9 Ιουν 2014

ΑΝΕΚΔΟΤΟ - Η Ξανθιά στο αεροπλάνο

ΜικρογραφίαΑΝΈΚΔΟΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Περισσότερα »

Πρόσληψη 3 ατόμων για την καταπολέμησης του δάκου της ελιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. 1/ 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε. Μεσσηνίας


Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας-ΔΑΟΚ Τριφυλίας ανακοινώνει την ̟πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέχρι 30-11-2014 (μέχρι 60 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας – ΔΑΟΚ Τριφυλίας για την κάλυψη π̟αροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς
Για να δείτε την προκήρυξη και τα δικαιολογητικά πατήστε εδώ

πηγή : ppel
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 9 Ιουνίου 2014

ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΘΕΚΛΑ, ΜΑΡΘΑ, ΜΑΡΙΑ, ΕΝΑΘΑ, ΜΑΡΙΑΜΝΗ, ΑΝΑΝΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΥΡΟΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ, ΡΟΔΙΩΝ, ΚΟΛΟΥΜΠΑ.
Άγιο Πνεύμα *
Επιτρέπονται όλες οι τροφές

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιος Κύριλλος (1) Πατριάρχης Αλεξανδρείας
Αγίες Θέκλα, Μαριάμνη, Μάρθα, Μαρία και Ενναθά οι πέντε κανονικές Παρθένες
Άγιος Ανανίας
Άγιος Αλέξανδρος επίσκοπος Προύσας
Όσιος Κύρος
Αγίες Τρεις Παρθενομάρτυρες από τη Χίο
Άγιοι Ορέστης, Διομήδης και Ροδίων
Όσιος Κύριλλος ο Θαυματουργός ο εν τη Λευκή λίμνη
Άγιος Columba φωτιστής της Σκωτίας
Σύναξη της Παναγίας της Φανερωμένης στην Λευκάδα
Σύναξη της Παναγίας Περιβλέπτου Πολιτικών

(1)Ο Άγιος Κύριλλος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 370 μ.Χ  την εποχή του αυτοκράτορα  Θεοδοσίου του Μικρού. Οι γονείς του, ήταν εύποροι και ήταν ανεψιός του αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας Θεοφίλου, τον οποίο και διαδέχτηκε  στον αρχιεπισκοπικό θρόνο Αλεξανδρείας.
Ήταν  πρόεδρος στην  Γ' Οικουμενική Σύνοδος το 431 μ.Χ. στην Έφεσο, και συνετέλεσε να γκρεμιστούν οι κακοδοξίες του δυσσεβούς Νεστορίου, για το πρόσωπο της Παναγίας.
Ο Κύριλλος παρέδωσε ειρηνικά το πνεύμα του στον Κύριο την 27η Ιουνίου του 444 μ.Χ., αφού πατριάρχευσε για 32 περίπου χρόνια. Η  μνήμη του Αγίου Κυρίλλου επαναλαμβάνεται και στις 18 Ιανουαρίου.

*Άγιο Πνεύμα
Ως εορτή είναι κινητή και η εκκλησία μας εορτάζει το «Άγιο Πνεύμα»  την Δευτέρα μετά την Πεντηκοστή, ήτοι 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα. Το Άγιο Πνεύμα, όπως γνωρίζουμε, στην Ορθοδοξία,  είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, το οποίο όμως εκπορεύεται εκ του Πατρός. Είναι όμως ομοούσιο με τον Πατέρα και το Υιό και ίσο ως προς την λατρεία και την τιμή. (Η καθολική εκκλησία πισεύει ότι εκπορεύεται και από τον υιό).ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

Σήμερα 9 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 9 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα, κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, αυτήν την Δευτέρα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά, δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την ημέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.
Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, πληθώρα αλλαγών σε περιμένουν στη ζωή σου. Το κακό με σένα όμως, είναι ότι αγχώνεσαι για πράγματα, τα οποία δεν τα προγραμματίζεις εσύ, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους και εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος, όμως, και χωρίς αμφιβολία για το αύριο. Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου, και δεν θα αργήσει να έρθει η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλα, η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, που έχεις να δεις καιρό.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς από σήμερα να κάνεις πολλές δυναμικές ενέργειες και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα, που σε προβληματίζουν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά, απέναντι στα αρνητικά γεγονότα που θα προκαλέσει η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και έρχεσαι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, με ανανεωμένη διάθεση.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους και διαφανείς τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, μείνε μακριά τους αυτήν την ημέρα, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να την περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να αναθερμάνεις τις μεταξύ σας σχέσεις. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας, που σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, σε παρασύρει σε μελαγχολικές και απαισιόδοξες σκέψεις, που για το δικό σου καλό πρέπει να κοντρολάρεις.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 9 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO : 

Περισσότερα »