18 Φεβ 2013

Ταλιατέλες και ζαμπόν!



 


ΥΛΙΚΑ
 
- 500 γραμ. ταλιατέλες (1 πακέτο)
- 300 γραμμ. ζαμπόν βραστό, ψιλοκομμένο
- 200 γραμμ. κασέρι τριμμένο
- 200 γραμμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
- 300 γραμμ. τυρί κρέμα
- 1 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο γάλα
- αλάτι και πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά. Τα βάζουμε σε λαδωμένο μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200οC για 25΄-30΄ μέχρι να ροδίσει το φαγητό.

Περισσότερα »