ΥΛΙΚΑ
- 500 γραμ. ταλιατέλες (1 πακέτο)- 300 γραμμ. ζαμπόν βραστό, ψιλοκομμένο- 200 γραμμ. κασέρι τριμμένο- 200 γραμμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη- 300 γραμμ. τυρί κρέμα- 1 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο γάλα- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά. Τα βάζουμε σε...
Σελίδες
Ετικέτες
- 5
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- ΒΟΤΑΝΑ
- ΓΝΩΜΙΚΑ
- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
- ΕΚΛΟΓΕΣ
- ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ
- ΕΠΙΣΤΗΜΗ
- ΕΡΓΑΣΙΑ
- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
- ΖΩΔΙΑ
- Ήξερες Ότι
- ΙΣΤΟΡΙΚΑ
- ΚΑΙΡΟΣ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΚΟΣΜΟΣ
- ΝΕΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- ΠΑΙΔΕΙΑ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
- ΠΕΡΙΕΡΓΑ
- ΠΛΕΞΙΜΟ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
- ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΦΡΑΣΗ
- ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΧΕΣΕΙΣ
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
- ΥΓΕΙΑ
- ΧΙΟΥΜΟΡ
- AUTO/MOTO
- HOT
- LIFESTYLE