27 Μαρ 2017

Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για το έργο : «Επισκευή όψεων και χρωματισμοί σχολικών κτιρίων»


Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Επισκευή όψεων και χρωματισμοί σχολικών κτιρίων» με προϋπολογισμό 68.548,39  €  χωρίς ΦΠΑ και 85.000,00 € συνυπολογιζομένου του ΦΠΑΟ  διαγωνισμός  θα  διεξαχθεί  στις25-04-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών)  Δημαρχείο Καλαμάτας, Αθηνών 99, 2ος Όροφος, Αίθουσα Συνεδριάσεων Συλλογικών Οργάνων- Δημοπρασιών του Δήμου Καλαμάτας .


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν  τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού  (σύμφωνα με τη διακήρυξη) από  το Δήμο Καλαμάτας  οδός Αθηνών 99, μέχρι και τις 20-04-2017, ημέρα Πέμπτη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2721360781, 2721360783 αρμόδιοι υπάλληλοι  για επικοινωνία Πρωτογέρη Αθηνά, Μαντουβάλου Μαρία.
FAX επικοινωνίας 2721360746 (Γραφείο Πρωτοκόλλου).
Την προκήρυξη και  διακήρυξη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
Την μελέτη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
Το ΤΕΥΔ    ,   2
Πηγή: kalsmata.gr
Περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των επίπλων της δωρεάς Σάλμα


Το Γραφείο Δημάρχου και τον προθάλαμό του, καθώς και το χώρο αναμονής στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας, κοσμούν ορισμένα πολύ όμορφα έπιπλα της δωρεάς Σάλμα, που συντηρήθηκαν και αποκαταστάθηκαν πρόσφατα, με φροντίδα του Δήμου Καλαμάτας. Πρόκειται για μεγάλους καθρέπτες, που τοποθετήθηκαν στο Γραφείο του Δημάρχου και πλαισιώθηκαν από ζαρντινιέρες και ψάθινες καρέκλες. Στον προθάλαμο του Γραφείου έχει τοποθετηθεί ένα σεκρετέρ, ενώ στο χώρο αναμονής μια πολυθρόνα και μια συρταριέρα.
Τα κομμάτια αυτά προστίθενται στα εδώ και καιρό αποκατεστημένα έπιπλα, που προέρχονται από τη δωρεά Σάλμα, με τα οποία επιπλώθηκε το Γραφείο Δημάρχου.
Πλέον, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση όλων των επίπλων που διασώθηκαν και ευρέθησαν, σύμφωνα με την καταγραφή από επιτροπή του 2007. Στην καταγραφή υπάρχουν 89 κομμάτια, των οποίων αγνοείται η τύχη. Γι' αυτά ο Δήμος Καλαμάτας έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες.
DSCN0326_Medium.JPGDSCN0328_Medium.JPGDSCN0329_Medium.JPGDSCN0330_Medium.JPGDSCN0331_Medium.JPG

Πηγή:  kalamata.gr


Περισσότερα »

Αφιερωμένο στους "φιλάνθρωπους" που μας κυβερνούν!


Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 27 Μαρτίου

ΜΑΤΡΩΝΑ, ΦΙΛΗΤΟΣ, ΛΥΔΙΑ, ΘΕΟΠΡΕΣΙΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΡΟΝΙΔΗΣ, ΚΗΡΥΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΟΥΧΙΟΣ, ΑΝΑΝΙ, ΠΑΥΛΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΟΣ, ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΕΦΡΑΙΜ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Νηστεία - Επιτρέπεται το λάδι και ο οίνος

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Αγία Ματρώνα η εν Θεσσαλονίκη
    Άγιοι Φιλητός ο Συγκλητικός, Λυδία σύζυγος αυτού, Θεοπρέπιος και
    Μακεδόνας τα τέκνα αυτών, Αμφιλόχιος ο Δούκας και Κρονίδης ο
    κομενταρήσιος οι Μάρτυρες
    Όσιος Κήρυκος «ὁ ἐν Ἄπρῳ»
    Άγιοι Ιωάννης και Βαρούχιος οι Μάρτυρες
    Προφήτης Ανανί
    Όσιος Παύλος Επίσκοπος Κορίνθου
    Όσιος Ευτύχιος
    Άγιος Αμβρόσιος Πατριάρχης Γεωργίας
    Άγιος Εφραίμ Αρχιεπίσκοπος Ροστώβ της Ρωσίας
    Όσιος Αλέξανδρος του Βόσκιϋ
    Άγιος Αντώνιος Μητροπολίτης Τομπόλσκ

(1) Η Αγία Ματρώνα, έζησε τα πρώτα  χριστιανικά  χρόνια, όταν γινόταν οι σκληροί διωγμοί εναντίων των χριστιανών. Ήταν ευσεβής χριστιανή αλλά εργαζόταν ως υπηρέτρια της Παντίλλα, η οποία ήταν σύζυγος ενός Ιουδαίου αξιωματούχου. Λέγεται ότι την κατέδωσαν για τα χριστιανικά της πιστεύω, οι άλλες υπηρέτριες, γιατί είχε την εύνοια της Παντίλλια.
Όταν το πληροφορήθηκε η Παντίλλια,  διέταξε την σύλληψή της. Η Ματρώνα όμως ομολόγησε με παρρησία την πίστη της και τότε έξαλλη η Εβραία διέταξε να τη δείρουν ανελέητα. Φυλακίστηκε και πέθανε μετά από κακουχίες στη φυλακή.
Η σκληρή Παντίλλα τιμωρήθηκε, καθώς έπεσε κατά λάθος από το τείχος και σκοτώθηκε.
Η μνήμη της εορτάζεται στις 27 Μαρτίου.
Περισσότερα »

«Ένα ανεκδοτάκι τώρα, είναι ότι «πρέπει», για να γελάσουμε και λίγο…. » !!


Περισσότερα »

Ανακοίνωση για την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού έως πέντε ημερομίσθια κατ΄ άτομο το μήνα Μάρτιο 2017.Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατοτεχνικό προσωπικό για 


απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ ' άτομο 


το μήνα Μάρτιο του έτους 2017.


Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να δείτε εδώ.
Περισσότερα »