14 Ιουν 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ "ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ - ΖΟΥΜΠΟΥΛΕΙΟ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσίας για τις «Επισκευές ξύλινων κουφωμάτων των κτιρίων Δημοτικό Ωδείο – Ζουμπούλειο - Εικαστικό Σχολείο» (Κ.Α. 30.7331.14 – εγκεκριμένη πίστωση 24.000,00€ για το 2015 από ΣΑΤΑ και προϋπολογισμού μελέτης 24.000,00 €), καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν το δικαίωμα από το νόμο (εργολήπτες, ξυλουργοί), να καταθέσουν κλειστές οικονομικές προσφορές, έως και την Τετάρτη 17-06-2015, στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου – Διοικητήριο, Ψαρών 15. Η παροχή υπηρεσίας αφορά διάφορες οικοδομικές εργασίες για Επισκευές ξύλινων κουφωμάτων των κτιρίων Δημοτικό Ωδείο – Ζουμπούλειο - Εικαστικό Σχολείο (βλέπε συνημμένημελέτη).
Περισσότερες πληροφορίες στον κ. Φώτη Μάραντο, Διοικητήριο, γραφείο 104, τηλ.27213 - 61783).

πηγή : kalamata.gr


Περισσότερα »

« Σοφά Λόγια : Ευριπίδης » !!!


Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 14 Ιουνίου 2015

ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ, ΜΕΘΟΔΙΟΣ, ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΝΗΦΩΝ, ΙΟΥΛΙΤΤΑ
Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Σύναξη των Αγιορειτών Πατέρων
Προφήτης Ελισσαίος (1)
Άγιος Μεθόδιος ο ομολογητής Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης
Άγιος Κύριλλος Ιερομάρτυρας επίσκοπος Γορτύνης Κρήτης
Όσιος Νήφων ο Αθωνίτης
Οσία Ιουλίττα
Σύναξη Πάντων των εν Λέσβω Αγίων
Σύναξις των εν Πάτμω Αγίων
Σύναξη της Παναγίας της Αρβανίτισσας στην Χίο
Άγιος Ιερεμίας ο εν Κρήτη Μαρτυρήσας
Σύναξη των εν Σκωτία διαλαμψάντων Αγίων
Ανάμνησης Ενθρονίσεως Ιεράς Εικόνος Παναγίας Κουτσουριώτισσας

 (1)Ο προφήτης Ελισσαίος, γενήθηκε στο χωριό Αελμούθ ή Αβελμεολά και ήταν γιος ενός μεγαλοκτηματία με το όνομα Σαφάτ. Ηταν υπηρέτης του Προφήτη Ηλία  και όταν εκείνος έφυγε προς τον Κύριο, ο Ελισσαίος συνέχισε το προφητικό έργο του Ηλία. Στην Παλαιά διαθήκη αναφέρονται θαύματα που έκανε και ένα από αυτά είναι το εξής :
Κάποτε εμφανίστηκε απελπισμένη μία χήρα στον Προφήτη Ελισσαίο και του είπε ότι είχε χάσει πρόσφατα τον σύζυγό της και δεν της έφτανε ο πόνος της, εμφανίστηκε ένας δανειστής του και της ζητούσε χρήματα που χρωστούσε  ο άντρας της. Της είπε δε, ότι αν δεν το ξεπληρώσει τότε θα πάρει τους δύο γιούς της, ως δούλους!
Ο Ελισσαίος της είπε να μην ανησυχεί  και τη ρώτησε πόσες στάμνες με λάδι έχει. Μία του απάντησε αυτή και τότε της ζήτησε να πάει στις γειτόνισσες της και να δανειστεί όσο περισσότερες άδειες στάμνες λαδιού μπορούσε και να της πάει στο σπίτι της, να κλείσει καλά την πόρτα της και να τις γεμίσει με λάδι από την δική της στάμνα.

Πράγματι η χήρα τον εμπιστεύτηκε και το έκανε και γέμισε όλες τις άδειες στάμνες με λάδι και η δική της «ω του θαύματος» παρέμενε γεμάτη. Έτσι πούλησε το λάδι και ξεχρέωσε τον δανειστή της και έμειναν αρκετά χρήματα γι' αυτήν και τα παιδιά της. Ο Ελισσαίος πέθανε επί βασιλέως Ιωάς και ετάφη στη Σεβαστούπολη της Σαμάρειας.
Περισσότερα »

« Καλημέρα σας ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! »Περισσότερα »