13 Αυγ 2013

Κοριτσίστικες γκάφες


Βουτηγμένες στα ευτράπελα...

Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Ο καιρός αύριο Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Πρόβλεψη καιρού για αύριο Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 
 


Πηγή okairos
Περισσότερα »

«Ώρα ένα ανέκδοτο» !!!


Περισσότερα »

6 Έλληνες θέλουν να πάνε στον Άρη, χωρίς επιστροφή!

 
Ένα εισιτήριο, χωρίς επιστροφή για τον... Άρη ελπίζουν να κερδίσουν 6 ριψοκίνδυνοι Έλληνες, οι οποίοι φέρονται να δηλώνουν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα πάντα για να... υπηρετήσουν την ανθρωπότητα.

Οι έξι ριψοκίνδυνοι άνδρες ελπίζουν ότι θα επιλεγούν ανάμεσα στις 100.000 αιτήσεις συμμετοχής στο φιλόδοξο πρόγραμμα Mars One, το οποίο αναζητά 4 ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τους τις... γήινες απολαύσεις και να πάνε στον «κόκκινο πλανήτη» για πάντα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», δεν έχουν κάτι άλλο να δουν από τη... Γη (!) και έτσι είναι έτοιμοι να αφιερώσουν τη ζωή τους στη δημιουργία ενός «δεύτερου κόσμου».

Πρόκειται για τους Παναγιώτη, 26 ετών, Παναγιώτη, 27 ετών, Γιάννη, 28 ετών, Αλέξανδρο, 31 ετών, Παναγιώτη, 30 ετών και Μάριο Γουλιέλμο, 21 ετών. Οι συμμετέχοντες από τη χώρα μας έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Mars One προσωπικά βίντεο με τους λόγους για τους οποίους θέλουν να λάβουν μέρος στο... διαστημικό ριάλιτι.

Οι 40 εκπαιδευόμενοι από όλον τον κόσμο που θα επιλεγούν συνολικά, θα κερδίσουν μια θέση στο διαστημικό αεροσκάφος που θα εκτοξευθεί το 2022. 

Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!

Το ανθρώπινο σώμα φιλοξενεί τρισεκατομμύρια βακτήρια.
Τα βακτηρίδια ζουν στο 90% των ζωντανών κυττάρων στο σώμα μας. Το ανθρώπινο σώμα αποτελεί το «σπίτι» σε τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς.

Με τη βοήθεια ειδικών μικροσκοπίων και υπολογιστών σας συστήνουμε μερικούς από αυτούς τους μικροοργανισμούς.
Perierga.gr - Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!
Πολλοί τύποι βακτηρίων που βρέθηκαν στο ανθρώπινο δέρμα, συνδέονται με τους ιδρωτοποιούς αδένες και τους θύλακες των τριχών. Συνήθως δεν προκαλούν προβλήματα, αν και μερικοί μπορούν να προκαλέσουν ακμή.
Τα βακτήρια τις περισσότερες φορές αρχίζουν να αποτελούν πρόβλημα… εάν διαπεράσουν το δέρμα, για παράδειγμα μέσα από μια πληγή ή κόψιμο.
Υπάρχουν 500 έως 1.000 διαφορετικά είδη βακτηρίων σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό, τα οποία πολλαπλασιάζονται με τέτοιους ρυθμούς που… ένας ενήλικας φιλοξενεί επάνω του ορισμένα… τρισεκατομμύρια!
Perierga.gr - Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!

Perierga.gr - Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!

Perierga.gr - Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!

Perierga.gr - Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!

Perierga.gr - Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!

Perierga.gr - Οι αόρατοι συγκάτοικοί μας!
πηγή: newsbeast.gr
Περισσότερα »

Οι θετικές γνώμες στο διαδίκτυο είναι… «κολλητικές»


Το φαινόμενο του «κοπαδιού» επιβεβαιώνει νέα επιστημονική έρευνα

Η θετική αξιολόγηση ενός άρθρου ή μιας σελίδας στο διαδίκτυο είναι «κολλητική», υποστηρίζει μια νέα επιστημονική έρευνα.

Όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές οι χρήστες τείνουν να αξιολογούν θετικά κάτι για το οποίο και άλλο πριν από αυτούς, εκφράστηκαν ήδη με θετικό τρόπο. Για παράδειγμα, ένα «like» για ένα άρθρο ή για ένα προϊόν είναι αρκετό, ώστε ο επόμενος αναγνώστης να εκφράσει και αυτός θετική γνώμη του, ακόμα κι αν το άρθρο ή το προϊόν στην πραγματικότητα δεν αξίζει πολλά. 

Σύμφωνα με τους ερευνητές, πολλοί καταναλωτές επηρεάζονται σημαντικά για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που αποφασίζουν να αγοράσουν μέσω διαδικτύου, ανάλογα με τις κρίσεις άλλων καταναλωτών που έχουν ήδη αναρτηθεί σε μια ιστοσελίδα.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η επιρροή αυτή που ασκούν οι προηγούμενες αξιολογήσεις αφορά κυρίως τις θετικές και όχι τις αρνητικές απόψεις. Έτσι, μια αρνητική κρίση δεν θα προκαλέσει εξίσου εύκολα απαξιωτικές απόψεις από τους επόμενους χρήστες. 

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Σίναν Αράλ του πανεπιστημίου ΜΙΤ, κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό, έπειτα από ένα πείραμα που διήρκεσε 5 μήνες. Συγκεκριμένα, μελέτησαν με ποιον τρόπο οι online «βαθμολογίες» που δίνονταν για ορισμένα θέματα της επικαιρότητας σε μια μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, επηρέαζαν τις κρίσεις τρίτων υπέρ ή κατά κάποιας άποψης.

Το βασικό συμπέρασμα -που θέτει σε αμφισβήτηση την περίφημη «σοφία του πλήθους»- ήταν ότι πολλοί χρήστες του διαδικτύου επηρεάζονται σημαντικά από τα θετικά σχόλια και τις θετικές «βαθμολογήσεις» που κάνουν άλλοι άνθρωποι πάνω σε ένα θέμα, ενώ αντίθετα η επιρροή από τα αρνητικά σχόλια είναι πολύ μικρότερη.

Οι ερευνητές, μάλιστα, προειδοποιούν ότι είναι δυνατό να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση μέσω της συστηματικής διοχέτευσης online θετικών σχολίων και κρίσεων. Το πείραμα έδειξε ότι η δημοφιλία μιας άποψης μπορεί σταδιακά να αυξηθεί έως 25% μετά από ένα αρχικό κατευθυνόμενο θετικό σχόλιο, μέσω αξιοποίησης της συμπεριφοράς «κοπαδιού» που χαρακτηρίζει τους χρήστες του διαδικτύου.

Αντίθετα, ένα αρχικό κατευθυνόμενο αρνητικό σχόλιο δεν καταφέρνει να «γεννήσει» μια ανάλογη αύξηση αρνητικών απόψεων. Όπως ανέφερε ο Αράλ, ο αρνητικός μιμητισμός «πνίγεται» πιο εύκολα από το θετικό, καθώς οι επόμενοι χρήστες του διαδικτύου είναι πιο πιθανό να «διορθώσουν» μια προηγούμενη άποψη από αρνητική σε θετική, από ό,τι να συμβεί το αντίθετο.

Ο Ντάνκαν Γουάτς της Microsoft Research, ο οποίος έχει κάνει πρωτοποριακή έρευνα στο πεδίο της κοινωνικής επιρροής, δήλωσε ότι η νέα μελέτη επιβεβαιώνει πως η θετική χειραγώγηση των απόψεων έχει διάρκεια, ενώ η αρνητική τείνει να διορθώνεται από επόμενες θετικές γνώμες, δημιουργώντας έτσι μια ασυμμετρία, όσον αφορά το πώς επηρεάζεται η online κοινή γνώμη. 

Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

«Λόγια επιφανών : H. Jackson Brown »!!!

«Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!»  Α/Μ


Περισσότερα »

Καρχαρίας γέννησε μπροστά στα μάτια λουόμενων


Οι λουόμενοι σε παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας γέννησε τα μικρά του μπροστά στα μάτια τους, την ώρα που τον έβγαζαν στην ακτή.

Το πλήθος συγκεντρώθηκε γύρω από τον καρχαρία, τον οποίο τραβούσε προς τα έξω ένας ψαράς, γράφει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε στην παραλία Panama City Beach και σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των ανθρώπων να οδηγήσουν το θηλυκό καρχαρία στα βαθιά, εκείνος έβγαινε συνεχώς στην ακτή.

Λίγη ώρα μετά, την κατάσταση πήρε στα χέρια του ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, οι οποίοι προσπάθησαν να «καλοπιάσουν» τον καρχαρία να κολυμπήσει προς τα βαθιά, όμως και πάλι οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες.

Ο καρχαρίας πέθανε λίγες ώρες μετά.

Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Το αξιοζήλευτο μενού της φυλακής ΑλκατράζΓαλλικό εστιατόριο θυμίζει περισσότερο το μενού για τους κρατούμενους στο Αλκατράζ των ΗΠΑ. Με αφορμή την 50η επέτειο από το κλείσιμο της περιβόητης φυλακής, δημοσιοποιήθηκε μία λίστα γευμάτων από μία εβδομάδα του Σεπτέμβρη, που ξεχωρίζει για την ποικιλία των γεύσεων. 

Δεν είναι όμως τυχαίο καθώς πριν κλείσει, το 1963, το Αλκατράζ ήταν αναγνωρισμένο για την παροχή του καλύτερου φαγητού σε όλο το σωφρονιστικό σύστημα των ΗΠΑ. 

Φρέσκα υλικά έφταναν κάθε μέρα από το Σαν Φρανσίσκο ενώ πρώην κρατούμενοι συγκρίνουν την κουζίνα της φυλακής με αυτή ενός καλού εστιατορίου, χάρη στην ποιότητα του φαγητού που ετοιμαζόταν στις κουζίνες της. 

Με αφορμή τα 50 χρόνια από το κλείσιμο του Αλκατράζ, ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο προσφέρει έως τις 2 Σεπτεμβρίου θεματικό δείπνο με έμπνευση τις γεύσεις που παρέχονταν στη φυλακή.
Μισό αιώνα πριν, το Αλκατράζ ήταν η πιο ασφαλής φυλακή των ΗΠΑ και σύμβολο της αμερικανικής δικαιοσύνης. Το 1963 έκλεισε κι έγινε τουριστική ατραξιόν και σκηνικό γυρισμάτων χολιγουντιανών ταινιών. 

Εκατομμύρια επισκέπτες έχουν ταξιδέψει έως το San Francisco Bay για να δουν τα κελιά όπου κρατούνταν διαβόητοι έγκλειστοι, μεταξύ τους και ο Αλ Καπόνε.
Το Αλκατράζ ήταν αρχικά φρούριο, έγινε στρατώνας και το 1934 το ανέλαβε το αμερικανικό Bureau of Prisons για να τοποθετήσει εκεί τους μεγαλύτερους κακοποιούς. 

Το 1962 υπεγράφη η εντολή για το κλείσιμό του, τόσο λόγω του υψηλού λειτουργικού κόστους όσο και λόγω της προνομιακής θέσης του. 

Εννέα χρόνια αργότερα έγινε εθνικό πάρκο και μία από τις πιο δημοφιλείς ατραξιόν της Καλιφόρνια με περίπου 1,5 εκατ. επισκέπτες ετησίως. 

Εισιτήρια για επίσκεψη στο Αλκατράζ πωλούνται κάθε μέρα, πολλές φορές για ημερομηνία εβδομάδες μεταγενέστερη. 

Στην 50η επέτειο του κλεισίματος, παρουσιάζεται η φωτογραφική έκθεση «Alcatraz: The Last Day» του φωτογράφου του Life Leigh Wiener. 

Ο γιος του ήταν εκείνος που ανακάλυψε το φάκελο με τα αρνητικά των φωτογραφιών. Ο φάκελος έγραφε «Αλκατράζ, ημέρα κλεισίματος 21 Μαρτίου 1963».
«Πριν καν τον ανοίξω κατάλαβα την ιστορική του αξία», ανέφερε ο Devik Wiener. Σύμφωνα με την Daily Mail επικοινώνησε με τη διοίκηση του χώρου κι έτσι προέκυψε η έκθεση αλλά κι ένα νέο βιβλίο. 

Οι φωτογραφίες φόρτισαν συναισθηματικά τους ανθρώπους που ζούσαν στο νησί όσο ήταν εκεί η φυλακή. Ο 62χρονος Jan Peters ήταν το τελευταίο παιδί που έφυγε από εκεί καθώς ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος για τη μεταγωγή κρατουμένων. 

Ο Peters και ο John Brunner, ο πατέρας του οποίου ήταν ο ηλεκτρολόγος της φυλακής, είπαν πως ήταν το να μένεις δίπλα στους πιο επικίνδυνους εγκληματίες ήταν φανταστικό. 

Δεν τους έβλεπαν βέβαια ποτέ, όπως λένε, και δεν χρειαζόταν ποτέ να κλειδώνουν την εξώπορτα του σπιτιού τους… 

Πηγή newsbeast

Περισσότερα »

Σπίτι στα βράχια πάνω σε… ταράτσα!

 
Έξι χρόνια χρειάστηκε ο Zhang Lin από την Κίνα για να κατασκευάσει το σπίτι στο βουνό που πάντα ονειρευόταν. Μόνο που αυτό δεν βρίσκεται όντως πάνω σε ένα βουνό αλλά… στην ταράτσα ενός κτηρίου με διαμερίσματα στο Πεκίνο! 

Ο εκκεντρικός καθηγητής μετέφερε τόνους χαλίκια και πέτρες στην ταράτσα του κτηρίου για να φτιάξει το σπίτι του, που μοιάζει πραγματικά να έχει σμιλευτεί σε μία βραχώδη βουνοπλαγιά. 

Οι γείτονές του βέβαια δεν είναι και πολύ χαρούμενοι με την κατασκευή του, καθώς, όπως λένε, έχει προκαλέσει προβλήματα στην πολυκατοικία και φοβούνται ακόμα και κατάρρευση.

Το σπίτι του Lin, για το οποίο δεν εξέδωσε ποτέ άδεια δόμησης, έχει προκαλέσει ρωγμές στα ταβάνια και τους τοίχους των σπιτιών των γειτόνων ενώ σε αρκετά διαμερίσματα σημειώνονται διαρροές από σωλήνες που έχουν υποστεί ζημιές. 

«Ήταν μία μικρή σοφίτα όταν το αγόρασε. Αλλά τη γκρέμισε κι έφτιαξε ένα… βουνό πάνω στα κεφάλια μας», ανέφερε ένας γείτονας σύμφωνα με τη Daily Mail. 

Εάν το σπίτι δεν κριθεί ασφαλές, είναι πιθανό ο Lin να κληθεί να το κατεδαφίσει, εξήγησε εκπρόσωπος του δήμου. 

Η «τρέλα» στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική δεν είναι σπάνια στην Κίνα. Στη επαρχία Zhejiang υπάρχει ολόκληρο συγκρότημα που προσομοιάζει ευρωπαϊκές πόλεις. Μάλιστα κατά την κατασκευή του το 2007 φτιάχτηκε μέχρι κι ένα αντίγραφο του Πύργου του Άιφελ.


Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ : Μαυροβούνι, Γύθειο, υπέροχος τόπος !

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ !!! ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟΣτο νομό Λακωνίας, στη  νότια πλευρά της Πελοποννήσου, υπάρχει ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι το Μαυροβούνι, που συνδυάζει τη γραφικότητα της Μάνης, με τα χαρακτηριστικά των νησιών.  Σε απόσταση μόλις 2Km από το Γύθειο θα βρείτε τα δωμάτια Poseidon ακριβώς δίπλα στο κύμα.

Αν ζητάτε ένα ήσυχο,  φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον, όπου θα μπορέσετε εσείς και η οικογένειά σας να ξεκουραστείτε  τότε πρέπει να επισκεφτείτε το συγκρότημα μας. Τα  επιπλωμένα διαμερίσματα Poseidon διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, βεράντες, κουζίνα, μπάνιο, κλιματισμό,  χώρους στάθμευσης  και το σπουδαιότερο, όμορφη θέα. Το συγκρότημα διαθέτει άνετους χώρους και παιδική χαρά για τα παιδιά σας.


Είναι το ιδανικό μέρος για ήρεμες διακοπές.
Η υπέροχη παραλία του Μαυροβουνίου με την χοντρή άμμο, τα πεντακάθαρα νερά της, το 5kmμήκος των ακτών της, με ταβέρνες, καφετέριες και εστιατόρια, μπορεί να γίνει για σας, ένα καλό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τις πραγματικά ανεξάντλητες  ομορφιές της Μάνης.  Ο ιστορικός πύργος  Τζαννήμπεη στο Μαραθονήσι, τα διατηρητέα νεοκλασικά κτίρια στο Γύθειο η καστροπολιτεία της Βάθειας, κ.α.

Επίσης στην παραλία του Μαυροβουνίου υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις του συλλόγου ΑΡΧΕΛΩΝ για την προστασία της χελώνας Καρέτα-Καρέτα και της μεσογειακής φώκιας.
Αν κάνετε wind-surfing, οι άνεμοι του Λακωνικού κόλπου είναι ιδανικοί για σας. 
Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες του είναι έτοιμοι να σας καλωσορίσουν και  να σας εξυπηρετήσουν για μονοήμερη, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια κράτηση.
ΤΗΛ. 2733022970  ΦΑΧ 2733024264
Πηγή :http://aspmanol.blogspot.gr/2010/06/blog-post.html
Περισσότερα »

Νέες εξελίξεις στην απαγωγή της Χάνα Άντερσον


Η 16χρονη δεν γνώριζε ότι η μητέρα και ο αδερφός της ήταν νεκροί

Σοκαριστικά ήταν τα νέα για την 16χρονη Χάνα Άντερσον, το κορίτσι που είχε διασωθεί στην έρημο του Αϊνταχο, μετά τον πυροβολισμό και και το θάνατο του 40χρονου απαγωγέα της Τζέιμς Λι Ντιμάτζιο από το FBI.

Η 16χρονη, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη από την περιπέτειά της, ενημερώθηκε από τις αρχές, μετά τη διάσωσή της το Σάββατο, ότι η μητέρα της, η 44χρονη Κριστίνα Άντερσον και ο 8χρονος αδελφός της Ήθαν, είχαν δολοφονηθεί από τον απαγωγέα της.

Μετά την επανένωση της κοπέλας με τους συγγενείς της, ο σερίφης της κομητείας Σαν Ντιέγκο, Μπιλ Γκορ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, είπε ότι σε καμία περίπτωση η 16χρονη δεν ακολούθησε ηθελημένα τον 40χρονο Ντιμάτζιο, παλιό και στενό φίλος της οικογένειάς της. «Είναι πλέον σαφές σε εμάς ότι το κορίτσι έπεσε θύμα αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος», δήλωσε ο Γκορ. «Βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο».

 
Ο πατέρας του κοριτσιού, Μπρετ Άντερσον, ο οποίος δεν έμενε στο σπίτι με την οικογένεια, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς, τα μέσα ενημέρωση και την πολιτεία για το ρόλο που έπαιξαν ώστε να βρεθεί η κόρη του και να επιστρέψει ασφαλής. «Η διαδικασία ανάρρωσης θα είναι αργή. Έχει περάσει μια τεράστια δοκιμασία και είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου», δήλωσε ο Άντερσον.
 
Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει δημοσίως τα πιθανά κίνητρα για τις πράξεις του Ντιμάτζιο. Ωστόσο, ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε ότι ο ύποπτος είχε αναπτύξει αισθήματα πάθους για το κορίτσι, κάτι που έκανε τη Χάνα να αισθάνεται άβολα.
 
Ο Γκορ αποκάλυψε επίσης ότι η 16χρονη είπε στις αρχές πως ο απαγωγέας της ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι και πυροβόλησε κατά των πρακτόρων του FBI προτού αυτοί καταφέρουν να τον χτυπήσουν θανάσιμα.
 
Πριν την εξαφάνιση της Χάνα, ο αδελφός και η μητέρα της εθεάθησαν για τελευταία φορά στις 3 Αυγούστου. Την επόμενη νύχτα, η Κριστίνα και ο Ήθαν βρέθηκαν νεκροί κάτω από τα ερείπια του καμένου σπιτιού του Ντιμάτζιο, περίπου 72 χιλιόμετρα ανατολικά του Σαν Ντιέγκο.


Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Ποια η φωτογραφία του Μπολτ που κάνει το γύρο του κόσμου [φωτο]

Ποια είναι η φωτογραφία του Γιουσέιν Μπόλτ; Δείτε τη φωτογραφία του strong>Γιουσέιν Μπόλτ και το σχόλιο που την αντιπροσωπεύει.
Όλοι λένε ότι ο Γιουσέιν Μπόλτ τρέχει σαν την αστραπή.
Δεν είναι τελικά μία τυχαία παρομίωση αφού μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το αποδεικνύει περίτρανα! Τραβήχτηκε σχεδόν την ώρα του τερματισμού στα 100 μέτρα.
Η φωτογραφία από την κούρσα των 100 μέτρων λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει τελειώσει και βρέχει στην Μόσχα στο Παγκόσμια Πρωτάθλημα Στίβου κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω twitter.
Ο Γιουσέιν Μπόλτ, άνθρωπος αστραπή τερματίζει την ώρα που πέφτει μια αστραπή.

Περισσότερα »

Χειρούργος στη Σιβηρία έκλεψε ηρωίνη από το στομάχι ασθενή

наркотик наркотики борьба с наркотикамиΣτην πόλη Μπογκοτόλ της Σιβηρίας, χειρούργος, ο οποίος έβγαλε ηρωίνη από το στομάχι συλληφθέντα από την αστυνομία διακινητή ναρκωτικών, προσπάθησε να κλέψει ένα μέρος του ναρκωτικού.

Τα δισκία με τη ναρκωτική ουσία ανακαλύφθηκαν από τους άντρες του εγκληματολογικού τμήματος, ωστόσο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ένα μέρος της ηρωίνης λείπει. Για την κλοπή υποπτεύτηκαν τον χειρούργο.

Κατά την έρευνα που διεξήγαγαν οι άντρες της αστυνομίας βρήκαν και κατάσχεσαν από τον χειρούργο κρυμμένο στα ρούχα του, ένα φάκελο με 5 γραμμάτια ηρωίνης. Τη στιγμή της σύλληψης ο γιατρός ήταν σε κατάσταση ναρκοληψία.

Τώρα κινδυνεύει με 15 χρόνια στέρησης της ελευθερίας του για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε μεγάλη ποσότητα.

Πηγή greek.ruvr.ru
Περισσότερα »

Κοριτσάκι στην Τήνο παρασύρθηκε από τα κύματα!

Κοριτσάκι στην Τήνο παρασύρθηκε από τα κύματα!
Σοκ στην οικογένεια και σε όλους όσοι βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή μπροστά, έχει προκαλέσει η σκηνή που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Τήνου!

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από τα κύματα ενώ έπαιζε ανέμελο πάνω σε παιδικό στρώμα θαλάσσης. Το ανήλικο κοριτσάκι αποβιβάστηκε στην ακτή με σκάφος του Λιμενικού, όπου την βρήκαν, ευτυχώς καλά στην υγειά της.

Αμέσως διεκομίσθη, συνοδεία των γονέων του, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Υγείας Τήνου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »

ΣΟΚ: Ζωντανό βρέθηκε το νεογέννητο αγοράκι που θεωρούνταν νεκρό σε χωματερή της Ηλείας!

ΣΟΚ: Ζωντανό βρέθηκε το νεογέννητο αγοράκι που θεωρούνταν νεκρό σε χωματερή της Ηλείας!
Ζωντανό βρέθηκε μετά από ώρες σε χωματερή της Ηλείας, το νεογέννητο αγοράκι που θεωρούνταν νεκρό.

Σύμφωνα με το πόρισμα, της ιατροδικαστικής εξέτασης το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες εκτιμάται ότι προήλθαν είτε κατά τη διάρκεια του τοκετού είτε κατά τη διάρκεια της εγκατάλειψής του μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Το νεογνό εκτιμάται ότι γεννήθηκε πριν από περίπου δύο ημέρες. Ζύγιζε 2,8 κιλά, είχε ύψος περίπου 50 εκατοστά και ήταν «τελειόμηνο» και «βιώσιμο», γεγονός που σημαίνει ότι είχε γεννηθεί ζωντανό, ύστερα από κύηση εννέα μηνών.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκείμενου να εντοπιστεί ποιοι και γιατί εγκατέλειψαν το βρέφος!

Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »

Αναλαμβάνει ο Τσοβόλας την υπεράσπιση Παπαγεωργόπουλου

vas

Για την ενίσχυση της υπερασπιστικής του γραμμής 
ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έδωσε τα χέρια με τον πρώην υπουργό Οικονομικών και πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας με αφορμή την επικείμενη έφεση για την υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία έχει οριστεί να συζητηθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή :spirospero
Περισσότερα »

Κοριτσάκι με προβλήματα ομιλίας, άρχισε να μιλάει όταν έφαγε τυρί κρέμα!

Κοριτσάκι με προβλήματα ομιλίας, άρχισε να μιλάει όταν έφαγε τυρί κρέμα!
Η Φίλντς Τέιλορ 3 ετών, πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο ονομάζεται GLUT1 και προκαλεί μια γενετική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητά της να μπορεί να μιλάει. Το σύνδρομο αυτό εμφανίζεται σε 1 ανά 26 άτομα στη Βρετανία.

Επειδή το σώμα δεν μπορεί να μεταφέρει αρκετή γλυκόζη στον εγκέφαλο, αφήνει τον πάσχοντα χωρίς ενέργεια.

Στους γιατρούς πήρε αρκετό καιρό να διαγνώσουν τι ακριβώς είχε η Φίλντς. Όταν λοιπόν διαπίστωσαν το σύνδρομο έδωσαν στην Φίλντς μια ειδική διατροφή για να βοηθηθεί ο εγκέφαλος και να αποκτήσει η μικρή ενέργεια.

Γλυκά, τούρτες και αεριούχα ποτά απαγορεύονται αλλά ό,τι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε λίπος είναι το καλύτερο για τη μικρούλα.

Μάλιστα, η μικρή Φίλντς ξεκίνησε να τρώει περίπου ένα κιλό τυρί κρέμα την ημέρα, επί τρεις βδομάδες. Μια μέρα είπε τη λέξη «μαμά» και η μητέρα της άρχισε να κλαίει μιας και πίστευε ότι ποτέ η κόρη της δεν θα κατάφερνε να μιλήσει.

Η ποσότητα σε τυρί κρέμα που τρώει είναι αρκετά μεγάλη αλλά δεν αποθηκεύει τίποτα ο οργανισμός από λίπος καθώς το «χρησιμοποιεί» για την ενέργεια που χρειάζεται. Όπως λέει η Στίβι, η μαμά της Φίλντς, αν και χρειάζεται μεγάλες ποσότητες τυριού κάθε βδομάδα, αξίζει γιατί έχει απίστευτα αποτελέσματα στην κόρη της.

Πηγή:
mothersblog
Περισσότερα »

Τεράστιο κομμάτι Ήλιου κατευθύνεται στη Γη. Tρέμουν οι επιστήμονες [video]

Πώς τεράστιο κομμάτι του Ήλιου κατευθύνεται στη Γη; Δείτε το βίντεο με τις απόψεις των επιστημόνων για το κομμάτι του Ήλιου.
 ilios

Έντονη ανησυχία έχει ξεσπάσει στους επιστημονικούς κύκλους εξαιτίας μίας γιγαντιαίας μαύρης τρύπας πάνω στον Ήλιο.
Στο βίντεο που ακολουθεί οι επιστήμονες εξηγούν πως ένα μεγάλο κομμάτι του Ήλιου φαίνεται στα τηλεσκόπια σαν να «λείπει».
Το κομμάτι αυτό -που είναι 80 φορές μεγαλύτερο από τη Γη- φαίνεται πως κατευθύνεται προς τον πλανήτη μας με ταχύτητα που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια μίλια την ώρα.
Πρόκειται όπως οι ειδικοί υποστηρίζουν για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο.
Δείτε το βίντεο με τις απόψεις των επιστημόνων με το κομμάτι Ήλιου που κατευθύνεται στη Γη:

Περισσότερα »

Ήξερες Ότι ......


Περισσότερα »

Αλλοδαπός έκλεψε και βίασε σκυλί


skerΣτα χέρια της αστυνομίας είναι από εχθές ένας 53χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού για κακοποίηση σκύλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προηγηθεί καταγγελία – έγκληση, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο, που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαίρεσε το πρωί της ίδιας ημέρας, από προαύλιο υπαίθριο χώρο κατοικίας, στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού, σκύλο θηλυκού γένους, ο οποίος όταν επέστρεψε στην οικία το ίδιο βράδυ, έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Ειδικότερα, ο σκύλος εξετάστηκε από κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια κακοποίησης – τραύματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παραδέχθηκε την πράξη του.
Από το δράστη και το σκύλο ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού, τα οποία απεστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για ταυτοποίηση.

Πηγή :spirospero
Περισσότερα »

Γευστικές Καλοκαιρινές Προτάσεις με Παρθένο Σησαμέλαιο! (4)


Το καλοκαίρι έχει πλέον κάνει δυναμικά την εμφάνιση του και η ανάγκη για ευεξία και καλή φυσική κατάσταση είναι πιο έντονη από ποτέ!
Οι ειδικοί σε θέματα διατροφής συμβουλεύουν ελαφριά και υγιεινή διατροφή, τόσο για τη βελτίωση και τη διατήρηση της καλοκαιρινής μας σιλουέτας, όσο και για την ενίσχυση του οργανισμού μας με τα απαραίτητα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις θερμές καλοκαιρινές ημέρες.

Πολύτιμος σύμμαχος μας στην προσπάθεια για υγιεινή και παράλληλα γευστική διατροφή, είναι το Παρθένο Σησαμέλαιο. Οι δυνατότητες χρήσης του στην ελληνική κουζίνα είναι απεριόριστες και συνδυάζουν μοναδικά τη δημιουργική μαγειρική, τη γεύση και την υγεία.
Το Παρθένο Σησαμέλαιο είναι ιδανικό για τηγάνισμα, καθώς διαθέτει μοναδική αντοχή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε το παραδοσιακά σε τηγάνι και όχι σε φριτέζα και θυμηθείτε: στο τηγάνισμα αρκεί μια μικρή ποσότητα, η οποία προσδίδει στα λαχανικά, όπως οι πατάτες, τα κολοκυθάκια και οι μελιτζάνες, μοναδική κρούστα και ξεχωριστό άρωμα.
Τολμήστε παραδοσιακούς Ντοματοκεφτέδες, Φαλάφελ, νόστιμους Κεφτέδες με Πλιγούρι, υγιεινή Σαλάτα Ωμών Λαχανικών ή καλοκαιρινό Γαύρο στο Φούρνο, Γεμιστό με Σησάμι, Ξηρούς Καρπούς & Μυρωδικά. Οι επιλογές είναι πολλές και το γευστικό αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!Το Παρθένο Σησαμέλαιο είναι ελαφρύ κι επιτρέπει στα υλικά να εκδηλώνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τα αρώματα τους. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το ξίδι ή το λεμόνι, δημιουργώντας υπέροχα dressing και είναι ιδανικό για μαρινάτες θαλασσινών.

Η Αφοι Χαϊτογλου διαθέτει πλέον το Παρθένο Σησαμέλαιο σε φιάλη pet ενός λίτρου και μας περιμένει να ανακαλύψουμε υγιεινές γευστικές προτάσεις που θα λατρέψει όλη η οικογένεια !


Πρωτότυπες Συνταγές με Παρθένο Σησαμέλαιο
από το βραβευμένο Chef Νίκο Κατσάνη
ΣΑΛΑΤΑ ΩΜΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


Πηγή :fe-mail
Περισσότερα »

Έρευνα: Οι πιστοί έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη

pistoiΣύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, που
δημοσιεύτηκε στο  "Personality and Social Psychology Review",
οι άνθρωποι που είναι πιστοί και θρησκευόμενοι  έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη σε σχέση με τους άπιστους και άθεους.

Οι ψυχολόγοι, με επικεφαλή τον καθηγητή Μάιρον Ζάκερμαν του πανεπιστημίου του Ρότσεστερ, αξιολόγησαν συγκριτικά όλες τις δημοσιευμένες έρευνες πάνω στο ζήτημα.

Μεταξύ των ετών 1928- 2012, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 63 μελέτες. 53 από αυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει αρνητική σχέση ανάμεσα στην θρησκευτική πίστη και στη νοημοσύνη (δηλ. οι θρησκευόμενοι είναι γενικά λιγότερο νοήμονες) και οι 35 έρευνες από τις 53, διαπίστωσαν έντονα αρνητική σχέση μεταξύ θρησκευτικότητας- νοημοσύνης.

Οι υπόλοιπες 10 μελέτες έφθασαν στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα ότι υπάρχει θετική σχέση, αν και από αυτές μόνο οι 2 συμπέραναν ότι υπάρχει έντονα θετική σχέση μεταξύ θρησκευτικότητας και νοημοσύνης.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται πως ήδη από την παιδική ηλικία όσο πιο έξυπνο είναι ένα παιδί, τόσο περισσότερο πιθανό είναι να απομακρυνθεί από τη θρησκεία. Από την άλλη, στην τρίτη ηλικία, όσο πιο έξυπνος είναι ένας ηλικιωμένος, τόσο πιο πιθανό είναι να μην πιστεύει στον Θεό.

Μια μελέτη, που άρχισε στη δεκαετία του '20 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, παρακολουθεί στη διάρκεια της ζωής τους τις πεποιθήσεις 1.500 χαρισματικών παιδιών που είχαν δείκτη νοημοσύνης (IQ) πάνω από 135. Ακόμα και σε βαθιά γεράματα, οι άνθρωποι αυτοί έχουν πολύ μικρότερα επίπεδα θρησκευτικής πίστης σε σχέση με τον μέσο όρο του πληθυσμού.


Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 13 Αυγούστου 2013ΜΑΞΙΜΟΣ, ΕΥΔΟΚΙΑ, ΔΩΡΟΘΕΟΣ, ΔΟΣΙΘΕΟΣ, ΣΕΡΙΔΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ, ΞΕΝΗ, ΚΟΡΩΝΑΤΟΣ, ΤΥΧΩΝ

Νηστεία
Oλόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
 Απόδοση της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού
Ανακομιδή και Μετάθεση Ιερού Λειψάνου του Οσίου Μαξίμου του Ομολογητή
Αγία Ευδοκία (1) η βασίλισσα
Όσιος Δωρόθεος
Όσιος Δοσίθεος ο υποτακτικός του Οσίου Δωροθέου
Όσιος Σέριδος ηγούμενος της Μονής στη Γάζα
Αγία Ειρήνη η βασιλίσσα, της διά του αγίου και αγγελικού σχήματος μετονομασθείσης Ξένης Mοναχής
Άγιος Κορωνάτος
Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μάξιμου της Μόσχας
Άγιος Τύχων Επίσκοπος Ζαντόνσκ

(1) Η Αγία Ευδοκία, γεννήθηκε το 401 μ.Χ., ήταν κόρη του αθηναίου φιλοσόφου Λεοντίου Και λεγόταν Αθηναίς. Σπούδασε τη γραμματική, τη ρητορική και τη φιλοσοφία. Όταν πέθανε ο πατέρας της, άφησε όλη την περιουσία του στους γιους του, και σ' αυτή άφησε μόνο 100 χρυσά νομίσματα. Η Αγία Ευδοκία για να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα της, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί γνώρισε μέσω της αδελφής του Πουλχερίας, τον Θεοδόσιο τον Β',  τον οποίο και παντρεύτηκε. Η Ευδοκία βαπτίστηκε χριστιανή και πήρε το όνομα Ευδοκία. Εκ φύσεως σεμνή, ποτέ δεν ανακατεύθηκε με τις βασιλικές υποθέσεις. Επισκέφτηκε τους Αγίους τόπους, αλλά η επιστροφή της στη Βασιλεύουσα, της  επεφύλασσε εκπλήξεις. Λόγω συκοφαντίας οι σχέσεις της με τον Θεοδόσιο είχαν ψυχρανθεί και η Ευδοκία αποφάσισε και με τη σύμφωνη γνώμη του Θεοδοσίου να επιστρέψει στην Ιερουσαλήμ  όπου ίδρυσε πολλά μοναστήρια. Τελείωσε τη ζωή της ειρηνικά.

Περισσότερα »

Το κόλπο με το ουίσκι και το νερό

Η πρόκληση:
Ένα σφηνάκι είναι γεμάτο με νερό και το άλλο με ουίσκι.
Η πρόκληση είναι να μεταφέρετε το ουίσκι στο ποτήρι που έχει το νερό και το νερό στο ποτήρι που έχει το ουίσκι χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε άλλου δοχείου.

Το κόλπο με το ουίσκι και το νερό
Η Λύση :
Τοποθετούμε ένα μη πορώδες χαρτί (π.χ. χαρτί τράπουλας) στο επάνω στο ποτήρι με το νερό.
Γυρίζουμε προσεκτικά το ποτήρι με το νερό ανάποδα, κρατώντας το χαρτί και το τοποθετούμε πάνω στο ποτήρι με το ουίσκι.
Αργά και προσεκτικά, τραβάμε το χαρτί, τόσο ακριβώς ώστε να δημιουργηθεί ένα πού μικρό άνοιγμα ανάμεσα στα δύο ποτήρια. Το νερό, που είναι βαρύτερο από το αλκοόλ, θα εισρεύσει στο ποτήρι του ουίσκι ποτήρι και θα μετατοπίσει το ουίσκι στο ποτήρι με το νερό.
Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των υγρών και η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί.
Είναι πολύ σημαντικό το άνοιγμα μεταξύ των ποτηριών να είναι πολύ μικρό γιατί σε άλλη περίπτωση το νερό και το ουίσκι αναμειγνύονται!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :


Πηγή :perierga

Περισσότερα »

Σήμερα 13 Αυγούστου 2013 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα  13 Αυγούστου  2013Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πρέπει να δεις κάποια θέματα με περισσότερη αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις ορισμένα ζητήματα με διαφορετικό μάτι. Η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα προσδίδει στην σκέψη σου περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, κάποιος σήμερα θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλό θα είναι λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, χάνοντας άδικα το χρόνο σου.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου. Θα γίνονται κάποια λάθη και δεν θα τα προλαβαίνεις. Την στιγμή που θα διορθώνεις τα πρώτα λάθη, θα γίνονται από κάποιον άλλο τα δεύτερα και εσύ θα παριστάνεις τον δρομέα σε μαραθώνιο, γιατί θα τρέχεις από τον ένα στον άλλο να διορθώσεις αυτά που πράττουν χωρίς να σκέφτονται. Δεν λειτουργούν όλοι με την λογική όπως εσύ. Δέξου τον διπλανό σου με τα ελαττώματά του και τα προτερήματά του και μην διαλύεις σχέσεις ετών, για ένα στιγμιαίο λάθος.


Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Η ημέρα, με τη Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις, που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Λέων  (23/7  – 23/4)

Θα υπάρχει ένταση σήμερα, αγαπητέ Λέων, αλλά και η απαραίτητη ενέργεια, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργιες υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις, αλλά μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με ευστοχία και αποτελεσματικότητα.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Η ημέρα θα είναι καλή για εσένα, φίλε Παρθένε, αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Υπάρχουν οι προοπτικές να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι ελπίζεις.

Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και με συνετή συμπεριφορά, θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις, που μπορεί να αυτή τη στιγμή να βλέπεις αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου και θα ικανοποιηθείς στο μέγιστο βαθμό.Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Σκορπιέ μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις, που μπορεί να αυτή τη στιγμή να βλέπεις αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου και θα ικανοποιηθείς στο μέγιστο βαθμό.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους, χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.


Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, φίλε Υδροχόε, και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους την σημερινή ημέρα, με υπομονή και λογική. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου, αλλά ούτε και από τα… ρούχα σου.Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτήν την ημέρα στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και πολλές θα είναι αυτές που θα γίνουν χωρίς την δική σου θέληση. Από την άλλη όμως, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »