15 Μαΐ 2013

Μόνο ο Έλληνας οδηγός έτσιΤα λόγια είναι περιττά...Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Ο Καιρός Αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

http://maps.google.com/maps/api/staticmap?center=38.4,23.4&maptype=satellite&zoom=5&size=200x220&sensor=false&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s1.png|shadow:false|39.4244946,20.7000000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s1.png|shadow:false|36.777371,22.1091159&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s4.png|shadow:false|38.004465,21.7370665&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s4.png|shadow:false|35.58,25.1385260&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s2.png|shadow:false|40.74,25.6000000&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s1.png|shadow:false|40.9,22.9446070&markers=icon:http://kairos123.gr/images/icons/map_s1.png|shadow:false|38.24,23.7500000 Ο Καιρός Αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Πέμπτη - 16/5/2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωί 17°C Συννεφιασμένος2 Μποφόρ NΥγρασία 85%
Μεσημέρι 25°C Αραιή συννεφιά4 Μποφόρ NΥγρασία 53%
Βράδυ 21°C Συννεφιασμένος3 Μποφόρ NAΥγρασία 68%

Πέμπτη - 16/5/2013

Αθήνα: Κέντρο

Πρωί 18°C Λίγα σύννεφα2 Μποφόρ NAΥγρασία 85%
Μεσημέρι 25°C Συννεφιασμένος3 Μποφόρ NΥγρασία 48%
Βράδυ 20°C Συννεφιασμένος3 Μποφόρ NΥγρασία 79%


Πέμπτη - 16/5/2013

Θεσσαλονίκη

Πρωί 17°C Αραιή συννεφιά2 Μποφόρ ΑΥγρασία 72%
Μεσημέρι 28°C Καθαρός4 Μποφόρ NΥγρασία 40%
Βράδυ 21°C Συννεφιασμένος2 Μποφόρ NΥγρασία 48%

Πέμπτη - 16/5/2013

Πάτρα

Πρωί 16°C Αραιή συννεφιά2 Μποφόρ ΝΔΥγρασία 61%
Μεσημέρι 29°C Αρκετά σύννεφα2 Μποφόρ ΔΥγρασία 25%
Βράδυ 23°C Συννεφιασμένος3 Μποφόρ NAΥγρασία 43%


Πέμπτη - 16/5/2013

ΣΠΑΡΤΗ

Πρωί 16°C Αρκετά σύννεφα1 Μποφόρ BΥγρασία 46%
Μεσημέρι 28°C Συννεφιασμένος3 Μποφόρ NAΥγρασία 32%
Βράδυ 20°C Συννεφιασμένος1 Μποφόρ NAΥγρασία 62%


Πηγή : http://kairos123.gr/
Περισσότερα »

Δεν έχουν τελειωμό τα επεισόδια Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντοπούλου!

Ακόμα μια ένταση σημειώθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτή τη φορά, το θερμόμετρο ανέβηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, η οποία συνεχίζεται και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή ήταν οι επίμονες ερωτήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, μετά την παραδοχή του κ. Διώτη ότι το διάστημα 8 Ιουλίου με 18 Αυγούστου 2011 - διάστημα κατά το οποίο είχε συναντήσεις με τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο- άνοιξε ορισμένα αρχεία, τα περισσότερα από τα οποία αφορούσαν πρόσωπα από τη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης της αφαίρεσε «αυθαίρετα τον λόγο σε ένα κρίσιμο στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας» και ανέφερε ότι προσανατολίζεται να κάνει διάβημα προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια με βίαιο τρόπο, να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.


Πηγή spirospero
Περισσότερα »

Αυτή είναι η... πρωτεύουσα του σεξ παγκοσμίως!

Υπάρχει μια πόλη στον κόσμο που οι άνθρωποι δεν σταματούν να κάνουν σεξ. 
Μια μεγάλη έρευνα, εταιρίας προφυλακτικών, κατέληξε στην πόλη. Πρόκειται για το Μαϊάμι όπου οι άνθρωποι έχουν την εντονότερη σεξουαλική ζωή. 
Η έρευνα έδειξε ότι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης πόλης περισσότερο από παντού έχουν σεξουαλική ζωή που αγγίζει το 74%. Δηλαδή 7 στους 10 που ζουν εκεί κάνουν συνέχεια σεξ.
Και όταν δεν κάνουν, το σκέφτονται τουλάχιστον 11 φορές την ημέρα. Και εάν μπερδευτήκατε με τα νούμερα σας λέμε ότι σύμφωνα με την έρευνα ο μέσος κάτοικος του Μαϊάμι θα κάνει σεξ 179 φορές το χρόνο, δηλαδή μια φορά κάθε 2 ημέρες.

Περισσότερα spirospero
Περισσότερα »

«Τώρα... ώρα για ένα ανέκδοτο» !!!


Περισσότερα »

Εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Παρίσι εντοπίστηκε άθικτο μετά από 70 χρόνια (Photos)


Λίγο πριν φτάσουν τα γερμανικά στρατεύματα στο Παρίσι, στις αρχές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, μία νέα γυναίκα, η κυρία Ντε Φλοριάν έφυγε από την πόλη για να προστατευτεί, αφήνοντας κλειδωμένο το διαμέρισμά της. Δεν επέστρεψε ποτέ και το θέμα ξεχάστηκε, δίνοντάς μας σήμερα την ευκαιρία για μια μοναδική ματιά στο εσωτερικό μιας κατοικίας του 1940...
Το διαμέρισμα στο Πιγκάλ ήταν κλειστό για 70 χρόνια και η ιδιοκτήτρια δεν το διεκδίκησε ποτέ.

Η ύπαρξή του μαθεύτηκε μετά το 2010, όταν η Ντε Φλοριάν πέθανε σε ηλικία 91 ετών και έγινε αποτίμηση της περιουσίας που άφησε.

franc1
Στην πράξη δεν έχει αλλάξει τίποτα και όλα είναι όπως τα άφησε, με κάμποση από τη σκόνη του Παρισιού πάνω τους.
Έχει έργα τέχνης, ωραία έπιπλα, «είναι σαν το παλάτι της Ωραίας Κοιμωμένης».

Αλλά αποδείχτηκε και μεγάλο κέρδος για όσους το πούλησαν γιατί από τα περίπου 300.000€ οι 10 υποψήφιοι ανέβασαν την τελική τιμή πάνω από τα 2 εκατ.


Πηγή spirospero
Περισσότερα »

Οι χρωματιστοί λόφοι της Κίνας !


Η πόλη Zhangye είναι μέρος της επαρχίας Gansu, στη βορειοδυτική Κίνα. Πριν από χιλιάδες χρόνια, ήταν μία από τις πιο πλούσιες πόλεις της χώρας αφού εξαιτίας του δρόμου του μεταξιού, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο την επισκέπτονταν καθημερινά για να αγοράσουν και να πουλήσουν εκεί τα εμπορεύματά τους.
Όταν ο δρόμος του μεταξιού εγκαταλείφθηκε, άρχισε και η παρακμή ολόκληρης της περιοχής. Με την πάροδο του χρόνου οι κάτοικοι της πόλης Zhangye παράτησαν το εμπόριο και άρχισαν να ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, αυτό δείχνει να αλλάζει. Η ευρύτερη περιοχή έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την προβολή μιας ταινίας, σκηνές της οποίας είχαν γυριστεί εκεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα εντυπωσιακά της τοπία.

Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia

Το ασυνήθιστο αυτό γεωλογικό φαινόμενο είναι γνωστό σαν «σχηματισμός Danxia» και οφείλεται στη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων ψαμμίτη και άλλων ιζημάτων στην επιφάνεια του εδάφους. Τα ιζήματα αυτά με την πάροδο εκατομμυρίων χρόνων οξειδώνονται λόγω της επαφής τους με τον αέρα και αποκτούν έτσι τα έντονα χρώματά τους.

Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia
Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia
Η Κίνα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο στην οποία έχουν ανακαλυφτεί μέχρι τώρα σχηματισμοί Danxia. Υπάρχουν σε αρκετά σημεία της, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς, η ευρύτερη περιοχή κοντά στην πόλη Zhangye αποτελεί το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του περίεργου αυτού γεωλογικού φαινομένου.
Έτσι, χιλιάδες είναι αυτοί που επισκέπτονται την περιοχή για να δουν από κοντά τους χρωματισμένους λόφους και τα εντυπωσιακά βουνά της.
Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia

Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia

Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia

Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia

Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia


Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia

Perierga.gr - Σχηματισμοί Danxia


Πηγή : perierga.gr
Περισσότερα »

21χρονη μητέρα γέννησε και εγκατέλειψε τον νεογέννητο γιο της κάτω από ένα δέντρο!

Μία 21χρονη μητέρα κρίθηκε από το δικαστήριο ένοχη επειδή εγκατέλειψε τον νεογέννητο γιο της κάτω από ένα δέντρο, αφού το γέννησε στο υπόγειο όπου ζούσε με το αγόρι της.

Ο λόγος για την Kaitlin Norton η οποία συνελήφθη πριν από μερικές μέρες όταν εντοπίστηκε το μωρό της τυλιγμένο σε μία κουβέρτα από μία γυναίκα η οποία νόμιζε ότι είχε βρει εγκαταλελειμμένα κουτάβια. Η μητέρα βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου του St Louis όπου και κρίθηκε ένοχη για την πράξη της. Η ίδια ομολόγησε ότι αφού εγκατέλειψε το μωρό της πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες και ύστερα παραδόθηκε στις Αρχές. 

Το μωρό, όταν εντοπίστηκε, εισήχθη σε νοσοκομείο. Ήταν παγωμένο από το κρύο αλλά δεν ήταν τραυματισμένο σοβαρά. Η μητέρα του είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της από τον αγαπημένο της ο οποίος έλειπε λόγω του κολεγίου στο οποίο φοιτούσε και έτσι γέννησε μόνη της.

Ο συνήγορος της δικαιολογήθηκε ότι ό,τι έκανε η νεαρή το έκανε επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση μόνη της.Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »

«Αποφθέγματα με σημασία: Φρίντριχ Νίτσε » !!!

Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!
Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!
Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε….

Περισσότερα »

Samsung Galaxy S4: Ξεπέρασε ήδη τα 6 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως


Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι το Samsung Galaxy S4 θα πουλήσει τρελά, αλλά πλέον είναι και επίσημο διά στόματος εκπροσώπου της εταιρείας στην Κορεάτικη ιστοσελίδα Chosun.


Συγκεκριμένα, το Galaxy S4 ξεπέρασε τα 6 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως στις 10 Μαΐου, δηλαδή μέσα σε μόλις 14 ημέρες κυκλοφορίας (ντεμπούτο στις 26 Απριλίου), άρα ο στόχος των 10 εκατ. στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας είναι κάτι παραπάνω από εφικτός.


Να σημειωθεί ότι το Galaxy S III έφτασε τα 3 εκατ. πωλήσεις μέσα στις πρώτες 21 ημέρες κυκλοφορίας, το Galaxy S II χρειάστηκε 55 ημέρες και το Galaxy S 85 ημέρες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα φτάσει η δημοτικότητά του, ενώ περιμένουμε τόσο την “θωρακισμένη” έκδοση όσο και την έκδοση με stock λειτουργικό σύστημα Android (όπως τα smartphones της σειράς Nexus) που φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί σήμερα στη Google I/O 2013.


Πηγή techgear
Περισσότερα »

Κλινικά νεκρή μητέρα επανήλθε μετά τη γέννηση του μωρού της!

Με αυτό που οι γιατροί αποκαλούν 'ιατρικό θαύμα' μια Φιλιπινέζα η οποία θεωρούταν κλινικά νεκρή μιας και για καιρό βρισκόταν σε κώμα, επανήλθε στη ζωή γεννώντας ένα αγοράκι στο Κουβέιτ και μάλιστα δύο μέρες πριν τη Γιορτή της Μητέρας.


Όλα αυτά συνέβησαν στο νοσοκομείο Al-Farwaniya στο Κουβέιτ και οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τη γυναίκα να ξυπνάει από το κώμα. Η μητέρα και το παιδί είναι σε σταθερή κατάσταση. Η 36χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο την προηγούμενη Παρασκευή για να υποβληθεί σε καισαρική τομή. 

Όταν όμως έγιναν οι πρώτες εξετάσεις στη μητέρα, ξαφνικά εκείνη έπεσε σε κώμα χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί. Η γυναίκα ούτε ανέπνεε ούτε χτυπούσε η καρδιά της και έτσι κρίθηκε απόλυτη ανάγκη να γίνει καισαρική ώστε να σωθεί το παιδί. Οι γιατροί πάλεψαν με κάθε τρόπο να σώσουν τη ζωή του και τελικά τα κατάφεραν. 

Τελικά διαπιστώθηκε πως ο λόγος που η μητέρα είχε πέσει σε κώμα ήταν η πολύ υψηλή πίεση που είχε. Οι γιατροί έπρεπε μέσα σε 5 λεπτά να απομακρύνουν το παιδί από το σώμα της μητέρας του και πράγματι το παιδί γεννήθηκε με βάρος 3,100 γραμμάρια. Σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του, έγινε και το θαύμα αφού η μητέρα επανήλθε σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γιατροί, η καισαρική στη γυναίκα έγινε χωρίς αναισθησία καθώς θεωρούνταν εκείνη τη στιγμή κλινικά νεκρή.Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »