2 Απρ 2017

Αποτρίχωση με γάλα…Σίγουρα δεν θα έχετε ακούσει ποτέ για αυτό το μείγμα αποτρίχωσης είναι τόσο αποτελεσματικό, που όλοι θα σας ρωτήσουν τη συνταγή


Σίγουρα δεν θα έχετε ακούσει ποτέ για αυτό το μείγμα αποτρίχωσης.
Περιλαμβάνει φυσικά συστατικά και το πιο περίεργο είναι οτι μέσα σε αυτά τα συστατικά είναι το γάλα. Αυτό το μείγμα είναι τόσο αποτελεσματικό, που όλοι θα σας ρωτήσουν τη συνταγή.



Υλικά που θα χρειαστείτε:

Χυμό από αγγούρι
Μαγειρική σόδα
Ζελε φρούτων σε σκόνη
Γάλα

Προετοιμασία και χρήση:

1. Βάλτε 2 κουταλιές της σούπας σκόνη για ζελέ σε ένα μπολ με  2 κουταλιές της σούπας γάλα

2. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας γάλα με μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

3. Αφού προσθέσετε το μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα στη συνέχεια προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας χυμό αγγουριού

4. Αφού έχετε προσθέσει όλα τα υλικά στο μείγμα , ανακατέψτε καλά και στη συνέχεια βάλτε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10-12 δευτερόλεπτα

5. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα με τη βοήθεια ενός πινέλου

6. Αφού εφαρμόσετε το μείγμα, αφήστε το να στεγνώσει

7. Αφού στεγνώσει, αφαιρέστε το

8. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα 3 φορές το μήνα τις πρώτες φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ανάπτυξη των τριχών με το καιρό θα μειωθεί αποτελεσματικά μέχρι και 100% Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μείγμα αυτό οπουδήποτε στο σώμα σας

Αν το επιχειρήσετε μια φορά, σίγουρα θα το ξανακάνετε. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!



Περισσότερα »

Το άγαλμα του Νέδοντα

Ένα άγαλμα που απεικονίζει το Νέδοντα, καρπός του 3ου Ανοιχτού Εργαστηρίου Γλυπτικής, που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2016, εγκαταστάθηκε έναντι του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας και νοτίως της γέφυρας που συνδέει την οδό Κλαδά με την οδό Νέδοντος, στο σκεπασμένο τμήμα του Νέδοντα. Πρόκειται για δημιούργημα του Γιάννη Γκούζου και προσφέρθηκε στο Δήμο από το «Καλλιτεχνικό Στέκι». 
Υπενθυμίζεται ότι τη διενέργεια του 3ου Ανοιχτού Εργαστηρίου Γλυπτικής υποστήριξαν έμπρακτα και ηθικά ο Δήμος Καλαμάτας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας. 
Για τη διοργάνωση του Εργαστηρίου / 2017 θα υπάρξει συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στον οικονομικό τομέα, αλλά και σε τεχνικό επίπεδο (προετοιμασία χώρου, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, πράσινο κ.λπ.).
agalama-medinta1_Medium.JPGagalma-nedonta2_Medium.JPG
Πηγή: kalamata.gr
Περισσότερα »

Διανομή ακτινιδίων σε σχολεία

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί διανομή ακτινιδίων, συνολικού βάρους 65 τόνων, στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Δήμου Καλαμάτας. Τα ακτινίδια προέρχονται από τη Ζευς Ακτινίδια ΑΕ, Καρίτσα Πιερίας και κάθε παιδί θα πάρει 5 κιλά.
Τα φρούτα θα διανεμηθούν με χρηματοδότηση από πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η διανομή των φρούτων θα γίνει με φροντίδα του Δήμου Καλαμάτας και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς κάθε σχολείου, κατόπιν συνεννοήσεων μεταξύ του Δήμου και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Πηγή: kalamata.gr
Περισσότερα »

ΚΕΙΚ Αλμυρό με Φέτα

Υλικά

1 Φαρίνα
¾ φλ.τσ. ελαιόλαδο
¾ φλ.τσ. γάλα
1 γιαούρτι
4 Αυγά
2 Καρότα τριμμένα
1 κ.γ. Μπεικιν παουντερ
1 κ.γ. Πιπέρι
1 κ.γ. Αλάτι
1 κ.γ. Κουρκουμά
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο
300 γρ. Τυρί   Φέτα


Εκτέλεση

Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μισό γάλα και μόλις ενοποιηθουν πορθέτουμε ολα τα μπαχαρικά.  Το
αλεύρι και το υπόλοιπο γάλα που θα τα προσθέσουμε σιγά σιγά μέχρι να φτιάξουμε μια λεία ζύμη. Τέλος προσθέτουμε και τη Φέτα σπασμένη με τα χέρια μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 C για μισή ώρα περίπου (ανάλογα με το φούρνο) .

Καλή Επιτυχία
Σίδυ Μ.

Περισσότερα »

Σαν σήμερα 2 Απριλίου









ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :






Περισσότερα »

« Καλημέρα σας ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! »


Περισσότερα »