28 Ιουν 2014

«Σαν εκδρομή» παράσταση από τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας, στο Κάστρο

«Σαν Εκδρομή» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής παράστασης για το 2014 που θα παρουσιάσουν στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο, οι μαθητές της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας, την προσεχή Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00, στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

Παιδιά και έφηβοι σκοπεύουν, όπως κάθε χρόνο, να εντυπωσιάσουν το κοινό. Με ενθουσιασμό, αρτιότητα αλλά και επαγγελματισμό, θα χορέψουν σε ένα ευχάριστο και ευφάνταστο πρόγραμμα, με όμορφα κοστούμια, υπέροχες μουσικές και κίνηση γεμάτη αρμονία, σε χορογραφίες των έμπειρων δασκάλων τους.
Παρατίθεται το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και την Κοινωφελή του Επιχείρηση «Φάρις».
Περισσότερα »

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ ΜΕ Κ.Θ. 114

http://www.kalamata.gr/images/diafora/citizens.jpgΣας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε ανασυνταγμένος - διορθωμένος πίνακας κατάταξης και 
βαθμολογίας υποψηφίων ειδικότητας ΥΕ Εργατών-τριών καθαριότητας με κωδικό θέσης 114 της ανακοίνωσης με αριθ. ΣΟΧ 2/2014.

Τον ανασυνταγμένο - διορθωμένο πίνακα μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

 
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 28 Ιουνίου 2014

ΠΑΠΠΙΑΣ, ΣΕΡΓΙΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΟΣ, ΟΥΛΚΙΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ, ΜΩΥΣΗΣ, ΔΟΝΑΓΟΣ, ΜΑΓΝΟΣ, ΣΕΡΓΙΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Εύρεση των Τιμίων Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου
Άγιος Παππίας
Άγιος Σέργιος (1) ο δίκαιος ο Μάγιστρος
Άγιος Μακεδόνιος
Όσιος Ουλκιανός
Άγιος Παύλος ο ιατρός
Άγια Δύο Παιδιά
Όσιος Μωυσής ο Αναχωρητής
Άγιος Δονάγος επίσκοπος Λιβύης
Άγιοι Εβδομήντα Μάρτυρες οι εν Σκυθοπόλει
Άγιοι Τρεις Μάρτυρες από τη Γαλατία
Όσιος Μάγνος
Όσιοι Σέργιος και Γερμανός οι θαυματουργοί οι εν Βαλάμη


(1) Ο Άγιος  Σέργιος γεννήθηκε στην Νικήτια της Αμάστρισου, κωμόπολητου Εύξεινου Πόντου από αριστοκράτες γονείς συγγενείς της αυτοκράτειρας Θεοδώρας, συζύγου του αυτοκράτορα Θεόφιλου. Σπούδασε και κατέκτησε ψηλά στρατιωτικά και πολιτικά αξιώματα. Αν και ο Θεόφιλος ήταν θερμός υποστηρικτής των εικονομάχων, ο Σέργιος παρέμεινε πιστός στην ορθόδοξη πίστη και αναδείχθηκε προστάτης των υπερασπιστών των αγίων εικόνων, κατά τον διωγμό. Μετά δε το θάνατο του Θεόφιλου, συνετέλεσε τα μέγιστα για να ενισχυθεί η γνώμη της Θεοδώρας για τη σύγκληση Οικουμενικης Συνόδου, για την αναστύλωση των Εικόνων. Εκοιμήθη ειρηνικά στην Κρήτη και ετάφη στη μονή του Μαγίστρου. Αργότερα τα άγια λείψανά του μετακομίσθηκαν στη Μονή της Υπεραγίας Θεοτόκου την οποία έκτισε ο ίδιος στον κόλπο της Νικομήδειας, η οποία λεγόταν του Νικητιανου επειδή ο κτήτοράς της καταγόταν από την κωμόπολη Νικήτια.
Περισσότερα »

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση έργων από μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου

Την  Πέμπτη 26 Ιουνίου, ο Δήμαρχος εγκαινίασε την έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο: 
«Τέχνη στην Καλαμάτα», 

στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Ναυαρίνου 8, στην Παραλία.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου, καθώς και κατασκευών, από όλους τους σπουδαστές του Εικαστικού Εργαστηρίου.
erga 1
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους συντελεστές του Εικαστικού Εργαστηρίου και ιδιαίτερα τους σπουδαστές και τις οικογένειές τους, καθώς οι τελευταίοι επιλέγουν να δώσουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική παιδεία στην εποχή της κρίσης. Φέτος, το Εικαστικό Εργαστήρι κλείνει 28 χρόνια δραστηριότητας, όπως επεσήμανε ο Διευθυντής του Παναγιώτης Λαμπρινίδης.
ekthesi
Στο διάστημα αυτό, με επιμονή στην ποιότητα, έχει αναδείξει μεγάλα ταλέντα, πολλοί σπουδαστές του ακολούθησαν σπουδές στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και αντίστοιχες Σχολές του εξωτερικού, ενώ έχει διοργανώσει εκθέσεις όπου παρουσιάσθηκε αξιόλογη καλλιτεχνική παραγωγή.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου και θα μπορεί κανείς να την επισκεφθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 19.00 και 22.00. Τηλ. επικοινωνίας: 27210 28864.
ekthesi_1.JPGerga.JPGerga_2.JPGerga_3.JPG πηγή : Δ.Καλαμάτας
Περισσότερα »

Σήμερα 28 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 28 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Σάββατο θα είναι μέρα λύσεων για εσένα. Υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και τώρα πρέπει να τελειώνεις με αυτά. Θα χρειαστεί ίσως λίγη προσπάθεια παραπάνω και κυρίως ευελιξία, για να μπορέσεις να συνεννοηθείς όπως θέλεις, αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν και μάλιστα σύντομα!


Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις όλα όσα θέλεις. Υποθέσεις που σε απασχολούν ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις, θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου, για να σε ακούσουν και να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους. Μην τους αγνοήσεις.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, οι δουλειές που έχεις να κάνεις σήμερα, σε αγχώνουν αρκετά και η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, που θα αποδειχθεί καταλύτης στις συναναστροφές σου. Όλα θα πάνε σύντομα καλά, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα το σημερινό Σάββατο, αλλά χρειάζεται και η δική σου συμβολή για να πάνε όλα, όπως θέλεις. Καταρχήν πρέπει να διώξεις το άγχος, το οποίο πλέον καθυστερεί τα σχέδιά σου. Δες με μεγαλύτερο προγραμματισμό τα ζητήματά σου και ολοκλήρωσε τις δουλειές σου, με ηρεμία και συνέπεια.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση, που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στην μιζέρια σου και να δεις τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν, με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, τα νεύρα σου είναι εμφανή και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη. Χαμήλωσε λοιπόν τους τόνους και επικεντρώσου στα σχέδιά σου.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για τα ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Άφησε στην άκρη την αίσθηση της απελπισίας και κοίταξε μπροστά, με πείσμα και θετική ενέργεια.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου. Γενικά, μην περιμένεις τις ενέργειες των άλλων, που έχουν αναλάβει τις δικές σου υποθέσεις και κυρίως μην επαναπαύεσαι με τις υποσχέσεις τους. Καλύτερα δώσε εσύ τις λύσεις παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας αποφασιστικές κινήσεις.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα κάνεις πολλές «χρήσιμες» επαφές και η κοινωνικότητά σου, σε συνδυασμό με τη δυναμική σου πλευρά, θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών ζητημάτων και κυρίως θα σε βοηθήσουν να βγεις από το τέλμα, στο οποίο νιώθεις ότι έχεις μπει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, επειδή έχεις πλήξει ή έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις. Κάποια άτομα μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο δρόμο, πιο αποτελεσματικό. Άκουσέ τα με προσοχή.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά ευχάριστο για εσένα, αν δεν αφήσεις κάποιες στιγμές προβληματισμού να σε πάρουν από κάτω... Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν όπως θέλεις, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι αναβολές μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις πιο θετικά και ρεαλιστικά αυτή την ημέρα.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, άρχισε από σήμερα και στο εξής να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, γιατί πραγματικά συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου, τα οποία λόγω περίεργης ψυχολογικής σου κατάστασης, παραβλέπεις. Κοίταξε ποιοι είναι γύρω σου και ζήτησε τη βοήθεια τους για κάποια ζητήματα. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να ηρεμήσεις.Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Πρόσληψη 35 ατόμων προσωπικού, γιά την κατασκήνωση της Αγίας ΜαρίναςΣτην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 55 ημέρες, για τις ανάγκες της Παιδικής Εξοχής - Κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο, θα προβεί ο Δήμος Καλαμάτας.

Θα προσληφθούν 35 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων (συντονιστής, επιμελητές, ομαδάρχες – ομαδάρχισσες, ειδικοί συνεργάτες – χειροτεχνίας, ειδικοί συνεργάτες – ψυχαγωγοί, γυμναστές – γυμνάστριες, γιατρός, νοσοκόμος –α, μάγειρας, βοηθός μάγειρα, αποθηκάριος, ειδικός τεχνίτης, εργάτες, εργάτριες, οδηγός, βοηθός διαχειριστή, φύλακας). 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (πτυχία, βεβαιώσεις κ.λπ.) αυτοπροσώπως, στα γραφεία της Διεύθυνσης Παιδείας Δήμου Καλαμάτας, στην ακόλουθη διεύθυνση: παρ. Αναγνωσταρά 20 (στοά Λόντου),  1ος όροφος, 24100 Καλαμάτα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στο Δημαρχείο, Αριστομένους 28 και στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 4 ημέρες, αρχίζει δε στις 30 Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 3 Ιουλίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00. 

Την προκήρυξη τα την δείτε ΕΔΏ

Περισσότερα »

Διήμερο παιδικού κινηματογράφου από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουνίου, ένα διήμερο παιδικού κινηματογράφου με ελεύθερη είσοδο διοργανώνεται από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, στο καφέ «Στολίδι Ένα».

Εκεί, πρόκειται να προβληθεί την πρώτη μέρα μια ανθολογία ειδικά επιλεγμένων παιδικών ταινιών, με το «Κόκκινο Μπαλόνι» του Albert Lamorisse να ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, ενώ η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στο πολυβραβευμένο «Δέντρο Που Πληγώναμε» του Δήμου Αβδελιώδη.
kl 1 kl
Υπότιτλοι δεν απαιτούνται για την παρακολούθηση των ταινιών που πρόκειται να προβληθούν και μπορούν να τις δουν παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.
ΣΑΒΒΑΤΟ /  ΚΥΡΙΑΚΗ 28 - 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
Διάρκεια προβολής: Μία ώρα
Χώρος προβολής: Καφέ «Στολίδι Ένα», Αριστοδήμου 97, Καλαμάτα
Ώρα ενάρξεως: 21.30
Είσοδος ελεύθερη.
kl.jpgkl_1.jpgkl_2.jpg

πηγή : Δ.Καλαμάτας
Περισσότερα »

Σήμερα 28 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 28 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Σάββατο θα είναι μέρα λύσεων για εσένα. Υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και τώρα πρέπει να τελειώνεις με αυτά. Θα χρειαστεί ίσως λίγη προσπάθεια παραπάνω και κυρίως ευελιξία, για να μπορέσεις να συνεννοηθείς όπως θέλεις, αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν και μάλιστα σύντομα!


Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις όλα όσα θέλεις. Υποθέσεις που σε απασχολούν ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις, θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου, για να σε ακούσουν και να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους. Μην τους αγνοήσεις.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, οι δουλειές που έχεις να κάνεις σήμερα, σε αγχώνουν αρκετά και η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, που θα αποδειχθεί καταλύτης στις συναναστροφές σου. Όλα θα πάνε σύντομα καλά, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα το σημερινό Σάββατο, αλλά χρειάζεται και η δική σου συμβολή για να πάνε όλα, όπως θέλεις. Καταρχήν πρέπει να διώξεις το άγχος, το οποίο πλέον καθυστερεί τα σχέδιά σου. Δες με μεγαλύτερο προγραμματισμό τα ζητήματά σου και ολοκλήρωσε τις δουλειές σου, με ηρεμία και συνέπεια.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση, που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στην μιζέρια σου και να δεις τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν, με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, τα νεύρα σου είναι εμφανή και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη. Χαμήλωσε λοιπόν τους τόνους και επικεντρώσου στα σχέδιά σου.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για τα ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Άφησε στην άκρη την αίσθηση της απελπισίας και κοίταξε μπροστά, με πείσμα και θετική ενέργεια.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου. Γενικά, μην περιμένεις τις ενέργειες των άλλων, που έχουν αναλάβει τις δικές σου υποθέσεις και κυρίως μην επαναπαύεσαι με τις υποσχέσεις τους. Καλύτερα δώσε εσύ τις λύσεις παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας αποφασιστικές κινήσεις.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα κάνεις πολλές «χρήσιμες» επαφές και η κοινωνικότητά σου, σε συνδυασμό με τη δυναμική σου πλευρά, θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών ζητημάτων και κυρίως θα σε βοηθήσουν να βγεις από το τέλμα, στο οποίο νιώθεις ότι έχεις μπει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, επειδή έχεις πλήξει ή έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις. Κάποια άτομα μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο δρόμο, πιο αποτελεσματικό. Άκουσέ τα με προσοχή.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά ευχάριστο για εσένα, αν δεν αφήσεις κάποιες στιγμές προβληματισμού να σε πάρουν από κάτω... Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν όπως θέλεις, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι αναβολές μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις πιο θετικά και ρεαλιστικά αυτή την ημέρα.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, άρχισε από σήμερα και στο εξής να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, γιατί πραγματικά συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου, τα οποία λόγω περίεργης ψυχολογικής σου κατάστασης, παραβλέπεις. Κοίταξε ποιοι είναι γύρω σου και ζήτησε τη βοήθεια τους για κάποια ζητήματα. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να ηρεμήσεις.Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 28 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Περισσότερα »