένα φάρο φωτός για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ωστόσο, μην περιμένετε ιδιαίτερες εξελίξεις γιατί, με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, ίσως είναι απαραίτητο να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σχετικά με τον έρωτα ή με τα τελευταία γεγονότα στον αισθηματικό σας τομέα.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να κάνετε ακόμη πιο μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά δεν πρέπει να ξεκινήσετε την εφαρμογή τους μέχρι τις 17 Μαρτίου που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αν τα γεγονότα σας υποδείξουν ότι πρέπει να προβείτε σε αναθεωρήσεις, μη διστάσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία μπορεί να με εξωθήσει στο να χάσω τον έλεγχο και να αρχίσω τις υπερβολές είτε στο φαγητό είτε στα έξοδα είτε στην αναζήτηση απολαύσεων.


 ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182
Έρωτας: Αν και η προσοχή σας είναι εστιασμένη στη δουλειά, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σώνει την κατάσταση και συντηρούνται οι ισορροπίες στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε το ευχάριστο, αποκριάτικο κλίμα για να απολαύσετε τις χαρές του έρωτα και για να εκτονώσετε ενέργεια καθώς οι ευθύνες σας πιέζουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στους Ιχθύες είναι εξαντλητική για όλους σας. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες ενώ θα επικρατεί ένα αλαλούμ στη δουλειά σας λόγω κακής συνεννόησης, αλλαγών, ανατροπών. Ουσιαστικά, τίποτε σοβαρό αλλά, αθροιστικά, οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίζετε, θα σας φανούν αρκετά ενοχλητικές. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις πολύ σημαντικές κινήσεις και τις υπογραφές για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν υπάρξει κάποια πρόταση δεν πρέπει να ενθουσιαστώ με κίνδυνο να απογοητευτώ αλλά, επίσης, δεν πρέπει να την καταδικάσω ως αμελητέα. Ας την ακούσω με σκοπό να επανέλθω σε συζητήσεις μετά τις 17 Μαρτίου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1
Έρωτας: Ο Άρης, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σας, περιβάλλον των Ιχθύων, όπου δεσπόζει και ο Ποσειδώνας, πηγή έμπνευσης και ρομαντισμού για εσάς. Αναμένονται αρκετά ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που είστε αποφασισμένοι να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά στην προσωπική σας ζωή, να φλερτάρετε, να παίξετε. Οι επιστροφές «ασώτων» του παρελθόντος είναι αναμενόμενες.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι θα κοπιάσετε υπερβολικά, δεν θα βαρυγκωμήσετε καθώς οι κόποι αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς για τους περισσότερους Καρκίνους, έστω και με λίγη καθυστέρηση. Αρκετοί Καρκίνοι μπορεί να δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και αξιόλογες ευκαιρίες αλλά μη βιαστείτε να αναλάβετε κι άλλες ευθύνες και να απαντήσετε θετικά. Μην ξεχνάτε ότι με ανάδρομο Ερμή είναι προτιμότερο να κρατάμε χαλαρούς ρυθμούς και να αφουγκραζόμαστε την εσωτερική μας φωνή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι τις 17 Μαρτίου είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψω γιατί οι πιθανότητες να ταλαιπωρηθώ είναι πολλές.


ΛΕΩΝ

102112184
Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι οι ευθύνες στη δουλειά και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν περιθώρια για έρωτες. Ωστόσο, εσείς που ανήκετε στο ζώδιο του έρωτα και είστε παιδιά του Ήλιου, δεν θα πτοηθείτε και θα σπεύσετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες της αυξημένης λίμπιντό σας. Οι πιο άτακτοι να φυλάτε τα νώτα σας και οι πιο ευαίσθητοι να φιλτράρετε πιο προσεκτικά τις καταστάσεις για να προστατέψετε την καρδούλα σας από τους εισβολείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, εσείς θα συνεχίσετε ακάθεκτοι να δίνετε τον αγώνα σας για να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Να θυμάστε ότι οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτή την περίοδο και που θα αφορούν σε καινούργιες συνεργασίες, θα αποδώσουν τον Απρίλιο γι αυτό μη θεωρήσετε τις προτάσεις που θα δεχθείτε αμελητέες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας τακτοποιήσω ότι μπορώ από τα χρέη μου αλλά, καλό θα ήταν να μην υπογράψω κανένα διακανονισμό μέχρι τις 20 Μαρτίου.


 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185
Έρωτας: Οι συγκυρίες σας αναγκάζουν να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, τη στιγμή που ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο των σχέσεών σας. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα όριά σας και να μην παρασύρεστε από τις ψευδαισθήσεις σας γι αυτό αξίζει τον κόπο να δώσετε χρόνο στους εαυτούς σας και να μην προβείτε σε ανακοινώσεις τουλάχιστον μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι καλές αλλά οι συνεργασίες σας χρήζουν της προσοχής σας γιατί με τον ανάδρομο Ερμή καλό θα ήταν να μην υπογράψετε καινούργιες συμφωνίες και να προσέχετε τις συνέπειες των πιθανών παρεξηγήσεων και του ανταγωνισμού. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστούν εδώ και αρκετό καιρό και σίγουρα δεν θα χάσετε τίποτε αν τα διεκδικήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κρατήσω τους τόνους χαμηλά και ας μην βιάζομαι να αντιδρώ στα ερεθίσματα που μου δίνει το περιβάλλον. Οι αντανακλαστικές αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία.


ΖΥΓΟΣ

102112186
Έρωτας: Με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, θα μπορέσετε να συντηρήσετε τις ισορροπίες –ιδιαίτερα οι γεννημένοι μετά τις 5 Οκτωβρίου- και αυτή την εβδομάδα που, θέλετε δεν θέλετε, θα είναι αφιερωμένη στις δουλειές. Πάντως, επειδή θα είστε αγχωμένοι, καλά θα κάνετε να είστε πολύ πιο προσεκτικοί απ' ότι συνήθως, γιατί μπορεί να ξεσπάτε αναίτια προς το ταίρι σας και να υποστείτε σκληρές συνέπειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και τη δουλειά σας μέχρι τις 7 Μαρτίου. Ωστόσο, η κατάσταση θα εξομαλύνεται από το γεγονός ότι ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο θα ρίχνουν φως στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι ανατροπές, οι εντάσεις και η κούραση θα είναι αναπόφευκτες αλλά τελικά η νίκη θα είναι δική σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μήπως να άρχιζα ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αποτοξίνωσης, πιο υγιεινής ζωής; Οι μέρες προσφέρονται.


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187
Έρωτας: Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σας, θα δώσει το στίγμα του στις ερωτικές σας υποθέσεις καθώς μπορεί να επιστρέψουν κάποια άτομα του παρελθόντος σας. Παράλληλα, οι διελεύσεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες, θα πυροδοτήσουν τις ανάγκες σας για διασκέδαση, φλερτ, έρωτες και θα ανεβάσουν τις μετοχές σας... Απολαύστε το!
Καριέρα – Οικονομικά: Τόσο τα προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών όσο και οι ευθύνες της δουλειάς σας θα σας εξαντλήσουν, θα σας αγχώσουν και θα είστε πολύ νευρικοί. Το θετικό είναι ότι πάντα θα υπάρχει ένα φως στο τούνελ αλλά θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να το διακρίνετε.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος με ευνοεί να εκφράσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα, να ξεθάψω το μουσικό όργανο που έπαιζα στα εφηβικά μου χρόνια ή τις παλέτες των χρωμάτων και να βγάλω στην επιφάνεια το παιδί που κρύβω μέσα μου. 


 ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189
Έρωτας: Οι πιέσεις που σας ασκούνται θα είναι αρκετές αλλά το θετικό για εσάς είναι ότι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας, τους Διδύμους και δεν σας αφήνει άμοιρους παιχνιδιού, φλερτ και προσλαμβανουσών. Από εσάς εξαρτάται το πώς θα τον αξιοποιήσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Πολυαστρία στους Ιχθύες με Άρη και ανάδρομο Ερμή στο σχήμα, για εσάς σημαίνει πολλές υποχρεώσεις, προβλήματα, ανατρεπτικές καταστάσεις, ευθύνες, περισσότερη δουλειά. Πιθανώς να ανοίξουν αρκετά μέτωπα στη ζωή σας και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Η θετικότερη στάση από πλευράς σας είναι να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να είστε συνεπείς, να μην πελαγοδρομείτε, να παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου πρέπει να διευθετηθούν μετά τις 20 Μαρτίου. Αν τώρα υπάρξουν εντάσεις στην οικογενειακή εστία, καλύτερα να αποφύγω τις τριβές και να περιμένω μέχρι να πέσουν οι τόνοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190
Έρωτας: Τα φλερτ, τα παιχνίδια και οι αταξίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν το κύριο συστατικό της καθημερινότητας αυτή την περίοδο. Αξιοποιείστε την δεόντως και σημειώστε ότι δεν αποκλείεται να παίξετε σε περιβάλλον και συνθήκες που δεν το περιμένετε...

Καριέρα – Οικονομικά: Εστιαστείτε στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σας, κάντε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα και κρατήστε τους τόνους χαμηλά. Αλλιώς, θα χαθείτε σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων που θα σας βγάλει εκτός τόπου και χρόνου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα κέρδη. Το θετικό είναι ότι οι κόποι αυτής της περιόδου δεν αποκλείεται να αποδώσουν καρπούς αργότερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα σε συνδυασμό με την πολυαστρία στους Ιχθύες, μάλλον υπόσχεται περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Ας αφήσω τον εαυτό μου πιο ελεύθερο να τις απολαύσει κι αν δεν βλέπω γύρω μου ερεθίσματα, ας τα δημιουργήσω. Ευτυχώς οι απόκριες, τα μπαράκια, και τα χορευτικά Σαββατόβραδα είναι μια καλή αφορμή.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191
Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερή σας στον αισθηματικό τομέα καθώς σας αποσπούν τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ωστόσο, μέχρι το τέλος της άνοιξης, ο Δίας που θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σας, θα συντελέσει στο να διασκεδάσετε, να ανανεωθείτε, να φλερτάρετε και, ενδεχομένως, να κάνετε μια σημαντική σχέση. Προς το παρόν, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο των οικονομικών σας, τους Ιχθύες, παρέα με τον Άρη και τους υπόλοιπους πλανήτες, σας αναγκάζουν να εστιαστείτε στα οικονομικά σας και στη δυνατότητα ρευστότητας που έχετε. Οι όψεις υπερβολής και έντασης που συντρέχουν, μπορεί να σας αφήσουν με τρύπιες τσέπες γι αυτό να προσέχετε. Αν, ωστόσο, σας χρωστούν χρήματα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα διεκδικήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Βάζω απαγορευτικό στον εαυτό μου: δεν θα κάνω καμία σημαντική δοσοληψία, δεν θα δανείσω και δεν θα επηρεαστώ από τους πειρασμούς των μαγαζιών μέχρι τις 17 Μαρτίου.


 ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Πολυαστρία στο ζώδιό σας με τον ανάδρομο Ερμή να κερδίζει στις εντυπώσεις, μιας και προκαλεί τις ανατροπές, τις παρεξηγήσεις και τις αναγκαίες εντάσεις με σκοπό να σας εξωθήσει σε αναθεωρήσεις. Να προσέχετε και να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι τις 20 Μαρτίου γιατί τώρα η λογική σας επισκιάζεται από τα αντιφατικά συναισθήματά σας και την κυκλοθυμία που σας προκαλούν. Μην προβείτε σε ανακοινώσεις οποιασδήποτε μορφής.
Καριέρα – Οικονομικά: Η προσπάθειά σας να αυξήσετε τα έσοδά σας αναλώνει ακόμη και το χρόνο που διαθέτετε για την προσωπική ζωή και σας βάζει στη διαδικασία να αναλαμβάνετε όλο και περισσότερες ευθύνες. Ωστόσο, αν υπάρξει κάποια ευκαιρία, μην τη θεωρήσετε αμελητέα και ξαναβάλτε την στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Απρίλιο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν κάποιο άτομο από το παρελθόν μπει και πάλι στη ζωή μου και διεκδικήσει κάποιο μερίδιο της προσοχής μου, καλά θα κάνω να σκεφτώ σε βάθος τι με είχε ενώσει αλλά και τι με είχε χωρίσει μαζί του. Ανεξάρτητα από τη μορφή της σχέσης μας (ερωτική, φιλική, επαγγελματική), οφείλω στον εαυτό μου να πάρω το μάθημά μου και να μην τον εκθέσω σε λάθη και στεναχώριες μόνο επειδή θα έχω ακούσει μερικές κολακευτικές κουβέντες.


Πηγή: astrology
Περισσότερα »

Οι Βρετανοί αφήνουν τα ξενοδοχεία άδεια…

Σύμφωνα με νέα έρευνα, το 69% των Βρετανών τουριστών παραδέχονται πως κλέβουν πράγματα από τα ξενοδοχεία, όταν πηγαίνουν διακοπές στο εξωτερικό. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την ταξιδιωτική ιστοσελίδα myvouchercodes.co.uk η οποία μας παρουσιάζει αναλυτικά τα 10 πράγματα που βρίσκουν συχνότερα το… δρόμο προς τη βαλίτσα των Βρετανών τουριστών.

10. Η Βίβλος
Το 7% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε πως πραβίασε την 8η εντολή κλέβοντας τη Βίβλο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου!

Perierga.gr - Οι Βρετανοί αφήνουν τα ξενοδοχεία άδεια...
9. Βιβλία
15% απάντησε πως έχει κλέψει από το ξενοδοχείο βιβλία, συνήθως από τη βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου.


8. Βραστήρας
Περίπου ένας στους πέντε (19%) άφησε το δωμάτιο πίσω του χωρίς βραστήρα!


7. Κουρτίνες
Ακούγεται απίστευτο αλλά το 27% έχει κλέψει από ξενοδοχείο κουρτίνες (Να ταιριάξανε άραγε με τα έπιπλα;)6. Διακοσμητικά
Διακοσμητικά αντικείμενα έχει αφαιρέσει (sic) από το δωμάτιο ένας στους τρεις Βρετανούς της έρευνας.


5. Κορνίζες
Με τόσες φωτογραφίες στις διακοπές ποιός να τρέχει στα μαγαζιά για κορνίζες φαίνεται πως σκέφτηκε το 36%.


4. Μαχαιροπήρουνα
Το 45% παραδέχτηκε οτι έχει φύγει από το ξενοδοχείο με κάποιο μαχαίρι, κουτάλι, πηρούνι κτλ στις απόσκευές του.


Perierga.gr - Οι Βρετανοί αφήνουν τα ξενοδοχεία άδεια...
3. Φαγητό/ποτό
Το 51% άφησε πίσω του το ψυγειάκι του δωματίου με ελλέιψεις ή τουλάχιστον κατέβηκε για πρωινό με… ταπεράκι!


2. Μπαταρίες/λάμπες
Το σοκαριστικό ποσοστό του 57% δηλώνει ότι έχει αφαιρέσει τις μπαταρίες από κάποιο τηλεχειριστήριο η κάποια λάμπα (σσ μάλλον από το πορτατίφ)!


1. Πετσέτες
Φυσιολογικά στην πρώτη θέση είναι οι πετσετες τις οποίες προτίμησε κάποια στιγμή το 67% των ερωτηθέντων.


ΠΗΓΗ: perierga
Περισσότερα »

Θερμές πηγές στα… χρώματα του ουράνιου τόξου!

Θερμαινόμενα υπόγεια ύδατα ξεπηδούν από το φλοιό της Γης και αποκτούν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες για τους θεατές. Ο λόγος, βέβαια, των εντυπωσιακών αποχρώσεων δεν είναι άλλος από από τους μικροοργανισμούς  και τα χημικά στοιχείαν που εμπεριέχονται στα νερά, ανάλογα κάθε φορά και με το έδαφος από όπου πηγάζουν. Η Αμερική κατέχει τα πρωτεία στις πολύχρωμες θερμοπηγές, με τη Νέα Ζηλανδία και την Ισλανδία να ακολουθούν στη λίστα…

1. Grand Prismatic Spring, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
2. Sapphire Pool, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
3. Cistern Spring, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
4. Crested Pool, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
5. Doublet Pool, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
6. Champagne Pool, Νέα Ζηλανδία
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
7. Blue Star Spring, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
8. Abyss Pool, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
9. Emerald Pool, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
10. Morning Glory Pool, ΗΠΑ
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
11. Bláhver, Ισλανδία
perierga.gr - Θερμές πηγές στα... χρώματα του ουράνιου τόξου!
12. Arch Hot Spring , ΗΠΑ
 

ΠΗΓΗ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: perierga
Περισσότερα »

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία, πρώην μοντέλο. Η Ελληνίδα τηλεστάρ, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου ταξίδευε κάθε σαββατοκύριακο και διέμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Εκεί συναντούσε πλούσιους πελάτες οι οποίοι πολλές φορές ταξίδευαν από την Ελλάδα για χάρη της. Η Ελληνίδα καλλονή, αφού πιάστηκε επ' αυτοφώρω με την κατηγορία της πορνείας, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όμως έδωσε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικαστεί.


ΠΗΓΗ: spirospero
Περισσότερα »

Οδοντόκρεμα από… σοκολάτα!!!

Η νέα οδοντόκρεμα λέγεται «Theodent» και σύμφωνα με την εταιρεία αναζωογονεί την επιφάνεια των δοντιών χρησιμοποιώντας μια ουσία που παράγεται από τη σοκολάτα. 
 
Perierga.gr - Οδοντόκρεμα από... σοκολάτα!!!
Όπως φαίνεται, αυτό το εκχύλισμα κακάο είναι πιο αποτελεσματικό από το φθόριο στην καταπολέμηση και την πρόληψη της τερηδόνας και επιπλέον σκληραίνει το σμάλτο των δοντιών, κάνοντας τα λιγότερο ευαίσθητα στη φθορά.

Ειδικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το εκχύλισμα κακάο, γνωστό ως Rennou, θα αντικαταστήσει πλήρως το φθόριο ως ένα βασικό στοιχείο σε όλες τις οδοντόκρεμες.

Η παραδοσιακή οδοντόκρεμα Theodent διατηρεί τη γεύση μέντας, αλλά η έκδοση για τα παιδιά έχει γεύση σοκολάτα!!!ΠΗΓΗ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: perierga
Περισσότερα »

Σε πραγματικές συνθήκες η επιτυχημένη άσκηση στο Νέδοντα

 


Σε πραγματικές συνθήκες έγινε χθες στο Νέδοντα η άσκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με την συνεργασία των εθελοντικών οργανώσεων. 

Η οδηγός απεγκλωβίστηκε και διασώθηκε από τα ορμητικά νερά, χάριν στην συντονισμένη επιχείρηση που στήθηκε. Το θέαμα από την άλλη κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών Καλαματιανών. 

Το παρών στην άσκηση έδωσε ο Μεσσήνιος Επιτελάρχης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος Χαράλαμπος Αφάλης,
σημειώνοντας την υψηλή ετοιμότητα και την παρέμβαση της υπηρεσίας και των εθελοντών.


ΠΗΓΗ: best-tv
Περισσότερα »

Λάρισα: Συγκλονιστική επιστολή πατέρα: "Οι δολοφόνοι έχουν ονοματεπώνυμο''

 

 Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την τραγωδία στη Λάρισα που στοίχισε τη ζωή σε δύο φοιτητές και έστειλε στο νοσοκομείο τρεις ακόμη. Έψαχναν τρόπο να ζεσταθούν

"Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε. Εάν έχει πολύ κρύο θα δούμε" απάντησαν όπως γράφει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος στην ερώτηση της σπιτονοικουράς τους για παραγγελία πετρελαίου, οι δύο φοιτητές, ενοικιαστές του σπιτιού στη Λάρισα, όπου εκτυλίχθηκε η πρωτοφανής τραγωδία από το αυτοσχέδιο μαγκάλι.


Οι πέντε φίλοι αναζητούσαν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης γι' αυτό μετέφεραν στο εσωτερικό του σπιτιού το μαγκάλι, δικής τους κατασκευής, το οποίο προηγουμένως είχαν χρησιμοποιήσει ως ψησταριά.

Η τεράστια έκλυση μονοξειδίου του άνθρακα στοίχισε τη ζωή στον Νίκο Παπαχρόνη από την Εύβοια και το Σάββα Παπαδόπουλο από τα Χανιά και έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να δακρύσει.Εκτός κινδύνου ο ένας φοιτητής - Τους σκότωσε το μονοξείδιο του άνθρακα
Και οι τρεις φίλοι όμως, οι Αλέξανδρος Παππάς από τα Ιωάννινα, Γιώργος Πορμπέσκου από τα Χανιά και Ελευθέριος Κλίνης βρίσκονται στην εντατικη. 


Σύμφωνα με τo Μega, ο 23χρονος από τα Γιάννενα έχει επαφή με το περιβάλλον, αναγνώρισε μάλιστα και τους οικείους του. Βελτίωση παρουσιάζει και ο φοιτητής από τα Χανιά, που άνοιξε τα μάτια του και εμφάνισε σημάδια κίνησης. Ο φοιτητής από την Αθήνα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.


Ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης αποκάλυψε μέσα από τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι τους σκότωσε το μονοξείδιο του άνθρακα...Το χρονικό της τραγωδίας
 
Οι πέντε φοιτητές άναψαν στη βεράντα το μαγκάλι για να ψήσουν φαγητό και όπως είδαν τα κάρβουνα αναμμένα σκέφτηκαν να το πάρουν μέσα για να ζεσταθούν. 


Οι σπουδαστές εντοπίστηκαν στο σπίτι στις 18.20 το απόγευμα της Πέμπτης από μια φίλη τους που τους έψαχνε εναγωνίως. Όπως ανέφερε η κόρη της σπιτονοικοκυράς" Πήγε η φίλη των παιδιών στο σπίτι και χτυπούσε το κουδούνι και επειδή δεν άνοιγαν, φώναξε τη μητέρα μου και μπήκαν με το κλειδί στο σπίτι..."Φίλοι από παιδιά
 
Ο Σάββας και ο Γιώργος συγκατοικούσαν σε μονοκατοικία στη συνοικία Φιλιππούπολη. Ήταν παιδικοί φίλοι από τα Χανιά της Κρήτης. Μεγάλωσαν μαζί όπως λένε όσοι τους ήξεραν.


Ο Νίκος Πολυχρόνης καταγόταν από τη Χαλκίδα. Ο πατέρας του Δημήτρης Πολυχρόνης είναι συνδικαλιστής, πρόεδρος του Σωματείου χειριστών. Το βράδυ της Πέμπτης ο πατέρας βρισκόταν στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. 


Γύρω στις 9 το βράδυ έλαβε μια κληση από το αστυνομικό τμήμα Λάρισας. Πετάχτηκε αμέσως. "Έφυγε σαν τρελός... Δεν του είπαν ότι ο γιος του ήταν νεκρός. Είχε ταξίδι μπροστά του...", λένε μάρτυρες.

Ο Νίκος Πολυχρόνης πίσω του αφήνει μια 15χρονη αδελφή κι έναν αδελφό που υπηρετεί φαντάρος στη Σπάρτη. Η μητέρα του δεν εργάζεται.


Όπως είπαν οι φίλοι του"Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ήρεμος και καλός μαθητής"


Συγκινητικά τα μηνύματα των φίλων των παιδιών στο facebook όπου ο καθένας έχει να πει έναν καλό λόγο για τα αδικοχαμένα παλικάρια...Κηδεύτηκε ο Νίκος

Χιλιάδες Χαλκιδέοι πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα για να πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο που έφυγε τόσο άδικα.

Όπως γράφει το evianews κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια με όση δύναμη βρήκαν ψέλλισαν "Καλό ταξίδι" στο παλικάρι που ο θάνατος του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Στοιχεία σοκ

Τραγικός είναι ο απολογισμός στην Ελλάδα της κρίσης από την προσπάθεια να ζεσταθούν με τζάκια, σόμπες και αυτοσχέδια σώματα. Η οικονομική αδυναμία να προμηθευτούν πετρέλαιο έχει τραγικά αποτελέσματα.

Δεκατρείς άνθρωποι το 2012 έσβησαν στις φλόγες, ενώ όπως όλα δείχνουν το 2013 τα θύματα θα είναι περισσότερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τα στοιχεία φέτος δείχνουν άνοδο στις πυρκαγιές από θερμαντικά σώματα κατά 20%...

Οι ανακοινώσεις των κομμάτων

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο των δύο φοιτητών της Λάρισας και τη δύσκολη κατάσταση των άλλων τριών συναδέλφων τους εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα τονίζει ότι «αυτό το τραγικό συμβάν είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή στις ζωές των περισσότερων Ελλήνων».

Στην πολιτική «λιτότητας και φτώχειας» αποδίδουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους τραγικούς θανάτους των δυο φοιτητών στη Λάρισα από αναθυμιάσεις, και εξαπολύουν σκληρή επίθεση στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους.

Ο χαμός των δύο φοιτητών στη Λάρισα αναδεικνύει με δραματικό τρόπο τον εγκληματικό χαρακτήρα της πολιτικής της κυβέρνησης που έχει καταστήσει τη θέρμανση είδος πολυτελείας, υπογραμμίζει το ΚΚΕ, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για κατάργηση του ΕΦΚ και τον ΦΠΑ στα καύσιμα και δωρεάν στέγαση για όλους τους φοιτητές.Κύμα συμπαράστασης

Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις οργανώθηκαν με αφορμή το θάνατο των παιδιών σε πολεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και εξόρμηση με διανομή ενημερωτικού υλικού στο κέντρο της πόλης έκαναν φοιτητές, μέλη του ΜΑΣ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο δύο φοιτητών και τη δηλητηρίαση τριών ακόμη από αυτοσχέδιο μαγκάλι που χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν στη Λάρισα.

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές κατήγγειλαν «την πολιτική που στερεί τη θέρμανση από το λαό και τα παιδιά του» και ζήτησαν «κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ» στα καύσιμα για τη θέρμανση και «δωρεάν και ασφαλή στέγαση και συνθήκες σπουδών». Συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν και στην Κρήτη, την Πάτρα, τη Λάρισα και αλλού.Η συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα

Συγκλονιστικό γράμμα απέστειλε ένας πατέρας τριων παιδιών με αφορμή την τραγωδία με τους αδικοχαμένους νέους.

Διαβάστε την επιστολή του όπως δημοσιεύεται στο thestival:

"Θλίβομαι και θυμώνω! Εξοργίζομαι. Ξέρω πως ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος…. Πρέπει να αφήνεις την…. οργή να κατακαθίσει και μετά να γράφεις. Έτσι λένε οι κανόνες…

Όμως αν είσαι οποιοσδήποτε άνθρωπος με στοιχειώδη ευαισθησία, αν είσαι γονιός που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του σε αυτή την άθλια χώρα (όπως την κατάντησαν), αν κάθε μέρα με αγωνία αναλογίζεσαι τι τα περιμένει στο μέλλον, τότε πως μπορείς να μένεις ψύχραιμος;

Δυο παιδιά από τα Χανιά και την Χαλκίδα (21 και 22 ετών) έχασαν τη ζωή τους. Άλλα τρία χαροπαλεύουν. Ακόμη κι αν σωθούν είναι άγνωστο ποιές θα είναι οι εγκεφαλικές βλάβες που θα κουβαλάνε μια ζωή. Κι όλα αυτά για να ζεσταθούν. Με ένα κομμένο θερμοσίφωνο. Ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Στην Ελλάδα του 2013.

Θύματα μιας ανάλγητης και αποτυχημένης πολιτικής, που πέτυχε.

- Να υπερδιπλασιασθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης (Το 2010 πληρώναμε 0,578 ευρώ το λίτρο. Το 2013 η τιμή του σχεδόν τριπλασιάστηκε 1,3 ευρώ και ...συνεχίζει)

- Να μειωθεί η κατανάλωσή του 70%

- Να περιοριστούν δραματικά τα δημόσια έσοδα.

- Να παγώνουν όλοι στα σπίτια τους

-Να αδυνατούν όλο και πιο πολλοί να πληρώσουν τα κοινόχρηστα

- Να έχουν αυξηθεί κάθε είδους ιώσεις

- Να ανθεί το λαθρεμπόριο στα καύσιμα.

- Να γεμίσει η ατμόσφαιρα επικίνδυνα σωματίδια

- Να αποψιλώνονται τα δάση …και τέλος να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Όπως αυτές των νέων φοιτητών στη Λάρισα. Αυτών που ετοιμαζόταν να …εξορίσει ο υπουργός Παιδείας (;) στη Λαμία. Αυτών που δυσκολεύονται να σπουδάσουν. Που οι οικογένειές τους με θυσίες καταφέρνουν να τους στείλουν λίγα χρήματα. Έτσι φτάσαμε στο μαγκάλι…

Οι δολοφόνοι των παιδιών έχουν ονοματεπώνυμο:

- Γιάννης Στουρνάρας

- Αντώνης Σαμαράς

- Ευάγγελος Βενιζέλος- Φώτης Κουβέλης

Και όσοι στηρίζουν την πολιτική τους..."ΠΗΓΗ: lamiareport
Περισσότερα »

Αφγανιστάν: Νεκρά δύο παιδιά από πυρά στρατιωτών του ΝΑΤΟ

Δύο παιδιά έπεσαν νεκρά από τα πυρά Αυστραλών στρατιωτών στο νότιο Αφγανιστάν στην διάρκεια μιας μάχης με αντάρτες, όπως ανακοίνωσε η αφγανική αστυνομία.

«Τα παιδιά φρόντιζαν βόδια στην περιοχή Τσαρτσίνο την Πέμπτη όταν τα πυροβόλησαν κατά λάθος οι Αυστραλοί στρατιώτες, που αντιδρούσαν σε επίθεση των ανταρτών Ταλιμπάν», δήλωσε ο Φαρίντ Αγέλ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην επαρχία Ουρουζγκάν.


ΠΗΓΗ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: spirospero
Περισσότερα »

Κρήτη: Από θαύμα γλίτωσε οδηγός

Άγιο είχε ένας οδηγός από την Κρήτη, όταν λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο και να καρφωθεί στα βράχια, σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής. Ο οδηγός παρά τη σφοδρή σύγκρουση βγήκε σώος από το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς προκειμένου να βρεθεί γερανός ώστε να ανασύρουν το όχημα από το γκρεμό. ΠΗΓΗ: spirospero
Περισσότερα »

Του επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ναυπάκτου καθώς δύο άγνωστοι δράστες τραυμάτισαν χτες με αιχμηρό αντικείμενο 16χρονο μαθητή.

Ειδικότερα, περίπου στις 20:30 το βράδυ, στην παραλία της Ψανής, δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο τον 16χρονο μαθητή.


Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος καταδίωξαν τους δράστες και κατάφεραν να συλλάβει τον έναν. Ο άλλος αναζητείται.


 ΠΗΓΗ: spirospero
Περισσότερα »

Ρεάλ Μαδρίτης: Της... πήρε τον αέρα!

Για τρίτη φορά σε πέντε παιχνίδια φέτος, η Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε με σκορ 2-1 της Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", με τους Καταλανούς ωστόσο να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο φινάλε. 


 ΠΗΓΗ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: balleto
Περισσότερα »

Κέρκυρα: Έμεινε ζωντανή με Κυβελίδη!

Η Κέρκυρα αγχώθηκε... αλλά εν τέλει κατέκτησε τη νίκη που τόσο ήθελε στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με σκορ 2-1, και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα παραμείνει στην κατηγορία! 


ΠΗΓΗ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: balleto
Περισσότερα »