14 Ιουν 2014

Μεταφορά μνημείου Αφανούς Ναύτη


 
Η μεταφορά του μνημείου του Αφανούς Ναύτη, από τη σημερινή του θέση στην κεντρική προκυμαία του λιμένος Καλαμάτας, στην προβολή της οδού Βύρωνος, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο Δευτέρας 16 – Τρίτης 17 Ιουνίου.
 
A/M
Περισσότερα »

Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης κοινωνιολόγων στην Καλαμάτα

http://4.bp.blogspot.com/-YVRFHyx4d2E/UIKMgwZ4-dI/AAAAAAAAABY/H5PKW-SnZXw/s1600/banner.png Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Καλαμάτα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για κοινωνιολόγους, το οποίο θα είναι επιδοτούμενο.  Σε αυτό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων. πηγή : Δ.Καλαμάτας  Σχετική ανακοίνωση μπορείτε να δείτε εδώ.
Περισσότερα »

Απομακρύνονται κολόνες ρεύματος την Κυριακή 15/6 στις οδούς Πλάτωνος και Φιλελλήνων


http://www.dei.gr/site/images/logo.png
Την Κυριακή 15 Ιουνίου, από τις 8.30 έως τις 12.00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ (πρώην ΔΕΗ), προκειμένου να αποξηλωθεί το εναέριο δίκτυό του στις οδούς Πλάτωνος και Φιλελλήνων, ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπλαση στην οδό Πλάτωνος, στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση οδικού άξονα Φαρών στην Καλαμάτα».
Προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια οι εν λόγω εργασίες, επιβάλλεται να απαγορευθεί η κυκλοφορία και η στάθμευση σε τμήματα των οδών Πλάτωνος και Φιλελλήνων.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης θα ισχύσει από τις 8.00 το πρωί έως το πέρας των εργασιών στα ακόλουθα οδικά τμήματα:
•        Οδός Πλάτωνος, από την οδό Φαρών έως την οδό Αριστομένους
•        Οδός Φιλελλήνων, από την οδό Αριστοτέλους έως την οδό Ομήρου.
Επισημαίνεται ότι θα είναι δυνατή η διέλευση από τις κάθετες οδούς, καθώς και η ομαλή, όσο το δυνατόν, κίνηση των διερχομένων πεζών και των παροδίων ιδιοκτητών.
Για εναλλακτικές διαδρομές προτείνεται να χρησιμοποιούνται οι οδοί Κρήτης και Σωκράτους στον άξονα ανατολή - δύση, καθώς και Φαρών στον άξονα βορράς - νότος.
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 14 Ιουνίου 2014

ΕΛΙΣΑΙΟΣ, ΜΕΘΟΔΙΟΣ, ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΝΗΦΩΝ, ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Επιτρέπονται όλες οι τροφές

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Προφήτης Ελισσαίος (1)
Άγιος Μεθόδιος ο ομολογητής Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης
Άγιος Κύριλλος Ιερομάρτυρας επίσκοπος Γορτύνης Κρήτης
Όσιος Νήφων ο Αθωνίτης
Οσία Ιουλίττα

 (1)Ο προφήτης Ελισσαίος, γενήθηκε στο χωριό Αελμούθ ή Αβελμεολά και ήταν γιος ενός μεγαλοκτηματία με το όνομα Σαφάτ. Ηταν υπηρέτης του Προφήτη Ηλία  και όταν εκείνος έφυγε προς τον Κύριο, ο Ελισσαίος συνέχισε το προφητικό έργο του Ηλία. Στην Παλαιά διαθήκη αναφέρονται θαύματα που έκανε και ένα από αυτά είναι το εξής :
Κάποτε εμφανίστηκε απελπισμένη μία χήρα στον Προφήτη Ελισσαίο και του είπε ότι είχε χάσει πρόσφατα τον σύζυγό της και δεν της έφτανε ο πόνος της, εμφανίστηκε ένας δανειστής του και της ζητούσε χρήματα που χρωστούσε  ο άντρας της. Της είπε δε, ότι αν δεν το ξεπληρώσει τότε θα πάρει τους δύο γιούς της, ως δούλους!
Ο Ελισσαίος της είπε να μην ανησυχεί  και τη ρώτησε πόσες στάμνες με λάδι έχει. Μία του απάντησε αυτή και τότε της ζήτησε να πάει στις γειτόνισσες της και να δανειστεί όσο περισσότερες άδειες στάμνες λαδιού μπορούσε και να της πάει στο σπίτι της, να κλείσει καλά την πόρτα της και να τις γεμίσει με λάδι από την δική της στάμνα.
Πράγματι η χήρα τον εμπιστεύτηκε και το έκανε και γέμισε όλες τις άδειες στάμνες με λάδι και η δική της «ω του θαύματος» παρέμενε γεμάτη. Έτσι πούλησε το λάδι και ξεχρέωσε τον δανειστή της και έμειναν αρκετά χρήματα γι' αυτήν και τα παιδιά της. Ο Ελισσαίος πέθανε επί βασιλέως Ιωάς και ετάφη στη Σεβαστούπολη της Σαμάρειας.


ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

«Αυτή τη νύχτα, ο ίδιος άνεμος...»: συναυλία μουσικής δωματίου


Συναυλία μουσικής δωματίου, με τίτλο «Αυτή τη νύχτα, ο ίδιος άνεμος... - Aquesta nit, un mateix vent...», θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.15, στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, με είσοδο ελεύθερη. Θα παρουσιασθούν έργα των: N.R. Korsakov, L. Delibes, F. Mompou, A. Roussel, F. Doppler, F. G. Lorca, C. Guastavino, Ν. Τσότρα, Γ. Kωνσταντινίδη.
 Θα μετάσχουν οι καλλιτέχνες:
 
• Eυτυχία Δημητρακοπούλου, σοπράνο
• Λουκάς Λυμπερόπουλος, φλάουτο
• Βέρα Στραβοπόδη, πιάνο.
 
Παρατίθεται το πρόγραμμα της συναυλίας.
 
 
  afisa.JPGdimitrakopoulou.JPGlimperopoulos.jpgVera_stravopodi.JPG 
Πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Σήμερα 14 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα 14 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, φίλε Κριέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν.
Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, μην αφήνεις να σε πιάνει ο εγωισμός σου και μίλα σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς το συναισθηματισμό που σε διακρίνει συνήθως, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Φίλε Δίδυμε, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ό,τι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου από εδώ και στο εξής. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα των ημερών, γιατί είναι τελείως προσωρινή.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Φίλε Λέοντα, σήμερα μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου και καλό θα είναι να βρεις το χρόνο να τα συζητήσεις μαζί τους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις, αλλά και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, η περίοδος θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την «πονηριά» που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μάζεψε τα νεύρα σου και μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, την σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην λες λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Όσο εσύ είσαι στρεσαρισμένος, άλλο τόσο είναι και αυτοί με τα δικά τους προβλήματα, γι’ αυτό δείξε κατανόηση!

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, διώξε σήμερα τις ανασφάλειες που νιώθεις, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις συναισθήματα, αλλά και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Φίλε Υδροχόε, κάτι η ικανότητά σου να ξεφεύγεις εύκολα από τις δύσκολες καταστάσεις, κάτι οι εμπειρίες που απέκτησες με την πάροδο των ετών, κάτι οι σοφές σκέψεις και οι λογικές συζητήσεις, σε έχουν κάνει να έχεις την εύνοια πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε σήμερα την συμβουλή τους, για να ξεπεράσεις όσα προβλήματα σου παρουσιαστούν και μην επιμένεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, μπορούν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που έχεις, αρκεί και εσύ από τη μεριά σου να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και την βιασύνη να τα τελειώσεις όλα μαζί. Χάρη στην στήριξη που σου προσφέρει η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, μπορείς να πετύχεις σημαντικούς σου στόχους, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που κινείσαι.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 14 Ιουνίου (video) **

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Περισσότερα »

Δράσεις για την Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην Καλαμάτα

Δράσεις για την Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην Καλαμάτα H 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, 

τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος. 
 
Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του γερμανού ιατρού Καρλ Λαντστάινερ, που ανακάλυψε τις ομάδες αίματος το 1900 και αργότερα τα ρέζους, τιμήθηκε δε, με το Nobel Ιατρικής το 1930 για τη σημαντική αυτή ανακάλυψη.

Την ημέρα αυτή τιμάται ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό του, προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά του χωρίς ανταμοιβή: 10 λεπτά χρόνο από τη ζωή του και 450 κ.ε. αίμα από τα 6 λίτρα που διαθέτει.
Το μήνυμα του εορτασμού της Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη δεν είναι μόνο να εξαλείψει την προκατάληψη, το φόβο και την άγνοια γύρω από την αιμοδοσία, αλλά κυρίως:
• να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες,
• να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να γίνουν κανονικοί αιμοδότες, δηλαδή τακτικοί Εθελοντές

   Αιμοδότες,
• να μεταγγίσει στη νέα γενιά αιμοδοτών την ιδέα της μη αμειβόμενης Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Κάθε χώρα, για να καλύψει τις ανάγκες της σε αίμα, χρειάζεται 60.000 φιάλες αίμα, σε 1.000.000 κατοίκους και άρα στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων απαιτούνται τουλάχιστον 600.000 μονάδες, από τις οποίες μόνο το 40% καλύπτεται από εθελοντές αιμοδότες. Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν Μεσσηνίας διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας διήμερες εκδηλώσεις με έναρξη την Παρασκευή 13 Ιουνίου το απόγευμα 5:30-9:30 και Σάββατο 14 Ιουνίου  πρωί 9:00-15:00.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν φορείς τις πόλεις και ομάδες εθελοντικές.
Φορείς και εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν:
 1. Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών)
 2. Δήμος Καλαμάτας
 3. Εθελόντριες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ)
 4. Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μεσσηνίας « Ο Ανθρωπος»
 5. Εκπαιδευτήρια Μπουγά
 6. Ιατρική Εταιρεια Μεσσηνίας
 7. Σώμα Εθελοντών Μεσσήνης
 8. Βρεφονηπιακός Σταθμός Ευγενία Βασιλείου-Ασημάκου
 9. Σύλλογος Ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας- Ξαναρχί-ζω
 10. Κοινωνικό Ιατρείο
 11. Κεκυκαμέα
 12. Νοσηλευτική Υπηρεσία και Διοίκηση Γ.Ν Μεσσηνίας
 
Πηγή : best-tv
Περισσότερα »

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, για διακίνηση ναρκωτικών στην Μεσσηνία


http://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/13062014messinia%20-%20egk.omadas.JPG

Μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Το πρωί της 13ης Ιουνίου, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Καλαμάτας Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί ΡΟΜΑ, τέσσερις άνδρες ηλικίας 24, 32, 58 και 61 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 60χρονη, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, καθώς και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας και Μεσσηνίας και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης διερεύνησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Επιπλέον, κατά την επιχείρηση, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    Ποσότητα ηρωίνης, βάρους -871,10- γραμμαρίων.
    Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας.
    Το χρηματικό ποσό των -220- ευρώ.
    Κινητό τηλέφωνο.
    Αντικείμενα που σχετίζονται με την συσκευασία-διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή-συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική ομάδα.

Α/Μ
Περισσότερα »

Σήμερα 14 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 14 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, φίλε Κριέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν.
Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, μην αφήνεις να σε πιάνει ο εγωισμός σου και μίλα σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς το συναισθηματισμό που σε διακρίνει συνήθως, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Φίλε Δίδυμε, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ό,τι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου από εδώ και στο εξής. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα των ημερών, γιατί είναι τελείως προσωρινή.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Φίλε Λέοντα, σήμερα μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου και καλό θα είναι να βρεις το χρόνο να τα συζητήσεις μαζί τους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις, αλλά και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, η περίοδος θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την «πονηριά» που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μάζεψε τα νεύρα σου και μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, την σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην λες λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Όσο εσύ είσαι στρεσαρισμένος, άλλο τόσο είναι και αυτοί με τα δικά τους προβλήματα, γι’ αυτό δείξε κατανόηση!

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, διώξε σήμερα τις ανασφάλειες που νιώθεις, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις συναισθήματα, αλλά και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Φίλε Υδροχόε, κάτι η ικανότητά σου να ξεφεύγεις εύκολα από τις δύσκολες καταστάσεις, κάτι οι εμπειρίες που απέκτησες με την πάροδο των ετών, κάτι οι σοφές σκέψεις και οι λογικές συζητήσεις, σε έχουν κάνει να έχεις την εύνοια πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε σήμερα την συμβουλή τους, για να ξεπεράσεις όσα προβλήματα σου παρουσιαστούν και μην επιμένεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, μπορούν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που έχεις, αρκεί και εσύ από τη μεριά σου να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και την βιασύνη να τα τελειώσεις όλα μαζί. Χάρη στην στήριξη που σου προσφέρει η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, μπορείς να πετύχεις σημαντικούς σου στόχους, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που κινείσαι.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 14 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Περισσότερα »