31 Ιουλ 2013

Ξεχειλίζουν από πρωτοτυπία και φαντασία!


Άπαικτα τα γραπτά τους...

Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Ο καιρός αύριο Πέμπτη 01 Αυγούστου 2013

Πρόβλεψη καιρού για αύριο Πέμπτη 01 Αυγούστου 2013
Πηγή okairos
Περισσότερα »

Ανέκδοτο: Συζητήσεις στο... μέρος

 
Ήταν ένας τύπος που καθόταν στην τουαλέτα σε μια καφετέρια και έκανε την... μεγάλη του ανάγκη όταν ξαφνικά ακούει:

- Γεια, τι γίνεσαι;

Ξαφνιασμένος που του μίλησε κάποιος από την διπλανή τουαλέτα απαντάει:

- Όλα καλά.
- Τι κάνεις τώρα; Ξαναρωτάει ο διπλανός του.
- Τι να σου πω...ότι και εσύ φαντάζομαι! Του απαντάει ο τύπος έκπληκτος.
- Μπορώ να έρθω από εκεί; Ξαναρωτάει ο διπλανός του.

Ο τύπος μένει άναυδος με την ερώτηση που ακούει αλλά παραμένει ψύχραιμος και απαντάει:

- Μπααα! Δεν θα το έλεγα! Είμαι πραγματικά απασχολημένος αυτή τη στιγμή....
Τότε λέει ο τύπος από την διπλανή τουαλέτα:
- Ελενάκι σε κλείνω και θα σε ξαναπάρω σε λίγο. 

Είναι εδώ ένας μυστήριος που κάθε φορά που σε ρωτάω κάτι μου απαντάει αυτός!


Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Νέες Αντισυλληπτικές Επιλογές για τη Σύγχρονη Γυναίκα

 Απο την  Ανθή Αγγελοπούλου
Ελάχιστη «πρόοδος» έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα στη στάση απέναντι στην αντισύλληψη στη χώρα μας, καθώς τα ποσοστά χρήσης αντισυλληπτικών από τις Ελληνίδες παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλά και σε αντιστρόφως ανάλογη θέση με τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
 Όπως προκύπτει από επίσημα επιστημονικά στοιχεία και 50 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου αντισυλληπτικού χαπιού, στην Ευρώπη οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το «χάπι» ξεπερνούν το 30%, ενώ στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό δεν υπερβαίνει το 4%!
Είναι, δε, απογοητευτικό το γεγονός ότι, παρά τα υψηλά ποσοστά χρήσης αντισυλληπτικών μεθόδων, ακόμη και σε ό,τι αφορά την Ευρώπη οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ξεπερνούν τα 9 εκατομμύρια το χρόνο και αφορούν το σύνολο των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας. Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι 2 στις 3 γυναίκες (ποσοστό 64%) επιλέγουν διακοπή της εγκυμοσύνης τους με έκτρωση, πράξη που βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο την αναπαραγωγική τους ικανότητα, αλλά και την ίδια τους τη ζωή.
Σήμερα, ωστόσο, νέες αντισυλληπτικές μέθοδοι με βάση τη φυσική ορμόνη που παράγεται στο γυναικείο οργανισμό έρχονται να βάλουν «φρένο» στην προκατάληψη και να φέρουν επανάσταση στην αντισύλληψη, προσκαλώντας παράλληλα τη σύγχρονη Ελληνίδα να υιοθετήσει μια συνειδητοποιημένη στάση απέναντι στην υγεία και το σώμα της.
Αυτά τόνισαν σε συνέντευξη τύπου ο καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Διευθυντής Β’ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γ. Κρεατσάς, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας κ. Ν. Σαλάκος και η Καθηγήτρια Μαιευτικής Σχολής Τ.Ε.Ι. Αθηνών κ. Κ. Λυκερίδου, με αφορμή την πραγματοποίηση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Οικογενειακού Προγραμματισμού και τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Όπως ανέφερε ο Καθηγητής κ. Κρεατσάς, ένα νέο αντισυλληπτικό χάπι, το οποίο παρέχει για πρώτη φορά φυσικό οιστρογόνο και αποτελεσματική αντισυλληπτική προστασία, βρίσκεται τώρα στη διάθεση των γυναικών. Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντισύλληψης, η οποία έχει διαφορετική σύνθεση από τα διαθέσιμα αντισυλληπτικά χάπια και καθιερώνει μια νέα κατηγορία στα αντισυλληπτικά χάπια συνδυασμού. Και αυτό, διότι είναι το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι υψηλής αποτελεσματικότητας που απελευθερώνει φυσική οιστραδιόλη, την ίδια ορμόνη που παράγεται τακτικά από τις ωοθήκες σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η 17-β οιστραδιόλη είναι το οιστρογόνο με το οποίο είναι περισσότερο εξοικειωμένο το σώμα των γυναικών. Μετά από δεκαετίες χρήσης αιθινυλοιστραδιόλης, το χάπι αυτό αποτελεί πραγματική επανάσταση στον τομέα των επιλογών αντισύλληψης για τις γυναίκες.
Ιστορικά, το νέο αντισυλληπτικό είναι το αποτέλεσμα πολυετούς κλινικής έρευνας και το πρώτο παγκοσμίως διαθέσιμο αντισυλληπτικό χάπι που έχει μελετηθεί εκτενώς σε γυναίκες ηλικίας 18-50 ετών. Προηγούμενες προσπάθειες για την ανάπτυξη ενός αντισυλληπτικού χαπιού που περιέχει οιστραδιόλη  υπήρξαν ανεπιτυχείς, καθώς προκαλούσαν μη προγραμματισμένη αιμόρροια, απουσία εμμηνορρυσίας και άλλες διαταραχές του κύκλου. 
Ο κ. Κρεατσάς είπε πως το σημαντικότερο πλεονέκτημα του νέου αντισυλληπτικού χαπιού έγκειται στο ότι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί σε αρμονία με το γυναικείο σώμα, παρέχοντας τα κατάλληλα επίπεδα ορμονών την κατάλληλη στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου της γυναίκας. Ένα χάπι λαμβάνεται καθημερινά για 28 ημέρες: τα πρώτα 26 χάπια παρέχουν ορμόνες και τα τελευταία δύο είναι ελεύθερα δραστικής ουσίας (placebo). Ο σκοπός που εξυπηρετούν είναι να εκπαιδεύσουν τις γυναίκες να λαμβάνουν τακτικά το χάπι τους και να το ενσωματώσουν στην καθημερινή τους ρουτίνα. Έτσι βελτιώνεται η συνέπεια της γυναίκας (συμμορφωσιμότητα) ως προς τη χρήση των χαπιών, κάτι που αποτελεί βασικό παράγοντα για τη διατήρηση της επιτυχούς αντισύλληψης.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών (Fruzzetti F. Contraception 2010, Hoy SM. Drugs 2009)  ο νέος συνδυασμός βαλεριανικής οιστραδιόλης και διενογέστης (Qlaira) είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη μείωση της ποσότητας αίματος σε γυναίκες που πάσχουν από έντονη, παρατεταμένη και συχνή εμμηνορρυσία. Χάρη στην ειδική σύνθεσή του, το Qlaira μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ημερών που διαρκεί η έμμηνος ρύση και την καθημερινή ένταση της περιόδου. 
 Ακόμα σημαντικότερο, σε σχετικές μελέτες, το νέο αντισυλληπτικό  σχετίστηκε με θετική επίδραση στη συναισθηματική και σωματική υγεία των γυναικών για το 90% εξ αυτών!
«Όλες οι γυναίκες διαφέρουν ως προς τις αντισυλληπτικές τους ανάγκες οπότε είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε αντισυλληπτικές επιλογές που ταιριάζουν περισσότερο στον τρόπο ζωής τους» τόνισε ο καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας κ. Γ. Κρεατσάς.  «Οι σύγχρονες γυναίκες όλο και πιο έντονα αναζητούν τη φυσικότητα και νέες αντισυλληπτικές λύσεις οι οποίες είναι σε αρμονία με το σώμα τους».
Αυτό κατέδειξε και διεθνής έρευνα που διεξήχθη το 2009 μεταξύ 9,606 γυναικών ηλικίας 16 – 49 σε 18 διαφορετικές χώρες  (Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική) με στόχο να διερευνήσει αρχικά τη σημασία του φυσικού και υγιούς τρόπου ζωής για τις γυναίκες αλλά και ποια «μέτρα» λαμβάνουν ή θα ήθελαν να λάβουν προκειμένου να επιτύχουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων των αντισυλληπτικών τους επιλογών.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα:
• Για όλες τις γυναίκες (ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής τους), ο φυσικός τρόπος ζωής  θα είχε πολύ θετική επίδραση στο ευ ζην τους
• Περισσότερο από 70% των γυναικών προσπαθούν να υιοθετήσουν ένα πιο φυσικό, υγιεινό τρόπο ζωής
• Η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει πως οι αντισυλληπτικές επιλογές πρέπει να αντανακλούν τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
• Τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που μία νέα αντισυλληπτική μέθοδος θα έπρεπε να έχει (εκτός της αποτελεσματικότητας):
o 85% θέλουν ένα αντισυλληπτικό που λειτουργεί σε αρμονία με το σώμα τους
o 82% θέλουν ένα αντισυλληπτικό που παρέχει μια ορμόνη όμοια με αυτή που παράγεται από το γυναικείο σώμα
o 87% θέλουν ένα αντισυλληπτικό που εξασφαλίζει καλό έλεγχο του κύκλου

Από την πλευρά της, η κ. Λυκερίδου τόνισε ότι σήμερα η γυναίκα καλείται να είναι επιτυχημένη επαγγελματίας, καλή σύζυγος και με μια υγιή προσωπική ζωή. Για το λόγο αυτό, και με δεδομένο το τεράστιο άγχος που τη γεμίζει η σύγχρονη κοινωνία, θα πρέπει να διαθέτει μεγαλύτερη συναισθηματική πληρότητα προκειμένου να προασπίζει, μεταξύ άλλων, την αναπαραγωγική της υγεία.
Η αναπαραγωγική υγεία ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) ως μια κατάσταση φυσικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας, σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα, σε όλα τα στάδια της ζωής της γυναίκας.
Η έννοια της αναπαραγωγικής υγείας υπονοεί ότι η γυναίκα πρέπει να είναι σε θέση να βιώνει μια ικανοποιητική και ασφαλή σεξουαλική ζωή, καθώς και ότι έχει την ελευθερία να αποφασίζει αν και πότε θέλει να δημιουργήσει την οικογένειά της. Αυτό προϋποθέτει ενημέρωση και πρόσβαση σε ασφαλείς, αποτελεσματικές, προσιτές και αποδεκτές μεθόδους οικογενειακού προγραμματισμού της επιλογής της, και το δικαίωμα για κατάλληλες υπηρεσίες παροχής επιστημονικής ενημέρωσης.
Ήδη από το 1995 το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τη δημογραφία (UNFPA) και ο Π.Ο.Υ. αναγνώρισαν το Χάρτη της IPPF για τα σεξουαλικά και αναπαραγωγικά δικαιώματα. Σε αυτά, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:
•   Το δικαίωμα στη ζωή, που σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η ζωή καμίας γυναίκας δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο λόγω μιας εγκυμοσύνης.
• Το δικαίωμα στην πληροφόρηση και στην εκπαίδευση σε σχέση με τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία για όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσβασης σε ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα οφέλη, τους κινδύνους και την αποτελεσματικότητα όλων των μεθόδων ρύθμισης της γονιμότητας, ώστε όλες οι αποφάσεις να λαμβάνονται με βάση την ολοκληρωμένη, ελεύθερη και πληροφορημένη συγκατάθεση του ατόμου.
•  Το δικαίωμα απόφασης εάν ή πότε μπορεί να αποκτήσει κάποιος παιδί.
• Το δικαίωμα στα οφέλη της επιστημονικής προόδου, που συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα στους χρήστες των σεξουαλικών και αναπαραγωγικών υπηρεσιών υγείας να έχουν πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες που αφορούν στην αναπαραγωγική υγεία, οι οποίες να είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και αποδεκτές.
Η πρώτη γυναίκα που πίστεψε στη διαχείριση της αναπαραγωγής της γυναίκας και όρισε την αντισύλληψη ως απαραίτητη για την ελευθερία των γυναικών από τα τέλη της δεκαετίας του 1920 ήταν η Margaret Sanger. Ένθερμη φιλοδοξία της ήταν να βρει το ιδανικό αντισυλληπτικό για την ανακούφιση των γυναικών από το φρικτό γεγονός της επαναλαμβανόμενης, ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Ήθελε ένα χάπι που θα μπορούσε να παρέχει στις γυναίκες  φθηνή, ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντισύλληψης.
«Σήμερα έχουμε στη διάθεση των γυναικών ένα επαναστατικό προϊόν, ένα αντισυλληπτικό χάπι υψηλής αποτελεσματικότητας που προσφέρει στις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας μια επιλογή ασφαλή, φιλική προς το σώμα τους λόγω της φυσικής οιστραδιόλης που περιέχει. Είναι σημαντικό για τη σημερινή γυναίκα γιατί ο τρόπος ζωής της έχει αλλάξει και η ίδια είναι συνειδητοποιημένη, πολυάσχολη, σέβεται το σώμα της, γνωρίζει τα δικαιώματά της και αναζητά λύσεις περισσότερο φυσικές ενώ επιδιώκει ευζωία και ηρεμία» υπογράμμισε η κ. Λυκερίδου.
Αναφερόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις του οικογενειακού προγραμματισμού, ο κ. Σαλάκος επεσήμανε ότι 350 εκατομμύρια ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού. Ο κ. Σαλάκος ανέφερε ότι οι εγκυμοσύνες σε εφήβους κάτω των 18 ετών κρύβουν έως και 24% μεγαλύτερο κίνδυνο βρεφικής θνησιμότητας. Αντίστοιχα, οι εγκυμοσύνες άνω των 35 ετών, όταν είναι οι πρώτες, είναι επικίνδυνες τόσο για τη ζωή της μητέρας, όσο και για την υγεία του βρέφους.
Ενδεικτικά των αυξημένων κινδύνων που συνεπάγονται οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, είπε ο κ. Σαλάκος, είναι δύο στοιχεία: κάθε χρόνο, περισσότερα από 50 εκατομμύρια έφηβες μένουν έγκυες χωρίς να το θέλουν, ενώ και το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων από AIDS εντοπίζεται σε ηλικίες μικρότερες των 25 ετών.
Αυτά δεν είναι, όμως, τα μόνα απογοητευτικά στοιχεία. Υπάρχουν και άλλα ακόμα πιο ανησυχητικά:
• Το 10% των ατόμων αναπαραγωγικής ηλικίας μολύνονται από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
• Τα νοσήματα αυτά αποτελούν την κύρια αιτία στειρότητας σε άνδρες και γυναίκες και ευθύνονται για το 49% των εισαγωγών σε γυναικολογικές κλινικές.
Καταλήγοντας, ο κ. Σαλάκος τόνισε ότι ο οικογενειακός προγραμματισμός θα πρέπει να γίνεται με διακριτικότητα, να χαρακτηρίζεται από πολύπλευρη και σωστή ενημέρωση του ζευγαριού και να παρέχει τη δυνατότητα επιλογής στο ζευγάρι.
 
Πηγή : fe-mail
Περισσότερα »

Χαριτωμένα κατοικίδια… μινιατούρες

Όσο μικρό είναι το μέγεθός τους τόσο γλυκά και χαριτωμένα είναι. Κατοικίδια σε μέγεθος …μινιατούρας που μόνο όμορφα συναισθήματα μπορούν να μας γεμίσουν.
Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες


Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Perierga.gr - Χαριτωμένα κατοικίδια ...μινιατούρες

Πηγή :perierga
Περισσότερα »

Η εξέλιξη της τουαλέτας


Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας! Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα η βασική διαφορά είναι στο design, το οποίο όμως έχει εξελιχθεί αρκετά.
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!


Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!


Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Πηγή :perierga
Περισσότερα »

Ενός έτους κοριτσάκι έκανε μεταμόσχευση καρδιάς

Ενός έτους κοριτσάκι έκανε μεταμόσχευση καρδιάς
Η ενός έτους Μπλερ Φλούτον έφτασε κοντά στο θάνατο όταν ξαφνικά μία μέρα πριν από περίπου δύο μήνες, έχασε τις αισθήσεις της καθώς η καρδιά της άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα.


Οι γιατροί αμέσως έβαλαν τη μικρή Μπλερ στο χειρουργείο κατά το οποίο της τοποθέτησαν ένα μηχάνημα. Για την περίπτωση της Μπλερ χρησιμοποίησαν μια αντλία, η οποία είχε χωρητικότητα μόλις μία κουταλιά της σούπας αίμα. Μάλιστα, είναι η μικρότερη που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Το μηχάνημα βοήθησε αρκετά την μικρή, αλλά οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς της, πως μόνο για έξι μήνες θα μπορούσε να υποστηρίζεται από αυτό. Τελικά, η Μπλερ στάθηκε πολύ τυχερή και μόλις 10 μέρες μετά την αφαίρεση του μηχανήματος βρέθηκε μόσχευμα.

Περίπου 8 εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση, η Μπλερ γύρισε στο σπίτι της. Η μικρούλα αν και ακόμα δεν έχει γίνει καν 2 ετών, έχει ήδη αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η περιπέτειά της ξεκίνησε αμέσως μόλις γεννήθηκε αφού είδαν οι γιατροί πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της.

Η ιστορία της έγινε γνωστή από το κέντρο μεταμοσχεύσεων, το οποίο θέλει να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να γίνεται δωρεά οργάνων ώστε να βοηθιούνται οι ασθενείς που έχουν μεγάλη ανάγκη για μεταμόσχευση!


Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »

«Λόγια επιφανών : Ναβοή Α.»!!!

 «Υγιά αποφθέγματα είναι σπέρματα καλού. Όταν αποτυπωθούν στη μνήμη, τρέφουν τη θέληση. Είναι ακόμη και ο σύντομος δρόμος προς πολλή γνώση»  Anthony Wood

Περισσότερα »

Ιρλανδία: Υπεγράφη νόμος που επιτρέπει τις αμβλώσεις!

Ιρλανδία: Υπεγράφη νόμος που επιτρέπει τις αμβλώσεις!
Νόμος που επιτρέπει τις αμβλώσεις σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις υπεγράφη χθες στην Ιρλανδία.

Ο πρόεδρος της χώρας Μάικλ Χίγκινς νομιμοποίησε τον τερματισμό εγκυμοσύνης σε περιπτώσεις όπου οι γιατροί κρίνουν η ζωή της εγκύου βρίσκεται σε πραγματικό και ουσιαστικό κίνδυνο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του skai, ο νόμος προβλέπει τη διενέργεια άμβλωσης και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει κίνδυνος αυτοκτονίας της εγκύου, λόγω άρνησης των ιατρών να τελέσουν την έκτρωση. Παράλληλα, η νέα νομοθεσία μειώνει σημαντικά την μέγιστη ποινή κάθειρξης που μπορεί να επιβληθεί για την πρακτική της άμβλωσης. Ο παλαιός νόμος, που χρονολογούταν από το 1867, επέβαλε μέχρι και ισόβια κάθειρξη. Η μέγιστη ποινή μειώνεται πλέον στα 14 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2012 η Ιρλανδία συγκλονίστηκε από το θάνατο της 31χρονης Σαβίτα Χαλαπαναβάρ, η οποία έχασε τη ζωή της από σηψαιμία αφότου γιατροί αρνήθηκαν να της κάνουν άμβλωση μολονότι είχε παρουσιάσει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και κινδύνευε άμεσα η ζωή της.


Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »

Το νέο του όνομα είναι "iPhone 5C"


aplsldaΤο BusinessInsider ανέφερε σε συνδυασμό με την αναφορά της Pegatron, κατασκευάστριας εταιρείας του «φθηνού» iPhone, ότι τελικά το «iPhone 5C» θα είναι το όνομα της επικείμενης οικονομικής συσκευής της Apple. 

Είναι ασαφές ακόμη το «C» στο «5C» τι θα σημαίνει, αλλά μπορούμε ίσως να πούμε πως ο αριθμός 5 υποδηλώνει πως το πλαστικό iPhone θα αποτελεί μια φθηνότερη έκδοση του iPhone 5, ενώ το «C» θα μπορούσε να σημαίνει «Colors».

Ακόμη, η φωτογραφία που είχε παρουσιαστεί για τη συσκευασία του «5C» φαίνεται πως ήταν πλαστή, καθώς ο Steve του Nowhereelse.fr βρήκε και παρουσιάζει ασυνέπειες στις εικόνες.


ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com
Περισσότερα »

Τι «λέει» ο καφές που πίνετε για το χαρακτήρα σας

 
Για όσους πιστεύουν ότι οι επιλογές μας, ακόμα και στον καφέ, καθορίζουν στοιχεία του χαρακτήρα μας, οι παρακάτω περιγραφές θα βοηθήσουν να βγάλει κανείς συμπεράσματα για τους άλλους, γνωρίζοντας μόνο τον καφέ που προτιμούν. 

Διαβάστε τις επιλογές και αποφανθείτε! 

Espresso
Είστε φιλικοί και προσαρμοστικοί άνθρωποι και σας αρέσει στ’ αλήθεια η γεύση του καφέ, κι αυτό είναι σπάνιο και αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό. 

Double Espresso
Είστε πρακτικοί και σκληρά εργαζόμενοι. Γνωρίζετε ότι πλέον μια δόση καφέ δεν είναι αρκετή για σας, έχετε ανάγκη από κάτι περισσότερο, γι’ αυτό και διπλασιάσατε τη δόση. 

Mocha
Είστε αξιαγάπητοι και δημιουργικοί. Σιχαίνεστε τη γεύση του καφέ, αλλά σας αρέσει αυτό το καθημερινό πάρε δώσε που υπάρχει με αφορμή αυτόν, γι’ αυτό και συμβιβάζεστε. 

Latte
Είστε στοχαστικοί αλλά συχνά αναποφάσιστοι και σε ένα κόσμο γεμάτο εκπλήξεις, προτιμάτε την ασφαλή επιλογή. Ποιος μπορεί να σας κατηγορήσει;

Cappuccino
Έχετε ζεστή καρδιά αλλά καμιά φορά είστε ανυποψίαστοι. Οι φίλοι σας πρέπει να σας θυμίζουν συνέχεια να σκουπίζετε τον αφρό από τα χείλη σας. Δεν είναι ωραίο θέαμα!

Macchiato
Είστε παραδοσιακοί και συγκρατημένοι και γενικά σιχαίνεστε το σημάδι του αφρού στο πρόσωπό σας, γι’ αυτό η πετσέτα δεν λείπει ποτέ από το χέρι σας. 

Iced coffee
Είστε δυναμικοί και ειλικρινείς και δεν αφήνετε το χρόνο να σας δείξει πώς θα ζήσετε τη ζωή σας. Επίσης, τρελαίνεστε για τα καλαμάκια. Πώς αλλιώς θα τον πιείτε αυτόν τον καφέ;

Americano
Είστε ήρεμοι και ευσυνείδητοι, απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα στη ζωή, όπως τα πικνίκ στο πάρκο, τα πουλιά που κελαηδούν καθώς και τον καφέ με νερό. Απλός καφές, αλλά την κάνει τη δουλειά του.

Frappuccino
Είστε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια. Ισχυρίζεστε ότι σας αρέσει ο καφές, αλλά αυτό που απολαμβάνετε στην πραγματικότητα είναι το παγωτό. 

Coffee-to-go
Είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Ο καφές σας καίει συνήθως, γι’ αυτό απολαμβάνετε το χαρτόνι που μπαίνει στο καυτό ποτήρι σας και σας βοηθάει να το πιάσετε. 


Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Η εξέλιξη της τουαλέτας

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας! 
Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα η βασική διαφορά είναι στο design, το οποίο όμως έχει εξελιχθεί αρκετά.
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!


Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!

Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!


Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Perierga.gr - Η εξέλιξη της τουαλέτας!
Πηγή :perierga
Περισσότερα »