12 Ιουν 2014

Καραντίνα και υποχρεωτική σφαγή κριαριού λόγω βρουκέλλωσης

Σε καραντίνα κηρύχθηκε κτηνοτροφική εκμετάλλευση στον Άρι, καθώς βρέθηκε μολυσμένο από βρουκέλλωση (μελιταίο πυρετό) ένα κριάρι. 


Το ζώο επιβάλλεται να σφαγεί, ενώ υιοθετείται σειρά μέτρων για τον αποκλεισμό περαιτέρω μετάδοσης της νόσου. 

Σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη υπεγράφη στις 16 Μαΐου 2014.

Περισσότερα »

Φύτευση στην οδό Φαρών

Εντός της εβδομάδος που διανύουμε, θα λειτουργήσει το σύστημα άρδευσης στην οδό Φαρών, στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης. 
 
Μάλιστα, την προσεχή Δευτέρα 16 Ιουνίου θα αρχίσει η φύτευση ανθοφύτων στους λάκκους όπου έχουν φυτευθεί μουριές.
 
Η φύτευση ανθοφύτων θα συμβάλει στην εντυπωσιακή βελτίωση της εικόνας της οδού Φαρών.

 Πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Καλοκαιρινή γιορτή για όλα τα παιδιά της Καλαμάτας το Σάββατο στην Παραλία

http://www.kalamata.gr/plugins/content/admirorgallery/admirorgallery/thumbs/2014/06/11-3602/a-thmia.jpgΤο Σάββατο 14 Ιουνίου, στο Πάρκο Λιμενικού στην Παραλία Καλαμάτας, από τις 18.00 έως τις 21.00, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας διοργανώνει  

«μια καλοκαιρινή γιορτή για όλα τα παιδιά της πόλης με θεατροπαιχνίδια, κατασκευές, εργαστήρια, παιχνίδια, χορό, τραγούδια και πολλές πολλές εκπλήξεις».

Α/Μ
Περισσότερα »

Φιλοσοφικό Συμπόσιο προς τιμήν της Καθηγήτριας Γ. Ξανθάκη - Καραμάνου

Την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 11.30, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, διοργανώνεται φιλοσοφικό συμπόσιο προς τιμήν της Καθηγήτριας Γεωργίας Ξανθάκη-Καραμάνου

Τίτλος του Συμποσίου, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Τμήματος Φιλολογίας, είναι: 

«Δημόσιος Βίος: Πρωτοβουλία και συλλογικότητα, Ηθικές, Πολιτικές και Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις».

Το Συμπόσιο διοργανώνουν οι μεταπτυχιακοί Φοιτητές των Προγραμμάτων:

1.Διαπανεπιστημιακό και Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ηθική Φιλοσοφία»
2.Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία», Κατεύθυνση «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία»
3.Διακρατικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΙ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση για την διαχείριση προβλημάτων σε μαθητές με σύνθετες γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δυσκολίες και στις οικογένειές τους».

Παρατίθεται το πρόγραμμα του Συμποσίου.
afisa.png Πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski στην Καλαμάτα

Άρχισε, Τρίτη 10 Ιουνίου, το αγωνιστικό τμήμα του Jet Raid 2014, δηλαδή του παγκοσμίου πρωταθλήματος jet ski, που διεξάγεται στην πόλη της Καλαμάτας και στα υπέροχα νερά του Μεσσηνιακού Κόλπου και του Ιονίου πελάγους. Η πρώτη διαδρομή ήταν αυτή ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Πύλο, με επιστροφή.

Το απόγευμα στις 18.00 θα έγίνει μια «κούρσα» από το Τετράγωνο έως το Φιλοξένια και στη συνέχεια, λίγο μετά τις 19.00,  πραγματοποιηθηκε ένα μοναδικό “fly board show” στο χώρο μπροστά από τα pits (κεντρική προκυμαία λιμένος Καλαμάτας).
jetdiadromi
Οι αγώνες θα διαρκέσουν έως το προσεχές Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, ενώ στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης, παρά τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη της Καλαμάτας. 

Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και παρευρέθη στην κεντρική προκυμαία για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος, καθώς και για να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές που θα συμμετάσχουν. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί έκθεση, την οποία μπορούν να επισκεφθούν όλοι και να γνωρίσουν περισσότερα για το συγκεκριμένο μηχανοκίνητο άθλημα.
jetski 2
Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό του, καλωσόρισε τη διοργάνωση αυτής της διαγωνιστικής διαδικασίας στην Καλαμάτα και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους.
jetski
Επεσήμανε, δε, ότι τέτοιου τύπου εκδηλώσεις μόνο καλό κάνουν στην Καλαμάτα και στην ευρύτερη περιοχή, δεδομένου ότι προσελκύουν επισκέπτες από όλον τον κόσμο, κάνουν γνωστές παντού τις ομορφιές της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και ενισχύουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Jet Sport, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και με την υποστήριξή του.

Επισημαίνεται ότι έχει εξασφαλισθεί η τηλεοπτική προβολή αυτής της θεαματικής αθλητικής διοργάνωσης σε 20 ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Μάλιστα, θα υπάρξει και τηλεοπτική κάλυψη από εξειδικευμένο συνεργείο, που θα επιβαίνει σε ελικόπτερο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα καλύψουν επίσης, προβάλλοντας την Καλαμάτα και την περιοχή της, έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά, εξειδικευμένα στο άθλημα του jet ski.
jetdiadromi.jpgjetski.jpgjetski_1.jpgjetski_2.jpgjetski_3.jpgjetski_4.jpg
jetski_5.jpg Πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Δωρεάν internet στον αερολιμένα Καλαμάτας, μέσω wi-fi
Επιτέλους, μια παροχή που θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και καιρό (όπως σε όλα τα σύγχρονα αεροδρόμια) ,έγινε πραγματικότητα!

Οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες στον αερολιμένα Καλαμάτας εφεξής, θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης με το internet , καθώς αυτό παρέχεται ελεύθερα από το Δήμο. 

Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω πομπού wi-fi στο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης.
Α/Μ
Περισσότερα »

Περίληψη διακήρυξης δημόσιου ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για τη: «Λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας ΑΣΑ με στόχο την ανάκτηση- αξιοποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων (ανακυκλώσιμα κλπ)».

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την :  
«Λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας ΑΣΑ με στόχο την ανάκτηση- αξιοποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων (ανακυκλώσιμα κλπ)».

Η περίληψη της διακήρυξης έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του προγράμματος  «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με ΑΔΑ: ΒΙΦΖΩΕΕ-ΣΣΘ και μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Τα τεύχη δημοπράτησης μπορείτε να τα δείτε εδώ.

πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 12 Ιουνίου 2014

ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΝΑ, ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ, ΖΗΝΩΝ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΡΣΕΝΙΟΣ, ΣΥΝΕΣΙΟΣ, ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ, ΤΙΜΟΘΕΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ
Επιτρέπονται όλες οι τροφές

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Όσιος Ονούφριος (1) ο Αιγύπτιος
Όσιος Πέτρος ο Θεοφόρος ο εν Άθω ασκήσας
Άγιος Ιωάννης (2) ο εν Ασπροκάστρω, ο Νεομάρτυρας
Αγία Αντωνίνα
Όσιος Ιουλιανός εν τοις Δογάζου
Όσιος Ζήνων
Άγιος Ιωάννης ο Στρατιώτης
Όσιος Αρσένιος Κονεζίας ο Θαυματουργός
Άγιος Συνέσιος ο νέος Οσιομάρτυρας πού μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη
Άγιος Βενέδικτος ο νέος Οσιομάρτυρας που μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη
Άγιος Τιμόθεος ο νέος Οσιομάρτυρας που μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη
Άγιος Παύλος ο νέος Οσιομάρτυρας από τα Ιωάννινα

(1)  Ο Άγιος Ονούφριος, καταγόταν από την Περσία. Σε νεαρή ηλικία, εντάχθηκε σε μια κοινοβιακή αδελφότητα. Όταν ωρίμασε ο Ονούφριος μετέβη στην έρημο της Αιγύπτου, να γνωρίσει την ασκητική ζωή. Βάδισε αρκετά μέσα στην έρημο, συνάντησε την καλύβα του ερημίτη Ερμία, ο οποίος, τον οδήγησε σε μια καλύβα δίπλα σε ένα φοίνικα. Εκεί ο Ονούφριος επιδόθηκε σε  πνευματική άσκηση, και η φήμη του διαδόθηκε σε όλους τους ερημίτες, που συχνά πήγαιναν να τον συμβουλευθούν και να πάρουν την ευχή του. Όταν τον επισκέφθηκε ο Αββάς Παφνούτιος, άφησε την τελευταία του πνοή, και ο Παφνούτιος τον έθαψε κάτω από τον πελώριο φοίνικα.


(2) Ο Άγιος Νεομάρτυρας Ιωάννης, καταγόταν από την Τραπεζούντα, της οποίας και διετέλεσε πρόκριτος. Ήταν λόγιος και ευσεβής. Όταν κάποτε ταξίδευε με κάποιο Τούρκικο πλοίο συνοδεύοντας τα εμπορεύματά του, η προσευχή και η νηστεία που εκδήλωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κίνησαν το ενδιαφέρων του Τούρκου ο οποίος και προσπάθησε να τον εξισλαμίσει. Δεν τα κατάφερε και όταν έφθασαν στο Άκκερμαν τον συκοφάντησε στο Τούρκο ηγεμόνα, ότι δήθεν έδωσε λόγο να γίνει μουσουλμάνος. Ο Ιωάννης με σθένος και παρρησία ομολόγησε μπροστά στον Ηγεμόνα που τον είχε οδηγήσει ο Τούρκος, ότι θα παρέμενε χριστιανός όσα χρήματα και αξιώματα και εάν του προσφέρουν. Εξοργισμένος ο ηγεμόνας διέταξε να τον βασανίσουν σκληρά, ώστε το αίμα του έτρεχε σαν ποτάμι. Βλέποντας ο ηγεμόνας και μετά τα βασανιστήρια, την καρτερία του μάρτυρα, διέταξε να τον μαστιγώσουν και στη συνέχεια να τον δέσουν στην ουρά ενός αλόγου και να τον περιφέρουν στους δρόμους της πόλης. Όταν δε περνούσε από την εβραϊκή συνοικία, οι Εβραίοι έβριζαν και κακοποιούσαν τον Ιωάννη. Κάποιος μάλιστα πήρε το σπαθί του και του έκοψε το κεφάλι στις 12 Ιουνίου 1492. Το λείψανό του βρίσκεται στη Σαντσιάβα της Μολδαβίας, όπου επιτελεί ακόμη δεκάδες θαύματα.
Περισσότερα »

12 Ιουνίου : Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίαςhttp://www.un.org/en/events/childlabourday/images/homephoto.jpgΗ Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO) ξεκίνησε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας το 2002 με σκοπό να εστιάσει την προσοχή της παγκόσμιας κοινότητας, στον περιορισμό της έκτασης της παιδικής εργασίας. 


 Κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα φέρνει σε επαφή κυβερνήσεις, οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, της κοινωνίας των πολιτών, με σκοπό τον περιορισμό της παιδικής εργασίας και πιο συγκεκριμένα τον περιορισμό της παράνομης διακίνησης παιδιών. 


Έγκριση της ΔΟΕ της σύμβασης αριθ. 182 του 1999 εδραίωσε την παγκόσμια συναίνεση για την κατάργηση της παιδικής εργασίας. Εκατομμύρια παιδιά-εργάτες έχουν επωφεληθεί από τη σύμβαση, αλλά απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία εκτιμάται ότι 215 εκατομμύρια παιδιά, είναι  παγιδευμένα σε παιδική εργασία, και 115 εκατομμύρια από αυτά τα παιδιά, εργάζονται σε επικίνδυνες εργασίες. Τα κράτη μέλη της ΔΟΕ έχουν θέσει το στόχο για την εξάλειψη των χειρότερων μορφών παιδικής εργασίας μέχρι το 2016. Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί μια σημαντική κλιμάκωση της προσπάθειας και δέσμευσης.
Πηγή : un
Περισσότερα »

Σήμερα 12 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 12 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Στις συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και μόνο με αυτό θα πρέπει να ασχολείσαι.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και, φυσικά, δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Εσύ που είσαι Δίδυμος, σήμερα άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου, με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Επίλεξε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα, θα σου έκανε καλό ψυχικά.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις, σε κάποιες υποθέσεις σου. Ταυτόχρονα, έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, ότι θα τα καταφέρεις.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Φίλε Παρθένε, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις απογοητευμένος. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση, γιατί θα έχεις και σε αυτόν τον τομέα αρνητικές εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά, με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις και είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, μια πολύ καλή ημέρα θα είναι αυτή η Πέμπτη για το ζώδιό σου. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα, που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, ιδανικές είναι οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα την σημερινή Πέμπτη για εσένα. Τις χειροπέδες που σου έχουν βάλει, είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα, που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον. Όμως, θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και της αφερεγγυότητα τους, σε δυσμενή κατάσταση. Αυξημένη προσοχή λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 12 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 12 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Στις συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και μόνο με αυτό θα πρέπει να ασχολείσαι.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και, φυσικά, δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Εσύ που είσαι Δίδυμος, σήμερα άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου, με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Επίλεξε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα, θα σου έκανε καλό ψυχικά.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις, σε κάποιες υποθέσεις σου. Ταυτόχρονα, έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, ότι θα τα καταφέρεις.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Φίλε Παρθένε, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις απογοητευμένος. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση, γιατί θα έχεις και σε αυτόν τον τομέα αρνητικές εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά, με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις και είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, μια πολύ καλή ημέρα θα είναι αυτή η Πέμπτη για το ζώδιό σου. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα, που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, ιδανικές είναι οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα την σημερινή Πέμπτη για εσένα. Τις χειροπέδες που σου έχουν βάλει, είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα, που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον. Όμως, θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και της αφερεγγυότητα τους, σε δυσμενή κατάσταση. Αυξημένη προσοχή λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 12 Ιουνίου (video) *

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :


Περισσότερα »