8 Ιουν 2014

Θα λειτουργήσει λούνα παρκ στην Παραλία

Στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.30 το πρωί, συνεκλήθη συνεδρίαση του ΔΣ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων ζητημάτων. 
 
 
Το ΔΣ αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
1. Λειτουργία λούνα παρκ, ανατολικά του πάρκινγκ του ΝΟΚΕγκρίθηκε η παραχώρηση με αντίτιμο 20.000 ευρώ για διάστημα 15 μηνών, δηλαδή μέχρι 15 Σεπτεμβρίου του 2015.
 
2. Χώρος σταθμεύσεως βόρεια του ΝΟΚ (εκτός ημερησίας διατάξεως): Εγκρίθηκε η παραχώρηση σε επιχειρηματία ο οποίος προσέφερε για την εκμετάλλευση του χώρου αντίτιμο 20.000 ευρώ για διάστημα δυόμισι ετών.
 
3. Εκμίσθωση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κτήριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου: Αποφασίσθηκε να εκμισθωθεί σε επιχειρηματία που προσέφερε ενοίκιο 420 ευρώ μηνιαίως, για 3 χρόνια.
 
Ακόμη, το ΔΣ ενέκρινε τους όρους διακήρυξης διαγωνισμού για την κατασκευή δικτύου υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σκαφών στο λιμάνι Καλαμάτας. 
 
Τέλος, εγκρίθηκε ο καθορισμός θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων και η τοποθέτηση μεταλλικών βάσεων τύπου «Π» σε σημεία του λιμένα Καλαμάτας, όπως ζητούσε με έγγραφό του ο Δήμος Καλαμάτας.
 
out_limeniko_tameio.JPG
dimotiko-limeniko-tameio.JPGlimani.JPG


 Πηγή : Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Περισσότερα »

Νόμιμες αποφάσεις (6 Ιουνίου 2014) του ΔΣ Καλαμάτας. Πρόσληψη 16 ναυαγισωστών.

Νόμιμες κρίθηκαν από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης μία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και δύο  αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, ως ακολούθως:
 
1. Η 211/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την πρόσληψη δεκαέξι ναυαγοσωστών για χρονικό διάστημα έως δύο μήνες, για την προστασία και ασφάλεια των λουομένων στις παραλίες του Δήμου και τη στελέχωση των ναυαγοσωστικών σταθμών
 
2. Η 143/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την υποστήριξη και συντήρηση (παροχή βελτιωμένων εκδόσεων για το 2014) οικονομικών και διοικητικών εφαρμογών (GENESIS & HRMS) του Δήμου Καλαμάτας και τη συμπληρωματική εκπαίδευση του προσωπικού
 
3. Η 173/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Φυτοπροστασία αλσυλλίων και υπολοίπων χώρων πρασίνου (2014)». 

Περισσότερα »

Τολμούν οι επιχειρηματίες στην παραλία της Καλαμάτας

Τουριστική ανάσα φέρνει το καλοκαίρι και αυτό έχει μια σημαντική ανταπόδοση και στο επιχειρηματικό πεδίο. 
 
Και φέτος αρκετές είναι οι νέες επιχειρήσεις που προστέθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας. 

Οι επαγγελματίες αισιοδοξούν και ελπίζουν πως η φετινή περίοδος θα είναι αποδοτική και πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. 

Πηγή : best-tv
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 8 Ιουνίου 2014

ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ, ΜΕΛΑΝΕΙΑ, ΑΘΡΕΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΝΑΥΚΡΑΤΙΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ
Κυριακή της Πεντηκοστής

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου Στρατηλάτου
Αγία Καλλιόπη (1)
Άγιος Θεοφάνης ο Νεομάρτυρας
Άγιοι Νίκανδρος και Μαρκιανός
Οσία Μελάνεια
Όσιος Αθρέ
Άγιος Νίκανδρος
Άγιος Μάρκος
Άγιος Ναυκράτιος
Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Σωσθένειο
Όσιος Παύλος ο Ομολογητής «ο εν Καϊουμά»
Όσιος Θεόδωρος
Εύρεση των ιερών λειψάνων του Αγίου Βασιλείου του Γιαροσλάβλ του πρίγκιπα
Εύρεση των ιερών λειψάνων του Αγίου Κωνσταντίνου του πρίγκιπα
Ανάμνησης Ενθρονίσεως Ιεράς Εικόνας Παναγίας Κουτσουριώτισσας

(1) Η Αγία Καλλιόπη, έζησε στα επί  αυτοκράτορα Δεκίου στα μέσα του 3ου αιώνα. Διακρινόταν  για την ομορφιά του σώματος και της ψυχής της και αφιέρωσε την  ζωή της στο Χριστό. Όταν άρχισε ο Διωγμός του Δεκίου η Καλλιόπη συνελήφθη και οδηγήθηκε μπροστά στον τοπικό άρχοντα, ο οποίος θαυμάζοντας την ομορφιά της, προσπάθησε  να την δελεάσει και να προσφέρει στα είδωλα.  Η Αγία εμμονή και αγωνιστικό φρόνημα, ομολόγησε την πίστη της στο Χριστό. Εξοργισμένος ο τύραννος διέταξε να την υποβάλλουν σε φοβερά βασανιστήρια και τελικά να την αποκεφαλίσουν χαρίζοντας της την ουράνια και άφθαρτη δόξα.

(2) Ο Αγιος Νεομάρτυρας Θεοφάνης, αν και γεννήθηκε χριστιανός, ασπάστηκε το Ισλάμ σε μικρή ηλικία αλλά αργότερα  εξομολογήθηκε το αμάρτημά του και αφιερώθηκε στο μοναχισμό για εξιλέωσή του. Αργότερα μετέβη στην Κωνσταντινούπολη όπου οι Τούρκοι τον αναγνώρισαν  και τον οδήγησαν στον κριτή όπου ομολόγησε με σθένος και παρρησία την πίστη του στο Χριστό. Υπέστη φρικτά βασανιστήρια, τα οποία υπέμεινε με υπομονή. Στο τέλος τον έκλεισαν και τον έσφιξαν με αιχμηρά σίδερα κι έτσι παρέδωσε την αγία ψυχή του, στο Θεό στις 8 Ιουνίου 1559 μ.Χ..ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

8 Ιουνίου : Παγκόσμια Ηµέρα Ωκεανών !

Το 2014 η ημέρα αυτή συμπίπτει με την συνεδρίαση της Συνέλευσης των Κρατών Μερών της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας.
coral reefΤα Ηνωμένα Έθνη θα γιορτάσουν  την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών 2014 και θα αναγνωρίσουν τους νικητές της Ετήσιας Παγκόσμιας Ημέρα Ωκεανών Oceanic με ένα Διαγωνισμό φωτογραφίας σε μια εκδήλωση στις 9 Ιουνίου 2014, στην  έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με την 63/111  απόφαση , της 5ης Δεκεμβρίου 2008, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ χαρακτήρισε 8 Ιουνίου, όπως Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών.

Η επίσημη ονομασία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών είναι μια ευκαιρία για να αυξηθεί  η  παγκόσμια συνειδητοποίηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η διεθνής κοινότητα σε σχέση με τους ωκεανούς.


Εκτός από πνεύμονες του πλανήτη μας, που παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος του οξυγόνου που αναπνέουμε, οι ωκεανοί είναι επίσης μια σημαντική πηγή τροφίμων και φαρμάκων και ένα κρίσιμο μέρος της βιόσφαιρας.


Η Γενική Συνέλευση αναγνώρισε τη σημαντική συμβολή της αειφόρου ανάπτυξης και τη διαχείριση των πόρων και χρήσεων των ωκεανών και των θαλασσών για την επίτευξη των διεθνών αναπτυξιακών στόχων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιέχονται στα Ηνωμένα Έθνη Διακήρυξη της Χιλιετίας.

Το ψήφισμα καλεί σε συνεργασία τα κράτη  που συνορεύουν με στενά που χρησιμοποιούνται για τη διεθνή ναυσιπλοΐα ώστε  να συνεχίσουν να συνεργάζονται με κοινή συμφωνία στα θέματα που αφορούν την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας σε βοηθήματα για την πλοήγηση και την πρόληψη, και της μείωσης της ρύπανσης από τα πλοία.

Τα κράτη μέλη παροτρύνονται επίσης να αυξήσουν  η κάλυψη των υδρογραφικών πληροφοριών σε παγκόσμια βάση για την ενίσχυση της ανάπτυξης ικανοτήτων και τεχνικής βοήθειας και την προώθηση της ασφαλούς ναυσιπλοΐας, ιδίως σε περιοχές που χρησιμοποιούνται για την διεθνή ναυσιπλοΐα, στα λιμάνια και όπου υπάρχουν ευπαθείς ή προστατευόμενες θαλάσσιες περιοχές.

Πηγή : un
Περισσότερα »

Σήμερα 8 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 8 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να ασχολείσαι συνέχεια με τις επιθυμίες των άλλων και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.
Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην νευριάζεις, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, σήμερα η μέρα φέρνει κάποια στασιμότητα στις καταστάσεις. Πράγματα τα οποία νόμιζες ότι έχεις δρομολογήσει, θα ανακαλύπτεις ότι παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα είναι πολύ εποικοδομητική, ενώ οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές ενέργειες, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει αδιέξοδες καταστάσεις και σε πιέζουν ψυχικά.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται ζητήματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Ωστόσο, δες τι έχει πραγματικά σημασία και μην καταναλώνεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς άγχος στον εαυτό σου. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Με ηρεμία, σύνεση και προγραμματισμό, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αν είσαι Αιγόκερως, η σημερινή μέρα κρύβει αρκετή ασυνεννοησία για εσένα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η αγωνιστικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Φίλε Ιχθύ, σήμερα οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 8 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 8 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να ασχολείσαι συνέχεια με τις επιθυμίες των άλλων και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.
Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην νευριάζεις, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, σήμερα η μέρα φέρνει κάποια στασιμότητα στις καταστάσεις. Πράγματα τα οποία νόμιζες ότι έχεις δρομολογήσει, θα ανακαλύπτεις ότι παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα είναι πολύ εποικοδομητική, ενώ οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές ενέργειες, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει αδιέξοδες καταστάσεις και σε πιέζουν ψυχικά.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται ζητήματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Ωστόσο, δες τι έχει πραγματικά σημασία και μην καταναλώνεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς άγχος στον εαυτό σου. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Με ηρεμία, σύνεση και προγραμματισμό, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αν είσαι Αιγόκερως, η σημερινή μέρα κρύβει αρκετή ασυνεννοησία για εσένα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η αγωνιστικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Φίλε Ιχθύ, σήμερα οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 8 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :   

Περισσότερα »