5 Ιουν 2014

Άσκηση με σενάριο ισχυρού σεισμού στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, η Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης της ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει άσκηση με την ονομασία «Πελασγός 2014». 

Οι παρατηρητές – επισκέπτες θα πρέπει να προσέλθουν έως τις 9.30 το πρωί, στην κεντρική πύλη ΑΗΣ Α΄ Μεγαλόπολης, καθώς (σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης) στις 9.58 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ θα επισυμβεί στην περιοχή της Μεγαλόπολης. Τα σοβαρά περιστατικά που ο υποθετικός σεισμός θα προκαλέσει, θα αντιμετωπισθούν από τη ΔΕΗ, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και εθελοντικές ομάδες.

Περισσότερα »

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Έγκριση της προμήθειας κελύφους για την "Τέντα"

Στο πρόγραμμα προμηθειών του Κράτους εντάχθηκε η προμήθεια νέου κελύφους για την "Τέντα", με ύψος δαπάνης 350.000 ευρώ. Πρόκειται για τυπική διαδικασία, που αποτελεί προϋπόθεση της αγοράς του νέου κελύφους.

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου, ο Δήμαρχος θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και θα συζητήσει μαζί του αυτό και άλλα αθλητικά θέματα, όπως η κατασκευή του Palais des Sports στα Παλιάμπελα Καλαμάτας και ο εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.
tenta.JPG Πηγή : ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Περισσότερα »

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Στην Αγία Μαρίνα η ετήσια Συνάντηση Ταξιδευτών Μοτοσυκλετιστών του Horizons Unlimited

Το 2ο Horizons Unlimited Travelers Meeting Greece, που απευθύνεται σε ταξιδιώτες μοτοσυκλετιστές, έχει προγραμματιστεί για τις 5, 6, 7 και 8 Ιουνίου 2014, στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο. Θα γίνουν παρουσιάσεις διαφόρων ταξιδιών, bazaar και είναι η καλύτερη ευκαιρία για έναν μοτοσυκλετιστή να γνωρίσει ταξιδευτές, να μάθει από αυτούς πώς γίνεται να ξεφύγει από τα τετριμμένα, να γνωρίσει και να δει τι σημαίνει να κάνει κάποιος ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με μοτοσυκλέτα.

Όσοι φανατικοί της μοτοσυκλέτας δώσουν το «παρών», Έλληνες και ξένοι, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, η οποία λειτουργεί με ευθύνη του Δήμου Καλαμάτας.

10428960_10152444255566427_1365568972_n.jpg
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Horizons Unlimited: www.horizonsunlimited.com/events/greece-2014
Απορίες – ερωτήσεις στο τηλέφωνο 6936 764610.
1497498_10152080655932535_718935024_n.jpgCampus-1.jpg 
Πηγή : ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Περισσότερα »

Σεμινάριο και Εργαστήρια για όλους, στο πλαίσιο του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που διοργανώνεται από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2014, έχει προετοιμάσει ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες και προχωρημένους σπουδαστές του χορού, καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών, ακόμα και φιλότεχνους.
ROSAS Drumming Live 2012 Marta Coronado 1b Tσ Herman Sorgeloos
Το Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και το Εργαστήριο Δραματουργίας (συμμετοχή κατόπιν επιλογής και προσφοράς υποτροφίας διδάκτρων)  κατευθύνουν οι διακεκριμένοι διεθνώς δάσκαλοι Μάρτα Κορονάντο και Χίλντεγαρτ ντε Βέεστ.
Marta Coronado 3b  Tσ Beniamin Boar Μάρτα Κορονάντο
Hildegard De Vuyst Workshop 20o Kalamata Dance Fesstival Χίλντεγαρτ ντε Βέεστ

Τα Εργαστήρια Αυτοσχεδιασμού και Σύνθεσης: Σκυτάλη και On the Road αποτελούν πιλοτικές και ξεχωριστές δημιουργίες σημαντικών Ελλήνων χορογράφων και θεωρητικών του χορού, από το Κέντρο Ντάνκαν, την Ομάδα Creo το πρώτο και το Σύνδεσμο Χορού το δεύτερο, τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες, αλλά και στους κατοίκους της Καλαμάτας.
20 F.Chorou Kalamatas Ergastiri SKYTALHTσ Anna Tagkalou
Παρατίθενται αναλυτικές πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Marta_Coronado_2b__Tσ_Beniamin_Boar.jpg
20_F.Chorou_Kalamatas__Ergastiri_Xorografias_ON_THE_ROAD.jpg20_F.Chorou_Kalamatas__Ergastiri_Xorografias_ON_THE_ROAD_2.jpg 
Πηγή : ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Περισσότερα »

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Λειτουργεί και φέτος η κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας

Θα λειτουργήσει και κατά το θέρος του 2014 η κατασκήνωση του Δήμου στην Αγία Μαρίνα Ταϋγέτου, σε μαγευτική ελατόφυτη περιοχή. Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε 4 περιόδους, δύο 10ήμερες για παιδιά, μία για ηλικιωμένους και άλλη μία για ΑμεΑ.

agmarina_1.JPGΣήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο για τη συντήρηση της κατασκήνωσης σε όλα τα επίπεδα, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα, καθώς και προκειμένου να επιλυθούν θέματα που συνδέονται με την πρόσληψη προσωπικού και τις προμήθειες. 

Σημειώνεται ότι αρμόδιος για τη λειτουργία της κατασκήνωσης είναι ο Πρόεδρος του ΔΣ αυτής Σαράντος Μαρινάκης, δημοτικός σύμβουλος.
Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 13 Ιουνίου και θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση γι’ αυτές.
agmarina_2.JPG
Περισσότερα »

Όμορφος και εντονότερος φωτισμός στο λιμένα Καλαμάτας

Ομορφότερη εικόνα παρουσιάζει η κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας και τμήμα του κάθετου λιμενοβραχίονα, κατά τις νυκτερινές ώρες. 

limani-neos-fwtismos.JPGΤούτο συμβαίνει καθώς τοποθετήθηκαν νέοι λαμπτήρες στους ιστούς φωτισμού, που δίδουν εντονότερο φως ενώ έχουν μικρότερη κατανάλωση. 
 limani-neos-fwtismos_1.JPG
Επίσης, στην κατακόρυφη διάσταση των φωτιστικών ιστών εγκαταστάθηκαν LED, που αποδίδουν μπλε χρωματισμό στους ιστούς, ο οποίος διαχέεται και στον περιβάλλοντα χώρο.
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 5 Ιουνίου 2014

ΔΩΡΟΘΕΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΚΟΝΩΝ, ΝΟΝΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΜΠΟΝΙΦΕΙΣ.

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιος Δωρόθεος Ιερομάρτυρας επίσκοπος Τύρου
Άγιος Μάρκος (1) ο νεομάρτυρας o «ἐν Χίῳ»
Άγιοι Δέκα Μάρτυρες εν Αιγύπτω
Άγιος Χριστόφορος από τη Ρώμη
Άγιος Κόνων από τη Ρώμη
Μνήμη της επενεχθείσης ημίν φοβεράς απειλής και ανάγκης, εν τη των βαρβάρων επιδρομή
Άγιος Νόννος
Άγιος Θεόδωρος Γιάροσλαβ ο Δούκας
Άγιος Boniface
Άγιος Πλούταρχος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Όσιος Θεόδωρος επίσκοπος Τύρου

(1) Ο Άγιος Μάρκος, γεννήθηκε στη Σμύρνη από χριστιανούς γονείς. Νυμφεύτηκε σε νεαρή ηλικία το 1788 μ.χ. αλλά απάτησε την σύζυγό του με μια άλλη χριστιανή. Δυστυχώς όμως συνελήφθησαν  επ΄ αυτοφώρω και οδηγήθηκαν στον κριτή όπου αρνήθηκαν την χριστιανική τους πίστη. Σύντομα το μετάνιωσε και βοηθούμενος από έναν πνευματικό  κατέφυγε στην Βενετία μαζί με την ερωμένη του, όπου χρίστηκαν με Άγιο Μύρο και νυμφεύθηκαν.  Όμως δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι είχε απαρνηθεί την πίστη του και επέστρεψε στη Χίο όπου παρουσιάσθηκε στον κριτή και με  θάρρος ομολόγησε την πίστη του στον Κύριο.  Μετά την ομολογία του συνελήφθη και ρίχθηκε στη φυλακή όπου υπέστη σκληρά βασανιστήρια. Τη δεύτερη φορά που παρουσιάστηκε στον κριτή, αφού επέμεινε και πάλι στην πίστη του, οι Τούρκοι τον έριξαν από τις σκάλες, τον φυλάκισαν εκ νέου και τον υπέβαλαν σε φρικτότερα βασανιστήρια.  Αποκεφαλίστηκε στις 5 Ιουνίου 1801 μ.Χ.ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

Σήμερα 5 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 5 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες και αυτό, μελλοντικά, θα σου βγει σε καλό. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς μέσα στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, πολλές ευκαιρίες σήμερα θα σου παρουσιαστούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά και ήρεμα, δρομολογώντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δικούς σου.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την απαραίτητη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί και φρόντισε να προγραμματιστείς κατάλληλα. Απόφυγε επίσης τις συναισθηματικές υποχωρήσεις, γιατί θα κουραστείς ψυχικά.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη, μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου τη δώσουν.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φίλε Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει μέχρι το βράδυ, θα σε εκνευρίσει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός, οργάνωση και φυσικά, να μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγο περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις τώρα πολλά θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου, για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου, και μην αυταπατάσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις. Οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 5 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα 5 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες και αυτό, μελλοντικά, θα σου βγει σε καλό. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς μέσα στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, πολλές ευκαιρίες σήμερα θα σου παρουσιαστούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά και ήρεμα, δρομολογώντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δικούς σου.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την απαραίτητη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί και φρόντισε να προγραμματιστείς κατάλληλα. Απόφυγε επίσης τις συναισθηματικές υποχωρήσεις, γιατί θα κουραστείς ψυχικά.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη, μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου τη δώσουν.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φίλε Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει μέχρι το βράδυ, θα σε εκνευρίσει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός, οργάνωση και φυσικά, να μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγο περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις τώρα πολλά θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου, για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου, και μην αυταπατάσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις. Οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 5 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :  

Περισσότερα »