9 Ιουν 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΑΡΦΑΡΩΝ"

ΘΕΜΑ : Ανακοίνωση, πρόσκλησης ενδιαφερομένων για την παροχή υπηρεσίας : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΑΡΦΑΡΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Καλαμάτας προκειμένου να προβεί στην ανάδειξη μειοδότη του έργου : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΑΡΦΑΡΩΝ» (Κ.Α. 30.7323.19 – εγκεκρ. πίστωση 20.000,00€ για το 2015, από ΣΑΤΑ και προϋπολογισμού μελέτης 20.000,00€), καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν το δικαίωμα από το νόμο, να καταθέσουν κλειστές οικονομικές προσφορές, έως και την Πέμπτη 11/06/2015, στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου – Διοικητήριο, Ψαρών 15. Περισσότερες πληροφορίες στον κ. Χρονόπουλο Βασίλη, Διοικητήριο, γραφείο 123 τηλ.2721361718).
πηγή : kalamata.gr
Περισσότερα »

Περίληψη διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης για το έτος 2015

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για είδη γραφικής ύλης με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανα είδος. Ο προυπολογισμός της προμήθειας είναι 26.163,79 με Φ.Π.Α. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 16/06/2015 στις 11.00 π.μ. στο Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης
την περίληψη θα την δείτε εδώ
την μελέτη εδώ
την διακήρυξη εδώ
πηγή : Kalamata.gr
Περισσότερα »

« Σοφά Λόγια : Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκώ » !!!Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε…. Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 9 Ιουνίου (video) **

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 9 Ιουνίου 2015

ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΘΕΚΛΑ, ΜΑΡΘΑ, ΜΑΡΙΑ, ΕΝΑΘΑ, ΜΑΡΙΑΜΝΗ, ΑΝΑΝΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΥΡΟΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ, ΡΟΔΙΩΝ, ΚΟΛΟΥΜΠΑ.
Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Άγιος Κύριλλος (1)Πατριάρχης Αλεξανδρείας
Αγίες Θέκλα, Μαριάμνη, Μάρθα, Μαρία και Ενναθά οι πέντε κανονικές Παρθένες
Άγιος Ανανίας
Άγιος Αλέξανδρος επίσκοπος Προύσας
Όσιος Κύρος
Αγίες Τρεις Παρθενομάρτυρες από τη Χίο
Άγιοι Ορέστης, Διομήδης και Ροδίων
Όσιος Κύριλλος ο Θαυματουργός ο εν τη Λευκή λίμνη
Άγιος Columba φωτιστής της Σκωτίας

(1)Ο Άγιος Κύριλλος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 370 μ.Χ  την εποχή του αυτοκράτορα  Θεοδοσίου του Μικρού. Οι γονείς του, ήταν εύποροι και ήταν ανεψιός του αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας Θεοφίλου, τον οποίο και διαδέχτηκε  στον αρχιεπισκοπικό θρόνο Αλεξανδρείας.
Ήταν  πρόεδρος στην  Γ' Οικουμενική Σύνοδος το 431 μ.Χ. στην Έφεσο, και συνετέλεσε να γκρεμιστούν οι κακοδοξίες του δυσσεβούς Νεστορίου, για το πρόσωπο της Παναγίας.
Ο Κύριλλος παρέδωσε ειρηνικά το πνεύμα του στον Κύριο την 27η Ιουνίου του 444 μ.Χ., αφού πατριάρχευσε για 32 περίπου χρόνια. Η  μνήμη του Αγίου Κυρίλλου επαναλαμβάνεται και στις 18 Ιανουαρίου.


Περισσότερα »

«Μια γλυκιά Καλημέρα με όμορφες θετικές σκέψεις» !


Περισσότερα »