4 Φεβ 2013

«Να τον κάνω καλύτερο»
Με πολλή όρεξη και πάθος για δουλειά έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ όπως είπε κατά την παρουσίασή του. «Καλησπέρα σε όλους. Καταρχήν ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Έχω δεσμευτεί να προσπαθήσω να κάνω τον σύλλογο λίγο πιο διεθνή από ό,τι είναι. Όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός, με επιτυχίες δηλαδή. Θέλω να κάνω τον Ολυμπιακό λίγο καλύτερο από ό,τι είναι. Είναι μια πρόκληση που μου προσφέρει πάθος, γιατί αν είχα μια υποψία από το μέγεθος του συλλόγου, από τα λίγα που έχω δει, πρόκειται για έναν πάρα πολύ μεγάλο. Και σε κάποιον που θα μπορούσε να σκεφτεί πως ήρθα για λίγο... Όχι. Θα δουλέψω με πάθος. Και στα επόμενα 2 χρόνια και 3 μήνες που απομένουν, να ξέρουν πως δεν έχουμε έρθει για να περάσει ο καιρός. Θέλουμε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, που έχει τεράστιες απαιτήσεις. Και φυσικά αυτό που ενδιαφέρει, είναι να είμαστε καλύτεροι», ανέφερε αρχικά ο Μίτσελ, που συνέχισε.
«Οι φιλοδοξίες και οι ελπίδες είναι οι λόγοι που αποφάσισα να έρθω εδώ. Είναι μια πρόκληση, με παθιάζει και για αυτό ήρθα».

Για το τι διαφορετικό θέλει να κάνει στον Θρύλο, απάντησε. «Θα ήταν άσχημο να συγκρίνω οτιδήποτε με το χθεσινό ματς γιατί δεν πήγε καλά. Θέλω να βελτιώσω πολλά και να δώσω ένα επίπεδο στον Ολυμπιακό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ας μην μείνουμε στο χθεσινό ματς, τον έχω παρακολουθήσει σε περισσότερα από 14 και υπάρχει το υλικό να γίνει καλύτερος και δη στην Ευρώπη».
Από εκεί και πέρα, απάντησε για το ενδεχόμενο να βρει δύο ομάδες από την πατρίδα του στην Ευρώπη. «Μένουν λίγες ημέρες, πρώτα έχουμε το πρωτάθλημα, έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά ματς. Όταν θα τελειώσει αυτό του πρωταθλήματος θα κοιτάξουμε το ευρωπαϊκό και θα πάμε με τη Λεβάντε, όχι με το σκεπτικό πως δεν είμαστε καλύτεροι, αλλά θα πάμε να παίξουμε. Αν περάσουμε θα δούμε τι θα γίνει, γιατί μπορεί και να είναι κάποια άλλη ομάδα και όχι η Ατλέτικο. Αυτό το σκεπτικό θέλω να αποκτήσουμε, πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον οποιονδήποτε».

Για το γεγονός που τον θέλει να εργάζεται για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του, είπε. «Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς έχω εργαστεί σε μέσα επικοινωνίας, ενώ έχω εμπειρίες από άλλο περιβάλλον. Οι στόχοι είναι να είμαστε πρώτοι, αλλά δεν θέλω να παραμείνουμε σε αυτό. Επιθυμώ τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς από τους 30 που υπάρχουν, καθώς αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς».
Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο λόγω της αναγνώρισης που τυγχάνει ο Βαλβέρδε από τον κόσμο της ομάδας. «Δεν θα μπορούσε να μην με αγγίξει εδώ η επιτυχία του Βαλβέρδε, γιατί τώρα τελευταία πολλοί Ισπανοί εργάζονται εκτός Ισπανίας και εξαρτώνται από τη δουλειά που κάνουν εκεί. Και για αυτό είχα συνάντηση με τον Βαλβέρδε. Να με ενημερώσει για τα πράγματα εδώ για τα ωράρια, πώς λειτουργούν εδώ τα πράγματα και άλλα πολλά. Και χωρίς αμφιβολία σίγουρα θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος, αν και ο Βαλβέρδε σίγουρα είναι».

Για το που οφείλεται πως οι Ισπανοί δουλεύουν στο εξωτερικό. «Πιστεύω πως έχει να κάνει με το γεγονός πως όλο και περισσότεροι Ισπανοί παίκτες βγήκαν από τη χώρα, είχαν επιτυχία και ίσως αυτό να επηρέασε και τους προπονητές. Κερδίζουν και αυτό μάλλον έχει επηρεάσει. Το επίπεδο είναι υψηλό, υπάρχει ανταγωνισμός και γιατί να αφήσω σε κάποιον άλλον τη θέση»;
Λίγο αργότερα ο Μίτσελ αποκάλυψε πότε έγιναν οι πρώτες συζητήσεις. «Η πρώτη συζήτηση με τον Ντάρκο ήταν περίπου πριν από ένα χρόνο. Οι επιλογές τότε ήταν η Σεβίλη και ο Ολυμπιακός. Ήρθα γιατί είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά και για τις δικές μου γνώσεις θα είναι σημαντικό αυτό. Όσο για τη φιλοσοφία, δεν είναι άλλη από τα 13 χρόνια ως παίκτης και τώρα ως προπονητής, να κερδίζω και να ανταγωνίζομαι».

Για το αν ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει καλό ποδόσφαιρο, εφάμιλλο των προηγούμενων ομάδων του, είπε. «Θα ήταν άδικο να συγκρίνουμε καταστάσεις με αυτό που συνέβαινε τότε. Θέλω να είναι συνεχείς οι καλές στιγμές του Ολυμπιακού. Θέλουμε να συνηθίσουμε να είμαστε καλοί. Να μην μας νοιάζει πώς θα σκέφτονται οι άλλοι, αλλά πώς θα υπερασπιζόμαστε εμείς τη φανέλα. Θα βλέπουμε μπροστά και και θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Για το στιλ του ποδοσφαίρου που του αρέσει, ανέφερε. «Μου αρέσει το ελληνικό ποδόφαιρο και μου αρέσει όπως πήραν το EURO. Μου φάνηκε πάρα πολύ έξυπνο, είχαν και πολύ καλό τερματοφύλακα (σ.σ. Νικοπολίδης, γέλια...). Όσον αφορά στα συστήματα, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει νέους παίκτες και πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στα παιδιά της Ακαδημίας. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα ψάξουμε να βρούμε παίκτες που θα είναι πολλά υποσχόμενοι και θα προσφέρουν. Ο σύλλογος πάντα έχει πιθανότητες να κερδίζει, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».
Για το πόσο γρήγορα μπορεί να προσφέρει, απάντησε. «Είναι δύο διαφορετικά στάδια. Να τελειώσει η φετινή χρονιά, αφού πρέπει να σκεφτόμαστε πως δεν έχουμε τίποτα δεδομένο και να παλέψουμε για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε το Κύπελλο και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Υα αποκτήσουμε εμπειρία από αυτή τη σεζόν ώστε τον Ιούνιο να έχουμε καλύτερη εικόνα. Για αυτό ήρθα τώρα τώρα και όχι το καλοκαίρι. Και είναι τεράστια πρόκληση να γίνω τόσο καλός ή καλύτερος από τον Βαλβέρδε. Αυτό που έχω παραπάνω από αυτόν είναι το ύψος (γέλια). Θα μου άρεσε να αφήσω και στον κόσμο την ίδια ανάμνηση που άφησε και ο Βαλβέρδε».

Συνεχίζοντας ο Μίτσελ τόνισε. «Θέλω να συμπεριφέρομαι όπως θα έκανα με τα παιδιά μου. Αυτό κάνω. Είναι σπουδαίο βήμα στην καριέρα μου, θέλω να βελτιώνομαι κάθε ημέρα και να κάνω τα πράγματα καλύτερα».

Καταλήγοντας, δεν θέλησε να πει κάτι για τη Σεβίλη.  «Πιστεύω πως θα ήταν πιο σωστό αν ρωτήσουν τον τωρινό προπονητή που είναι εκεί. Οι προπονητές έχουν καλές και κακές στιγμές. Εύχομαι στη Σεβίλη τα καλύτερα».

http://www.gavros.gr/article/47596/na-ton-kanw-kalytero/
Περισσότερα »

Απίθανες «Skinny» κατοικίες χωράνε παντού!

Οι σχεδιαστές ανά τον κόσμο προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους προκειμένου να αντιμετωπίσουν το οικιστικό πρόβλημα που απαντάται στις σύγχρονες πυκνοκατοικημένες μητροπόλεις. 

Έτσι κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα έξυπνα σχέδια κατοικιών που μπορούν να χωρέσουν παντού, ανάμεσα σε πολυώροφα κτήρια και πολυκατοικίες, τόσο στενά, μάλιστα, που μοιάζουν κουκλίστικα! 

«Skinny» σπίτια συστήνονται σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας μια απίθανη και ξεχωριστή λύση κατοίκησης στο κέντρο των μεγαλουπόλων. Και όπως θα δείτε και στη συνέχεια μόνο άσχημα δεν είναι! Το αντίθετο, μάλιστα…

1. Split Machiya
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
2. Tower Skinny
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
3. Tower House
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
4. House & Atelier
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
5. Ogimachi Global
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
6. House Tamatsu
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
7. Parasite Office Concept
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
8. SOHO + apartment
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
9. Billboard Building
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
10. B. Sportier
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
11. Old Fashioned Skinny
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
12. Long Curtain Home
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
13. Super Skinny Tower
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
14. Skinney House
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!
15. Horinouchi House
perierga.gr - Απίθανες "skinny" κατοικίες χωράνε παντού!

http://perierga.gr/2013/02/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%82-skinny-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D/
Περισσότερα »

Συμβουλές για στοματικό sex!1. Να είστε έτοιμες ψυχολογικά: Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να δεχτούν ότι σχεδόν όλο το πρόσωπο του παρτενέρ τους βρίσκεται στον... κόλπο τους, με αποτέλεσμα είτε να το αποφεύγουν είτε να μην το απολαμβάνουν! Απομυθοποιήστε το λοιπόν γιατί δεν είναι και κάτι τόσο σοβαρό πια.
2. Αδειάστε το μυαλό σας: Αδειάστε το μυαλό σας και αφεθείτε στην αίσθηση...
3. Δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες: Κάντε μπάνιο αμέσως πριν, ώστε να μοσχοβολάτε και κάντε μία προσεκτική αποτρίχωση για να νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μπορείτε επίσης να χαμηλώσετε λίγο το φωτισμό!
4. Δώστε οδηγίες: Μπορείτε είτε μιλώντας είτε πιάνοντάς του απαλά το κεφάλι και οδηγώντας τον στο κατάλληλο σημείο, να βρείτε τη χρυσή τομή. Έτσι, ούτε εσείς θα μείνετε ανικανοποίητη, ούτε αυτός θα έχει κάνει τόση προσπάθεια τσάμπα!


Περισσότερα »

Απαράδεκτο! επέστρεψε μετά το "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ" ο Γεωργιάδης στον Ant1 !

Απαράδεκτο, επέστρεψε να συνεχίσει την συζήτηση στην εκπομπή του Παπαδάκη  στον Ant1 ο κ.  Γεωργιάδης  παρά το γεγονός ότι λίγα λεπτά πριν  τον είχε αποκαλέσει ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ και ο Γεωργιάδης είχε πεί στον Παπαδάκη ότι δεν κάνει καλά την δουλειά του...

Αφού όταν πάει ο κ. Καμένος στην  εκπομπή του τον "χαϊδεύει" και δεν του κάνει τις ερωτήσεις που πρέπει!

Ποιος θα επέστρεφε αμέσως μετά από αυτά που ελέχθησαν?

Αναρωτιέμαι μήπως η εκπομπή ήταν στημένη ή
δεν έχουν πια "ΟΥΔΕΝ ΙΕΡΟΝ"
Σίσυ Μ.
Περισσότερα »

Αποκάλεσε ο Παπαδάκης τον Γεωργιάδη ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ και ο γεωργιάδης αποχώρησε

Αποχώρησε από τον Ant1 ο Γεωργιάδης επειδή ο Παπαδάκης τον αποκάλεσε ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ στον αέρα!

 «Όταν με βλέπει ο Καμμένος στη Βουλή φεύγει και το παίζει μάγκας μόνο εκεί που μπορεί», ειπε ο Γεωργιάδης
έγινε αναστάτωση και ο Παπαδάκης του ζητούσε να μην διακόψει την συνέντευξη με τον κ. Καμένο.  

Είπε στον Γεωργιάδη 
"δεν μπορείτε να καθορίσετε εσείς το περιεχόμενο της εμπομπής μου"  και στην συνέχεια τον αποκάλεσε ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Γεωργιάδης

Περισσότερα »

Σοκολατένιο μπράουνις σε 15 λεπτά!

ΥΛΙΚΑ
- 2 ½ κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 4 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι σοκολάτας
- 2 κουταλιές σούπας και 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε την ζάχαρη, το λάδι, τη βανίλια, τη σοκολάτα και το αλεύρι μέχρι το μείγμα να είναι απαλό και να έχει πάρει σοκολατένιο χρώμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι. Ψήνουμε για 15 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό!

Περισσότερα »