21 Ιουλ 2013

Xατζηγιάννης-Μακρυπούλια: γιατί χωρίζουν

Γιατί φαίνεται ότι χωρίζουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια; Ποιο γεγονός τους έχει απομακρύνει;

Γάμο περιμένουμε πώς και πώς, αλλά λέγεται πως θα μας έρθει χωρισμός: σοβαρή κρίση στη σχέση τους λένε οι φήμες ότι περνούν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια

Σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό, αλλά και δημοσιεύματα στο Ίντερνετ, το ζευγάρι «έφαγε» η απόσταση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την μία οι συναυλίες του τραγουδιστή, από την άλλη η περιοδεία της Ζέτας δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα καβγαδάκια. 

Το ότι η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο, αλλά και το ότι προ ημερών, ο Μιχάλης απαθανατίστηκε στην Πάρο όχι με την αγαπημένη του, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά με τον Λάκη Λαζόπουλο, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά της φημολογίας. 

Όσο, πάντως, τα πηγαδάκια «βουίζουν» και λένε ότι το ζευγάρι προσπαθεί να «παλέψει» την κρίση, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός – παρουσιάστρια έχουν… ωτοασπίδες: «Προσωπικά είμαι πολύ καλά», είπε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια στην κάμερα του Star, ενώ ο Μιχάλης επισήμανε ότι «για τα ευχάριστα στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις σχέδια, έρχονται από μόνα τους».
 

Πηγή: fimes
Περισσότερα »

Ποιες οι ριζικές αλλαγές στη φορολόγηση των ΙΧ. Σενάρια

Ποιες είναι οι ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στο καθεστώς φορολόγησης της κατοχής και χρήσης ΙΧ σύμφωνα με τα όσα προωθεί το υπουργείο Οικονομικών;
 
Ριζικές αλλαγές στο καθεστώς φορολόγησης των ΙΧ αυτοκινήτων προωθεί του υπουργείο Οικονομικών, με στόχο οι υπολογισμοί των πάσης φύσεως επιβαρύνσεων να γίνονται με βάση τις αγοραίες αξίες των ΙΧ οχημάτων και όχι με βάση τον κυβισμό, όπως ισχύει σήμερα. 

Σύμφωνα με το σχέδιο που προωθεί το υπουργείο, οι αξίες των ΙΧ θα λαμβάνονται υπόψη προκειμένου να προσδιορίζονται τα τεκμήρια διαβίωσης, ο φόρος πολυτελείας και τα τέλη κυκλοφορίας, εξέλιξη η οποία –σύμφωνα με ορισμένους παράγοντες της αγοράς- ενδέχεται να οδηγήσει στην αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων για τα αυτοκίνητα χαμηλού και μεσαίου κυβισμού και στη φορολογική ελάφρυνση των ΙΧ μεγάλου κυβισμού.
Η κεντρική κατεύθυνση που δόθηκε στην επιτροπή ήταν να πάψει ο κυβισμός να θεωρείται κριτήριο υπολογισμού των φορολογικών επιβαρύνσεων και των τεκμηρίων διαβίωσης των ΙΧ αυτοκινήτων και να υπάρξει ένα νέο σύστημα το οποίο θα λαμβάνει υπόψη την αγοραία αξία των οχημάτων. 

Τα σενάρια που ήδη εξετάζει η αρμόδια επιτροπή προβλέπουν ότι: 

1) Για τον προσδιορισμό της αγοραίας αξίας των ΙΧ αυτοκινήτων μπορούν να ληφθούν υπόψη οι τιμοκατάλογοι που χρησιμοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες για να υπολογίζουν τις αποζημιώσεις ή οι εργοστασιακές τιμές με βάση τις οποίες υπολογίζεται και το τέλος ταξινόμησης κατά τον εκτελωνισμό των αυτοκινήτων ή ο συνδυασμός και των δύο πηγών πληροφόρησης. 

2) Επί των αγοραίων τιμών, που θα προσδιορίζονται με βάση τα παραπάνω στοιχεία, θα εφαρμόζονται συντελεστές απομείωσης ανάλογα με τα έτη κυκλοφορίας.


Πηγή: fimes
Περισσότερα »

Η γυναικεία απιστία με 10 καλές δικαιολογίες…

Ευτυχώς! Τα τελευταία χρόνια έχει επιτέλους καταστρατηγηθεί αυτή η παράδοξη μαθηματικώς θεωρία που θέλει τους άντρες άπιστους και τις γυναίκες πιστές. Όχι πείτε μου βρε κορίτσια… οκ οι άντρες είναι άπιστοι! Αλλά αν οι γυναίκες είναι πιστές, τότε με ποιες "παρτενέρ" κυλιούνται τα αρσενικά στην αμαρτία; Δεν στέκει μαθηματικώς, πώς να το κάνουμε…
Την ισότητα στην απιστία λοιπόν την θεωρούμε δεδομένη. Η διαφορά είναι προφανώς στους λόγους. Οι λόγοι που ένας άντρας απιστεί είναι εντελώς διαφορετικοί από της γυναίκας, από την απλή επιβεβαίωση του ανδρισμού τους μέχρι το… «απλά έτυχε».
Οι λόγοι και τα κίνητρα που οδηγούν μια γυναίκα σε ξένη αγκαλιά είναι ενίοτε πιο περίπλοκοι. Ας δούμε λοιπόν τους 10 δημοφιλέστερους λόγους της γυναικείας απιστίας.

1. Για εκδίκηση
Εκτός από το ότι είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, είναι επίσης και ένα πιάτο που τρώγεται ωραιότατα και ζεστό. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ενδίδουν στο φλερτ κάποιου άλλου άντρα όταν διαπιστώσουν ότι ο σύντροφός τους τις απάτησε, ακόμα κι αν έχουν καταφέρει επανειλημμένως να αντισταθούν στους «πειρασμούς» στο παρελθόν.

2. Για την συγκίνηση της ανομίας
Η διαδικασία της απιστίας στέλνει την αδρεναλίνη στα ύψη, μοιάζει πολλές φορές με μια διαρκή επίσκεψη στο Alou Fan Park. Μόνο που είναι "παιχνίδι" ενηλίκων. Πολλές γυναίκες λοιπόν στην αναζήτηση αυτής της συγκίνησης καταφεύγουν στην απιστία, ταράζοντας έτσι τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς τους.

3. Για την τόνωση του «εγώ»
Ο εραστής είναι πάντα πιο πρόθυμος να κάνει κομπλιμέντα και να τονώσει την σεξουαλική εικόνα της ερωμένης του. Ο μόνιμος σύντροφος από την άλλη, είτε γιατί θεωρεί αυτά τα πράγματα δεδομένα, είτε γιατί κι αυτός έχει ψιλοβαρεθεί, αμελεί να τονώσει το «εγώ» της γυναίκας. Η μάχη είναι – όπως και να το κάνουμε - άνιση και νικητής βγαίνει ο εραστής πανηγυρικά.

4. Αναζητώντας την πραγματική αγάπη
Ας το παραδεχτούμε, με το πέρασμα των χρόνων ένα ζευγάρι καταλήγει να είναι συγκάτοικοι και όχι εραστές. Ειδικά αν υπάρχουν κοινές υποχρεώσεις, παιδιά - σκυλιά - γατιά - πεθερικά, η σχέση καταντά πολύ συχνά να μοιάζει με αδερφική αγάπη.
Κι εκεί που το ρομάντζο πνέει τα λοίσθια, ο εραστής είναι πάλι πρόθυμος να βάλει την γυναίκα στην αναζήτηση της πραγματικής ερωτικής αγάπης, μαζί με την ψευδαίσθηση ότι αυτός ο έρωτας δεν θα πεθάνει από την ασφυξία της καθημερινότητας.

5. Για να κάνουν τον σύντροφο να φύγει
Εδώ μιλάμε για μεγάλο μπέρδεμα. Για να το ξεμπερδέψουμε λίγο… Μια γυναίκα σε ένα γάμο, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά, αισθάνεται τρομερές τύψεις να εγκαταλείψει τον άντρα της έτσι απλά γιατί "της τελείωσε το αίσθημα". Τι θα γινόταν όμως αν ο σύζυγος μάθαινε για την "αθώα" περιπετειούλα της και ήταν τόσο σκληρός ώστε να την εγκαταλείψει αυτός; Οι τύψεις τότε θα βάραιναν αυτόν και όχι εκείνη και το φταίξιμο θα ‘ταν δικό του, που δεν μπόρεσε να συγχωρήσει.
Ναι είναι πονηριά. Όχι δεν είναι πονηριά, είναι το άλλο…, αυτό που λέμε "που**νιά", αλλά συμβαίνει! Και οφείλουμε να το καταγράψουμε.

6. Για να ανανεώσουν την σεξουαλική ζωή
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο όρος "σεξουαλική ζωή" μοιάζει με άγνωστες λέξεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που μια γυναίκα αναζητά άλλον παρτενέρ για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ανάγκες. Η σεξουαλική ανία, είναι ίσως ο συνηθέστερος λόγος της απιστίας και στα δύο φύλα.

7. Για να διώξουν την μοναξιά
Ένας πολυάσχολος σύζυγος, ένας συνομιλητής που όλα έχουν ειπωθεί πολλές πολλές φορές, μια ζωή καλοκουρντισμένη που όλα κυλούν ήσυχα αλλά και μοναχικά. Το αίσθημα της μοναξιάς είναι αναπόφευκτο και η γυναίκα αναπολεί τα χρόνια που μοιραζόταν με έναν άντρα κάθε δευτερόλεπτο και κάθε σκέψη. Αν σε μια τέτοια περίοδο της ζωής της, η γυναίκα συναντήσει έναν άλλον άντρα που θα είναι πρόθυμος κατ’ αρχήν να γεμίσει την μοναξιά της με κουβέντα και συμπαράσταση, ο δρόμος προς την ερωτική απιστία είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

8. Για την αναβίωση του παρελθόντος
Ένα reunion με παλιούς συμμαθητές και πιθανόν με τον σχολικό έρωτα, είναι πολύ πιθανό να βάλει την γυναίκα στη διαδικασία να ξαναζήσει το τιμημένο παρελθόν. Η ψευδαίσθηση φυσικά κρατάει λίγο, αφού ο παιδικός έρωτας δεν είναι πια 17 χρονών, όπως ούτε και η γυναίκα άλλωστε, και οι λόγοι που το παιδικό ειδύλλιο έληξε τότε που έληξε, σημαίνει ότι υπήρχαν αρκετά σοβαροί λόγοι.  Η απιστία όμως… έχει ήδη επιτελεστεί.

9. Εξ’ αιτίας του θανάτου κάποιου κοντινού προσώπου
Ο θάνατος κάποιου προσφιλούς ανθρώπου, βάζει την γυναίκα στη διαδικασία να δει την ζωή της με άλλο μάτι, να εξερευνήσει σε βάθος τα θέλω και την πορεία της και να συνειδητοποιήσει την δική της θνητότητα.
Μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία λοιπόν, οτιδήποτε ζωογόνο όπως μια ερωτική περιπέτεια με έναν άλλον, πολλές φορές νεότερο άντρα, μοιάζει με πραγματική τονωτική ένεση στην κακή ψυχολογία που ο θάνατος προκάλεσε.

10. Για να χαρούν αποδοχής
Μια γυναίκα που η οικογένεια και ειδικά ο σύντροφός της την θεωρούν δεδομένη, αφού καταφέρνει με τόση επιτυχία να είναι εργαζόμενη, νοικοκυρά, οικοδέσποινα και μητέρα, χρειάζεται να αισθανθεί ότι όλη της αυτή η προσφορά τυγχάνει αναγνώρησης. Ένας εραστής πρόθυμος να θαυμάσει πάλι από την αρχή όλες αυτές τις "μαγικές" ικανότητες μιας γυναίκας, που θα της πει «Σε θαυμάζω για όλα όσα καταφέρνεις καθημερινά» κάνει την γυναίκα να αισθάνεται ότι παίρνει την επιβράβευση για όλον αυτόν τον καθημερινό αγώνα που δίνει. Η απιστία είναι φυσικό επακόλουθο.

Πηγή :fe-mail.
Περισσότερα »

Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής εμπλέκεται σε gay σκάνδαλο


 ellinas-tragoudistis-gay-2
Τον ύπνο του έχει χάσει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής με το gay σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται.

Έλληνας τραγουδιστής με μεγάλη καριέρα στο παρελθόν, που βλέπει τα επαγγελματικά του να αποκτούν την παλιά τους αίγλη, φαίνεται πως δεν είναι το υπόδειγμα οικογενειάρχη όπως δείχνει με τη διάσημη σύντροφό του. 

Όταν στο παρελθόν είχε την καριέρα που ζηλεύουν σήμερα πολλοί καλλιτέχνες, ο ίδιος συμμετείχε σε κοσμικές συγκεντρώσεις, όπου οι πειρασμοί ήταν αρκετοί. 

Ανδρικοί και γυναικείοι. Όπως έχει διαρρεύσει λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής υπέξυψε και στους δύο πειρασμούς κι, ακόμα τυραννιέται για το ποια πλευρά υπερισχύει.


Πηγή: fimes
Περισσότερα »

Η πανέξυπνη πατέντα του Ρώσου μοναχού

Ένας Ρώσος μοναχός, επινόησε μια πανέξυπνη πατέντα και έκανε το σκάψιμο του κήπου του παιχνιδάκι!
http://perierga.gr/wp-content/uploads/2011/06/rosos-monaxos.jpg  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

  

Πηγή :perierga
Περισσότερα »

Σε δημοπρασία τα... λεκιασμένα ρούχα της Μόνικα


Σε δημοπρασία βγαίνουν 32 από τα αντικείμενα που είχαν κατατεθεί ως αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση της υπαλλήλου του Λευκού Οίκου με τον Μπιλ Κλίντον πριν από 15 χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 1998, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της ερωτικής σχέσης του τότε προέδρου Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι, τα προσωπικά αντικείμενα της υπαλλήλου του Λευκού Οίκου άρχισαν ξαφνικά να ενδιαφέρουν όλο τον κόσμο.

Και αυτό γιατί η Μόνικα παραχώρησε στον ειδικό ανακριτή, Κένεθ Σταρ, που είχε αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, αρκετές επιστολές, φωτογραφίες και το διάσημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ από σπέρμα που αποδείκνυαν τον δεσμό της με τον τότε πλανητάρχη.

Τα αντικείμενα αυτά, λοιπόν, έπειτα από το... σουξέ που είχαν στις δικαστικές αίθουσες, έγιναν ανάρπαστα και στο Διαδίκτυο. Ο ηλεκτρονικός οίκος δημοπρασιών, Nate D. Sanders ανέλαβε να βγάλει στο σφυρί 32 από τα προσωπικά είδη της Λεβίνσκι, που εκτιμώνται συνολικά σε 400.000 ευρώ. 

Έτσι λοιπόν στο πωλητήριο συμπεριελήφθησαν παλιά ρούχα της, χειρόγραφες σημειώσεις, δώρα και υπογεγραμμένες από τον Μπιλ Κλίντον φωτογραφίες.


Πηγή spirospero
Περισσότερα »

« Σοφά Λόγια : Απόστολος Παύλος » !!!


«Τα ωραία γνωμικά που συχνά επαναλαμβάνουμε, είναι σαν τις παλιές φορεσιές. Μπορούν ακόμα να μας χρησιμεύουν »
Ντε Κοντργκουρ 
Περισσότερα »

Υπηρεσία αγοράς από την Google μεταφέρει αγαθά μέσα σε λίγες ώρες

 


Συνήθως όταν αγοράζουμε μέσω ίντερνετ, οι αγορές είναι άμεσες και τα προϊόντα φτάνουν πολύ γρήγορα στα χέρια μας. Τι γίνεται όμως όταν τα ψώνια για τα οποία μιλάμε είναι απλά και καθημερινά πράγματα, όπως χαρτί υγείας ή σαπούνι για το μπάνιο; 

Η λύση έρχεται από την πιλοτική εφαρμογή Google Shopping Express, μια προσπάθεια της Google να δημιουργήσει μια υπηρεσία διαδικτυακής αγοράς που μεταφέρει αγαθά μέσα σε λίγες ώρες από την παραγγελία. Η υπηρεσία, που προς το παρόν προσφέρεται στην περιοχή San Francisco Bay, επιτρέπει στους χρήστες να ψωνίσουν μέσω ίντερνετ σε κάποια συγκεκριμένα καταστήματα, όπως το Target, Walgreens, Toys R Us, Office Depot, καθώς και σε πολλά μικρά τοπικά μαγαζιά.

Το Shopping Express συνδυάζει τα περισσότερα αγαθά που υπάρχουν σε αυτά τα καταστήματα, πράγμα που σημαίνει ότι σε μία μόνο αγορά μπορεί κανείς να συνδυάζει πολλά και διαφορετικά αγαθά. Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει τις ίδιες τιμές που θα βρει κάποιος αν πάει αυτοπροσώπως στο μαγαζί. Αφού ο καταναλωτής επιλέξει τα αντικείμενα που επιθυμεί, μπορεί να διαλέξει αν θέλει να έρθει η παραγγελία οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα ή ανάμεσα σε συγκεκριμένες ώρες της μέρας που θα επιλέξει.

Η Google σκέφτεται να βάλει χρέωση περίπου 60 με 70 δολάρια το χρόνο για την υπηρεσία αυτή, κάνοντας την ανταγωνιστική έναντι της εγγραφής στην υπηρεσία Amazon Prime. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, η εταιρία δεν έχει τελειοποιήσει τις τιμές, ενώ κατά τη δοκιμαστική περίοδο η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν. Φαίνεται μια εφαρμογή εύκολη στη χρήση της, φθηνή και αξιόπιστη. 

Είναι μια υπηρεσία που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τις αγορές. Πιο συγκεκριμένα, ο οποιοσδήποτε που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ μπορεί να βρεθεί μπροστά σε όλα τα αγαθά που επιθυμεί να αγοράσει χωρίς όλο τον πανικό που γίνεται στα μαγαζιά, γλιτώνοντας χρόνο, αφού δεν χρειάζεται να βρει παρκινγκ και να στηθεί στην ουρά του ταμείου.

Είναι φανερό ότι εφαρμογές σαν αυτήν αποτελούν το μέλλον των αγορών μέσω ίντερνετ. Σιγά σιγά αρχίζουν να επεκτείνονται και ήδη υπάρχουσες εφαρμογές, καθώς η Amazon ανέφερε ότι επεκτείνει το AmazonFresh με υπηρεσία μεταφοράς των οπωροκηπευτικών σε πόλεις πέρα από το Σηάτλ, όπου και λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια. Η κίνηση αυτή της Amazon επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι ο μακροπρόθεσμος στόχος αυτών των εταιριών είναι να κάνουν σύνηθες να μεταφέρονται τα αγαθά μέσα στην ίδια μέρα από την παραγγελία.

Σήμερα, το κύριο ανταγωνιστικό μειονέκτημα της Amazon είναι οι καθυστερήσεις στις μεταφορές των αγαθών. Μολονότι η αγορά μέσω ίντερνετ είναι λογικός τρόπος αγοράς για πολλούς καταναλωτές, η πλειοψηφία του λιανικού εμπορίου περιλαμβάνει προϊόντα όπως το χαρτί υγείας και το σαπούνι για τα πιάτα, δηλαδή πράγματα που οι άνθρωποι χρειάζονται άμεσα. Αυτό εξηγεί γιατί το Wal-Mart πουλάει αγαθά αξίας μισού τρισεκατομμυρίου δολαρίων κάθε χρόνο και η Amazon πουλάει αντίστοιχα αγαθά αξίας 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Οι πελάτες του πρώτου χρησιμοποιούν την εφαρμογή αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα για να αγοράσουν όσα χρειάζονται ή καμιά φορά ψωνίζουν κι άλλα πράγματα που δεν είχαν σκοπό να αγοράσουν αρχικά. Προσφέροντας παράδοση μέσα στην ίδια μέρα για τα οπωρολαχανικά και τα προϊόντα σπιτιού, η Amazon και η Google προσπαθούν να μπουν σε αυτήν την αγορά.

Αν καταφέρουν να κάνουν όντως την παράδοση μέσα στην ίδια μέρα, τότε τα είδη των αγαθών που αγοράζονται στο ίντερνετ δεν θα έχουν καμιά διαφορά με αυτά που αγοράζονται στο ίδια τα μαγαζιά. Αυτή τη στιγμή, αν κάποιος θέλει να ψωνίσει από το διαδίκτυο θα πρέπει να σκεφτεί κατά πόσο χρειάζεται το προϊόν, αν θα το θελήσει άμεσα, αν αξίζει να οδηγήσει ως το μαγαζί για να το πάρει και πολλά άλλα.

Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς με τις πολλές αλλαγές που συμβαίνουν, ο στόχος είναι να έρχονται στο σπίτι τόσο εύκολα κι άλλα προϊόντα, όπως τα βιβλία και τα είδη μουσικής. Φυσικά, για κάτι τέτοιο, πολύ σημαντική είναι η ποικιλία των προϊόντων. Στα σούπερ μάρκετ ο χώρος στα ράφια είναι περιορισμένος και ακριβός, γι' αυτό και είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς αυτά που ψάχνει σε ένα μόνο μαγαζί. Η Google προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, καθώς δεν διατηρεί δικές της τοπικές αποθήκες. Αντίθετα, οτιδήποτε αγοράζει κανείς έρχεται από τοπικά μαγαζιά. Για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό, το σύστημα προσπαθεί να βρει τα αγαθά που παραγγείλατε από μαγαζιά που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο σπίτι σας. 

Επιπλέον, αντίθετα με την AmazonFresh, η Google Shopping Express δεν πουλάει ακόμα γάλα, και κάποια άλλα αγαθά, αλλά η εταιρία ψάχνει τρόπους να κάνει και την αγορά αυτών των προϊόντων δυνατή. Η εταιρία φαίνεται να σκέφτεται το πρόγραμμα με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεται για ένα σύστημα διαδικτυακής διαφήμισης. Στο μέλλον, κάθε μαγαζί που θα θέλει να συμμετέχει θα μπορεί να εγγράφει τα αγαθά του μέσα στο σύστημα. Με τον ίδιο τρόπο η Google συλλέγει χρήματα όταν στέλνει έναν πελάτη στην ιστοσελίδα ενός διαφημιστή στη μηχανή αναζήτησης, καθώς παίρνει προμήθεια από το μαγαζί για κάθε αγορά που έγινε μέσω του Shopping Express.

Η AmazonFresh επίσης συμπράττει με τοπικούς εμπόρους. Η υπηρεσία διαθέτει αγαθά από δεκάδες επιχειρήσεις, εστιατόρια, έθνικ σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία, καθώς και φούρνους. Ωστόσο, εδώ η εταιρία διαθέτει τη δική της αποθήκη προϊόντων που πουλάει και κατευθείαν στους καταναλωτές. Πολλά από τα φρούτα και τα λαχανικά είναι αυτής της κατηγορίας. 

Διατηρώντας τα δικά της αγαθά, η εταιρία έχει τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας. Ένα καλό χαρακτηριστικό είναι η αξιολόγηση των προϊόντων ένα προς ένα για κάθε τι που παράγεται. Η ποικιλία, ωστόσο, αυτής της εταιρίας είναι μεγάλη, αλλά δεν περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να βρει κάποιος κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς του.

Στη μάχη των δυο εταιριών νικητής δεν υπάρχει, ειδικά όταν μιλάμε για εξαγοράσιμα αγαθά, όπου το περιθώριο κέρδους είναι πολύ μικρό και οι προσδοκίες των καταναλωτών πολύ μεγάλες, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν καμιά από τις δυο δεν μπορέσει να προσφέρει υπηρεσίες άξιες των φιλοδοξιών τους.

Από την άλλη μεριά, η ανταμοιβή για το ότι κάνουν παράδοση των προϊόντων μέσα στην ίδια μέρα είναι εκπληκτικό στοιχείο για την Amazon. Αν ο διαδικτυακός αυτός κολοσσός μπορεί να αυξήσει την ποικιλία του, διατηρώντας παράλληλα χαμηλές τις τιμές, θα μεταμορφώσει την εταιρία σε μια επιχείρηση με την οποία ο καταναλωτής θα έχει αλληλεπίδραση αντί για μια ή δυο φορές την εβδομάδα, καθημερινά.

Θα γίνει ο καλύτερος λιανικός έμπορος του κόσμου, αλλά ακόμα καλύτερα θα γίνει ο αγαπημένος έμπορος του κόσμου, γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κανείς να αγοράζει από την άνεση του σπιτιού του αγαθά που θα παραδίδονται άμεσα. Το κόστος είναι μεγάλο και οι αντιξοότητες πολλές, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιδρυτής του Amazon, Jeff Bezos έχει πολλά να ζυγίσει προτού πάρει τις τελικές αποφάσεις. 


Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω διαβάσει άρθρα για μένα κ έχω νιώσει ντροπή»Για τη σχέση της με τα μίντια μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glam.

Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Οι Βασιλιάδες» παραδέχτηκε πως έχει τύχει να διαβάσει πράγματα για τον εαυτό της και να ντραπεί, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι πρόθυμη να παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας.

«Μπορεί να έχει αλλάξει αλλά όλα γίνονται σταδιακά, οπότε στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Αυτή η επαφή με την δημοσιότητα έχει κάποιες φορές τις θετικές της πλευρές κι επίσης έχει συμβεί να διαβάσω κάτι για μένα και να αισθάνομαι ντροπή. Δεν σοκάρομαι ποτέ, έτσι είναι αυτά» δήλωσε η Κατερίνα και μιλώντας για το πώς αντιδρά όταν ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, ανέφερε:

"Σωπαίνω, γιατί όσο δεν τροφοδοτώ καθόλου με δηλώσεις, εμφανίσεις, όλη αυτή την αναπαραγωγή, θέτω τον εαυτό μου εκτός παιχνιδιού. Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να με βάλει σε αυτό το παιχνίδι μακροπρόθεσμα".


Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Αν το Facebook ήταν επιτραπέζιο παιχνίδι


facebook-board-game

Ο σχεδιαστής Pat C. Klein αποφάσισε να δει το Facebook με άλλο μάτι και συγκεκριμένα ως επιτραπέζιο παιχνίδι -τύπου Monopoly- που μπορούμε να παίξουμε με τους φίλους μας και να αλληλεπιδράσουμε μαζί τους στον πραγματικό κόσμο.

Οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν ως εξής: Κάθε φορά που ο παίκτης τυχαίνει σε ένα πεδίο Status, οφείλει να μοιραστεί κάποια καλά νέα ή σχέδια του για το μέλλον. Αντίστοιχα, το Video σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθήσει κάποιο video με έναν από τους συμπαίκτες του, το Events ότι πρέπει να κανονίσει μια συνάντηση ενώ υπάρχουν και οι ποινές.

Με το Break Up αναγκάζεσαι να χωρίσεις εάν έχεις σχέση ενώ με το Unattended PC αποκαλύπτεις κάτι ντροπιαστικό για τον πρώτο που θα αποχωρήσει από το δωμάτιο.

Το πλήρες ταμπλό μπορείτε να δείτε παραπάνω αλλά και μικρότερα τμήματά του στις εικόνες που ακολουθούν:

fb-board-game 

fb-board-game-1


Πηγή techgear
Περισσότερα »

Η τρόϊκα διέταξε: Καμία παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις


Απίστευτο είναι το αλαλούμ με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις και είναι ενδεικτικό ότι λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής για τους υπόχρεους με ΑΦΜ που λήγει σε 1 και 2, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να δώσει παράταση.

Το άκρον άωτον είναι ότι ακόμα κι αν η ηλεκτρονική πύλη παραμείνει ανοικτή για τους εν λόγω φορολογούμενους και μετά τη Δευτέρα, δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι οι δηλώσεις που θα υποβληθούν από τη Τρίτη και μετά θα θεωρηθούν εμπρόθεσμες, με κίνδυνο οι εν λόγω υπόχρεοι να χάσουν τις εκπτώσεις φόρου που δικαιούνται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία, για να τύχει κάποιος φορολογούμενος των φορολογικών εκπτώσεων που δικαιούται με βάση τα δικαιολογητικά που έχει συγκεντρώσει π.χ. ιατρικές δαπάνες, θα πρέπει να υποβάλει τη φορολογική του δήλωση εμπροθέσμως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα ξεκινά από την εμμονή των τεχνικών κλιμακίων της Τρόικα, που εγείρουν συνεχώς ενστάσεις για τη σκοπιμότητα παρατάσεων στις ενδιάμεσες καταληκτικές προθεσμίες, καθώς φοβούνται ότι εάν πέσει ο μεγάλος όγκος των φορολογικών δηλώσεων την ίδια περίοδο, το TAXIS δεν θα αντέξει και τότε θα πρέπει να παραταθεί και η τελική προθεσμία της 30ης Αυγούστου.

Φοβούνται «τρύπα» στα έσοδα του 2013
Σε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με τη Τρόικα, είναι ορατό ή σχεδόν βέβαιο το ενδεχόμενο πολλοί φορολογούμενοι να πληρώσουν τη τελευταία δόση του φετινού φόρου εισοδήματος μετά από το Φεβρουάριο του 2014, οπότε και αυτομάτως θα δημιουργηθεί «τρύπα» στα έσοδα του 2013.

Μέχρι το Σάββατο είχαν υποβληθεί περίπου 2,3 εκατομμύρια δηλώσεις φυσικών προσώπων, επί συνόλου περίπου 6,5 εκατομμυρίων και εάν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις τη Πέμπτη «φορτώθηκαν» στα Ε1 τα στοιχεία των τόκων καταθέσεων, όπως επίσης ότι υπήρξε πρωτοφανής καθυστέρηση με τις βεβαιώσεις αποδοχών των συνταξιούχων, ο όγκος δου| iefimerida.grλειάς στα λογιστικά γραφεία είναι απίστευτος. 

Είναι ενδεικτικό ότι για να ολοκληρωθεί η αποστολή όλων των εκκρεμών φορολογικών δηλώσεων, απαιτείται η μέση ημερήσια υποβολή να φτάσει στις 105.000 άρα να κινείται στα όρια αντοχής του συστήματος TAXIS.


Πηγή spirospero
Περισσότερα »

Δεύτερη ηλεκτροπληξία από iPhone, σε κώμα 30χρονος χρήστης από την Κίνα


Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα, όπου ένας 30 χρόνος άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Πεκίνου από ηλεκτροπληξία όταν επιχείρησε να συνδέσει το iPhone 4 του στον φορτιστή.

Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, που ευτυχώς ήταν παρούσα στο συμβάν και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ο φορτιστής δεν ήταν ο αυθεντικός φορτιστής της Apple και το ρεύμα χτύπησε και την ίδια στην προσπάθεια της να τον απομακρύνει από την πρίζα. Ο Wu Jian εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι σήμερα σε κώμα με τους γιατρούς του να επιβεβαιώνουν ότι για την κατάστασή του ευθύνεται η ηλεκτροπληξία.

Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό τραυματισμού ή και θανάτου που συνέβη στο διάστημα του τελευταίου μήνα, μετά την έκρηξη ενός Samsung Galaxy S III  στην τσέπη της 18χρονης ιδιοκτήτριας του, Fanny Schlatter, αλλά και το θάνατο της 23χρονης Ma Ailun από ηλεκτροπληξία κατά τη φόρτιση του iPhone της. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αδερφή της τελευταίας δήλωσε ότι το τηλέφωνο αγοράστηκε τον Δεκέμβριο από εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple και βρισκόταν ακόμα στην εγγύηση.Πηγή techgear
Περισσότερα »

«Αποφθέγματα με σημασία: Βίκτωρ Ουγκώ » !!

«Καλά βιβλία είναι εκείνα που μεταδίδουν στον αναγνώστη περισσότερες γνώσεις και του παίρνουν λιγώτερο καιρό»                                                                              Κέιλεμπ Κόλτων

Περισσότερα »

Βιέννη - Φιλανθρωπική πρωτοβουλία στην Αυστρία για στήριξη των Ελλήνων που υποφέρουν από την κρίση


Αυστριακοί πολίτες από το ομόσπονδο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας, προχωρούν, στο πλαίσιο μιας μεγάλης πρωτοβουλίας, στην παροχή βοήθειας προς Έλληνες πολίτες που έχουν πληγεί οικονομικά από την κρίση των τελευταίων χρόνων στη χώρα τους, έγραψε σε δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα «Ομπερεστεράιχισε Νάχριχτεν» με τίτλο «Αυστριακή βοήθεια στον μαραθώνιο για έξοδο από τη φτώχεια». 
Με πρωτοβουλία του προέδρου της γνωστής αυστριακής φιλανθρωπικής οργάνωσης «Λαϊκή Βοήθεια», Γιόζεφ Βαϊντενχόλτσερ και του ελληνικής καταγωγής συνεργάτη του, Λάμπρου Μουστακάκη -ο οποίος ήδη από την αρχή της κρίσης είχε διοργανώσει διάφορες αποστολές βοήθειας προς την Ελλάδα- ιδρύθηκε πρόσφατα στην Αθήνα ανάλογη οργάνωση, η «Λαϊκή Βοήθεια Ελλάδας». Η απαραίτητη τεχνογνωσία για την οργάνωση και η βοήθεια για την εκκίνησή της παρέχεται από την αυστριακή πλευρά, ενώ οι επαφές για τις νομοθετικές ρυθμίσεις και τις διαδικασίες ίδρυσης της οργάνωσης, με αρμόδια υπουργεία και τις άλλες ελληνικές υπηρεσίες, έχουν γίνει από τους δύο επικεφαλής της πρωτοβουλίας, Βαϊντενχόλτσερ και Μουστακάκη. 
Όπως δηλώνει στην εφημερίδα ο κ. Βαϊντενχόλτσερ, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από την ελληνική πλευρά, ιδιαίτερα από το υπουργείο Εργασίας και ο ίδιος θεωρεί πως, αν το εγχείρημα έχει επιτυχία, θα μπορέσει να υπάρξει επέκταση της δραστηριότητας της «Λαϊκής Βοήθειας Ελλάδας» σε ολόκληρη τη χώρα. Ένα πρώτο, πιλοτικό, πρόγραμμα, άρχισε ήδη στον δήμο Μαραθώνα, όπου υπάρχει υψηλό ποσοστό ανεργίας, έλλειψη φαρμάκων και ιατρικού προσωπικού, αλλά και υψηλό ποσοστό μεταναστών, με την υλοποίηση ενός κοινωνικού παντοπωλείου για τους πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια, αλλά και ενός «λαϊκού καφέ», με τιμή φαγητού στα 2,5 ευρώ.
 Όπως αναφέρει ο κ. Μουστακάκης, στόχος είναι μια πλήρης προστασία για τις οικογένειες ανέργων, όταν μάλιστα η καταβολή επιδόματος ανεργίας διαρκεί μόνον έναν χρόνο και κατόπιν χάνει κανείς την κοινωνική του ασφάλιση. Επίσης άλλος ένας λόγος επιλογής της τοποθεσίας εγκατάστασης είναι ότι στην περιοχή του Μαραθώνα, εξαιτίας της φτώχειας, έχουν διαπιστωθεί σπάνιες ασθένειες παιδιών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, για την αντιμετώπιση της έλλειψης ιατρικής περίθαλψης, έχουν προσφερθεί να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους Αυστριακοί συνταξιούχοι ιατροί.
Πηγή :iatrikathemata
Περισσότερα »

Ο ήρωας της Βοστόνης στο πλευρό της Μυρτούς

 
Ένας σπουδαίος Έλληνας επιστήμονας, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως επικεφαλής των γιατρών που περιέθαλψαν με επιτυχία τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο μαραθώνιο της Βοστόνης, τον περασμένο Απρίλιο, είναι ο φύλακας - άγγελος της Μυρτούς, η οποία κακοποιήθηκε πέρσι το καλοκαίρι στην Πάρο.

Πρόκειται για τον καθηγητή του Χάρβαρντ, ειδικό στην αντιμετώπιση σοβαρών τραυμάτων δρ Γιώργο Βέλμαχο. 

Ένα χρόνο μετά την επίθεση, η άτυχη κοπέλα προσπαθεί να βγει νικήτρια από τη μάχη με τις σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις. 

«Χωρίς να υπάρχουν θεαματικά αποτελέσματα σταδιακά η Μυρτώ πάει καλύτερα», εξηγεί ο καθηγητής στο Έθνος της Κυριακής. 

«Επιμένουμε, κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για αυτήν και οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Η περίπτωση της Μυρτούς είναι ξεχωριστή, είναι δύσκολη και μας έχει συγκινήσει όλους», συμπληρώνει.

Στην προσπάθειά τους οι γιατροί χρησιμοποιούν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία σε συνδυασμό με τελευταίες θεραπευτικές μεθόδους.

«Μην ξεχνάμε ότι η Μυρτώ έχει μία μεγάλη εγκεφαλική βλάβη, με πολλά και σύνθετα προβλήματα. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είναι πολύ καλύτερα«, τονίζει ο κ. Βέλμαχος, ο οποίος δουλεύει στο φημισμένο Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Σημαντικό για τον καθηγητή είναι το γεγονός ότι η 16χρονη μοιάζει να ανακτά επαφή με το περιβάλλον.
Αναγνωρίζει τη φωνή μου όταν μπαίνω στο δωμάτιο και αντιδρά με ένα χαμόγελο. Για μένα αυτή είναι η μέγιστη ικανοποίηση και με συγκινεί αφάνταστα», λέει στην εφημερίδα ο γιατρός.
 

Πηγή newsbeast
Περισσότερα »

Από παρασιτοκτόνο «έφυγαν» οι 23 μαθητές στην Ινδία – Θάφτηκαν σε μαζικό τάφο

Από παρασιτοκτόνο «έφυγαν» οι 23 μαθητές στην Ινδία – Θάφτηκαν σε μαζικό τάφο (εικόνες)
Δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν τα αίτια που προκάλεσε τον θάνατο σε 23 μαθητές στην Ινδία, έπειτα από δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το γεύμα που έφαγαν οι μαθητές στο σχολείο είχε κατά πάσα πιθανότητα μολυνθεί με παρασιτοκτόνο, κάτι που αντιβαίνει στις ανακοινώσεις των αστυνομικών αρχών, οι οποίες δηλώνουν πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση χρήσης μολυσμένου λαδιού.

Τα παιδιά θάφτηκαν σε μαζικό τάφο ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους διευθυντές του σχολείου, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι!

 

 Πηγή: mothersblog
Περισσότερα »

Ισόβια στους 6 Ινδούς που βίασαν ομαδικά 39χρονη


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν 6 Ινδοί, οι οποίοι τον περασμένο Μάρτιο, βίασαν ομαδικά μια Ελβετίδα. 

Η 39χρονη γυναίκα, είχε δεχθεί επίθεση, σε δασώδη απομακρυσμένη περιοχή στην επαρχία Ντάτια όπου κατασκήνωνε με τον σύζυγό της. 

Ο τελευταίος, ηλικίας 30 ετών, είχε δεθεί από τους επιτιθέμενους οι οποίοι είχαν επίσης κλέψει πολλά προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το θύμα μετά το αποτρόπαιο περιστατικό, είχε δηλώσει στις Αρχές, πως βιάστηκε από 4 άνδρες, ενώ άλλοι 2 ήταν παρόντες.

Από την ετυμηγορία, επικράτησε μεγάλη ικανοποίηση, με τον εισαγγελέα Ρατζέντρα Τιουάρι, να τονίζει πως «όλοι οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν και είμαστε ικανοποιημένοι », έπειτα από την απαγγελία της απόφασης ενώπιον ενός ειδικού δικαστηρίου.

Να σημειώσουμε, πως ο βιασμός της Ελβετίδας τουρίστριας συνέβη μόλις 3 μήνες μετά από εκείνον μιας Ινδής φοιτήτριας 23 ετών, η οποία και κατέληξε μετά την επίθεση.

Η υπόθεση τότε είχε προκαλέσει σοκ και σωρεία αντιδράσεων, ενώ οργανώθηκε και κύμα διαδηλώσεων στη χώρα, με τους διαδηλωτές να κατηγορούν τις αρχές και τη δικαιοσύνη για αδιαφορία όσον αφορά τη βία κατά των γυναικών.


Πηγή spirospero
Περισσότερα »

Συμπληρώνει... ενδεκάδα στα έσοδα Ο Ολυμπιακός


 
Στην ενδέκατη θέση της λίστας με τις ομάδες με τα περισσότερα κέρδη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προηγούμενης χρονιάς βρέθηκε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με δημοσίευμα του football-italia.net έβαλαν στα ταμεία τους από την συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη για την σεζόν 2012-2013, το ποσό των 23.200.000€.

Την πρωτιά στην σχετική λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ έχει η Γιουβέντους ενώ η ομάδα που είναι μία θέση πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό είναι η Τσέλσι. 

Οι Πειραιώτες άφησαν πίσω τους ομάδες όπως οι Γαλατασαράι, Βαλένθια, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Πόρτο, Σάλκε, Σέλτικ και Μάλαγα.


Πηγή spirospero
Περισσότερα »

Γιάννα Αγγελοπούλου: πού έχει βολέψει την αδερφή της


Πού έχει βολέψει η Γιάννα Δασκαλακη την μικρότερη αδερφή της, Ελένη Δασκαλάκη; Ποια η σχέση που έχουν;


gianna-aggelopoulou-eleni-daskalakiΌσοι έχουν διαβάσει το πλέον πολυσυζητημένο βιβλίο στη χώρα τη φετινή χρονιά, «My Greek Drama», της Γιάννας Αγγελοπούλου ή έστω αποσπάσματά του θα πρόσεξαν πως μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζονται ουσιαστικά δύο γυναίκες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. 

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», από τη μια, η κ. Αγγελοπούλου, που απαξιώνει συλλήβδην τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, προκειμένου να βγάλει τον εαυτό της από το κάδρο των κακώς κειμένων στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων και από την άλλη η ονειροπόλα μαθήτρια από την Κρήτη, που μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή ελληνική οικογένεια της δεκαετίας του ΄60. 

Η σύζυγος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου αναφέρεται με νοσταλγία σε εκείνη την εποχή και τις μέρες της ξεγνοιασιάς που περνούσε με την οικογένειά της στην Έμπαρο Βιάννου, τον τόπο όπου μεγάλωσαν οι γονείς της, Φρίξος και Μαρίκα. 

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διήγησης της κ. Αγγελοπούλου είναι βεβαίως η κατά τρία χρόνια μικρότερη αδελφή της, Ελένη. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται για εκείνη η κ. Αγγελοπούλου αποτυπώνει ανάγλυφα όσα λένε για το ισχυρό δέσιμο των δύο αδελφών άνθρωποι που βρέθηκαν κατά καιρούς κοντά στην άλλοτε «σιδηρά κυρία» του 2004. «Για κάποιο λόγο αισθανόταν πάντα υπεύθυνη για την Ελένη», επισημαίνουν. 

Η άγνωστη στο ευρύ κοινό Ελένη Δασκαλάκη σπούδασε, όπως και η μεγαλύτερη αδελφή της στη Νομική Θεσσαλονίκης. «Όπως ήταν φυσικό, η Γιάννα λειτουργούσε εν είδει κηδεμόνα της Ελένης στα φοιτητικά τους χρόνια, αφού οι δυο τους βρέθηκαν μακριά από την Κρήτη και έπρεπε η μία να στηρίζει την άλλη. 
Μάλιστα, τη βοηθούσε και στα μαθήματα της σχολής», σημειώνει στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στενός συνεργάτης της κ. Αγγελοπούλου στη διάρκεια της προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα του 2004. 

Αν και, όπως λένε πρόσωπα που τυγχάνει να γνωρίζουν τόσο τη Γιάννα όσο και την Ελένη, οι δύο αδελφές μοιάζουν σε αρκετές πτυχές του χαρακτήρα τους (όπως ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα, αλλά και η…αδυναμία που είχαν από μικρές στη βανίλια), εντούτοις υπάρχουν σημεία στα οποία έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση και βιοθεωρία. Τρανό παράδειγμα η λατρεία της κ. Αγγελοπούλου για την κοσμική ζωή, την οποία η Ελένη προσπαθεί επιμελώς να αποφεύγει. Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες επιλεγμένες εμφανίσεις της σε φιλανθρωπικά γκαλά και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως εγκαίνια καλλιτεχνικών εκθέσεων, η μικρότερη θυγατέρα του Φρίξου Δασκαλάκη αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. 

Πάντως, κάθε φορά που θα βρεθεί σε κάποια από τα στέκια της «καλής» αθηναϊκής κοινωνίας αποσπά άκρως θετικά σχόλια για την κομψότητα και τη διακριτικότητά της. «Δεν έχει εξάρτηση από τη δημοσιότητα ούτε επιχειρεί να στρέφει πάνω της τα βλέμματα, όπως η κ. Αγγελοπούλου. Παρ΄ όλα αυτά, διαθέτει κι εκείνη μία έντονη προσωπικότητα, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη», υπογραμμίζουν πρόσωπα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι το modus vivendi της Έλενας Δασκαλάκη

Φυσικά, όπως αναφέρεται στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», μία…Δασκαλάκη, έστω κι αν επιθυμεί να παραμένει στο παρασκήνιο, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων με τη ζωή και τη δράση της. Βλέπετε, η 55χρονη αδελφή της Γιάννας Αγγελοπούλου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες φίρμες στη Βουλή, στην οποία και εργάζεται από την περίοδο ΄89-΄90. 

Σήμερα και αφού πέρασε από διάφορες υπηρεσίες, η Ελένη Δασκαλάκη εργάζεται στη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων.
Αν αναρωτιέστε για το μισθό της, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, με βάση τα χρόνια και την προϋπηρεσία της, υπολογίζεται ότι είναι περίπου στα 2.000 ευρώ, μηνιαίως.
Περισσότερα »

Οριακό προβάδισμα της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Οριακό προβάδισμα 0,4% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει η δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής .

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 23,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 22,8%. Τρίτο κόμμα στη δημοσκόπηση αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,7% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7,3%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 2,8%. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου (Αναποφάσιστοι / Αποχή/Δεν απαντώ) αγγίζει το 16,2%, ενώ το 5% δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 28,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 28,4% , το ΠΑΣΟΚ 9,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,6%, η Χρυσή Αυγή 12,1%, η ΔΗΜΑΡ 3,5% , το ΚΚΕ 6,1% και άλλο κόμμα επιλέγει το 6,2%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός με 44,6% θεωρείται ο Α. Σαμαράς έναντι 31,4% του κ. Τσίπρα. 

Στην ερώτηση "ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα βγει πρώτο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε και αν γίνουν " προηγείται η ΝΔ με 42,9% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 35,9%.

Παράλληλα, το 41,6% δηλώνει ότι καταλληλότερη κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κοινωνία και η οικονομία θα είναι μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ έναντι 36,2% που θεωρεί ως καταλληλότερη μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, το 60,6% πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ενώ το 64,5% τάσσεται υπέρ της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. 

Το 65,2% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.
 
Πηγή spirospero
Περισσότερα »

Ομολόγησε ο ύποπτος για τη βομβιστική επίθεση

larisa epithesi«Ενήργησα για λογαριασμό του Βλαστού»

Ο 39χρονος προσαχθείς, φερόμενος ως ύποπτος για συμμετοχή στην βομβιστική επίθεση - μαμούθ, στο σπίτι της Εισαγγελέως, στη Λάρισα, ομολόγησε ότι μαζί με ακόμη έναν, που τον κατονόμασε... τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό τα ξημερώματα, στο σπίτι της Εισαγγελέως, στη Λάρισα, ενεργώντας για λογαριασμό του ισοβίτη Παναγιώτη Βλαστού.
Οι ζημιές που προκάλεσαν οι βομβιστές ήταν πολύ μεγαλύτερες από αυτές που προφανώς επιδίωκαν, αφού καταστράφηκαν σπίτια, καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα σε απόσταση δυο τετραγώνων!
Στόχος ήταν το σπίτι όπου διαμένει η εισαγγελέας, που είχε εξετάσει μια από τις υποθέσεις του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού. Η δικαστικός λείπει εκτός Λάρισας και ήδη έχει εντοπιστεί και τεθεί υπό αστυνομική προστασία, για το φόβο να δεχτεί νέα επίθεση.
Λίγη ώρα μετά την έκρηξη οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν για ανάκριση έναν 39χρονο ο οποίος εθεάθη στην περιοχή, λίγο μετά την έκρηξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ο 39χρονος κατάγεται από την Καλαμάτα. Βρέθηκε να περιφέρεται σε κοντινή απόσταση και τη στιγμή που οι αστυνομικοί επεχείρησαν να τον πλησιάσουν για να τον ελέγξουν, εκείνος έσπασε το κινητό του τηλέφωνο σε δύο κομμάτια κι αμέσως μετά το πάτησε, διαλύοντάς το εντελώς! Δεν πρόλαβε να εξαφανίσει, όμως, την κάρτα SIM, που εστάλη άμεσα στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών από την Εισαγγελία Λάρισας, η οποία αναμένεται να εγκριθεί χωρίς κωλυσιεργίες λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.
Στο σημείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο, βρίσκονται άνδρες της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερευνούν τον χώρο.
Στην περιοχή, η εικόνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων έχουν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, έχουν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι και σε πολλά διαμερίσματα, υπάρχουν σοβαρές ζημιές.

Πηγή :.spirospero.
Περισσότερα »

Βρες τον ιδανικό άνδρα ... Τα άστρα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειες σου !!!

Βρες τον ιδανικό άνδρα
Ψάχνεις να βρεις τον ιδανικό άνδρα για εσένα,  αλλά οι προσπάθειές σου πηγαίνουν στον βρόντο; 
Τα άστρα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειες σου...διάβασε το ερωτικό ζωδιακό προφίλ κάθε άνδρα , αποφάσισε ποιος είναι αυτός που ταιριάζει στα γούστα σου και κέρδισε την 1η θέση στην καρδιά του !
ΚΡΙΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Ο Κριός είναι ένας άνδρας δραστήριος, ανεξάρτητος και πολύ ενθουσιώδης.  Είναι πολύ δυναμικός και θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις σχέσεις του και να παίρνει αυτός όλες τις αποφάσεις!Είναι αρκετά ζηλιάρης στον έρωτα, θέλει η σύντροφός του να του προσφέρει την πλήρη αποκλειστικότητα και να τον θαυμάζει. Ερωτεύεται με πάθος, αλλά δεν μπορεί ούτε στιγμή να αποχωριστεί την ελευθερία του. Η σχέση με ένα Κριό είναι μία περιπέτεια που θα σου μείνει αξέχαστη, γιατί θα συλλέγεις καθημερινά μία νέα εμπειρία!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Τον έλκουν οι «δύσκολες» ερωτικές περιπτώσεις, τον εξιτάρει όταν χρειαστεί να δώσει  την «μάχη» του για να κατακτήσει μία γυναίκα! Θέλει δίπλα του να έχει ένα δυναμικό θηλυκό, με έντονη προσωπικότητα, που θα είναι αυθόρμητη, ειλικρινής και πάνω από όλα ...δεν θα τον καταπιέζει!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δείξε με τον βλέμμα σου τις προθέσεις σου, αλλά παράλληλα άφησέ τον να αμφιβάλει!
•    Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου, άσε τις ντροπές στην άκρη, πλησίασέ τον και μάγεψέ τον με την λαμπερή προσωπικότητά σου!
•    Μην ενδώσεις στις επιθυμίες του, άφησέ τον να σε «κυνηγήσει»!
•    Δείξε ότι έχεις απεριόριστο θαυμασμό γι αυτόν!
•    Του αρέσει η δράση, η περιπέτεια και οι προκλήσεις! Πρότεινέ του ένα ταξίδι μακριά από όλους και από όλα...και να είσαι βέβαιη ότι όχι μόνο θα σε ακολουθήσει ...αλλά θα σε ερωτευτεί κιόλας!ΤΑΥΡΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Ο έρωτας για τον άνδρα Ταύρο δεν είναι ένα παιχνιδάκι απλά για να περάσει την ώρα του ευχάριστα! Είναι πιστός, σοβαρός και θέλει μία σταθερή σχέση στη ζωή του, που θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά σε μία γυναίκα, θα φροντίσει πρώτα να μάθει τα πάντα για αυτήν και όταν βεβαιωθεί ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, τότε θα αφιερώσει όλη του την τρυφερότητα, την πίστη και την αφοσίωση! Του αρέσει να απολαμβάνει με το ταίρι του την πολυτέλεια και τις ανέσεις, θα σε πάει στα ακριβότερα εστιατόρια και θα κάνεις τις διακοπές σου μαζί του στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία!  Έχει ανεξάντλητη υπομονή και μπορεί να συγχωρήσει αρκετά παραπτώματα, αν όμως τον προδώσεις έχει τέτοιο πείσμα που δεν θα σου δώσει δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσεις!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Είναι πολύ εκλεκτικός με τις γυναίκες και έχει πολύ καλό γούστο!
Η γυναίκα που θα τον κερδίσει πρέπει να εκπέμπει θηλυκότητα, γλυκύτητα και να είναι ρομαντική. Τον έλκουν οι καλλιεργημένες γυναίκες που είναι ξεκάθαρες, σοβαρές και ξέρουν τι θέλουν από την ζωή!

Πώς θα τον κερδίσεις 
•    Φλέρταρέ τον με ευγενικό και ρομαντικό τρόπο!
•    Επιμελήσου με λεπτομέρεια την εξωτερική σου εμφάνιση και πρόσεξε ιδιαίτερα το άρωμά σου ...γιατί να είσαι σίγουρη, ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει!
•    Κέρδισε πρώτα την φιλία του και να είσαι βέβαιη ότι σιγά σιγά θα καταφέρεις να τον γοητεύσεις και να τον κάνεις να σου ανοιχτεί!
•    Μην βιαστείς να προχωρήσεις την γνωριμία σου μαζί του ! Άνοιξέ του την ψυχή και την καρδιά σου και κέρδισε την εμπιστοσύνη του!
•    Μην προσπαθήσεις με τερτίπια ζήλιας να του κινήσεις το ενδιαφέρον! Αφιερώσου αποκλειστικά στον στόχο της κατάκτησης του άνδρα Ταύρου και μην του μιλήσεις ΠΟΤΕ  για τις παρελθοντικές ερωτικές σου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας έξυπνος άνδρας με  επικοινωνιακό ταλέντο και ευχάριστη προσωπικότητα. Θα σε αφοπλίσει το χιούμορ του, αλλά και η ικανότητά του να σε κάνει να νιώσεις οικειότητα από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας.  Του αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι και θέλει πολύ να κάνει νέες γνωριμίες. Στον έρωτα είναι πολύ ενθουσιώδης και μπορεί να «αποθεώσει» με τα λόγια του τη σύντροφό του, μην ξαφνιαστείς όμως αν πολύ γρήγορα τα αισθήματά του «ξεφουσκώσουν» γιατί έχει την τάση να βαριέται πανεύκολα ! Με τον άνδρα Δίδυμο θα απολαύσεις την διασκέδαση και την κοινωνική ζωή και ο έρωτας μαζί του θα είναι γεμάτος προκλήσεις! Προετοιμάσου ότι είναι ένας «άστατος» άνδρας που θέλει πάντα να νιώθει ελεύθερος!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Δεν δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκα, όσο στο μυαλό της. Θέλει να έχει στο πλάι του ένα θηλυκό έξυπνο και σύγχρονο, που θα του διεγείρει το μυαλό!  Δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στις δραστήριες, δυναμικές γυναίκες που τους αρέσει η εξέλιξη, η πρόοδος και η γνώση!

Πώς θα τον κερδίσεις
•   Προσέγγισέ τον με χαρούμενη και φιλική διάθεση και προσπάθησε να βρεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί του!
•   Άφησε μία νότα μυστηρίου στην γνωριμία σας, για να τον προκαλέσεις να σε ...εξερευνήσει...του αρέσουν πολύ οι ερωτικές προκλήσεις!
•   Προσκάλεσέ τον σε μία βραδιά παρέα με φίλους και διασκέδαση! Εκτός από εσένα σίγουρα θα θέλει να γνωρίσει και τον κοινωνικό σου κύκλο!
•   Δείξε ενδιαφέρον για όλες του τις πνευματικές ανησυχίες, κουβέντιασε μαζί του ώρες ατελείωτες, πες ελεύθερα τις απόψεις σου!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας τρυφερός και ρομαντικός, που δίνει όλο του το συναίσθημα στις ερωτικές του σχέσεις ! Είναι παραδοσιακός, μερικές φορές συντηρητικός και θέλει μία γυναίκα δίπλά του, που θα του προσφέρει όλη της την αγάπη και την αφοσίωση!  Έχει αρκετές ανασφάλειες και θέλει διαρκώς συναισθηματική επιβεβαίωση, πολλές φορές μπορεί να κουράσει με την ζήλια και την γκρίνια του! Δεν εμπιστεύεται εύκολα και πριν ξεκινήσει μία σχέση μαζί σου, να είσαι βέβαιη ότι θα σε έχει περάσει πρώτα από τεστ. Δίνεται ολοκληρωτικά στην ερωτική του σύντροφο, είναι υπερπροστατευτικός και στοργικός σε σημείο που μερικές φορές μπορεί να καταπιέσει με την αγάπη του!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που αποπνέουν γλυκύτητα και σοβαρότητα.
Προτιμά τις γυναίκες που διατηρούν ένα πιο ήσυχο προφίλ  και αποφεύγει τις σύγχρονες και δραστήριες γυναίκες, που ισχυρίζονται ότι τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνες τους! Ψάχνει να βρει μία τρυφερή ύπαρξη που θα αποπνέει θηλυκότητα και θα έχει την επιθυμία να του αφιερωθεί αποκλειστικά!

Πώς θα τον κερδίσεις
•   Για να τον κερδίσεις πρέπει να έχεις βεβαιωθεί ότι δεν θέλεις μία σχέση απλά και μόνο για να περάσεις τον χρόνο σου, αλλά ότι έχεις διάθεση να δεσμευτείς!
•   Μην τον πιέσεις, φλέρταρέ τον διακριτικά ...και σύντομα θα του περάσουν οι ντροπές και θα σε πλησιάσει!
•   Μην γίνεις προκλητική με το ντύσιμό σου, επίλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα που θα αναδεικνύει την θηλυκότητά σου, αλλά παράλληλα θα είναι και σεμνό!
•   Επικεντρώσου στο στόχο σου (δηλαδή στον άνδρα Καρκίνο), μην έχεις μάτια για κάτι άλλο ...αλλά μην τον πιέσεις, άφησέ τον να κάνει αυτός το πρώτο βήμα!
•   Δείξε του ότι είσαι μία γυναίκα με τρόπους και ευγένεια!


ΛΕΩΝ
Το ερωτικό του προφίλ
Ο άνδρας Λέων έχει μία λαμπερή προσωπικότητα που σε κερδίζει από το πρώτο βλέμμα! Είναι εξωστρεφής με δυναμική προσωπικότητα και ζει την ερωτική του ζωή με ένταση, πάθος και υπερβολή ! Όταν είναι ερωτευμένος εκδηλώνει πάντα τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο και κάνει την γυναίκα που έχει πλάι του να νιώθει «βασίλισσα»! Του αρέσει η διασκέδαση, η περιπέτεια και είναι πολύ γενναιόδωρος, δείχνει πάντα την αγάπη του με δώρα και είναι ένας γνήσιος gentleman! Το αρνητικό του σημείο είναι ότι γίνεται αρκετά αυταρχικός και απαιτητικός με την σύντροφό του και θέλει πάντα να περνάει το δικό του!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκα που είναι σέξι, προκλητικές και δυναμικές.
Βασική προτεραιότητά του είναι να νιώθει θαυμασμό για την γυναίκα που έχει δίπλα του! Για να κερδίσεις τον θαυμασμό του πρέπει να έχεις όνειρα και φιλοδοξίες ...να είσαι έξυπνη και να θέλεις να εξελίσσεσαι !

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Όταν το συναντήσεις φρόντισε να φοράς το αγαπημένο σου σέξι φόρεμα, που θα αναδεικνύει όλη την θηλυκότητα σου.
•    Κάνε του κομπλιμέντα, θαύμασέ τον ...δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή του και την επαγγελματική του δραστηριότητα, κάνε τον να νιώσει ότι είναι μοναδικός- !
•    Δοκίμασε να τον προσεγγίσεις χρησιμοποιώντας έξυπνο χιούμορ και ευχάριστη διάθεση!
•    Μίλησέ του για τον εαυτό σου, δώσε του να καταλάβει ότι είσαι μία ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα που ...στέκεται γερά στα πόδια της!
•    Ξάφνιασέ τον με εκπλήξεις ...που σίγουρα του αρέσουν!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας πανέξυπνος άνδρας που θα σε γοητεύσει με την διορατικότητά του και το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ, αλλά και το πολύ έξυπνο χιούμορ του! Δεν εκδηλώνει εύκολα το ενδιαφέρον του και τα συναισθήματά του και προτιμά τις πράξεις από τα λόγια ! Θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά, αλλά όταν αποφασίζει να είναι με μία γυναίκα, είναι ένας πολύ πιστός και συνεπής σύντροφος! Έχει πολύ περίεργα γούστα, είναι λιγάκι ιδιότροπος και στέκεται πάντα στις λεπτομέρειες. Για να κάνει το πρώτο βήμα στον έρωτα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση! Είναι ένας άνδρας που ποτέ του δεν ξεχάσει τη γιορτή σου, τα γενέθλιά σου και την επέτειό σας! Χρειάζεται λιγάκι υπομονή μόνο στην κτητικότητα που τον διακρίνει ...αλλά και στην γκρίνια...που είναι πολύ συχνό φαινόμενο!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν ένα προσωπικό τους στυλ και διαθέτουν ευστροφία! Δεν τον νοιάζει τόσο πολύ η εμφάνιση (ξανθιά, μελαχρινή, ψηλή ή κοντή) αλλά προτεραιότητα για αυτόν είναι η γυναίκα που έχει πλάι του να φροντίζει με κάθε λεπτομέρεια τον εαυτό της!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δώσε προσοχή στο ντύσιμό σου! Δεν χρειάζονται υπερβολές και ιδιαίτερα σέξι επιλογές! Συνδύασε σωστά όλα τα χρώματα και τα αξεσουάρ και φρόντισε με επιμέλεια τα νύχια σου (να ‘σαι βέβαιη ότι θα τα προσέξει)
•    Πάρε τον πρώτο λόγο εσύ ...μέχρι να τον κάνεις να νοιώσει οικειότητα! Είναι λίγο ντροπαλός στο ξεκίνημα της γνωριμίας...
•    δείξε λοιπόν όλη σου την φιλική διάθεση!
•    Κέρδισέ τον επικοινωνιακά! Δείξε του ότι είσαι μία έξυπνη γυναίκα, με ανησυχίες ...και κουβέντιασε μαζί του ώρες ατελείωτες !
•    Δείξε συνέπεια και κράτα πάντα το λόγο σου!


ΖΥΓΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας κοινωνικός, εξωστρεφής, με λίγα λόγια η ψυχή της παρέας! Λατρεύει το φλερτ και τις νέες γνωριμίες και δεν μπορεί στιγμή να διακόψει το χόμπυ αυτό! Προσέχει πολύ την εμφάνισή του, είναι ντυμένος πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας και εκπέμπει αρρενωπότητα που ...ξεσηκώνει !
Ο Ζυγός άνδρας είναι διαρκώς ερωτευμένος και σχεδόν ποτέ δεν είναι εργένης, του αρέσει πολύ η συντροφικότητα και απεχθάνεται την μοναξιά!Με ένα του βλέμμα θα σε αιχμαλωτίσει ...και με τους καλούς του τρόπους αλλά και την διπλωματία του ...θα καταφέρει να σε φέρει στα νερά του ! Στη σχέση μαζί του θα καταλάβεις ότι δυσκολεύεται να αποφασίσει, δεν μπορεί εύκολα να πάρει πρωτοβουλίες και ζητά μία γυναίκα που πάντα ... θα τον παρακινεί!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Δίνει μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Θέλει πάντα να κυκλοφορεί τα ωραιότερα θηλυκά! Θέλει δίπλα του μία γυναίκα ευχάριστη και δημιουργική, που θα τον συντροφεύει σε όλες του τις δραστηριότητες με το χαμόγελο στα χείλη!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Επιμελήσου το ντύσιμο και γενικότερα την εξωτερική σου εμφάνιση ...πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου κάθε φορά που τον συναντάς!
•    Με το χαμόγελο και την χαρούμενη διάθεση πλησίασέ τον και σπάσε εσύ πρώτη τον πάγο!
•    Πρότεινε να πάτε μαζί στην αγαπημένη του συναυλία!
•    Πάρε εσύ όλες τις πρωτοβουλίες για την συνέχεια της γνωριμίας σας!ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Θέλεις να ζήσεις μία σχέση με μοναδικές συγκινήσεις; Τότε ο άνδρας Σκορπιός είναι ο ιδανικός για εσένα! Είναι σέξι, πολύ ερωτικός, δυναμικός, που ζει με ένταση και πάθος την ερωτική του ζωή ! Είναι ένας άνδρας ξεκάθαρος, που ξέρει τι θέλει ...και δεν μπορεί ποτέ να δεχθεί την άρνηση από μια γυναίκα. Στον έρωτα γίνεται πολύ υπερβολικός, δεν θέλει στιγμή να νιώσει παραμελημένος και εκδηλώνει διαρκώς όσα αισθάνεται για τη σύντροφό του, σε σημείο που μπορεί να την κάνει να ασφυκτιά! Βιώνει τα συναισθήματά της με τέτοιο πάθος, που αρκετές φορές γίνεται πολύ κτητικός, ζηλιάρης και απαιτητικός . Αν  μία γυναίκα παίξει με τα συναισθήματά του και τον προδώσει...δεν θα το ξεχάσει ποτέ του ...και θα θέλει να πάρει την εκδίκησή του!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Δίνει μεγάλη έμφαση στο βλέμμα της γυναίκας, στον τρόπο που κινείται και στην έκφρασή της! Θέλει μία γυναίκα που να αποπνέει ερωτισμό, δυναμισμό και ...μυστήριο! Του αρέσει να έχει μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει, είναι σίγουρη για τα αισθήματά της  και είναι πάντα σταθερή στις απόψεις της!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δεν χρειάζεται να του πεις πολλά...ένα βλέμμα πολλές φορές ισούται με 1000 λέξεις...δείξε λοιπόν τις προθέσεις σου με αυτό τον τρόπο!
•    Μίλησέ του ελεύθερα για τον εαυτό σου ...μην τον πιέσεις να σου αποκαλύψει τα πάντα για αυτόν ...θα το κάνει σιγά σιγά!
•    Κέρδισε την εμπιστοσύνη του ...πρέπει να καταλάβει ότι είσαι ξεκάθαρη και δεν έχεις τίποτα να του κρύψεις!
•    Αφέσου στην δύνη των συναισθημάτων χωρίς όρια και φραγμούς!
•    Ο άνδρας Σκορπιός θα σε παρασύρει σε μία ερωτική σχέση που
•    θα σου μείνει αξέχαστη!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας φιλικός, επικοινωνιακός, φιλόδοξος  και πολύ δραστήριος! Του αρέσει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και λατρεύει την δράση και την περιπέτεια! Είναι πολύ τολμηρός ερωτικός σύντροφος, αλλά είναι απότομος και καθόλου ρομαντικός ! Στον έρωτα του αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι και όταν σιγουρευτεί ότι έχει κατακτήσει μία γυναίκα ....τότε πολύ εύκολα το βάζει στα πόδια!  Δεν μπορεί ποτέ να «εγκλωβιστεί» σε μία σχέση που θα τον περιορίζει, δεν μπορεί να αφιερώσει την αποκλειστικότητα και θέλει να νιώθει ότι είναι ελεύθερος, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άπιστος! Όταν βρει το ιδανικό ταίρι που θα σέβεται την προσωπικότητά του, τότε είναι απόλυτα πιστός!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν θηλυκό και γυμνασμένο κορμί και αποπνέουν σεξουαλικότητα, αλλά προτεραιότητα για αυτόν είναι το μυαλό της γυναίκας ! Θέλει να έχει στο πλάι του μία ανήσυχη, δυναμική γυναίκα που έχει την δική της προσωπικότητα και είναι δραστήρια σαν και αυτόν!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Κέρδισε την φιλία του ...με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στην πολυάσχολη ζωή του!
•    Κάνε έξυπνο χιούμορ μαζί του και διασκέδασέ τον με κάθε τρόπο!
•    Μην του δώσεις τη σιγουριά ότι τον θέλεις...άφησέ τον να αναρωτιέται!.. Του αρέσουν οι προκλήσεις και το ερωτικό παιχνίδι!
•    Μίλησέ του για τα χόμπι και τις δραστηριότητές σου και προσπάθησε να τον εντυπωσιάσεις!
•    Μην γίνεις κουραστική με συνεχόμενα τηλεφωνήματα ή με υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας εργασιομανής που παραμελεί την προσωπική του ζωή, γιατί δίνει προτεραιότητα στην επαγγελματική του ανέλιξη και την κοινωνική του καταξίωση ! Στον έρωτα δεν είναι ο πιο εκδηλωτικός άνδρας, προτιμά με τις πράξεις να δείχνει τα συναισθήματά του και αποφεύγει τα μεγάλα λόγια! Όταν βάλει στόχο να κατακτήσει μία γυναίκα, θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να το πετύχει και έχει αρκετή υπομονή και μεθοδικότητα για να το καταφέρει! Είναι ένας πιστός ερωτικός σύντροφος που κάνει τη γυναίκα που έχει πλάι του να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια μαζί του! Οι εφήμερες, επιπόλαιες σχέσεις δεν έχουν να του προσφέρουν τίποτα και τις αποφεύγει...στόχος του είναι όταν πετύχει τις επαγγελματικές και οικονομικές του φιλοδοξίες, να κάνει οικογένεια και παιδιά !

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι σοβαρές και μετρημένες γυναίκες που θα του προσφέρουν αγάπη, αφοσίωση και φροντίδα! Είναι πολύ συντηρητικός άνδρας για αυτό και προτιμά μία γυναίκα που θα είναι σεμνή και θα θέλει κάτι σοβαρό στη ζωή της!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δείξε το ενδιαφέρον σου, άλλα άφησέ τον να κάνει αυτός το πρώτο βήμα! Είναι της άποψης ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός!
•    Μην υπερβάλλεις στο ντύσιμο, αλλά και στις αντιδράσεις σου!
•    Δείξε λιτότητα και σεμνότητα...σίγουρα θα το προσέξει!
•    Δείξε θαυμασμό για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ...άκουσε με υπομονή όλες τις συζητήσεις που θα θέλει να σου κάνει για τη δουλειά του !
•    Δείξε σταθερότητα και συνέπεια στη συμπεριφορά σου!
•    Μίλησέ του για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Θέλεις να ζήσεις μία σχέση εντελώς απρόβλεπτη με έναν σύντροφο που πάντοτε θα σε ξαφνιάζει με το πρωτότυπο μυαλό του; Τότε ο ιδανικός άνδρας για εσένα είναι ο εκκεντρικός και απρόβλεπτος Υδροχόος! Είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει πολύ η επικοινωνία!...Ο έρωτας είναι για αυτόν αποτέλεσμα μίας φιλίας και με την σχέση του πρέπει πρώτα να είναι ένας πολύ καλός φίλος! Δεν τηρεί ποτέ κανόνες και πρέπει σε μία σχέση. Εχει τους δικούς του ρυθμούς, που αν τον θέλεις πραγματικά θα πρέπει να συμβιβαστείς μαζί τους! Μαζί του δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, έχει τον τρόπο να εξιτάρει την γυναίκα που έχει πλάι του και να της διεγείρει το μυαλό! Η ασυνέπεια και η αστάθειά του είναι μερικά από τα αρνητικά στοιχεία του που θα σε κουράσουν...όμως κανείς δεν είναι τέλειος!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Για τον άνδρα Υδροχόο σημασία δεν έχει το περιτύλιγμα αλλά το περιεχόμενο...δεν θα του δημιουργήσει έλξη μια γυναίκα που απλά και μόνο διαθέτει μία πολύ καλή εμφάνιση! Πρέπει να είσαι έξυπνη, να έχεις φαντασία, να τα πηγαίνεις πολύ καλά με την επικοινωνία ...και να έχεις πολλές δραστηριότητες στη ζωή σου !

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Πρώτα από όλα θα πρέπει να είσαι εντελώς αυθόρμητη και καθόλου ντροπαλή!
•    Προσπάθησε με το διάλογο να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Συζήτησε μαζί του για κοινωνικά ζητήματα που σε ευαισθητοποιούν!
•    Του αρέσουν οι γυναίκες με άποψη! Διαφώνησε μαζί του ...θα είναι μία πολύ καλή πρόκληση για αυτόν!
•    Πρότεινέ του να πάτε μαζί σε μία θεατρική παράσταση ή σε μία συναυλία!
•    Μην κάνεις οποιαδήποτε κουβέντα μαζί του που θα του αποκαλύπτεις ότι ψάχνεις μία μόνιμη σταθερή σχέση ή γάμο!
•    Το πιο πιθανό είναι να τον τρομάξεις!ΙΧΘΥΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Αυτό που λείπει από τη ζωή σου είναι μία τρυφερή και ρομαντική σχέση, που θα είναι σαν να είναι βγαλμένη από τα παραμύθια; Τότε ο ιδανικός άνδρας για σένα είναι ο ευαίσθητος Ιχθύς! Μαζί του μπορείς να ζήσεις το απίστευτο ρομάντζο και θα σου δείχνει την αγάπη του με το βλέμμα του, τις πράξεις του, τα λόγια του ...ούτε μία στιγμή δεν θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια ! Όταν ο άνδρας Ιχθύς είναι ερωτευμένος κάνει όνειρα για το μέλλον...σχεδιάζει τη ζωή του μαζί με τη γυναίκα που είναι μαζί και πολλές φορές την εξιδανικεύει και ακόμα και αν δεν είναι η ιδανική για αυτόν, δεν μπορεί να την αποχωριστεί! Έχει την τάση να πληγώνεται πολύ εύκολα, να έχει ανασφάλειες και να ζητά την επιβεβαίωση. Όμως τα προτερήματά του σίγουρα υπερτερούν και θα δώσει στη ζωή σου τη φροντίδα και την αφοσίωση, που τόσο έχεις ανάγκη!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που αποπνέουν γλυκύτητα και ρομαντισμό!
Τον έλκουν και οι δυναμικές γυναίκες, αρκεί να μην παραμελούν ποτέ την θηλυκότητά τους!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Στο ξεκίνημα της γνωριμίας δώσε του λίγο θάρρος, γιατί είναι ντροπαλός! Κάνε τον να νοιώσει άνετα μαζί σου!
•    Μίλησέ του με γλυκύτητα και προσπάθησε να είσαι μαζί του ήρεμη.
•    Πες τα πάντα για σένα, ακόμα και αν αυτός δεν σε έχει ρωτήσει πράγματα ...Του αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν  αυτοπεποίθηση και παίρνουν πρωτοβουλίες!
•    Πρότεινέ του μία βραδινή έξοδο ...προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί του!
•    Προσπάθησε να είσαι εκφραστική και εκδηλωτική μαζί του, για να νιώσει σιγουριά για τα αισθήματά σου!
Πηγή :fe-mail.
Περισσότερα »