28 Αυγ 2014

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2014, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων

, προκειμένου να καλύψει ανάγκες των υπηρεσιών του για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
19 ανά μήνα
Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα
(παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν.
2527/1997)
Έως πέντε (5) ανά μήνα
Χειριστής Μηχανημάτων έργων
1 ανά μήνα
Άδεια Χειριστή Μηχανημάτων έργων ομάδας Γ' τάξης Γ'
Έως πέντε (5) ανά μήνα
Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Μεσσήνης, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία και να δημοσιευτεί στο Διαύγεια.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση, η οποία χορηγείται από το Δήμο και να την υποβάλουν, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 25-08-2014 έως και 29-08-2014 στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου μας.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής :
-    Κυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
-    Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού.

Πηγή : .dikaiologitika.gr
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 28 Αυγούστου 2014ΜΩΥΣΗΣ, ΑΝΝΑ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ, ΕΖΕΚΙΑΣ, ΦΑΝΟΥΗΛ, ΔΑΜΩΝ
Νηστεία

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας
Άγιοι Διομήδης και Λαυρέντιος
Δίκαιος Εζεκίας (1) ο Βασιλιάς
Άγιοι Τριακοντατρείς Μάρτυρες από την Ηράκλεια
Προφήτιδα Άννα θυγατέρα του Φανουήλ
Άγιος Δάμων ο Ιερομάρτυρας
Σύναξη των Αγίων πατέρων των Σπηλαίων του Κιέβου

(1) Ο Βασιλιά Εζεκίας ο δίκαιος, ήταν γιος του ειδωλολάτρη βασιλιά του Ιούδα Αχάζ. Ο Εζεκίας όμως, καταπολέμησε την ειδωλολατρία και έδωσε μεγαλοπρέπεια στον γιορτασμό του Ιουδαϊκού Πάσχα. Η προσωπική του ζωή ήταν παράδειγμα προς μίμηση και ο Θεός τον υποστήριξε ανάλογα, όταν  νίκησε  τους Φιλισταίους και ξέφυγε από τον ζυγό των Ασσυρίων, κατατροπώνοντας τον Βασιλιά τους, Σεναχερείμ. Κοντά του είχε τους προφήτες Ησαΐα και Μιχαία οι οποίοι και τον συμβούλευαν.  Οχύρωσε την Ιερουσαλήμ και υποστήριξε πολύ την γεωργία και το εμπόριο. Απεβίωσε το 696μ.χ. και  ετάφη με τιμές, στον υψηλότερο τάφο των υιών του Δαυίδ. Υπήρξε ένας από τούς καλύτερους βασιλείς του Ιούδα.

2) Η  Άννα η προφήτης, καταγόταν από την φυλή Ασήρ και  ήταν κόρη του. Παντρεύτηκε πολύ μικρή  αλλά επτά χρόνια μετά το γάμο της έχασε την σύζυγό της και έμεινε χήρα. Έτσι μετά το θάνατο του συζύγου της αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή της στον Θεό, πηγαίνοντας στο Ναό όπου εγκαταστάθηκε για το υπόλοιπο του βίου της.  Η ανάγνωση και μελέτη των γραφών, η προσευχή και η φιλανθρωπία ήταν πλέον η ζωή της και ο Θεός αναγνωρίζοντας τα, την ευλόγησε με το χάρισμα της προφητείας.  Είχε προφητεύσει τον ερχομό του Μεσσία και έτσι ο Θεός της χάρισε ημέρες ώστε να τον δει σε ηλικία ογδόντα τεσσάρων ετών. Ήταν μαζί με τον γέροντα Συμεών όταν ο Ιησούς πήγε στο ναό και τον πήρε και αυτή στην αγκαλιά της λέγοντας ότι πράγματι αυτός είναι ο Μεσσίας που περίμενε. Η μνήμη της εορτάζεται και τις 3 Φεβρουαρίου.
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 28 Αυγούστου (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

 
Περισσότερα »

«Μια γλυκιά Καλημέρα από καρδιάς» !


Περισσότερα »