11 Απρ 2017

Η κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας θα λειτουργήσει και το 2017


Με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη και της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανούς Φωτίου, ανατίθεται στο Δήμο Καλαμάτας η λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας για το έτος 2017.

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα επιχορηγήσει το Δήμο Καλαμάτας για τη λειτουργία της κατασκήνωσης.
Η κατασκήνωση θα υποδεχθεί και φέτος παιδιά από όλη τη Μεσσηνία. Κατασκηνωτικές περίοδοι θα υπάρξουν και για τα Άτομα με Αναπηρία και για άτομα της τρίτης ηλικίας.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, εργασίες συντήρησης των υποδομών της κατασκήνωσης. Όλα τα υλικά για τη διαμονή των κατασκηνωτών όπως στρώματα, κουβέρτες κ.λπ. θα είναι καινούργια.
Πηγή: http://kalamata.gr


Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 11 ΑπριλίουΑΝΤΙΠΑΣ, ΤΡΥΦΑΙΝΗ, ΜΑΤΡΩΝΑ, ΦΑΡΜΟΥΘΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΑΡΣΑΝΟΥΦΙΟΣ, ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΤΙΝΙΑΝΟΣ, ΒΑΚΧΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ
Νηστεία

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

1.         Άγιος Αντίπας Επίσκοπος Περγάμου
2.         Οσίες Τρυφαίνη και Ματρώνα
3.         Όσιος Φαρμούθιος ο Αναχωρητής
4.         Όσιος Γεώργιος, κτήτορας της Ιεράς Μονής Χρυσοστόμου της Κύπρου
5.         Όσιος Βαρσανούφιος επίσκοπος Τβερ και Καζάν
6.         Όσιος Καλλίνικος ο εκ Ρουμανίας
7.         Άγιος Μαρτινιανός ο εν Ρώμη
8.         Άγιος Βάκχος ο Οσιομάρτυρας
9.         Όσιοι Ευθύμιος και Χαρίτων
10.       Όσιος Ιάκωβος του Βρυλέεφ
11.       Όσιος Ιάκωβος του Ζελέζνιυ - Μπορόκ

(1) Ο άγιος Αντύπας, μεγάλωσε επί εποχής Δομιτιανού και χειροτονήθηκε επίσκοπος Περγάμου από τους Απόστολους. Για τον προσηλυτισμό των ειδωλολατρών στο χριστιανισμό καταγγέλθηκε στον διοικητή της περιοχής, ο οποίος τον συνέλαβε με σκοπό να τον πείσει να αλλάξει την πίστη του. Όμως ο Αντύπας με τη θεία φώτιση είχε τόσο ισχυρά επιχειρήματα ώστε τους κατατρόπωσε. Τότε διατάχθηκε ο θάνατος του μέσα σε πυρωμένο χάλκινο βόδι
Περισσότερα »

« Καλημέρα σας ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! »


Περισσότερα »