24 Φεβ 2013

Πανσέληνος 25 Φεβρουαρίου! Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Image


  Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά...


ΚΡΙΟΣ

 

Δεν ανήκετε σε αυτούς που θα επηρεαστείτε άμεσα από αυτή την Πανσέληνο, εστιάζεστε όμως στο εργασιακό σας περιβάλλον, στο οποίο θα μπορεί να προκύψει ένα θέμα που καλείστε να το αντιμετωπίσετε χωρίς υπερβολικές αντιδράσεις. Επιπλέον θέματα υγείας, διατροφής και καθημερινών συνηθειών έρχονται να στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε εναλλακτικές μορφές αντιμετώπισής τους. Οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες αισθάνεστε την ανάγκη να ομορφύνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, κάνοντας κινήσεις που επιδιώκουν την αρμονία. Γενικότερα προσέξτε την παγίδα της πλάνης του κυβερνήτη σας Άρη σε σύνοδο με τον Ερμή.


ΤΑΥΡΟΣ

 


Διακατέχεστε από έντονες επιθυμίες που αφορούν την ερωτική σας ζωή, ενώ οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο γίνεστε διεκδικητικοί, ξεπερνώντας λίγο τα όρια. Η ανάγκη σας να απολαύσετε τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, σας ωθεί σε διαρκείς προτροπές, επιδιώκοντας ένα ειδυλλιακό κλίμα. Προσπαθήστε να μην πιέσετε καταστάσεις και διαθέσεις και μην λάβετε σοβαρά υπ όψιν κάποιες ειδήσεις, που προέρχονται από το κοινωνικό σας περιβάλλον και αφορούν γνωστούς και φίλους. Απολαύστε τις στιγμές και ξεφορτωθείτε τη λαγνεία που δεν χρειάζεται η θερμή και δοτική σας φύση.ΔΙΔΥΜΟΣ

 


Αυτή η Πανσέληνος έχει σκοπό να σας δώσει να καταλάβετε, πως κάποια οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει, δεν μπορούν να περιμένουν άλλο για το πότε θα καλέσετε το νούμερο της προτεραιότητας που περιμένει στην ουρά. Παράλληλα αν σας απασχολούν ανάγκες του σπιτιού, ή έχετε στο νου σας μια μετακόμιση, θα πρέπει να σκεφτείτε με σύνεση πριν προχωρήσετε. Συμφωνίες, αγορές, υπογραφές και διαβεβαιώσεις, είναι απαγορευτικές σε αυτή την Πανσέληνο, η οποία σας καλεί πρώτα να σκεφτείτε και μετά να πράξετε. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα σπιτιού, οικογένειας και συγκατοίκησης.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Το πρόβλημά σας σε αυτή την Πανσέληνο είναι πως δεν ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε και τι να πιστέψετε, στον βομβαρδισμό πληροφοριών που δέχεστε, κατά τη σοφή ρήση του «όποιος ψάχνει βρίσκει». Η επικοινωνία θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, ενώ πολλοί θα χρειαστεί να μετακινείστε συχνά και αδιαλείπτως, προκειμένου να προλάβετε τις εξελίξεις. Τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας είτε είναι συγγενείς είτε γείτονες, θα παίξουν καθορσιτικό ρόλο, που είναι στο χέρι σας να τον κάνετε εποικοδομητικό, αν αποφύγετε τις παρορμητικές και ενθουσιώδεις κινήσεις. Εκείνο που θέλετε πάντως, πιθανότατα θα το μάθετε.


ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος αυτή σας δημιουργεί την τάση να επενδύσετε οικονομικά και συναισθηματικά, ειδικά οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες. Εκείνο που θα πρέπει να αναλογιστείτε, είναι αν οι επενδύσεις σας είναι απαραίτητες και όχι περιττές. Το πιθανότερο είναι να κινηθείτε ευέλικτα και προς όφελός σας, μια και είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε την πλάνη και να την αποφεύγετε ρεαλιστικά και έξυπνα. Ακόμα και αν ξοδέψετε αυτό το διάστημα χρήματα και συναισθήματα θα το ευχαριστηθείτε, με το χάρισμά σας να μην γκρινιάζετε για κάτι που δεν μπορεί να διορθωθεί. Μην ξεκινήσετε κάτι μεγαλεπήβολο, απλά παίξτε με τα ήδη υπάρχοντα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣΜε αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σας καλείστε να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιλογές, διαχωρίζοντας τη θέση σας από κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις.
Αισθάνεστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να αντιδράσετε και να εκφραστείτε. Την υπερβολή δεν θα την αποφύγετε, σιγουρευτείτε όμως πως δεν θα μετανιώσετε μετά. Πολλοί επιθυμείτε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση που θα σας ανανεώσει γενικότερα, ακόμα και αν είναι ακραία. Αν θέλετε να ξεσπάσετε μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο στην ψυχολογία σας, αξιολογήστε όμως σωστά τις κατευθύνσεις.ΖΥΓΟΣ
Νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να σκεφτείτε καλύτερα όσα σας έχουν δημιουργήσει αρνητισμό και πίεση τον τελευταίο καιρό. Εμφανίσεις προσώπων από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές, είστε όμως επιφυλακτικοί νιώθοντας ευάλωτοι σε λάθη και αποτυχημένες κρίσεις. Παρασκηνιακές ενέργειες έρχονται στο φως και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εξαγνιστείτε από πρόσφατες παρελθοντικές δυσαρέσκειες, τις οποίες δεν μπορείτε να χειριστείτε αυτό το διάστημα. Κάντε ένα διάλλειμα από όλα, συμμαζέψτε τις σκέψεις σας και οργανωθείτε όταν είστε έτοιμοι. Το πότε θα είναι αυτό, θα το καταλάβετε σίγουρα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ


 
Το φιλικό σας περιβάλλον καθώς και οι συλλογικές δραστηριότητες θα σας απασχολήσουν σε αυτή την Πανσέληνο, που σας φέρνει πιο κοντά στο ομαδικό πνεύμα. Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους σας είτε συμβουλευτικά, είτε γιατί σας έλειψαν, ενώ η συμμετοχή σας στα κοινά θα δώσει άλλη πνοή στην καθημερινότητά σας. Δεν σας ενδιαφέρει η κοινωνική προβολή ούτε οι προτάσεις με τις οποίες θα περάσει απλά η ώρα σας. Εκείνο που σας ενδιαφέρει είναι να συνάψετε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς, οι οποίοι θα στηρίξουν κάποιες συγκεκριμένες επιδιώξεις σας. Φροντίστε να απέχετε από οικονομικές αλληλοεξαρτήσεις.  ΤΟΞΟΤΗΣΚομφούζιο επικρατεί σε αυτή την Πανσέληνο ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, που προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να το καταφέρνετε. Από την άλλη αισθάνεστε ότι σε κανένα τομέα δεν είστε τόσο ικανοποιημένοι όσο θα θέλατε, αλλά αυτό αποτελεί μια υπερβολή των ημερών. Ωστόσο είναι αρκετή για να επηρεάσει τη διάθεσή σας, αντιμετωπίζοντας προκλητικές καταστάσεις, που διαρρηγνύουν και άλλες σας σχέσεις. Μετρήστε τις δικές σας παραλείψεις και επιπολαιότητες και μην επιτρέψετε στη σύγχυση να σας αποσυντονίσει περισσότερο.
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 
Στη φιλικότατη για εσάς αυτή Πανσέληνο, συνειδητοποιείτε πως έφτασε η ώρα να οργανώσετε ένα σχέδιό σας και να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εκπληρώσετε ένα στόχο.
Οι κινήσεις σας σε ότι αφορά ένα μελλοντικό ταξίδι, σπουδές, σεμινάρια και οτιδήποτε επιμορφωτικό, είναι προορισμένες να πετύχουν, ακόμα και αν δεν δείτε άμεσα τα αποτελέσματα. Εκείνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να προσπαθήσουν να σας δελεάσουν με αντιπροσφορές και αντιπροτάσεις, που σκοπό έχουν να ανακόψουν την καλά δρομολογημένη πορεία σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΑυτή η Πανσέληνος υποδεικνύει επιπολαιότητες και αμέλειες ως προς οικονομικά και φορολογικά θέματα, που έρχονται στην επιφάνεια και ζητάνε διευθέτηση. Το ίδιο συμβαίνει και με κληρονομιές, δάνεια και πάσης φύσεως οφειλές. Φυσικά δεν είστε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε επισταμένως, καθώς θα προτιμήσετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε όχι τόσο πεζά κατά τη φύση σας θέματα. Η ανεβασμένη σας λίμπιντο θα τραβήξει την προσοχή σας, ενώ οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες, υποκύπτετε χωρίς δεύτερη σκέψη σε φιλήδονες προτροπές και προσκλήσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

 
Σαν κατολίσθηση βράχων που σας σημαδεύουν μοιάζει η Πανσέληνος απέναντί σας, που δεν σας αφήνει να ανασάνετε φυσιολογικά. Το αποτέλεσμα είναι να αντί να πάθετε ασφυξία, να ξεσπάσετε προς πάσα κατεύθυνση, ειδικά προς τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας. Μόνο έτσι θα νιώσετε πως αποφορτίζεστε, αλλά μόνο προσωρινά, καθώς η θολούρα που υπάρχει γύρω σας όχι μόνο δεν σας αφήνει να ανακουφιστείτε, αλλά σας προκαλεί τύψεις και ενοχές. Μην προχωρήσετε σε οριστικές κινήσεις και αποφάσεις, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αγνοείστε τις εμμονές. Οι δημόσιες σχέσεις και επαφές, βοηθούν στην εκτόνωση.


Πηγή: astrology
Περισσότερα »

Η φοιτήτρια που έκραξε τον Σημίτη στο Βερολίνο... Αποκαλυπτικό βίντεο!

Δείτε το πριν προλάβουν να το εξαφανίσουν....!!
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε το ίδρυμα Heinrich-Boll των Γερμανών Πρασίνων με θέμα "Η Ελλάδα στην κρίση", στην οποία ήταν ομιλητές ο πρώην πρωθυπουργός αλλά και ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ανέβηκε στο βήμα μια νεαρή, μέλος της οργάνωσης Real Democracy Now του Βερολίνου, η οποία του τα έψαλε κανονικά! 

Μπράβο στην κοπέλα που τόλμησε να μιλήσει...

 
Περισσότερα »

Παγωμένα δέντρα στη λίμνης Οντάριο!

Ο φωτογράφος τοπίων Timothy Corbin απαθανάτισε πρόσφατα μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες όπου τα δέντρα στις όχθες της λίμνης Οντάριο είναι φορτωμένα από πάγο.
perierga.gr - Τα παγωμένα δέντρα της λίμνης Οντάριο!
Χαμηλές θερμοκρασίες και μεγάλα, μανιασμένα κύματα «δέρνουν» επί ώρες τα δέντρα σχηματίζοντας στρώματα πάγου σε κλαδιά και κορμούς, που όταν η μανία της φύσης κοπάσει παραμένουν και αιωρούνται πάνω από το νερό που παραμένει γαλήνιο. «Ο καιρός εδώ είναι άγριος και το κρύο μεγάλο, έτσι το νερό παγώνει επάνω στα δέντρα, δημιουργώντας κρυστάλλους στα κλαδιά και τα φύλλα ή όγκους πάγου στους κορμούς. Οι εικόνες μοιάζουν απόκοσμες, σε συνδυασμό με το δειλινόή την ανατολή», λέει ο φωτογράφος.
perierga.gr - Τα παγωμένα δέντρα της λίμνης Οντάριο!  

perierga.gr - Τα παγωμένα δέντρα της λίμνης Οντάριο!

perierga.gr - Τα παγωμένα δέντρα της λίμνης Οντάριο!

perierga.gr - Τα παγωμένα δέντρα της λίμνης Οντάριο! 
perierga
Περισσότερα »

Μοσχαράκι ρολό

Μοσχαράκι ρολό, γεμιστό

3 ώρες και 30 λεπτά 

Υλικά για 6 άτομα:

1½ κιλό σπάλα από μοσχάρι 
200γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε μπαστούνια
1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
3-4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο 
ελαιόλαδοΖητάτε από τον κρεοπώλη να ανοίξει τη σπάλα σε παραλληλόγραμμο κομμάτι.

  
Ανακατεύετε αλάτι και μπόλικο πιπέρι μέσα σ’ ένα μπολ. Κόβετε το σκόρδο σε μακρόστενα κομμάτια και τα βουτάτε στο αλατοπίπερο.
Με κοφτερό μαχαίρι κάνετε μερικές τρύπες στο κρέας και τις γεμίζετε με κομμάτια του σκόρδου. Αλείφετε το κρέας και από τις δύο πλευρές με λίγο λάδι και το αλατοπιπερώνετε.
Τοποθετείτε μια σειρά κομμάτια τυριού και πιπεριές πράσινες και κόκκινες στη μια άκρη του κρέατος, κατά μήκος. Αρχίζετε να τυλίγετε το κρέας σαν ρολό κλείνοντας μέσα τα υλικά της γέμισης. Συνεχίζετε με δεύτερη σειρά τυριού και πιπεριών. Το τυλίγετε ξανά. Επαναλαμβάνετε μέχρι να φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο ρολό. 
Το στερεώνετε με σπάγκο ψησίματος και ύστερα το τυλίγετε σε δύο λαδόκολλες φροντίζοντας να καλυφθούν καλά και οι πλαϊνές άκρες του ρολού. Έπειτα το τυλίγετε όλο μαζί σ’ ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Βάζετε το ρολό σε ταψάκι και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 15-20 λεπτά.
Κατόπιν, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 150°C και συνεχίζετε το ψήσιμο για 3 ώρες ακόμα. Το ξετυλίγετε και το σερβίρετε μαζί με το ζουμάκι του που μοσχοβολά κόβοντας σε φέτες. 
Συνοδεύετε το φαγητό με πατάτες τις οποίες πρώτα θα καθαρίσετε, θα κόψετε σε μέτριους κύβους και θα βράσετε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Ύστερα θα τις στραγγίσετε και θα τις τηγανίσετε σε μπόλικο λάδι μέχρι να κάνουν ωραία κρούστα. Πασπαλίστε τις με πάπρικα γλυκιά, λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και ρίγανη. Είναι εξαιρετικές! 
Περισσότερα »

Σαν σήμερα 24 Φεβρουαρίου (video)
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


https://www.youtube.com
Περισσότερα »

Ο Καιρός σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2013Κυριακή - 24/2/2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωί 15°C Καθαρός4 Μποφόρ NAΥγρασία 69%
Μεσημέρι 20°C Αρκετά σύννεφα5 Μποφόρ NAΥγρασία 55%
Βράδυ 17°C Αραιή συννεφιά5 Μποφόρ NAΥγρασία 57%


Κυριακή - 24/2/2013

Αθήνα: Κέντρο

Πρωί 13°C Ασθενής βροχή3 Μποφόρ NAΥγρασία 99%
Μεσημέρι 19°C Αραιή συννεφιά5 Μποφόρ NAΥγρασία 58%
Βράδυ 15°C Λίγα σύννεφα4 Μποφόρ NAΥγρασία 78%


Κυριακή - 24/2/2013

Θεσσαλονίκη

Πρωί 11°C Συννεφιασμένος4 Μποφόρ ΑΥγρασία 97%
Μεσημέρι 14°C Συννεφιασμένος5 Μποφόρ ΑΥγρασία 82%
Βράδυ 13°C Ασθενής βροχή5 Μποφόρ ΑΥγρασία 88%


Κυριακή - 24/2/2013

Πάτρα

Πρωί 16°C Καθαρός5 Μποφόρ NAΥγρασία 42%
Μεσημέρι 24°C Λίγα σύννεφα6 Μποφόρ NΥγρασία 26%
Βράδυ 18°C Συννεφιασμένος5 Μποφόρ NΥγρασία 44%
Κυριακή - 24/2/2013

ΣΠΑΡΤΗ

Πρωί 10°C Συννεφιασμένος2 Μποφόρ BAΥγρασία 96%
Μεσημέρι 18°C Λίγα σύννεφα4 Μποφόρ NΥγρασία 62%
Βράδυ 13°C Λίγα σύννεφα2 Μποφόρ NAΥγρασία 87%
Περισσότερα »