10 Ιουν 2014

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. την Τετάρτη 11 Ιουνίου

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. συγκαλείται αύριο Τετάρτη 11/6/2014 και ώρα 20.00, στην οποία – μεταξύ άλλων – θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
Προσθήκη λεζάντας
 • Έγκριση Απολογισμού Τεχνικού Προγράμματος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έτους 2013.
 • Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έτους 2013.
 •  
 • Έργο: Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων οδού Αθηνών από Θουρία έως Νοσοκομείο. Ανάθεση μελέτης του έργου.
 • Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεδιαχείρισης αντλιοστασίων ύδρευσης Δήμου Καλαμάτας (Κ.Α. 9503) :
α) Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης
β) Κατάρτιση όρων διακήρυξης του διαγωνισμού.
 • Προμήθεια συστήματος εντοπισμού αφανών διαρροών :
α) Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης
β) Κατάρτιση όρων διακήρυξης του διαγωνισμού.
 • Προμήθεια μεταχειρισμένου αποφρακτικού :
α) Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης
β) Κατάρτιση όρων διακήρυξης του διαγωνισμού
γ) Ορισμός Επιτροπής αξιολόγησης.
 • Προμήθεια αντλιών νερού για αντλιοστάσια ύδρευσης της Δ.Κ. Βέργας και της Τ.Κ. Μαντίνειας. Έγκριση ή μη πρακτικού διαγωνισμού.
Μπορείτε να δείτε εδώ την ημερήσια διάταξη της συνεδριάσεως.
πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Ενημέρωση πολιτών για τιμαλφή που φυλάσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Αν σας είχαν κλέψει, μπορεί να σταθήκατε και τυχερός μέσα στη ατυχία σας.
Ανακοινώθηκε  ότι, στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυλάσσονται τα παρακάτω :
 • τιμαλφή (χρυσαφικά, κοσμήματα κ.ά.), τα οποία είχαν κατασχεθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο εξάρθρωσης, τον περασμένο Μάρτιο, εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές στη Δυτική Πελοπόννησο. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκαν -65- περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών στην Ηλεία και τη Μεσσηνία (Σχετικό το από 22-3-2014 Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας). 
   
 • πλήθος ποδηλάτων, τα οποία έχουν ανευρεθεί και κατασχεθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. 
   
  http://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/06062014-pel020.jpg
   
Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ή επιθυμούν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά κλοπών, παρακαλούνται να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44643 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

πηγή : astynomia
Περισσότερα »

Εγκαινιάζεται η έκθεση «Μυθικοί Χοροί της Μεσσηνίας», είδοδος ελεύθερη.

Η ΛΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, περιοδική έκθεση, με τίτλο «Μυθικοί Χοροί της Μεσσηνίας».
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης αυτής, με ελεύθερη είσοδο, στα οποία θα συμμετάσχει και η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας με το χορευτικό δρώμενο “Lux Aeterna” (στα λατινικά: «αιώνιο φως»).

Η έκθεση παρουσιάζει αρχαία τεκμήρια και μαρτυρίες από τη Μεσσηνία που συνδέονται με τη μουσική και το χορό, σε άμεση συνομιλία με τη σύγχρονη χορευτική δημιουργία.

Ο χορός και η μουσική είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη και την ανάγκη έκφρασης της ψυχής. «Κίνηση», «ρυθμός», «τελετουργία», «όρχηση», «κάθαρση» είναι μερικές μόνο από τις όψεις του πολύπτυχου της μουσικοχορευτικής τέχνης. Ακολουθώντας αυτήν την διαχρονία, οι επιμελητές της έκθεσης χρησιμοποιούν τον χορό ως εννοιολογικό όχημα για την παρουσίαση αρχαίων αντικειμένων, συμβόλων, εννοιών, γραπτών μαρτυριών που προέρχονται από τη Μεσσηνία και συνδέονται εν γένει με την μουσική και το χορό.
muth-xor-messinias 1
Σκοπός της έκθεσης είναι να επικοινωνήσει όλα τα παραπάνω στο ευρύ κοινό, ειδικό και μη, ανοίγοντας μια άμεση συνομιλία μεταξύ αρχαιότητας και σύγχρονης πολιτιστικής παραγωγής στην Καλαμάτα, που έχει καθιερωθεί ως πόλη χορού μέσω του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού ήδη από το 1995.
Η περιοδική έκθεση «Μυθικοί Χοροί της Μεσσηνίας» θα περιλαμβάνει 25 αρχαία αντικείμενα από τις μόνιμες εκθέσεις των μουσείων της Μεσσηνίας, αλλά και υλικό από τις ανασκαφές της Αρχαίας Μεσσήνης και του Ανακτόρου του Νέστορος, που θα εκτεθούν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.
muth-xor-messinias
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Γενικός Συντονισμός: Άννα – Βασιλική Καραπαναγιώτου, αν. Προϊσταμένη ΛΗ΄ ΕΠΚΑ
Μουσειολογική Μελέτη:
 • Μαίρη Τσουλάκου, αρχαιολόγος ΛΗ΄ ΕΠΚΑ
 • Πένυ Τσακανίκου, αρχαιολόγος ΛΗ΄ ΕΠΚΑ
Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός - Μουσειογραφική Μελέτη: Χρυσαυγή Ιορδανίδου, αρχιτέκτων μηχανικός
Εποπτεία Μουσειογραφικής Μελέτης: Δήμητρα Πίκουλα, Προϊσταμένη Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων ΛΗ΄ ΕΠΚΑ.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία και την υποστήριξη των εξής:
 • Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών
 • Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας
 • Ζουζού Νικολούδη, η οικογένειά της
 • University of Cincinnati, Department of Classics
 • Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας
 • Λύκειον Ελληνίδων Καλαμάτας
 • Προσωπικό Αρχείο Κοραή Δαμάτη
 • Δήμος Καλαμάτας
 • Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» Δήμου Καλαμάτας
 • ΝΕΡΙΤ
 • CINETIC
Διάρκεια Έκθεσης: 20 Ιουνίου - 30 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη - Κυριακή 08.00 - 20.00, Δευτέρα 13.30 - 20.00
Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας: Μπενάκη και Αγίου Ιωάννη, Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας
Τηλ.: 27210-83485
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε δημοσιεύματα του Τύπου στο πρόσφατο παρελθόν σχετικά με την έκθεση:
k.pngmuth-xor-messinias.jpgmuth-xor-messinias_1.jpg
muthikoi-xoroi-messinias.JPGπηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 10 Ιουνίου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΝΑ, ΤΙΜΟΘΕΟΣ, ΝΕΑΝΙΣΚΟΣ, ΚΑΝΙΔΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΠΑΝΣΕΜΗ, ΑΠΟΛΛΩΣ, ΑΛΕΞΙΟΣ, ΣΑΒΒΑΣ, ΣΙΛΟΥΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ.
Επιτρέπονται όλες οι τροφές

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιοι Αλέξανδρος και Αντωνίνα (1)
Άγιος Τιμόθεος επίσκοπος Προύσας
Άγιος Νεανίσκος και σοφότατος Μάρτυρας
Όσιος Κανίδης
Όσιοι Θεοφάνης και Πανσέμνη
Άγιος Απολλώς
Άγιος Αλέξιος επίσκοπος Βιθυνίας
Άγιος Σάββας ο Οσιομάρτυρας ο Σταγειρίτης
Όσιος Σιλουανός ο της Λαύρας Κιέβου
Άγιος Βασίλειος Επίσκοπος Ριαζάν και Μουρώμ
Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς Μητροπολίτης Τομπόλσκ της Σιβηρίας
Σύναξη πάντων των εν Σιβηρία Αγίων

(1) Η Αγία μάρτυς Αντωνίνα, γεννήθηκε στην Κάρδαμο, από χριστιανούς  γονείς και ήταν προικισμένη με εξωτερική και εσωτερική ομορφιά, ζούσε με εγκράτεια.
Βοηθούσε τους χριστιανούς η χριστιανική της διαγωγή και συμπεριφορά, καταγγέλθηκε στον έπαρχο Φύστο, ο οποίος τη συνέλαβε και την ανέκρινε. Η Αντωνίνα ομολόγησε την πίστη της στο Χριστό και κάλεσε τον Έπαρχο να μετανοήσει και να βαπτισθεί χριστιανός.
Ο έπαρχος, επειδή όλες του οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό διέταξε να την ρίξουν σε κάποιο πορνείο. Η θερμή προσευχή της παρθένου, προκάλεσε τρομερό σεισμό στο σπίτι αυτό με αποτέλεσμα οι ίδιες οι γυναίκες να την διώξουν απ` αυτό. Ο Φύστος την επανασυνέλαβε και την έριξε σε κάποιο άλλο πορνείο. Κάποιος όμως χριστιανός ονόματι Αλέξανδρος, επισκέφθηκε το πορνείο και τη φυγάδευσε δανείζοντάς της τα δικά του ρούχα. Έξαλλος ο Φύστος όταν πληροφορήθηκε το γεγονός διέταξε την άμεση σύλληψή τους. Μετά την απολογία τους διέταξε το σκληρό βασανισμό τους. Αφού τούς ακρωτηρίασαν, τους άλειψαν με πίσσα και έριξαν τα σώματά τους στη φωτιά, χαρίζοντάς τους και στεφάνους του μαρτυρίου.ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

Σήμερα 10 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 10 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, φίλε Κριέ, δοκίμασε να βρεις κάποιες λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις και κάνε πράγματα, που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κάνε την αυτοκριτική σου και θα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, νέες ιδέες θα έρθουν στο μυαλό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν άμεσα τα οικονομικά σου. Θα έχεις προσγειωμένες αντιλήψεις και με τη νοητική ευελιξία σου απέναντι στα γεγονότα που θα προκύψουν, θα καταφέρεις πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τη μοναξιά σου, αφού ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Μπορείς να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.
Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην είσαι βιαστικός στο να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως, μην πάρεις αποφάσεις πριν ελέγξεις όλες τις παραμέτρους του θέματος που σε απασχολεί. Επίσης, μην κάνεις άσκοπα έξοδα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Φίλε Παρθένε, μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, αλλά καλό θα είναι αυτό το διάστημα που ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καλό θα είναι να σιωπήσεις και να κρατήσεις μία ουδέτερη στάση, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μελλοντικά μπορεί να μετανιώσεις. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες, γι’ αυτό μην τα τινάξεις όλα στον αέρα, για μία κακή στιγμή.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρόσεξε σήμερα τα έξοδα που κάνεις για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα είσαι ιδιαίτερα πολυάσχολος με πληθώρα καθηκόντων, που θα σε εξουθενώσουν, αλλά θα καταφέρεις να προβάλλεις θετική εικόνα για τον εαυτό σου. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε παρασύρουν σε έξοδα, που μπορούν να αποφευχθούν αν λειτουργήσεις συνετά.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οφείλεις λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο και κάποια άτομα θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία σου. Οι στόχοι σου θα επιτυγχάνονται με λιγότερη προσπάθεια από τη μεριά σου, ενώ θα γνωρίσεις και κάποιους ανθρώπους, που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητες σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα και κάποιο κοντινό σου άτομο θα είναι δίπλα σου, για να μοιραστείς τις έννοιες σου μαζί του, ξελαφρώνοντας το μυαλό και την ψυχή σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις, γίνε πιο διαλλακτικός και δε θα χάσεις.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με πολλή σοβαρότητα. Να ξέρεις ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 10 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 10 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, φίλε Κριέ, δοκίμασε να βρεις κάποιες λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις και κάνε πράγματα, που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κάνε την αυτοκριτική σου και θα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, νέες ιδέες θα έρθουν στο μυαλό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν άμεσα τα οικονομικά σου. Θα έχεις προσγειωμένες αντιλήψεις και με τη νοητική ευελιξία σου απέναντι στα γεγονότα που θα προκύψουν, θα καταφέρεις πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τη μοναξιά σου, αφού ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Μπορείς να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.
Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην είσαι βιαστικός στο να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως, μην πάρεις αποφάσεις πριν ελέγξεις όλες τις παραμέτρους του θέματος που σε απασχολεί. Επίσης, μην κάνεις άσκοπα έξοδα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Φίλε Παρθένε, μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, αλλά καλό θα είναι αυτό το διάστημα που ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καλό θα είναι να σιωπήσεις και να κρατήσεις μία ουδέτερη στάση, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μελλοντικά μπορεί να μετανιώσεις. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες, γι’ αυτό μην τα τινάξεις όλα στον αέρα, για μία κακή στιγμή.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρόσεξε σήμερα τα έξοδα που κάνεις για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα είσαι ιδιαίτερα πολυάσχολος με πληθώρα καθηκόντων, που θα σε εξουθενώσουν, αλλά θα καταφέρεις να προβάλλεις θετική εικόνα για τον εαυτό σου. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε παρασύρουν σε έξοδα, που μπορούν να αποφευχθούν αν λειτουργήσεις συνετά.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οφείλεις λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο και κάποια άτομα θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία σου. Οι στόχοι σου θα επιτυγχάνονται με λιγότερη προσπάθεια από τη μεριά σου, ενώ θα γνωρίσεις και κάποιους ανθρώπους, που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητες σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα και κάποιο κοντινό σου άτομο θα είναι δίπλα σου, για να μοιραστείς τις έννοιες σου μαζί του, ξελαφρώνοντας το μυαλό και την ψυχή σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις, γίνε πιο διαλλακτικός και δε θα χάσεις.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με πολλή σοβαρότητα. Να ξέρεις ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »