20 Μαΐ 2014

Το γέλιο χαρίζει μακροζωία, ας γελάσουμε λοιπόν λιγάκι !!!!


Περισσότερα »

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για ναρκωτικά στη Μεσσηνία Χθες, 19 Μαίου 2014, τις πρωινές ώρες, στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ακινητοποίησαν για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες. 

Άμεσα ο 37χρονος αποβιβάστηκε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς συνελήφθη από τους αστυνομικούς. 

Κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε, ενώ στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (260) γραμμαρίων.
 
Ο 27χρονος, ο οποίος διέφυγε τη στιγμή του ελέγχου, εντοπίστηκε ύστερα από αναζητήσεις, λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Πύλου και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.
Πηγη : astynomia.gr
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 21 Μαίου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ, ΠΑΧΩΜΙΟΣ, ΒΟΡΟΣ, ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΤΡΥΦΕΡΗ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΟΣΠΙΤΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΙΜΟΘΕΟΣ,  ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΣ
Νηστεία - Επιτρέπεται το λάδι και ο οίνος

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιοι Κωνσταντίνος (1)  και Ελένη οι Ισαπόστολοι
Όσιος Παχώμιος ο Νέος ο Οσιομάρτυρας
Άγιος Βόρος
Όσιος Κασσιανός ο Έλληνας και Θαυματουργός
Άγιος Κωνσταντίνος και οι υιοί αυτού Μιχαήλ και Θεόδωρος οι Πρίγκιπες και Θαυματουργοί
Άγιος Χριστόφορος Α' Πατριάρχης Αντιοχείας
Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Τρυφερής
Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου του Βλαδιμήρου
Άγιος Κωνσταντίνος ο Νεομάρτυρας και οι συν αυτώ μαρτυρήσαντες
Αγία Ελένη η πριγκίπισσα
Όσιος Οσπίτιος ο Ερημίτης
Άγιος Βασίλειος Επίσκοπος Ριαζάν και Μουρώμ
Άγιος Κωνσταντίνος ο διά Χριστόν σαλός
Άγιοι Τιμόθεος, Πόλιος και Ευτύχιος οι Ιερομάρτυρες
Άγιος Κύριλλος Β' Επίσκοπος Ροστώβ
Άγιος Αγαπητός ο Οσιομάρτυρας
(1) Ο Μέγας Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 247μ.χ.  Πατέρας του ήταν ο Κωνστάντιος ο Α` ο Χλωρός και μητέρα του η Ελένη από το Δρέπανο της Βιθυνίας.Εγινε στρατιωτικός από νεαρά ηλικία. Όταν πέθανε ο  Κωνστάντιος ο Χλωρός  στις 25 Ιουλίου 306 μ.Χ.  ο στρατός ανακήρυξε Αύγουστο τον Μέγα Κωνσταντίνο, κάτι όμως που δεν αποδέχθηκε ο Γαλέριος και μετά από μια σειρά διαφόρων ιστορικών γεγονότων ο Μέγας Κωνσταντίνος συγκρούεται με τον Μαξέντιο, γιό  του Μαξιμιανού, ο οποίος φαίνεται ότι  πλεονεκτούσε στρατηγικά. Ο Κύριος θέλοντας να τον βοηθήσει σχημάτισε στον ουρανό το σημείο του Σταυρού με την επιγραφή « Εν τούτω Νίκα», προσφέροντάς του ένα ισχυρότατο όπλο για να κατατροπώσει τούς εχθρούς του.
Ιδρυτής της Κωνσταντινούπολης η οποία πήρε το όνομά του και έγινε η νέα πρωτεύουσα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Το Φεβρουάριο του 313 μ.Χ., στα Μεδιόλανα, όπου γίνεται ο γάμος του Λικινίου με την Κωνσταντία, αδελφή του Μεγάλου Κωνσταντίνου, επέρχεται μια ιστορική συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών που καθιερώνει την αρχή της ανεξιθρησκείας.
Η αίρεση του Αρειου πρεσβυτέρου της Αλεξανρινής εκκλησίας, ταράσει τα νερά και ο Κωνσταντίνος για την επίλυση των διαφόρων εκκλησιαστικών ζητημάτων, αποφάσισε την σύγκλιση της Α' Οικουμενικής Συνόδου στη Νίκαια της Βιθυνίας το 325 μ.Χ.
Η μητέρα του με σύμφωνη γνώμη του Κωνσταντίνου μετέβη στα Ιεροσόλυμα για να βρει τον Τίμιο Σταυρό, τον οποίον όταν τον βρήκε διχοτόμησε τις κεραίες του και έκανε δύο σταυρούς και μετέφερε  τον έναν στην Κωνσταντινούπολη.
Βαπτίστηκε λίγο πριν πεθάνει σε ηλικία 63 ετών, την 21 Μαΐου 327μ.χ..
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 20 Μαίου 2014

ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ, ΛΥΔΙΑ, ΝΙΚΗΤΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΩΣΗΦ,  ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΑΣΚΛΑΣ, ΜΑΡΚΟΣ,  ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΤΙΜΟΘΕΟΣ, ΖΑΒΟΥΛΩΝ, ΠΛΑΤΙΛΛΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΟΥΛΤΡΙΛΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιος Θαλλέλαιος (1)  ο Ανάργυρος
Αγία Λυδία η Φιλιππησία
Όσιοι Νικήτας, Ιωάννης και Ιωσήφ οι κτήτορες της Νέας Μονής Χίου
Όσιος Θαλάσσιος
Άγιοι Αλέξανδρος και Αστέριος
Άγιος Ασκλάς
Ανακομιδή και μετακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού
Όσιος Μάρκος ο Ερημίτης
Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Οσίου Αλεξίου του θαυματουργού
Όσιος Στέφανος
Άγιος Τιμόθεος του Πσκώφ
Άγιοι Ζαβουλών και Σωσσάνη
Αγία Πλατίλλα η Ρωμαία
Άγιος Θεόδωρος Επίσκοπος Παβίας
Άγιος Ουλτρίλλος Επίσκοπος Μπουργκές
Άγιος Αναστάσιος Επίσκοπος Βρεσκίας
(1) Ο Άγιος Μάρτυς Θαλλέλαιος, έζησε το 283-284 μ.Χ. επί  αυτοκράτορα Νουμεριανού.  Γεννήθηκε σε κάποια πόλη του Λιβάνου και Πατέρας του ήταν ο Βερούκιος ή Βερεκκόκιος και η μητέρα του Ρωμυλία ή Ρομβυλιανή .  Σπούδασε  ιατρική την οποία υπηρετούσε αφιλοκερδώς και γι' αυτό και εντάσσεται στην κατηγορία των γνωστών Αναργύρων. Για την χριστιανική του δράση εξόργισε τούς ειδωλολάτρες οι οποίοι τον κατήγγειλαν στον έπαρχο Τιβεριανό. Ενώπιον του, ομολόγησε με σθένος την πίστη του στο φως του κόσμου στον Ιησού Χριστό. Αφού τον βασανίστηκε σκληρά, αποκεφαλίστηκε τον Μάιο του 284 ή 289μ.χ..
Περισσότερα »

Σήμερα 20 Μαΐου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 20 Μαΐου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι τονισμένες και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ανυπομονησία που έχεις, σε αποσυντονίζει κάπως;

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Φίλε Ταύρε, η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.
Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αν είσαι Καρκίνος, αυτή η Τρίτη για εσένα θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα βάλε σχέδια για το μέλλον και θα έχεις όλους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Ο Άρης, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό, σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου αυτήν την Τρίτη, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μη δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου, που ήταν λίγο απομακρυσμένες.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τρίτη, με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, ευνοεί πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και κάθε τύπου συζητήσεις, που θα διαλευκάνουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν, τόσο οι δικοί σου άνθρωποι όσο και οι συνεργάτες σου.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας. Μετά το μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν, γιατί περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές σου. Πέρνα τη βραδιά με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν προκύπτει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα, που υπάρχει αυτή την στιγμή γύρω σου.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις ολομόναχος τα προβλήματα που σε απασχολούν.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 20 Μαΐου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 20 Μαΐου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι τονισμένες και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ανυπομονησία που έχεις, σε αποσυντονίζει κάπως;

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Φίλε Ταύρε, η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.
Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αν είσαι Καρκίνος, αυτή η Τρίτη για εσένα θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα βάλε σχέδια για το μέλλον και θα έχεις όλους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Ο Άρης, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό, σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου αυτήν την Τρίτη, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μη δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου, που ήταν λίγο απομακρυσμένες.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τρίτη, με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, ευνοεί πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και κάθε τύπου συζητήσεις, που θα διαλευκάνουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν, τόσο οι δικοί σου άνθρωποι όσο και οι συνεργάτες σου.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας. Μετά το μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν, γιατί περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές σου. Πέρνα τη βραδιά με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν προκύπτει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα, που υπάρχει αυτή την στιγμή γύρω σου.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις ολομόναχος τα προβλήματα που σε απασχολούν.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 20 Μαίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

Περισσότερα »