11 Ιουν 2014

Γέμισε ο ουρανός της Καλαμάτας από αερόστατα !

Γέμισε ο ουρανός από τα αερόστατα, 
που ανέβασαν στον ουρανό, οι γονείς και οι μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου Καλαμάτας!Οι γονείς έγιναν για λίγο παιδιά και τα παιδιά, χόρεψαν τραγούδησαν έπαιξαν και ανέβασαν στον ουρανό αερόστατα αποχαιρετώντας μια σχολική χρονιά!
Και του χρόνου παιδιά, 
Καλή ξεκούραση &'καλό Καλοκαίρι!

Α/Μ
Περισσότερα »

Ανοιχτό Εργαστήρι Χορογραφίας «On the road»/20ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Στο πλαίσιο του επετειακού 20oυ Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που φέτος θα γίνει από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2014, θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήρι χορογραφικής παρέμβασης στο δημόσιο χώρο, με πρωταγωνίστρια την Καλαμάτα και τους κατοίκους της.

Ακολουθεί το ανοιχτό κάλεσμα από τους χορογράφους του Συνδέσμου Χορού, προς τους κατοίκους της Καλαμάτας:

"Στο επετειακό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, εμείς οι 6 χορογράφοι του Συνδέσμου Χορού: Βάσω Γιαννακοπούλου, Ίρις Καραγιάν, Μαρία Κολιοπούλου, Μέντη Μέγα, Μαριέλα Νέστορα και Κατερίνα Σκιαδά  προετοιμάζουμε ένα χορογραφικό εργαστήρι αφιερωμένο στην πόλη της Καλαμάτας, που τόσα χρόνια φιλοξενεί την τέχνη μας, το χορό, και τους κατοίκους της! To εργαστήρι μας ονομάζεται «On the road» και είναι ένα συλλογικό χορογραφικό εργαστήρι το οποίο και θα "κατοικήσει" τους δημόσιους χώρους της Καλαμάτας, με στόχο να προετοιμάσει μια παράσταση-περιήγηση στην πόλη που θα παρουσιαστεί την τελευταία ημέρα του φετινού Φεστιβάλ, στις 24 Ιουλίου 2014.
Όπως εύκολα μπορεί να γίνει κατανοητό, για την επιτυχία του πιλοτικού αυτού προγράμματός μας που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία έχουμε ανάγκη και τη δική σας συμβολή:
Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας προσωπικές ιστορίες, φωτογραφίες ή άλλα υλικά αρχείου που αφορούν στην πόλη της Καλαμάτας και τους ανθρώπους της. Αναζητούμε ιστορίες που αγγίζουν την ιστορική μνήμη της πόλης, που αφορούν στα κτήρια ή τους δημόσιους χώρους της,  τα ήθη και τα έθιμα, τις ζωές των κατοίκων της όπως υπήρξαν ή υπάρχουν μέσα στο χρόνο.
Εάν θεωρείτε ότι έχετε κάποια αφήγηση, κάποια φωτογραφία, ένα γράμμα ή ένα ντοκουμέντο, κάποια ιστορία ή ακόμα και κάποια "ειδική γωνιά" της πόλης που θα άξιζε να τη μάθουν όλοι σας καλούμε να μας στείλετε ένα κείμενο που να λέει την ιστορία ή το γεγονός που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας, μαζί με φωτογραφίες ή άλλο υλικό που πιθανόν να συνοδεύει την αφήγησή σας.
Στη συνέχεια, είναι πιθανό να σας καλέσουμε να μας πείτε από κοντά την ιστορία σας κάποια στιγμή μεταξύ 9 και 11 Ιουνίου 2014, όταν θα είμαστε στην Καλαμάτα.
Ολόκληρη η διαδικασία όπως και η παράσταση θα καταγραφούν με δημιουργικούς τρόπους από τους συμμετέχοντες, μέσα από φωτογραφίες, βίντεο, γραφιστικές φόρμες και κείμενα.
Σε κάθε περίπτωση το όνομά σας θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της παράστασης, στη λίστα των ανθρώπων που συνεισέφεραν με τις ιστορίες τους στην έρευνά μας για το "On the Road" του 20ού Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
Προσοχή: Παρακαλούμε, το υλικό που θα φέρετε προσωπικά ή θα ταχυδρομήσετε, να είναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των πρωτοτύπων που έχετε εσείς στην κατοχή σας.
Μπορείτε να αφήσετε το υλικό σας προσωπικά ή να το στείλετε ταχυδρομικά στο Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας, στη διεύθυνση Αναγνωσταρά και Π. Καίσαρη 6, Ζουμπούλειο Μέγαρο, 24100 ή να τα στείλετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: syndesmos.chorou@gmail.com
Προθεσμία αποστολής κειμένου και φωτογραφικού υλικού:  έως την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: Μαριέλα Νέστορα 6944182731.
Με τη βεβαιότητα της συμβολής σας στην επιτυχία του Εργαστηρίου μας,  σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και σας περιμένουμε!
Για το Σύνδεσμο Χορού
Οι Ομάδες και οι Χορογράφοι:
Ζήτα: Ίρις Κάραγιαν
Lemurius: Κατερίνα Σκιαδά
Νταλίκα: Βάσω Γιαννακοπούλου
Πρόσχημα: Μαρία Κολιοπούλου
Yelp: Μαριέλα Νέστορα
Φora: Μέντη Μέγα"
DANCEFESTIVAL_20.JPG πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Δημόσιο: Προσλήψεις 825 νέων επιστημόνων έως τον Ιούλιο

Με 825 νέους επιστήμονες θα ενισχυθούν μέσα στο καλοκαίρι υπουργεία και οργανισμοί του Δημοσίου.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε 150 πτυχιούχους με διδακτορικό (επιστήμονες γεωτεχνικών σχολών, μηχανικών, αλλά και σχολών θεωρητικής κατεύθυνσης) απευθύνει ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα», ενώ δρομολογείται η πρόσληψη 176 δικαστικών πραγματογνωμόνων, οι οποίοι θα συνδράμουν το έργο των ανακριτικών γραφείων.

Εκατό θέσεις εργασίας σε υποτρόφους του ΙΚΥ, μεταπτυχιακούς επιστήμονες από την Ελλάδα προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, μέσω προγράμματος διετούς πρακτικής άσκησης και στη συνέχεια πρόσληψης για δύο επιπλέον έτη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός του υπουργείου Οικονομικών για τις 149 θέσεις τελωνειακών, ενώ εκκρεμούν οι αιτήσεις για τις 250 νέες προσλήψεις ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και μεταφραστών-διερμηνέων στην Ελληνική Αστυνομία. Τέλος, με τρεις προκηρύξεις θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ 600 μόνιμοι τεχνίτες αλλά και διοικητικοί στη ΔΕΗ.
 
περισσότερα : aftodioikisi
Περισσότερα »

Συναυλία της «Αρμονίας», με το Μιχάλη Βιολάρη στην ΚαλαμάταΣυναυλία για τα 48 χρόνια του Μιχάλη Βιολάρη στο τραγούδι διοργανώνει η ΄Ενωση Φίλων Μουσικής «Αρμονία», τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00 στο Κάστρο Καλαμάτας. 

Τη συναυλία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις», καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θα τραγουδήσουν ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η Ανδριάνα Κόλλια, ενώ θα μετάσχει η χορωδία της «Αρμονίας».

  violaris.JPG Πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 11 Ιουνίου 2014

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ, ΗΣΑΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ, ΙΑ ή ΙΓΙΑ,  ΛΟΥΚΑΣ, ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ.
Επιτρέπονται όλες οι τροφές

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιοι Βαρθολομαίος (1) και Βαρνάβας
Άγιος Μητροφάνης Τσί-Σούνγκ και οι μαζί μ' αυτόν μαρτυρήσαντες: Τατιανή η Πρεσβυτέρα του, Ησαΐας και Ιωάννης οι γιοι του, Μαρία η νύφη του, Αγία Ία (ή Ίγια) η διδασκάλισσα και άλλοι 222 Κινέζοι Μάρτυρες
Σύναξη της Παναγίας «Ἄξιον Ἐστί» (ή ἐν τῷ «Ἀδειν»)
Άγιος Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας
Άγιος Θεόπεμπτος, μαζί με άλλους τέσσερις μάρτυρες
Όσιος Βαρνάβας ο θαυματουργός ο εν Λεμεσώ
Όσιος Βαρνάβας του ποταμού Βετολούγκα
Άγιος Ζαφείριος ο Νεομάρτυς
(1) Ο Βαρθολομαίος ήταν ένας από τους δώδεκα Απόστολους του Κυρίου και κήρυξε το Ευαγγέλιο στους Ινδούς στους οποίους και παρέδωσε το κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο. Αλλά στην Ουρβανούπολη οι ειδωλολάτρες τον σταύρωσαν, και έτσι ένδοξα τελείωσε τη ζωή του με το μαρτύριο.

Ο Βαρνάβας (ή Iωσής ) ήταν Ιουδαίος Λευίτης γεννημένος στην Κύπρο και συνεργάτης του Αποστόλου Παύλου. Ο Βαρνάβας, κήρυξε το Ευαγγέλιο του Χρίστου στην Ιερουσαλήμ, στη Ρώμη, στην Αλεξάνδρεια και στη γενέτειρά του Κύπρο. Εκεί στη Σαλαμίνα της Κύπρου λιθοβολήθηκε από Ιουδαίους και ειδωλολάτρες άγια λείψανα του, συνέλεξε ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Μάρκος, και τα τοποθέτησε μέσα σε σπήλαιο.


Περισσότερα »

Πρόσληψη ενός φαρμακοποιού για το Κοινωνικό – Δημοτικό Φαρμακείο Καλαμάτας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκδόθηκε, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΕΠΕΚΑ - Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Καλαμάτας», που αφορά στην πρόσληψη ενός φαρμακοποιού για το Κοινωνικό – Δημοτικό Φαρμακείο. 

Ζητείται η πρόσληψη ενός ανέργου φαρμακοποιού, νέου έως 30 ετών, που θα εργασθεί μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 20 Ιουνίου 2014.

Μπορείτε εδώ να δείτε την περίληψη της ανακοίνωσης / πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
dim-fa.JPG
Περισσότερα »

Σήμερα 11 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 11 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Φίλε Ταύρε, βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα· ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα χωρίς περαιτέρω αναβολές. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε, χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα, όπου σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε άσχετα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις, είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ώστε να μην πελαγοδρομήσεις μετά. Με σταθερά και καλώς μελετημένα βήματα, μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις θαύματα!!!
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα, που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Αυτή η Τετάρτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι επίσης πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και ενδέχεται να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αυτή η Τετάρτη, φίλε Σκορπιέ, έρχεται για να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Φίλε Αιγόκερε, άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε σήμερα την εύνοια που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό και μην παρατάς τις προσπάθειές σου προ τετελεσμένων γεγονότων.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και προπάντων, μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η ημέρα θα σε επηρεάσει θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να ξεφύγεις από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην παρεκκλίνεις, λοιπόν, για κανέναν λόγο!

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση, θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 11 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα 11 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Φίλε Ταύρε, βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα· ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα χωρίς περαιτέρω αναβολές. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε, χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα, όπου σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε άσχετα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις, είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ώστε να μην πελαγοδρομήσεις μετά. Με σταθερά και καλώς μελετημένα βήματα, μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις θαύματα!!!
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα, που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Αυτή η Τετάρτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι επίσης πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και ενδέχεται να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αυτή η Τετάρτη, φίλε Σκορπιέ, έρχεται για να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Φίλε Αιγόκερε, άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε σήμερα την εύνοια που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό και μην παρατάς τις προσπάθειές σου προ τετελεσμένων γεγονότων.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και προπάντων, μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η ημέρα θα σε επηρεάσει θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να ξεφύγεις από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην παρεκκλίνεις, λοιπόν, για κανέναν λόγο!

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση, θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 11 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Περισσότερα »