26 Φεβ 2013

ΟΗΕ: «Φονικός» ο Ινδικός ωκεανός για τους πρόσφυγες
Η πιο «φονική θάλασσα» για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη ο Ινδικός Ωκεανός, όπου πέρυσι πνίγηκαν περίπου 500 άνθρωποι οι οποίοι εγκατέλειψαν με πλοιάρια τις χώρες τους.


"Πρόκειται για έναν ανησυχητικά μεγάλο αριθμό θυμάτων που απαιτεί στενότερη συνεργασία των χωρών της περιοχής για να εξαλειφθούν οι αιτίες και να αποτραπεί η απώλεια ανθρωπίνων ζωών", δήλωσε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτέρες.

Πολλά από τα θύματα ήσαν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκιας στη Μιανμάρ, η οποία έγινε στόχος κατά την διάρκεια διακοινοτικών συγκρούσεων τον περασμένο χρόνο. Οι Ροχίνγκιας συχνά πέφτουν θύματα των λαθρεμπόρων ναρκωτικών ενώ επί χρόνια είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονικές χώρες.

"Η απαγόρευση της αποβίβασης, οι απωθήσεις των πλοιαρίων ή η παραμονή τους επί εβδομάδες στ' ανοικτά δε θα λύσουν το πρόβλημα, το οποίο είναι σαφές ότι χρειάζεται καλύτερη, πιο συντονισμένη και πιο ανθρώπινη προσέγγιση από όλους", τόνισε ο Γκουτέρες, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το γραφείο του Γκουτέρες θα οργανώσει περιφερειακή διάσκεψη στη Τζακάρτα τον επόμενο μήνα για την αύξηση των "ασυνήθιστών κινήσεων στη θάλασσα" και την αύξηση του αριθμού των θυμάτων.
πηγή: www.real.gr
 
Περισσότερα »

Γιατί όλα τα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη;

Σε όλα τα τζιν ράβουν δεξιά μια μικρή τσέπη. Αναρωτηθήκατε ποτέ σε τι τελικά χρησιμεύει αυτή η μικρή τσέπη;

Η τσέπη αυτή φτιάχτηκε τα παλιά χρόνια για να μπαίνουν τα ρολόγια με την μικρή αλυσίδα μέσα σε αυτή.

Τώρα πια χρησιμεύει για να βάζουμε εισιτήρια, κέρματα κ.α.

Perierga.gr - Γιατί όλα τα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη;http://perierga.gr

Περισσότερα »

ΗΠΑ: Ο Αρχηγός ΓΕΑ “καίει” τα πολιτικά κόμματα


Πάταγο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας των ΗΠΑ, αναφορικά με τις περικοπές που πρόκειται να εφαρμοστούν μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς και για τις αυτόματες περικοπές (sequestration) που ίσως επιβληθούν.
041016-F-2171A-001


Σε ομιλία του στο χειμερινό συνέδριο της Ένωσης Αμερικανικής Αεροπορίας, ο Πτέραρχος Μαρκ Γουέλς, δήλωσε ότι αν εφαρμοστούν οι αυτόματες περικοπές, η Αεροπορία θα απολέσει το 70% των δυνατοτήτων της και θα διαθέτει έτσι, μόνο 30% διαθεσιμότητα στα μαχητικά της αεροσκάφη για την εκτέλεση των πολεμικών επιχειρήσεων. 
Από τα αεροσκάφη που ανέφερε εξαιρούνται όσα είναι σχεδιασμένα να εκτελούν αποστολές πυρηνικής κρούσης και όσα συμμετέχουν ήδη σε πολεμικές αποστολές.

USAF 1

Η υποβάθμιση της Αμερικανικής Αεροπορίας θα ξεκινήσει, όπως δήλωσε, από την 1η Μαΐου, όταν θα αρχίσουν να εφαρμόζονται οι περικοπές στις ώρες πτήσεων των χειριστών. Ωστόσο, σύμβουλοι του Κογκρέσου, ανέφεραν ότι η Αεροπορία έχει ήδη ξεκινήσει να “κατηφορίζει” εδώ και αρκετά χρόνια (για τα αμερικανικά δεδομένα πάντοτε), καθώς αφαιρούνται κονδύλια από τις επιχειρησιακές της ικανότητες, την εκπαίδευση και τη συντήρηση, προκειμένου να δοθούν σε νέα προγράμματα, όπως είναι το F-35 το οποίο σταδιακά καταστρέφει όλη της την χρηματοδότηση. 

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι, με τα υπάρχοντα δεδομένα, η Αεροπορία θα μπορούσε να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες μόνο με το 40-50% της δύναμής της.

Ο Α/ΓΕΑ κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία και των δύο κομμάτων για περιχαράκωση στις κομματικές τους θέσεις, αδιαφορώντας για την πραγματικότητα. Χαρακτηριστικά ανέφερε το παράδειγμα προμηθειών, οι οποίες αντί να υλοποιούνται μαζικά, δίνονται τμηματικά, με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται το κόστος. 

Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με το πρόγραμμα του F-35, καθώς απαιτείται άμεση απελευθέρωση κονδυλίων, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές αναβαθμίσεις στο λογισμικό, την στιγμή που θα αγοραστούν τρία λιγότερα αεροσκάφη το 2013. Τέτοιες καθυστερήσεις μεταθέτουν για το μέλλον την ημερομηνία ένταξής του στον αεροπορικό στόλο των ΗΠΑ.

A visiting Spirit

070530-D-7203T-001.jpghttp://defense3.com
Περισσότερα »

Τυφλός & κουφός σκύλος είναι αχώριστοι!

Ο Tank γεννήθηκε τυφλός και ο Mozart κουφός. 

Η αναπηρία τους, όμως, δεν τους εμπόδισε να δεθούν πολύ και να γίνουν αχώριστοι φίλοι. Τα δύο φιλαράκια γεννήθηκαν σε ένα κέντρο Υιοθεσίας Ζώων στη Βρετανία και όπως ήταν φυσικό κανείς δεν ήθελε να τα υιοθετήσει, ενώ τα άλλα σκυλιά δεν τους έδιναν και πολύ σημασία ούτε τους ήθελαν στην παρέα τους, καθώς και οι δύο είχαν σοβαρά προβλήματα. 

Έτσι απέμειναν οι δυο τους και δέθηκαν πολύ μεταξύ τους.
perierga.gr - Τυφλός & κουφός σκύλος είναι αχώριστοι!
Έγιναν αχώριστοι έστω κι αν ο ένας δεν μπορούσε να δει τον άλλον και ο άλλος να τον ακούσει. Περνούσαν όλο το χρόνο τους μαζί, βρίσκοντας το νόημα της ζωής σε αυτή τη δυνατή σχέση. Μέχρι που μια μέρα ο κ. Redditor αποφάσισε να υιοθετήσει τον Mozart χωρίς να γνωρίζει για τη φιλία τους. Οι υπεύθυνοι του Κέντρου τον ενημέρωσαν για την ύπαρξη του Tank και το δέσιμο των δύο σκύλων. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο κ. Redditor υιοθέτησε και τους δύο αχώριστους φίλους, προσφέροντάς τους το σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά που δεν είχαν ποτέ.
perierga.gr - Τυφλός & κουφός σκύλος είναι αχώριστοι! 
http://perierga.gr
Περισσότερα »

Ενα υπέροχο ποίημα από τον Κώστα Βάρναλη

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ξαφνικά μου φασκιώνουμε τα μάτια
για να βλέπω το φως το αληθινό!
Με καρυδώνουν, για να μη φωνάζω:
"Όρσε, Ελλάδα Γραικύλλων αντίχριστων!"
Φωτ. Ι. Μανωλούδης

Αχερα με μπουκώνουν κάθε μέρα.

Και ποιοί? 
Του σκλαβωπάζαρου η Σαβούρα.
Και πως? Εχουν αφέντη τα σκυλιά
και δαγκάνουν τα πόδια σου, Ιστορία.

Πως θα σωθούμε απ' την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
της σκλαβιάς μας κι από τον "υπέρ πατρίδος"
των προδοτών? Και πότε απ΄ τους Θεούς
των αθέων και των ανθρωποφάγων?Από την ποιητική συλλογή του Κ.ωστα Βάρναλη, ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ 
εκδόσεις ΚΕΡΔΟΣ


Περισσότερα »

Ετοιμάζονται να εκποιήσουν τα παραλιακά δάση της Βουλιαγμένης με τέχνασμα

Ετοιμάζονται να εκποιήσουν τα παραλιακά δάση της Βουλιαγμένης με τέχνασμα


  Τις περίεργες μεθοδεύσεις προκειμένου να παρακαμφθεί ο δασικός χαρακτήρας τουλάχιστον 400 στρεμμάτων παραλιακού δάσους στη Βουλιαγμένη και να εμφανιστούν ως εντός σχεδίου αναδεικνύει η Συντονιστική Επιτροπή για τη Διάσωση της Παραλίας Σαρωνικού. Παραλιακά δάση που επιχειρεί να εκποιήσει με προκήρυξή της η Εθνική Τράπεζα για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της "Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ε.".
Ήτοι, όπως εξηγεί η Συντονιστική:
* Τα 200 στρέμματα από το παραλιακό δάσος του Μικρού Καβουρίου, τα οποία κατέχει η «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ε».
* Τα 120 στρέμματα από το παραλιακό δάσος του Μικρού Καβουρίου, τα οποία ανήκουν κατά ψιλή κυριότητα στον ΕΟΤ.
* Η μαρίνα Βουλιαγμένης, ιδιοκτησίας του ΕΟΤ και παραχωρημένη στην «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ε».
* Τα 70 στρέμματα από την πρώην Ακτή ΕΟΤ Βουλιαγμένης, η οποία ανήκει στον ΕΟΤ.

* Τα 87 στρέμματα παραλιακού δάσους της περιοχής του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, η οποία ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος και συνορεύει με το Μικρό Καβούρι.

Σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική καταγγέλλει ότι οι παραπάνω εκτάσεις, μαζί με 140 στρέμματα από την παραλία Μεγάλο Καβούρι στο σχέδιο που συνοδεύει το Προεδρικό Διάταγμα «Καθορισμός ζωνών προστασίας, χρήσεων γης και όρων και περιορισμών δόμησης στην παραλιακή ζώνη της Αττικής, από τον Φαληρικό Όρμο μέχρι την Αγία Μαρίνα Κρωπίας» (ΦΕΚ 254/Δ/5.3.2004) κατά περίεργο τρόπο περικλείονται με κόκκινη γραμμή, άρα ανήκουν στις ζώνες εντός σχεδίου χωρίς καμία άλλη αναφορά στο σώμα του Π.Δ.

Όπως τεκμηριώνει η Συντονιστική, οι εν λόγω περιοχές, πλην του Ορφανοτροφείου, βρίσκονται και εκτός του ισχύοντος Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Βουλιαγμένης (ΦΕΚ Δ1129/97). Εκτός Σχεδίου είναι και στη μελέτη του Οργανισμού Αθήνας του 1995, στην οποία στηρίχθηκε η έκδοση του Π.Δ. Επιπλέον το πρακτικό επεξεργασίας του ΣτΕ 371/2003 καθιστά σαφές ότι με το διάταγμα δεν μπορεί να ενταχθεί καμία περιοχή στο Σχέδιο Πόλης.
Επί λέξει αναφέρεται: “Εφόσον με τις προτεινόμενες διατάξεις δεν επιχειρείται τροποποίηση ρυμοτομικών σχεδίων, αλλά επιβολή όρων και περιορισμών δομήσεως και χρήσεων γης στα ακίνητα που εμπίπτουν στα όρια της περιοχής παρέμβασης, νομίμως προτείνεται το διάταγμα χωρίς να έχει προηγηθεί η διαδικασία του άρθρου 154 του ΚΒΝΠ» (αφορά διαδικασία έγκρισης ή αναθεώρησης - τροποποίησης Σχεδίου Πόλεως).
Για την περιοχή του εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου το ίδιο πρακτικό ξεκαθαρίζει ότι είναι εκτός σχεδίου παραθέτοντας την προϋπάρχουσα νομοθεσία, δηλαδή το Β.Δ. της 20/24.4.1951 (ΦΕΚ 121 Α), το Β.Δ. της 14-11/28.12.1960 (ΦΕΚ 186 Δ), το Β.Δ. της 20-4/11.5.1964 (ΦΕΚ 60Δ -144Δ) και το από 28-2/20.3.1969 Β.Δ. (ΦΕΚ 59 Δ) με το οποίο ο χώρος αυτός υπάγεται στην Τουριστική Ζώνη Βουλιαγμένης.

Το Μικρό Καβούρι, η ακτή ΕΟΤ και η παραλία του Μεγάλου Καβουρίου ομοίως υπάγονται στην Τουριστική Ζώνη Βουλιαγμένης και ισχύει το 28-2/20.3.1969 Β.Δ. (ΦΕΚ 59 Δ), ενώ ούτε αυτό ούτε προγενέστερα νομοθετήματα καθορίζουν οικοδομικές και ρυμοτομικές γραμμές κ.λπ., επομένως δεν είναι ενταγμένα στο Σχέδιο Πόλης, καταλήγει η Συντονιστική Επιτροπή.
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=754990
Περισσότερα »

Οι Ιταλοί έστειλαν μήνυμα κατά της λιτότητας εκτιμούν αναλυτές του Σίτι

«Ηταν μια εκκωφαντική ήττα για το κατεστημένο» λέει βρετανός ειδικός.Την απόρριψη της λιτότητας βλέπουν πίσω από το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών οι αναλυτές του λονδρέζικου Σίτι. Ο Guardian σταχυολογεί τις εκτιμήσεις κάποιων ειδικών:

«Τα αποτελέσματα της κάλπης είναι καταστροφικά για τον Μάριο Μόντι, που συγκέντρωσε 10% σε Βουλή και Γερουσία. Είναι μια θριαμβευτική επιστροφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μια τεράστια επιτυχία για το Κίνημα 5 Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Ανγκελα Μέρκελ είχε δυσπεψία μετά το δείπνο την Δευτέρα το βράδυ. Ο Γκρίλο λέει ότι επιμένει στο προεκλογικό του πρόγραμμα και ότι δεν πρόκειται να συμμαχήσει με κανένα από τα παραδοσιακά κόμματα. Αν δεν αλλάξει γνώμη, μένουν δύο ενδεχόμενα: είτε ένας «μεγάλος συνασπισμός» του κεντροαριστερού Μπερσάνι με την κεντροδεξιά του Μπερλουσκόνι, ή νέες εκλογές. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ο Μπερσάνι είναι νέα προσφυγή στις κάλπες, γιατί αυτή τη στιγμή την δυναμική την έχει ο Γκρίλο», λέει ο Γκάρι Τζένκινς της Swordfish Research.

«Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι οι ιταλικές εκλογές έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της λιτότητας από τον λαό της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας στην ευρω-ζώνη. Η λιτότητα οδηγεί σε αύξηση του χρέους, επειδή προκαλεί μόνιμη ύφεση. Οπότε ποιός ο λόγος;» λέει ο Κιτ Ζικ από την Societe Generale.

«Φαίνεται ότι ένας νέος γύρος εκλογών είναι αναπόφευκτος, μετά την νίκη του Μπέπε Γκρίλο. Ηταν μια εκκωφαντική ήττα για το κατεστημένο, όπως το εκπροσωπούν οι Μπερλουσκόνι, Μπερσάνι και Μόντι», εκτιμά ο Μαρκ Οστβαλντ, της Monument Securities.

«Οι ψηφοφόροι έδειξαν την πλήρη αντίθεσή τους στα μέτρα της λιτότητας που επέβαλε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Μάριο Μόντι. Στράφηκαν προς έναν κωμικό ηθοποιό που έγινε πολιτικός, και προς έναν φοροφυγά που τον ακολουθεί μια λίστα σκανδάλων τόσο καυτή όσο τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι», λέει ο Ματ Μπάσι, της CMC Markets.
Πηγή: tovima.gr
Περισσότερα »

Η Nokia λανσάρει κινητό χαμηλού κόστους με τιμή 15 ευρώ


 

H Nokia παρουσίασε  κινητό τηλέφωνο που κοστίζει μόλις 15 στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Κινητής Τηλεφωνίας της Βαρκελώνης, σύμφωνα με το gearburn.

 
Περισσότερα »

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μονομαχούν απόψε για το ΚύπελλοΠρόκειται για τον τρίτο και μικρότερο από τους τίτλους που διεκδικούν. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μονομαχούν και θέλουν την πρόκριση για τους δικούς τους λόγους… 


Περισσότερα »

Δείτε το ταλέντο του Όσκαρ της Τσέλσι στην γλυπτική
Βιντεο με το ταλέντο του Όσκαρ στην γλυπτική και του Τορρες στα κέικ!

Το βίντεο με τον Όσκαρ:

Το βίντεο με τον Τόρες:


Περισσότερα »

Αντύπας και Vegas χορεύουν Harlem Shake!
Ο Αντύπας με τους Vegas χορεύουν Harlem Shake!
Περισσότερα »

Μηλιός: Στα 715 ευρώ ο κατώτατος μισθός μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑΟ υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, δήλωσε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία Ωρα Mega», ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 715€. 

Δηλώσεις που δεν άρεσαν στην Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου της ΝΔ η οποία του επιτέθηκε με αερολογίες...

Περισσότερα »

Σήμερα 27-2-2013 τα Ζώδια προβλέπουν για σαςΠροβλέψεις για σήμερα   27-2-2013Κριός (21/03 – 19/04)

Εκμεταλλευτείτε  τη  συγκεκριμένη  περίοδο  σωστά,  προκειμένου  να  αξιοποιήσετε  τις  όποιες  ευκαιρίες,
στον  επαγγελματικό  σας  τομέα.   Μπορείτε  να
κάνετε  κάποια  σταθερά  βήματα  στα  επαγγελματικά.   Αποφύγετε  να  έρθετε  σε  αντιπαράθεση  με τον
ερωτικό  σας σύντροφο,  φτάνοντας  ακόμη  και
σε  σκληρές  συγκρούσεις.   Αφήστε  αυτήν  την
 περίοδο  να  περάσει  και  μην  πάρετε  σημαντικές  αποφάσεις  τώρα.

 


Ταύρος (20/04 – 20/05)

Εκμεταλλευτείτε  τις  προτάσεις  για  συνεργασίες
που  θα  σας  γίνουν  και  στόχο  θα  έχουν  να
αυξήσετε  τα  πάγια  έσοδά  σας.   Να  είστε
επιφυλακτικοί  σε  τυχόν  συζητήσεις  ή
διαπραγματεύσεις.   Συνεργάτες  αλλά  και  ο
αθέμιτος  ανταγωνισμός  μπορεί  να  σας
αιφνιδιάσουν  δυσάρεστα. Αιφνιδιασμοί και
ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα και
παρότι θα αποσυντονιστείτε λίγο, θα σας
βγουν σε καλό. ΔίδυμοιΔίδυμος (21/05 – 21/06)

Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε
ζητήματα καριέρας. Ένα έντονο παρασκήνιο
μπορεί να υπάρχει, τόσο σε θέματα ερωτικά,
όσο και σε θέματα που αφορούν μυστικές
συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις.
Θα βάλλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές
συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας
ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα.

 


Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Κινηθείτε έξυπνα για να δείτε τις προοπτικές
 που ανοίγονται μπροστά σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς,
 φίλους και συνεργάτες. Στην ερωτική σας ζωή,
όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα
πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον
σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και
 θα τον χάσετε. Στον οικονομικό σας τομέα,
τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και μην
κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Λέων

 


Λέων  (23/7  – 23/4)

Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που
θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να
βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας
τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας.
Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές
 εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό
 σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και
παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά
 θέματα. Στον οικονομικό σας τομέα,
θα αυξηθούν τα πάγια έξοδα, πράγμα

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Δεν ευνοούνται τα παντός είδους τυχερά παιχνίδια.
Μην δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει
περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω.
Προσέχετε μήπως σας σχολιάζουν πίσω από
 την πλάτη σας. Στην προσωπική σας ζωή,
οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να
αφοσιωθείτε περισσότερο στον σύντροφο σας
να κάνετε κινήσεις για να αναθερμάνετε την
σχέση σας για να υπάρξει διάρκεια. 

 


Ζυγός (23/09 – 23/10)


Διορθωτικές κινήσεις και χειρισμοί ευνοούνται
και στα οικονομικά σας. Θα εκδηλωθούν διάφορες καταστάσεις που θα χρειαστεί να τις χειριστείτε με διπλωματία, για να βγείτε στο τέλος εσείς
κερδισμένοι. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει μια
σταθερή σχέση αφού θα συνειδητοποιήσετε
ότι οι εφήμερες καταστάσεις δεν σας συγκινούν πια.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)
Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, αφού γνωρίζετε
τις δυνατότητες σας, τώρα μπορείτε να
ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν και να
προχωρήσετε μπροστά. Η ψυχολογία σας θα
ανέβει και θα γίνετε πολύ αισιόδοξοι για τη
μελλοντική σας πορεία. Μη πιέσετε πρόσωπα
και καταστάσεις αυτή την περίοδο γιατί δεν
θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι
του ζωδίου θα λάμπετε από ευτυχία και θα
μαγνητίζετε τα βλέμματα των άλλων.

 


Τοξότης (23/11 – 21/12)

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσπαθήστε
να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της
καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι
απέναντι στους άνθρωπους που πραμγατικά
ενδιαφέρονται για σας. Περιορίστε τις
σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό
το διάστημα. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι
θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και
θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα
σας οδηγήσουν στο να πάρετε

 


Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αισθηματικά, θα περάσετε ανέμελες και
ευχάριστες μέρες με τον ερωτικό σας
σύντροφο και θα ανανεωθείτε. Θα βρεθείτε
 σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους.
Οι εξελίξεις αναμένονται θεαματικές ειδικά
αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες.
Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε σοβαρό
δεσμό σταματήστε να βλέπετε σαν κτήμα τον
σύντροφο σας και μην κάνετε σκηνές ζήλιας
χωρίς λόγο, γιατί αρκετά τεταμένη είναι η
ατμόσφαιρα μεταξύ σας. 

 


Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα
είναι να είστε πολύ προσεκτικοί. Συζητήστε με
 απόλυτη ειλικρίνεια με τον σύντροφο σας, τα
θέματα που σας απασχολούν και σας
προβληματίζουν για την πορεία της σχέσης σας.
Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν
και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα,
για αυτό κάντε υπομονή και καλούς χειρισμούς.Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Είναι καλύτερα πριν αρχίσετε και ξοδεύετε να
το σκεφτείτε ξανά, μια και δεν φαίνεται καμία
οικονομική άνοδος αυτή την εποχή. Θα πιεστείτε
για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, γι΄ αυτό
προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε. Ξαναβρίσκετε
την δημιουργικότητά και την αυτοπεποίθησή
σας με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε
τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ :


Περισσότερα »

Σήμερα 26-2-2013 τα Ζώδια προβλέπουν για σαςΠροβλέψεις για σήμερα  26-2-2013

Κριός ζώδιο krios


Κριός (21/03 – 19/04)

Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές
καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, φίλε Κριέ,
τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο
και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που
χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία,
για να μην κάνεις λάθη. Πάντως, η σημερινή
μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με
οικογενειακά ζητήματα, που έχεις παραμελήσει.

 Ταύρος ζώδιο tavros


Ταύρος (20/04 – 20/05)

Η σημερινή μέρα σου φέρνει μια διάθεση για
περισυλλογή, αγαπητέ Ταύρε, αλλά και την
ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα
ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου.
 Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση
για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε
προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις
στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι,
γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.

 Δίδυμος ζώδιο didimos


Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, κάποιες πρακτικές
λεπτομέρειες ενδέχεται να σου χαλάσουν
τη διάθεση και να μην σου επιτρέψουν να
λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να
αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν
 πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον
εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε
βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

 Καρκίνος ζώδιο karkinos


Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, ενδέχεται να σε
χρειαστούν αρκετοί άνθρωποι από το
οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και
θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους
συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα
προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο
να τους βοηθήσεις.

 Λέων ζώδιο leon


Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται
στους Ιχθείς, αγαπητέ Λέων, ευνοούνται
οι συναναστροφές και οι επαφές με τα
δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις
με πρόσωπα της οικογένειάς σου που έχεις
να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες,
που σε κάνουν να περνάς όμορφα.
Γενικά, θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα,
καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις
την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές
από τις ιδέες σου. Παρθένος ζώδιο parthenos


Παρθένος (23/08 – 22/09)

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα,
αγαπητέ Παρθένε, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει
ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στη
 συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια
αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις
ράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά
σε τίποτα, όσο προχωρημένα ή ανατρεπτικά κι
αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, να θυμάσαι
ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να
σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα.

 Ζυγός ζώδιο zygos


Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αν σήμερα κάνεις υπομονή, φίλε Ζυγέ,
σύντομα θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι’ αυτή.
Θα δεις πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν
στάσιμες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και
μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις.
Άλλωστε, πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και
αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα.
Η σημερινή Τρίτη θα σου χαρίσει μια ευχάριστη
διάθεση κι αυτή με τη σειρά της, την όρεξη
να πραγματοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Σκορπιός ζώδιο skorpios
Σκορπιός (24/10 – 22/11)
Φίλε Σκορπιέ, θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα
που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους,
να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά
 ικανοποιητική.
Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να είσαι
ψύχραιμος και να μην αφήσεις το άγχο
 οδηγηθείς σε λάθη.

 Τοξότης ζώδιο toxotis


Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να δείξεις
αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις
όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει
η ένταση που μπορεί να νιώθεις, μόνο και
μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια
ζητήματα. Γενικά, η μέρα είναι πολύ θετική και
λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά
να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις
να πάει χαμένη.

 Αιγόκερως ζώδιο aigokeros


Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός,
φίλε Αιγόκερε, αλλά και ψυχραιμία, για να
τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν
και κυρίως, όσα προέρχονται από το παρελθόν.
Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες,
αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις
να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

 Υδροχόος ζώδιο ydroxoos


Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αν είσαι Υδροχόος, το τελευταίο διάστημα
σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με
αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω
και δεν μπορείς να προχωρήσεις.
Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις
καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και
μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι
ρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς βέβαια σε
βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Ιχθύς ζώδιο ixthis


Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα,
φίλε Ιχθύ, με την Αφροδίτη να εισέρχεται
στο ζώδιό σου. Αυτό φαίνεται καταρχήν από
την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις
να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα.
Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν,
γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε
ροσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου
βάζουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Περισσότερα »