23 Μαΐ 2014

Την Κυριακή 25 Μαΐου στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Πεζοπορία στη Μεσσηνιακή Μάνη έχει προγραμματίσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου, για άλλη μια φορά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρουν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν. 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

«Την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου περπατάμε με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας στην όμορφη διαδρομή Σταυροπήγιο – Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης.
Η συγκεκριμένη εξόρμηση θα γίνει σε μια πορεία που αποκαλύπτει στον μη μυημένο επισκέπτη μερικές ιδιαίτερες και πανέμορφες γωνιές της Μεσσηνιακής αλλά και της Μανιάτικης γης. Θα περπατήσουμε στο μονοπάτι που συνδέει το Σταυροπήγιο με την Καρδαμύλη και που περνά πάνω από έναν κρυμμένο και άγνωστο (σε όσους χρησιμοποιούν μόνο το αυτοκίνητο στις μετακινήσεις τους) κόλπο της Μεσσηνίας. Στην Καρδαμύλη θα συνεχίσουμε περπατώντας στα ιστορικά μνημεία της περιοχής σε μια διαδρομή που διέρχεται από τα χωριά Αγία Σοφία και Πετροβούνι, με μοναδική θέα στο Ταΰγετο, τα φαράγγια του και τις παραλίες στους πρόποδές του.
Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, τόσο πριν όσο και μετά το πέρας της εξόρμησης.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 το πρωί της Κυριακής από τα γραφεία του Συλλόγου.
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 4
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού (κάθε βράδυ μετά τις 21.00, τηλ. 27210 97733) και στο τηλ. 6979 104433.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαΐου».

Περισσότερα »

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Εγκρίνει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος την παραχώρηση εκτάσεως για το γήπεδο Αμφείας

Με επιστολή προς το Δήμαρχο, η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών γνωστοποιεί ότι «εις απάντησιν της από 08-08-2013 αιτήσεώς σας (…) η Διαρκής Ιερά Σύνοδος κατά την Συνεδρίαν Αυτής της 19-03-2014 απεφάσισεν, όπως παραχωρηθή προς υμάς κατά χρήσιν (διά χρησιδανείου) εκκλησιαστική έκτασις 12.219,14 τ.μ. , ανήκουσα εις την ρευστοποιητέαν περιουσίαν της Ιεράς Μονής Βουλκάνου, εμφαινομένη εις το από Αυγούστου 2011 τοπογραφικόν διάγραμμα του μηχανικού κ. Ιωάννου Μανδηλάρη και κειμένη εις την θέσιν «Παλιολίτριβο» της Τοπικής Κοινότητος Αμφείας του Δήμου σας, προκειμένου ίνα χρησιμοποιηθή δι’ αθλητικάς δραστηριότητας (…)».

Ο Δήμαρχος, με δηλώσεις του, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο και τον Πρόεδρό της, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, καθώς και προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, με μέριμνα του οποίου πραγματοποιήθηκε σχετική εισήγηση και ελήφθη η παραπάνω απόφαση.

Ο προγραμματισμός του Δήμου Καλαμάτας είναι να ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2015 η κατασκευή αθλητικού κέντρου με γήπεδο ποδοσφαίρου στην Άμφεια, στην προαναφερθείσα έκταση.

Περισσότερα »

"Περίεργα" Video στο yutube !!!

 Χιλιάδες video έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και κανένας δεν γνωρίζει ακόμα, αν είναι απλά η επιθυμία του δημιουργού για πολλά "κλικ" , αν είναι μια πλάκα (!)  ή αν κρύβετε κάτι άλλο πίσω από αυτές τις δημοσιεύσεις!

Τα video αυτά έχουν διάρκεια μόνο 11 δευτερολέπτων το καθένα και μια μουσική ηλεκτρονική που προσπαθεί... να παραπέμψει σε κάτι "εξωγήινο" !!!

Μάλλον θα έχει ρίξει και πολύ γέλιο ο δημιουργός, αλλά και κόπο γιατί είναι χιλιάδες !!!

Πάντα βέβαια υπάρχει και η εκδοχή κάποιος να στέλνει "μηνύματα" σε κάποιον με αυτόν το τρόπο, ένας κώδικας ....... ο οποίος βέβαια θα συνεχίσει να εκπέμπει γιατί δεν απαγορεύεται και δεν κάνει εμφανώς κάποια αξιόποινη πράξη !
Σίσυ Μ.
Περισσότερα »

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συνέδριο για τις κοινωνικές αξίες στην ελληνική γραμματεία

Το Τμήμα Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποιεί Διεθνές Συνέδριο προς τιμήν της Καθηγήτριας Γεωργίας Ξανθάκη-Καραμάνου. 

Το Συνέδριο έχει τίτλο «Κοινωνικές Αξίες στην Ελληνική Γραμματεία από την Αρχαϊκή έως τη Βυζαντινή Περίοδο» και συνδιοργανώνεται με τους Δήμους Καλαμάτας και Σπάρτης, καθώς και τις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Το Διεθνές Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ν. Πολίτη της Σχολής στην Καλαμάτα, από την Τρίτη 27 Μαΐου έως και το Σάββατο 31 του μήνα και θα συμμετέχουν πανεπιστημιακοί καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα με τους ομιλητές μπορείτε να το δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.valuesingreekliterature.org/
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 23 Μαίου 2014

ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΡΙΑ, ΣΑΛΩΝΑΣ, ΣΕΛΕΥΚΟΣ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΜΑΝΗΝ, ΕΠΙΤΑΚΙΟΣ, ΔΟΝΑΤΙΟΝΟΣ, ΜΕΡΚΟΥΛΙΑΛΙΟΣ, ΔΕΣΙΔΕΡΙΟΣ, ΚΟΥΙΝΤΙΑΝΟΣ, ΛΟΥΚΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΟΣ, ΣΥΑΓΡΙΟΣ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΣΙΜΩΝ, ΠΑΙΣΙΟΣ
Νηστεία - Επιτρέπεται το λάδι και ο οίνος
Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Στις 23/05/2014 εορτάζουν:
Όσιος Μιχαήλ (1) επίσκοπος Συνάδων ο Ομολογητής
Αγία Μαρία του Κλωπά η μυροφόρος
Άγιος Σαλωνάς ο Ρωμαίος
Άγιος Σέλευκος
Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Ιωακείμ του Ιθακήσιου
Οσία Ευφροσύνη του Πολώκ
Εύρεση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λεοντίου, Επισκόπου Ροστώβ, του θαυματουργού
Σύναξη πάντων των εν Ροστώβ και Γιαροσλάβλ διαλαμψάντων Αγίων
Άγιος Μανήν ο Προφήτης
Άγιοι Επιτάκιος και Βασίλειος
Άγιοι Δονατιανός και Ρογατιανός οι αυτάδελφοι οι Μάρτυρες
Άγιος Μερκουλιάλιος ο Επίσκοπος
Άγιος Δεσιδέριος Επίσκοπος Λανγκρέ Γαλλίας
Άγιοι Κουϊντιανός, Λούκιος και Ιουλιανός και οι συν αυτούς δέκα εννέα Μάρτυρες
Άγιος Πατρίκιος ο Επίσκοπος
Όσιοι Ευτύχιος και Φλωρέντιος
Άγιος Δεσιδέριος ο Ιερομάρτυρας Επίσκοπος Βιέννης
Όσιος Συάγριος
Όσιος Δαμιανός εκ Γεωργίας
Άγιος Σίμων Επίσκοπος Σουζδαλίας
Όσιος Παΐσιος του Γκαλίτς

(1) Ο όσιος Μιχαήλ γεννήθηκε από πλούσιους γονείς στα Σύναδα της Φρυγίας, επί εποχής αυτοκράτορα Λέοντα του Αρμένιου. Μετέβη στην  Κωνσταντινούπολη για να συνεχίσει τις σπουδές του και εκεί γνώρισε τον πνευματικό άνθρωπο το Θεοφύλακτο, και αποφάσισαν να αφοσιωθούν στην άσκηση και τη μελέτη των Θείων Γραφών. Αποσύρθηκαν σε κάποιο μοναστήρι στον Εύξεινο Πόντο το οποίο είχε ιδρύσει ο Πατριάρχης Ταράσιος, ο οποίος τούς χειροτόνησε πρεσβυτέρους. Ο Θεοφύλακτος εξελέγη επίσκοπος Νικομήδειας και  ο  Μιχαήλ επίσκοπος Συνάδων. Ο Μιχαήλ καταπολέμησε τις αιρέσεις και  όταν ο αυτοκράτορας Λέων ο Αρμένιος, κήρυξε διωγμό εναντίον όσων υπερασπιζόταν τις ιερές εικόνες, ο Μιχαήλ με αντιτάχθηκε σε αυτή την ενέργεια του αυτοκράτορα και εξοργισμένος ο Λέων έδωσε εντολή να φυλακισθεί στο φρούριο της Ευδοκιάς. Παρά τις κακουχίες ο Μιχαήλ συνέχιζε να κηρύττει την αλήθεια με αντίτιμο συνεχείς εξορίες μέχρι που  παρέδωσε την αγία ψυχή του.
Περισσότερα »

Σήμερα 23 Μαΐου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 23 Μαΐου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, η προσπάθειά σου να πλησιάσεις κάποια άτομα και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές θα στεφθεί αυτή την Παρασκευή με επιτυχία και θα νιώσεις ήρεμος και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι κινήσεις και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ειλικρινή και να βασίζονται σε πραγματικό ενδιαφέρον.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο κοίτα μήπως η πολλή αισιοδοξία σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις κάποια υποτονικότητα με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Στον ελεύθερο χρόνο σου κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και βελτίωσε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερωθείς στην οικογένεια και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα οι ευκαιρίες που θα έχεις, με την Σελήνη από τον Κριό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, αν θέλεις να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες κινήσεις σου, που βλέπεις ότι δεν σου φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Κι αν η κρίση σου αυτή τη στιγμή είναι θολωμένη, ζήτησε την συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και βγες από τον λήθαργό σου, πριν βυθιστείς σε αυτόν πιο βαθιά.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Φίλε Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την Παρασκευή θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι επίσης πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, χωρίς να χάνεσαι στις λεπτομέρειες.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου επίσης και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η Παρασκευή θα μειώσει έντονα την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από την μεριά σου, για να κρατήσεις ως έχουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι η επιτυχία σου έγκειται στην υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια που θα υιοθετήσεις.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι – οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίωνΑνακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας τα αποτελέσματα όσον αφορά στους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων όλων των συνδυασμών στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.


Α) Μπορείτε εδώ να δείτε τους σταυρούς προτίμησης του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» με επικεφαλής τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα. Εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι οι εξής 25:
 • από τη Δημοτική Ενότητα Άριος, Φάβας Γεώργιος του Παναγιώτη
 • από τη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών, Μπελογιάννη - Θεοδωρακοπούλου Αναστασία (Νατάσα) του Νικολάου
 • από τη Δημοτική Ενότητα Θουρίας, Λιάππα Χρυσή (Χρύσα) του Φωτίου
 • Από τη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας:
 1. Οικονομάκου Μαρία του Ηλία
 2. Γιαννόπουλος Παναγιώτης του Κυριάκου
 3. Βασιλόπουλος Αθανάσιος του Παναγιώτη
 4. Ντίντα Παναγιώτα του Βασιλείου
 5. Αδαμόπουλος Ιωάννης του Δημητρίου
 6. Πολίτης Δημήτριος του Ιωάννη
 7. Ηλιόπουλος Αθανάσιος του Ιωάννη
 8. Μπουζιάνης Παύλος του Γεωργίου
 9. Βεργόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου
 10. Καραγιάννης Ανδρέας του Νικολάου
 11. Μπασακίδης Νικόλαος του Βασιλείου
 12. Βγενής Χαράλαμπος (Χάρης) του Γεωργίου
 13. Καρβέλης Γεώργιος του Παναγιώτη
 14. Κουτίβας Ηλίας του Βασιλείου
 15. Δημόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου
 16. Μπούχαλης Δημήτριος του Σταύρου
 17. Καρατζέας Παναγιώτης του Νικολάου
 18. Καμβυσίδης Ιωάννης του Παναγιώτη
 19. Μαρινάκης Σαράντος του Χαραλάμπους
 20. Μιχαλόπουλος Σωτήριος του Βασιλείου
 21. Μπάκας Ιωάννης του Γεωργίου
 22. Γυφτέας Ηλίας του Δημητρίου.
Β) Παρατίθενται εδώ οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων του συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες» με επικεφαλής τον Εμμανουήλ Μάκαρη. Εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι οι εξής 8:
 • Ο επικεφαλής του συνδυασμού Εμμανουήλ Μάκαρης
 • από τη Δημοτική Ενότητα Θουρίας, Φαββατάς Δημήτριος του Γεωργίου
 • Από τη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας:
 1. Σταματόπουλος Ευστάθιος του Μιχαήλ
 2. Μπεχράκης Σταμάτης του Πέτρου
 3. Βεργινάδη Μαρία του Νικήτα
 4. Θεοφιλόπουλος Ιωάννης του Νικολάου
 5. Γεωργακίλας Κωνσταντίνος του Ευσταθίου
 6. Αλούπης Παναγιώτης του Γεωργίου.
Γ) Μπορείτε πατώντας εδώ να δείτε τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας», με επικεφαλής το Δημήτριο Οικονομάκο. Εκλέγονται ο Δημήτριος Οικονομάκος και από τη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας ο Νιάρχος Αναστάσιος του Χρήστου  και η Καντζιλιέρη Χριστίνα - Ελευθερία του Παναγιώτη.

Δ) Παρατίθεται σύνδεσμος όπου μπορείτε να δείτε τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας». Εκλέγονται ο επικεφαλής Θεόδωρος Μπρεδήμας και από τη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας ο Χριστόπουλος Ιωάννης του Αριστείδη.

Ε) Ακολουθεί σύνδεσμος όπου αναφέρονται οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών». Εκλέγονται ο επικεφαλής Μιχαήλ Αντωνόπουλος και από τη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας ο Βουτσής Γεώργιος του Παντελή.

Στ) Στον παρατιθέμενο σύνδεσμο είναι δυνατόν να δείτε τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων του συνδυασμού «Ελληνική Δράση για τον Δήμο Καλαμάτας». Εκλέγεται ο επικεφαλής Γεώργιος Δημητρούλιας.

Περισσότερα »

Σήμερα 23 Μαΐου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 23 Μαΐου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, η προσπάθειά σου να πλησιάσεις κάποια άτομα και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές θα στεφθεί αυτή την Παρασκευή με επιτυχία και θα νιώσεις ήρεμος και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι κινήσεις και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ειλικρινή και να βασίζονται σε πραγματικό ενδιαφέρον.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο κοίτα μήπως η πολλή αισιοδοξία σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις κάποια υποτονικότητα με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Στον ελεύθερο χρόνο σου κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και βελτίωσε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερωθείς στην οικογένεια και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα οι ευκαιρίες που θα έχεις, με την Σελήνη από τον Κριό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, αν θέλεις να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες κινήσεις σου, που βλέπεις ότι δεν σου φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Κι αν η κρίση σου αυτή τη στιγμή είναι θολωμένη, ζήτησε την συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και βγες από τον λήθαργό σου, πριν βυθιστείς σε αυτόν πιο βαθιά.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Φίλε Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την Παρασκευή θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι επίσης πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, χωρίς να χάνεσαι στις λεπτομέρειες.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου επίσης και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η Παρασκευή θα μειώσει έντονα την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από την μεριά σου, για να κρατήσεις ως έχουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι η επιτυχία σου έγκειται στην υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια που θα υιοθετήσεις.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 23 Μαίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :


Περισσότερα »