4 Απρ 2017

Τι γίνεται όταν ρίξεις λιωμένο αλουμίνιο σε μυρμηγκοφωλιά;

Ένα "έργο τέχνης" δημιουργήθηκε, αλλά κάποιες ψυχούλες βρήκαν τραγικό θάνατο! Όπως και να έχει η ζωή είναι άδικη για πολλά από τα πλάσματά της!
Αυτό όμως που πραγματικά με τρομάζει, είναι ότι τα μυρμήγκια έχουν μια κοινωνία μάλλον φασιστική θα έλεγα, όπου όσοι γεννιούνται έχουν ένα ρόλο και δεν μπορούν να τον αλλάξουν!
Γεννήθηκες εργάτης, θα πεθάνεις εργάτης, γεννήθηκες πολεμιστής, θα πεθάνεις πολεμιστής, γεννήθηκες βασιλιάς, θα πεθάνεις ΒΑΣΙΛΙΑΣ !
Πολλές φορές αναρωτιέμαι (με τόσους "βαρεμένους" ανά τον κόσμο επιστήμονες)να  σκεφτεί  κάποιος να μεγαλώσει.... τα μυρμηγκάκια... τι θα συμβεί τότε στο ανθρώπινο γένος  ???
Α/Μ


Περισσότερα »

Δεν είναι τυχαία τα γράμματα της Αλφαβήτου, δείτε τι σημαίνουν

Η σημασία της ελληνικής αλφαβήτου!
Έχετε αναρωτηθεί πως επελέγησαν τα γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτα?
Αν έχουν κάποια σημασία?
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Δείτε το video και θα καταλάβετε 
Περισσότερα »

«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» με προϋπολογισμό403.225,81€ χωρίς ΦΠΑ και 500.000,00 συνυπολογιζομένου του ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 2-5-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) Δημαρχείο Καλαμάτας, Αθηνών 99, 2ος Όροφος, Αίθουσα Συνεδριάσεων Συλλογικών Οργάνων- Δημοπρασιών του Δήμου Καλαμάτας .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (σύμφωνα με τη διακήρυξη) από το Δήμο Καλαμάτας οδός Αθηνών 99, μέχρι και τις 27-04-2017, ημέρα Πέμπτη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2721360781, 2721360783 αρμόδιοι υπάλληλοι για επικοινωνία Πρωτογέρη Αθηνά, Μαντουβάλου Μαρία.
FAX επικοινωνίας 2721360746 (Γραφείο Πρωτοκόλλου).
Την προκήρυξη και διακήρυξη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
Την μελέτη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
Το ΤΕΥΔ 1, 2
Πηγή: kalamata.gr
Περισσότερα »