22 Μαΐ 2015

Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για το έργο : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΚΡΑΣΠΕΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΚΡΑΣΠΕΔΩΣΕΙΣ  ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», με προϋπολογισμό 202.992.25 €. Ο  διαγωνισμός  θα  διεξαχθεί  στις02-06-2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλαμάτας, οδός Ψαρών 15 (Διοικητήριο), 1ος όροφος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν  τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από την Διεύθυνση  Προγραμματισμού Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Θεμάτων  του Δήμου Καλαμάτας  οδός Πολυβίου 6, μέχρι και την 28/05/2015, ημέρα Πέμπτη Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2721081721,2721063451 FAX 2721360711, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία κ. Πρωτογέρη Αθηνά. 
Την περίληψη διακήρυξης μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
Την διακήρυξη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
Την μελέτη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
πηγή :kalamata.gr
Περισσότερα »

« Μικρές πινελιές χιούμορ με ένα ανέκδοτο » !!!


Περισσότερα »

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015- 2016, σύμφωνα με τους ν.3463/06, 3582/2010 και της ΥΑ 11389/1993 ΕΚΠΟΤΑ, για την ανάδειξη αναδόχου, προϋπολογισμού 19,987,50 € με το Φ.Π.Α.
Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η25.5.2015, ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης: 11:00 π.μ. & ώρα λήξης: 12:00 μεσημβρινή, στα γραφεία της έδρας του Οργανισμού, στην οδό Ε. Σταδίου 13-31.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί ανάδοχοι του αντικειμένου που δημοπρατείται που είναι εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Οργανισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο: 27210 20257).
Η περίληψη της διακήρυξης έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: 6ΒΓΧ465Φ0Λ-ΔΩΟ και μπορείτε να τη δείτε εδώ
Πηγή kalamata.gr
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 22 Μαΐου 2015

ΒΑΣΙΛΙΣΚΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ, ΚΟΔΡΟΣ, ΣΟΦΙΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΑΙΜΙΛΙΟΣ, ΚΑΛΗ, ΕΛΕΝΗ, ΙΑΚΩΒΟΣ
Νηστεία - Επιτρέπεται το λάδι και ο οίνος

 Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιος Βασιλίσκος (1)
Μνήμη της Β' Αγίας Οικουμενικής Συνόδου
Άγιος Παύλος ο Πελοποννήσιος ο Οσιομάρτυρας
Άγιος Μάρκελλος
Άγιος Κόδρος
Αγία Σοφία η Ιατρός
Άγιος Ιωάννης ο Βλαδίμηρος ο βασιλεύς και θαυματουργός
Άγιος Ζαχαρίας ο Νέος ο Ιερομάρτυρας του Προυσκέως
Μνήμη της Θεοτόκου «εν Σοφιανοίς»
Άγιοι Αιμίλιος και Κάστος οι Αφρικανοί
Οσία Καλή
Αγία Ελένη της Ωξέρρης
Άγιος Ιάκωβος ο Δίκαιος

(1) Ο Άγιος Βασιλίσκος γεννήθηκε στην Αμάσεια του Πόντου και  έδρασε επί αυτοκράτορα Μαξιμιανού. Ανεψιός του μεγαλομάρτυρα Θεοδώρου του Τήρωνος τον οποίο είχε ως πρότυπο. Ο Θεός του φανερώθηκε  ως οπτασία  και τον προέτρεψε να πάει στα Κόμανα του Πόντου. Δυστυχώς όμως λίγες ημέρες αργότερα ο έπαρχος της Καππαδοκίας Αγρίππας διέταξε να τον συλλάβουν και αφού του φορέσουν σιδερένια παπούτσια να  τον οδηγήσουν στον Πόντο. Λέγετε ότι οι στρατιώτες έδεσαν τον άγιο σε ένα ξερό πλάτανο, ο οποίος γέμισε φύλλα.
 Όταν έφθασαν στα Κόμανα οδηγήθηκε στον έπαρχο ο οποίος του ζήτησε να προσκυνήσει τα είδωλα και όταν αρνήθηκε έξαλλος ο Αγρίππας διέταξε τον αποκεφαλισμό του και να πετάξουν το σώμα του στον πιο κοντινό ποταμό, πράγμα που έγινε, αλλά τη νύχτα οι χριστιανοί το ανέσυραν και το έθαψαν ευλαβικά.


Περισσότερα »

« Καλημέρα σας ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! »


Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 22 Μαίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

Περισσότερα »