29 Απρ 2015

« Σοφά Λόγια : Ζίγκμουντ Φρόυντ » !!

Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!
Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε…. Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!

Περισσότερα »

«Ώρα για λίγο Γέλιο : ΑΝΕΚΔΟΤΟ» !!


Περισσότερα »

«Χαμογελάστε και πείτε απλά Καλημέρα !»


Περισσότερα »

« Σοφά Λόγια :Καρλ Γιουνγκ » !

Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!
Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε….


Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 29 Απριλίου 2015


ΙΑΣΩΝΑΣ, ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΟΚΤΕΝΗΣ, ΕΥΣΕΒΙΟΣ, ΖΗΝΩΝ, ΒΙΤΑΛΙΟΣ, ΣΑΤΟΡΝΙΝΟΣ, ΙΑΚΙΣΧΟΛΟΣ, ΦΑΥΣΤΙΝΟΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, ΜΑΡΣΑΛΙΟΣ, ΕΥΦΡΑΣΙΟΣ,ΜΑΜΜΙΝΟΣ, ΚΥΝΤΙΑΝΟΣ, ΑΤΙΙΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΑΓΑΠΙΟΣ, ΣΕΚΟΥΝΔΙΝΟΣ, ΤΕΡΤΟΥΛΑ, ΑΝΤΩΝΙΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.
Νηστεία - Επιτρέπεται το λάδι και ο οίνος

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

    Άγιοι Ιάσονας (1) και Σωσίπατρος οι Απόστολοι
    Αγία Κέρκυρα η Μάρτυρας
    Άγιος Ιωάννης ο Καλοκτένης Μητροπολίτης Θηβών
    Άγιοι Ευσέβιος, Ζήνων, Βιτάλιος και Νέων
    Άγιοι Επτά Μάρτυρες Σατορνίνος, Ιακισχόλος, Φαυστιανός, Ιανουάριος,
    Μαρσάλιος, Ευφράσιος και Μάμμινος
    Άγιοι Κυντιανός και Αττικός
    Άγιος Χριστόδουλος ο Αιθίοψ
    Άγιοι Αγάπιος και Σεκουνδίνος οι Ιερομάρτυρες και οι συν αυτοίς Τέρτουλα
    και Αντωνία οι Παρθένες, ανωνύμου Μάρτυρος μετά των δύο τέκνων αυτής
    Άγιος Βασίλειος ο Θαυματουργός εκ Σερβίας

 (1) Οι άγιοι Απόστολοι Ιάσων και Σωσίπατρος ακολούθησαν, τον Απ. Παύλο στο έργο του (ήταν φίλοι)  και λόγω της πίστης τους χρήστηκαν επίσκοποι, ο μεν Ιάσονας στην Καρσό, ο δε Σωσίπατρος στο Ικόνιο. Για την διάδοση των λόγων του Χριστού πήγαν στην Κέρκυρα όπου ο ειδωλολάτρης άρχοντας Κερκυλλίνος τους συνέλαβε και τους φυλάκισε. Αυτό όμως δεν μείωσε το ζήλο τους, Κατόρθωσαν να κάνουν χριστιανούς επτά φημισμένους λήσταρχους του νησιού, το δεσμοφύλακα Αντώνιο ακόμη και αυτή τη θυγατέρα του άρχοντα Κερκύρα, η μεταστροφή της οποίας έγινε αφορμή να πιστεύσουν πολλοί. Όταν ο Κερκύλινος πνίγηκε σε κάποιο ναυάγιο τον διαδέχθηκε ο σκληρός ειδωλολάτρης Δατιανός του οποίου η πρώτη ενέργεια ήταν να οδηγήσει στη πυρά τον Σωσίπατρο. Όμως ο Ιάσονας κατόρθωσε να εκχριστιανίσει το Δατιανό και ολόκληρη την οικογένειά του με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μεγάλο πνευματικό έργο στην Κέρκυρα.
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 29 Απριλίου (video) **

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :
Περισσότερα »

«Μια γλυκιά Καλημέρα με όμορφες θετικές σκέψεις» !


Περισσότερα »