30 Σεπ 2014

Δοκιμαστικά θα ηχήσουν αύριο 1η Οκτωβρίου οι σειρήνες συναγερμού

Από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι αύριο Τετάρτη 01.10.2014 στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2014», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:
 
• Στις 11.00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για 60 δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης)
 
• Στις 11.05, σήμανση λήξης συναγερμού, για 60 δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
 
Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.
 
Περισσότερα »

Γιορτή στο Β΄ ΚΑΠΗ για την Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Αύριο, Τετάρτη 1η Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας, τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν συνεστίαση στο χώρο του ΚΑΠΗ. Επίσης, αύριο το πρωί, μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά θα επισκεφθούν το Β΄ ΚΑΠΗ.
 
Στο διάστημα από την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου έως το Σάββατο 4 του μήνα, θα διοργανωθεί έκθεση αγγειοπλαστικής και ζωγραφικής των μελών του Β΄ ΚΑΠΗ στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο. 
 
Η «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την   1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει φόρο τιμής στους ηλικιωμένους αλλά και να ευαισθητοποιήσει και να υπενθυμίσει στην κοινωνία, τόσο τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας όσο και το δικαίωμα της για ποιότητα ζωής.    

Περισσότερα »

Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών σιδηροπωλείου, χρωμάτων κτλ


Ο Δήμος Καλαμάτας διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ. Απόφαση 11389/93) με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια ειδών σιδηροπωλείου, χρωμάτων κ.λ.π. 2014.

Οι προσφορές που θα υποβληθούν μπορούν να καλύψουν το σύνολο της προμήθειας ή να δοθούν ξεχωριστά για κάθε είδος υλικού.
Ο προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 43.594,80 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 10/10/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών), ενώπιον της Επιτροπής, στο Διοικητήριο 1ος όροφος, Ψαρών 15 Καλαμάτα.

Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται 2% επί του προϋπολογισμού της μελέτης μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., των ειδών για τα οποία θα συμμετάσχει. Η σχετική εγγυητική επιστολή θα έχει ισχύ τουλάχιστον (6) έξι μήνες από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού και θα απευθύνεται προς τον Δήμο Καλαμάτας. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και την παραλαβή των τευχών μπορούν να απευθύνονται στον κ. Λαγωνικάκο Σπύρο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2721360717

Την περίληψη της διακήρυξης μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Τη μελέτη μπορείτε να τη δείτε εδώ και
τη διακήρυξη μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 30η Σεπτεμβρίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO : Περισσότερα »

«Ξεκινήστε τη μέρα σας, όμορφα! Πείτε απλά Καλημέρα σας » !


Περισσότερα »