15 Ιουν 2014

Πεντακάθαρα νερά για κολύμβηση στο Δήμο Καλαμάτας


Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. πραγματοποιεί κάθε δεκαπενθήμερο, κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου, ελέγχους της ποιότητας των υδάτων στη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητάς της, από την πίστα καρτ στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια.

Τα πορίσματα των αναλύσεων δειγμάτων αφενός κατά τη μέτρηση του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαΐου 2014 (ημερομηνία δειγματοληψίας 12. 5. 2014) και αφετέρου κατά τη μέτρηση του δευτέρου δεκαπενθημέρου του Μαΐου 2014 (ημερομηνία δειγματοληψίας 26. 5. 2014), αποδεικνύουν ότι τα νερά κολύμβησης στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας είναι εξαιρετικής ποιότητας. 

Οι τιμές όλων των παραμέτρων βρίσκονται πολύ κάτω από τα όρια των επιθυμητών και επιτρεπτών επιπέδων.

Μπορείτε εδώ να δείτε τα πορίσματα των αναλύσεων δειγμάτων για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου φέτος, καθώς και τα πορίσματα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

deigmatolipsia_thalassa.jpggalazia_simaia.jpgsea.JPG Πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητιατρικής και Αθλητικών Κακώσεων στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητιατρικής και Αθλητικών Κακώσεων, το οποίο διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αθλητικού Τραύματος (EFOST), το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Ειδικών Αθλητιάτρων (ECOSEP) και η Ιταλική Εταιρεία Μυών, Τενόντων, Συνδέσμων (ISMuLT), μεταξύ 25 και 30 Αυγούστου 2014.

Εκτός από τους ξένους ομιλητές και συμμετέχοντες, θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο πολλοί Έλληνες επιστήμονες από το χώρο της Ιατρικής και της Φυσικοθεραπείας, καθώς και επιστήμονες της Άθλησης, όπως επισημαίνει σε επιστολή του προς το Δήμαρχο ο υπεύθυνος διοργανωτής του Συνεδρίου Γεώργιος Τσικούρης, ορθοπαιδικός χειρουργός και ειδικός αθλητίατρος του Πανεπιστημίου Nottinghamτου Ηνωμένου Βασιλείου.

Πληροφορίες για το 2ο Συνέδριο, όπως και υλικό από την πρώτη επιστημονική διοργάνωση, που διεξήχθη το 2013 στην Καλαμάτα, μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα www.kalamatasummercamp.gr
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 15 Ιουνίου 2014

ΑΜΩΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΤΟΣ, ΑΧΑΙΚΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΑΣ, ΔΟΥΛΑΣ, ΟΡΤΙΣΙΟΣ, ΓΡΑΥΣ, ΝΕΡΣΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ, ΙΩΝΑΣ, ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΦΑΝΕΝΤΕΣ.
Επιτρέπονται όλες οι τροφές
Αγίων Πάντων *

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Προφήτης Αμώς
Όσιος Ιερώνυμος
Άγιος Αυγουστίνος (1)
Άγιοι Φουρτουνάτος (2)  Αχαϊκός και Στεφανάς οι Απόστολοι
Άγιος Δουλάς
Όσιος Ορτίσιος
Αγία Γραυς
Άγιος Νερσής
Όσιος Σάββας ο Βατοπεδινός
Άγιος Ιωνάς της Μονής Πεσόνσα
Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου πέραν εν τοις Μαρανακίου
Όσιος Κύριλλος ο Θαυματουργός
Όσιος Ιωνάς Μητροπολίτης πασών των Ρωσιών
Όσιος Γρηγόριος Μυστριώτης ο εν Στρογγυλή των Λιχάδων
Άγιοι Φανέντες

* Αγιων Πάντων
56 Ημέρες μετά το Πάσχα, η εκκλησία μας εορτάζει όλους τους Αγίους.
Όσους αγίασε το Άγιο Πνεύμα, Προφήτες,  Αποστόλους, Μάρτυρες,   Προπάτορες, Κλήρο και όλους τους δίκαιους.  Έτσι σήμερα θα γιορτάσουν και όλοι όσοι δεν έχουν γιορτή κάποια άλλη ημέρα.

 (1) Ο Άγιος Αυγουστίνος γεννήθηκε το 354μχ, στην Ταγάστη της Νουμηδίας στην Αφρική. Μητέρα του ήταν η φλογερή χριστιανή Μόνικα και πατέρας του ο ειδωλολάτρης Πατρίκιος. Σπούδασε στα Μάδαυρα και για ανώτερες σπουδές πήγε στην Καρχηδόνα. Ως φοιτητής έζησε έκλυτο βίο, από την οποία απόκτησε και κάποιο εξώγαμο τέκνο. Στην Αφρική, έγινε οπαδός του Μανιχαϊσμού, (εναλλακτική χριστιανική εκκλησία με ηγήτορα τον Πέρση ευγενή και θρησκευτικό μεταρρυθμιστή Μάνη, ή Μανιχαίο (216-277μχ), ο οποίος ανέμιξε στη χριστιανική διδασκαλία στοιχεία του Παρσισμού και Βουδισμού),αλλά όταν αργότερα έφθασε στο Μιλάνο τα φλογερά κηρύγματα του Επισκόπου Μεδιολάνων Αμβροσίου, έφεραν τον Αυγουστίνο στο Χριστιανισμό. Βαπτίστηκε χριστιανός μαζί με τον 15χρονο γιο του Αδεοδάτη. Γυρίζοντας στην Αφρική διέδωσε με θέρμη τον Χριστιανισμό. Μετά την κοίμηση της μητέρας του πήγε στη Ρώμη και το 391μχ  χειροτονήθηκε πρεσβύτερος της Ιππώνας. Μετά την κοίμηση του Βαλερίου τον διαδέχθηκε στο θρόνο της επισκοπής Ιππώνος το 396μχ. Εκοιμήθη ειρηνικά σε ηλικία 76 ετών, στις 28 Αυγούστου 430μχ.

(2) Οι Άγιοι Φουρτουνάτος, Αχαϊκός και Στεφανάς, βοηθούσαν τον  Απόστολο Παύλο στη διάδοση του Ευαγγελίου μεταξύ των εθνών, καιμ αυτό αναφέρετε στην Α' προς Κορινθίους επιστολή του (ιστ', 17). Πήγαν προς αυτόν στην Έφεσο, από την Κόρινθο, και πρόσφεραν πολλά στους αγώνες υπέρ της Εκκλησίας. Η Κόρινθος τους τιμά μέχρι σήμερα.
Λέγετε ότι το σπίτι του Στεφανά  υπήρξε, ο πρώτος χριστιανικός οίκος της επαρχίας Αχαΐας, που υπαγόταν τότε και η Κόρινθος, και ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος, βάφτισε την οικογένειά του.
 Ο Φουρτουνάτος πιθανόν να είναι το λατινικό όνομα του Τυχικού, που οι Πράξεις των Αποστόλων αναφέρουν ότι καταγόταν από την Ασία και συνόδευε τον Παύλο, μαζί με άλλους, όποτε επέστρεφε από την κυρίως Ελλάδα δια της Μακεδονίας (Πράξ. Κ' 4) και
Ο Απόστολος Φουρτουνάτος τελείωσε μαρτυρικά.


ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

Σήμερα 15 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 15 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η επαφή και η συζήτηση μπορούν να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με τη βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας, με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες απαραίτητες σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η επαφή και η συζήτηση μπορούν να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με τη βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Κυριακή απαιτεί πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα από τη μεριά σου, αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα υπάρχει ασάφεια, εκφοβισμός από ανωτέρους και κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι τίποτα όμως, και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, υπάρχει και υποστήριξη, που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει η θετική όψη της Σελήνης με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις σε κακοτοπιές.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αν είσαι Αιγόκερως, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το βράδυ και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αυτή η Κυριακή, φίλε Ιχθύ, είναι μία καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου «ανεβάσει» τη διάθεση.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 15 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 15 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η επαφή και η συζήτηση μπορούν να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με τη βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας, με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες απαραίτητες σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η επαφή και η συζήτηση μπορούν να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με τη βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Κυριακή απαιτεί πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα από τη μεριά σου, αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα υπάρχει ασάφεια, εκφοβισμός από ανωτέρους και κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι τίποτα όμως, και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, υπάρχει και υποστήριξη, που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει η θετική όψη της Σελήνης με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις σε κακοτοπιές.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αν είσαι Αιγόκερως, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το βράδυ και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αυτή η Κυριακή, φίλε Ιχθύ, είναι μία καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου «ανεβάσει» τη διάθεση.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 15 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Περισσότερα »