12 Ιουν 2015

Διακήρυξη επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια χλωρίου για τις ανάγκες του κολυμβητηρίου

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας προκηρύσσει επαναληπτικό πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για τηνΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015- 2016, σύμφωνα με τους ν.3463/06, 3582/2010 και της ΥΑ 11389/1993 ΕΚΠΟΤΑ, για την ανάδειξη αναδόχου, προϋπολογισμού 19,987,50 €με το Φ.Π.Α.
Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 16.6.2015, ημέρα Τρίτη, ώρα έναρξης: 11:00 π.μ. & ώρα λήξης: 12:00 μεσημβρινή, στα γραφεία της έδρας του Οργανισμού, στην οδό Ε. Σταδίου 13-31.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί ανάδοχοι του αντικειμένου που δημοπρατείται που είναι εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Οργανισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο: 27210 20257).
Η περίληψη της διακήρυξης έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΦ5Α465Φ0Λ-0ΑΦ και μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Πηγή : Kalamata.gr
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 12 Ιουνίου (video) **

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :


Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 12 Ιουνίου 2015

ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΝΑ, ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ, ΖΗΝΩΝ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΡΣΕΝΙΟΣ, ΣΥΝΕΣΙΟΣ, ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ, ΤΙΜΟΘΕΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ
Νηστεία

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Όσιος Ονούφριος (1)ο Αιγύπτιος
Όσιος Πέτρος ο Θεοφόρος ο εν Άθω ασκήσας
Άγιος Ιωάννης (2)ο Τραπεζούντιος ο εν Ασπροκάστρω αθλήσας, ο Νεομάρτυρας
Αγία Αντωνίνα
Όσιος Ιουλιανός εν τοις Δογάζου
Όσιος Ζήνων
Άγιος Ιωάννης ο Στρατιώτης
Όσιος Αρσένιος Κονεζίας ο Θαυματουργός
Άγιος Συνέσιος ο νέος Οσιομάρτυρας πού μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη
Άγιος Βενέδικτος ο νέος Οσιομάρτυρας που μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη
Άγιος Τιμόθεος ο νέος Οσιομάρτυρας που μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη
Άγιος Παύλος ο νέος Οσιομάρτυρας από τα Ιωάννινα
Άγιος Ονούφριος ο εν Κορωνησία

(1)  Ο Άγιος Ονούφριος, καταγόταν από την Περσία. Σε νεαρή ηλικία, εντάχθηκε σε μια κοινοβιακή αδελφότητα. Όταν ωρίμασε ο Ονούφριος μετέβη στην έρημο της Αιγύπτου, να γνωρίσει την ασκητική ζωή. Βάδισε αρκετά μέσα στην έρημο, συνάντησε την καλύβα του ερημίτη Ερμία, ο οποίος, τον οδήγησε σε μια καλύβα δίπλα σε ένα φοίνικα. Εκεί ο Ονούφριος επιδόθηκε σε  πνευματική άσκηση, και η φήμη του διαδόθηκε σε όλους τους ερημίτες, που συχνά πήγαιναν να τον συμβουλευθούν και να πάρουν την ευχή του. Όταν τον επισκέφθηκε ο Αββάς Παφνούτιος, άφησε την τελευταία του πνοή, και ο Παφνούτιος τον έθαψε κάτω από τον πελώριο φοίνικα.


(2) Ο Άγιος Νεομάρτυρας Ιωάννης, καταγόταν από την Τραπεζούντα, της οποίας και διετέλεσε πρόκριτος. Ήταν λόγιος και ευσεβής. Όταν κάποτε ταξίδευε με κάποιο Τούρκικο πλοίο συνοδεύοντας τα εμπορεύματά του, η προσευχή και η νηστεία που εκδήλωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κίνησαν το ενδιαφέρων του Τούρκου ο οποίος και προσπάθησε να τον εξισλαμίσει. Δεν τα κατάφερε και όταν έφθασαν στο Άκκερμαν τον συκοφάντησε στο Τούρκο ηγεμόνα, ότι δήθεν έδωσε λόγο να γίνει μουσουλμάνος. Ο Ιωάννης με σθένος και παρρησία ομολόγησε μπροστά στον Ηγεμόνα που τον είχε οδηγήσει ο Τούρκος, ότι θα παρέμενε χριστιανός όσα χρήματα και αξιώματα και εάν του προσφέρουν. Εξοργισμένος ο ηγεμόνας διέταξε να τον βασανίσουν σκληρά, ώστε το αίμα του έτρεχε σαν ποτάμι. Βλέποντας ο ηγεμόνας και μετά τα βασανιστήρια, την καρτερία του μάρτυρα, διέταξε να τον μαστιγώσουν και στη συνέχεια να τον δέσουν στην ουρά ενός αλόγου και να τον περιφέρουν στους δρόμους της πόλης. Όταν δε περνούσε από την εβραϊκή συνοικία, οι Εβραίοι έβριζαν και κακοποιούσαν τον Ιωάννη. Κάποιος μάλιστα πήρε το σπαθί του και του έκοψε το κεφάλι στις 12 Ιουνίου 1492. Το λείψανό του βρίσκεται στη Σαντσιάβα της Μολδαβίας, όπου επιτελεί ακόμη δεκάδες θαύματα.
Περισσότερα »

«Μια γλυκιά Καλημέρα από καρδιάς» !


Περισσότερα »