2 Οκτ 2014

Προμήθεια μεταχειρισμένου αποφρακτικού οχήματος.

http://kalamata.gr/images/DEYAK-logo.JPG

Η Δ.Ε.Υ.Α.Καλαμάτας προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο επιλογής τη τεχνοοικονομικά συμφέρουσα προσφορά για την "προμήθεια μεταχειρισμένου αποφρακτικού οχήματος",  προϋπολογισμού 50.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α.).

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί  την Τετάρτη 22.10.2014 και ώρα 12.00 έως13.00 (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α Καλαμάτας οδός Σπάρτης 46. 
 
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 27210-63134 ή 27210-69940, αρμόδιος υπάλληλος: κ. Βασιλειάδης Μιχαήλ.
Η περίληψη της διακήρυξης έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος "Διαύγεια" με ΑΔΑ: ΒΔΒΚΟΡ0Χ-ΔΔΥ και μπορείτε να τη δείτε εδώ.


πηγή : Δ.Καλαμάτας

Περισσότερα »

Φιλοζωικός: εγκαίνια του οικίσκου που παραχώρησε ο Δήμος και εκδήλωση για την Ημέρα των Ζώων

Το νέο Δ.Σ. του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. 
 
Αυτή θα περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων απέναντι στα ζώα και θα διαρκέσει από τις 10.00 μέχρι τις 21.00.
 
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 5 Οκτωβρίου και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του οικίσκου του Φιλοζωικού Ομίλου στον παράδρομο της οδού Νέδοντος, νοτίως της γέφυρας της οδού Μακεδονίας (ανατολική πλευρά). 
 
Ο ξύλινος οικίσκος έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Καλαμάτας για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του Ομίλου, ως επιστέγασμα της άριστης πολυετούς συνεργασίας του Δήμου με το Φιλοζωικό Όμιλο.
 
xvros_filozoikou_syllogou.JPGxvros_filozoikou_syllogou_1.JPGxvros_filozoikou_syllogou_2.JPGxvros_filozoikou_syllogou_3.JPG πηγή : Δ.Καλαμάτας
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 2 Οκτωβρίου 2014


ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ, ΙΟΥΣΤΙΝΗ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιος Κυπριανός (1)και η Αγία Ιουστίνη
Όσιος Θεόφιλος ο Ομολογητής
Άγιος Γεώργιος ο Νεομάρτυρας που μαρτύρησε στο Καρατζασού
Όσιος Κασσιανός ο Έλληνας και Θαυματουργός
Άγιος Θεόδωρος ο Μεγαλομάρτυρας ο Γαβράς
Άγιος Κυπριανός του Σουντάλ

(1) Ο Άγιος Κυπριανός έζησε επί εποχής αυτοκράτορα Δεκίου.  Γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Συρίας από πλούσιους γονείς και έλαβε αξιόλογη μόρφωση.  Ξεκίνησε ως μάγος και σε αυτόν προσέτρεχαν όλοι και λέγετε μάλιστα ότι σε αυτόν πήγε και ο ειδωλολάτρης ο Αγλαΐδας, ο οποίος ήταν πολύ ερωτευμένος με την Ιούστα, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στον ερωτά του. Ο Κυπριανός του πρόσφερε όλες τις γνώσεις που είχε λάβει από τα βιβλία του αλλά δυστυχώς η Ιούστα δεν ενέδιδε στον έρωτα του Αγλαίδα.

Αυτό το γεγονός ήταν που έδωσε την αμφιβολία στον Κυπριανό και τον οδήγησε να κάψει όλα τα βιβλία του και να βαπτιστεί χριστιανός. Αφοσιώθηκε στον χριστιανισμό και αργότερα έγινε Ιερέας και μετέπειτα επίσκοπος Καρχηδόνας. Χειροτόνησε μάλιστα και την Ιούστα διακόνισσα και την μετονόμασε σε Ιουστίνη. Για τη χριστιανική τους δράση οι δύο Άγιοι συνελήφθησαν και εξορίστηκαν στη Νικομήδεια όπου ηγεμόνας ήταν ο Κλαύδιος ένας πολύ σκληρός διώκτης χριστιανών, ο οποίος τους υπέβαλλε σε πολλά βασανιστήρια και εν τέλει  διέταξε τον αποκεφαλισμό τους.

 

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

 
Περισσότερα »

Στην κορυφή Αγυιά της δυτικής Μεσσηνίας με τον Ορειβατικό

O Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας προγραμματίζει πεζοπορία την ερχόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στη κορυφή Αγυιά της δυτικής Μεσσηνίας. 
 
Η πεζοπορία θα έχει αφετηρία το χωριό Μεταξάδα, από όπου οι πεζοπόροι θα ακολουθήσουν ανηφορική πορεία έως την κορυφή, με προορισμό το χωριό Μουζάκι. 
 
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, κάθε βράδυ μετά τις 21.00 και στα τηλέφωνα: 27210 97733, 6977 716580. 
 
 
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 2 Οκτωβρίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :Περισσότερα »

«Χαμογελάστε και πείτε απλά Καλημέρα !»


Περισσότερα »