6 Ιουν 2014

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η εκποίηση της δημόσιας κτήσης - Το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και τις παραλίες»

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η εκποίηση της δημόσιας κτήσης - Το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και τις παραλίες» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 6:30 μμ - 8:30 μμ, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, Θησείο, Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: κ. Μαρία Καραμανώφ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, Σύμβουλος Επικρατείας, δρ. Γεράσιμος Κορρές, ερευνητής, εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), κ. Δέσποινα Κουτσούμπα, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, αρχαιολόγος στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, κ. Γεώργιος Σαρηγιάννης, Ομ. Καθηγητής Αρχιτεκτονικής Σχολής Ε.Μ.Π.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από εκπροσώπους φορέων, οικολογικών οργανώσεων, συλλόγων κ.λπ. όπως, μεταξύ άλλων, ΑΡΧΕΛΩΝ, Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, Δίκτυο Σαρωνικού, Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων κ.ά., καθώς και από πολίτες. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τον «Υπερ-Μαραθώνιο για τον αιγιαλό-240 χιλιόμετρα ακτογραμμής».

Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής 105,5 Στο Κόκκινο.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, την Φυλή των Φίλων και τον 105,5 Στο Κόκκινο.

Είναι ανάγκη να γνωρίζουμε τα σχέδιά στους, οι παραλίες μας ανήκουν, πρέπει να τους σταματήσουμε !

Καλούνται φορείς και πολίτες να συμμετέχουν!

Πηγή : sea.org
Περισσότερα »

Παρουσίαση της συλλογής «Οβιδιάνα» σε κείμενα Αντώνη Μακρυδημήτρη

Σήμερα  Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 20.30, οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» και το περιοδικό «Flash της Μεσσηνίας» διοργανώνουν στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας παρουσίαση της συλλογής «Οβιδιάνα», σε κείμενα του Αντώνη Μακρυδημήτρη και εικόνες του Θεόδωρου Παπαγιάννη.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
 
• Λαοκράτης Βάσσης, φιλόλογος, συγγραφέας
•Δημήτρης Κοσμόπουλος, ποιητής – δοκιμιογράφος, διευθυντής του περιοδικού «Νέα Ευθύνη»
• Σταύρος Μπένος, πρώην Δήμαρχος, πρώην Υπουργός
• Προκόπης Παυλόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός.
Συντονιστής θα είναι ο Ροδόλφος Μορώνης, δημοσιογράφος, πρώην Υπουργός.
Ποίηση θα διαβάσει ο Βασίλης Φλώρος, ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Περισσότερα »

Λειτουργεί το parking στο λιμάνι


Από σήμερα , Παρασκευή 6 Ιουνίου,  λειτουργεί το parking στο λιμάνι Καλαμάτας, το οποίο βρίσκεται, ακριβώς απέναντι από την απόληξη της οδού Φαρών. 
 
Η στάθμευση θα είναι δωρεάν και ο χώρος θα λειτουργεί με την επίβλεψη υπαλλήλων του Δήμου.
 
Περισσότερα »

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 8 Ιουνίου η 3η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας – πολλές εκδηλώσεις

Βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της η 3η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, την οποία επισκέπτονται πρωί και βράδυ εκατοντάδες Καλαματιανοί και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, για να θαυμάσουν λουλούδια και φυτά, να λάβουν συμβουλές από γεωπόνους, να ενημερωθούν για εφόδια και φάρμακα και να πραγματοποιήσουν συμφέρουσες αγορές. Η Έκθεση, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το βράδυ της Κυριακής 8 Ιουνίου, πρωί και απόγευμα. Τις προηγούμενες ημέρες, τα πρωινά, πραγματοποιήθηκαν και εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, όμως το Σαββατοκύριακο η Έκθεση θα είναι αφιερωμένη στην προβολή ανθέων και φυτών, αλλά και κάθε είδους που εκθέτουν οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες, ενώ θα περιλάβει στο πρόγραμμά της και πολλές εκδηλώσεις.
Απόψε, Παρασκευή 6 Ιουνίου, στις 20.00, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη.
Αύριο, Σάββατο 7 του μήνα, στις 20.30, θα αναπαρασταθεί το έθιμο του Άι Γιάννη του Ρηγανά ή Κλήδονα με δρώμενα, μουσική και χορό, με τη συμμετοχή μελών πολλών πολιτιστικών συλλόγων.
Την Κυριακή 8 Ιουνίου, την ίδια ώρα, τα μέλη 10 συλλόγων που ασχολούνται με το χορό θα μετάσχουν σε χορευτική βραδιά, στο χώρο του πατινάζ.
Διάφορες εκδηλώσεις θα διοργανώσουν και οι σύλλογοι που στεγάζονται στα βαγόνια του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 6 Ιουνίου 2014

ΙΛΑΡΙΩΝ, ΑΤΤΑΛΟΣ, ΓΕΛΑΣΙΟΣ, ΜΑΡΘΑ, ΜΑΡΙΑ, ΚΥΡΙΑ, ΒΑΡΕΡΙΑ, ΜΑΡΚΙΑ, ΑΝΟΥΒ, ΦΩΤΑΣ, ΙΩΝΑΣ, ΓΚΟΥΝΤΟΓΟΛ, ΠΑΙΣΙΟΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ,
Νηστεία - Επιτρέπεται το λάδι και ο οίνος


Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Όσιος Ιλαρίων (1) ο νέος, ηγούμενος Μονής Δαλμάτων
Όσιος Άτταλος ο Θαυματουργός
Άγιος Γελάσιος
Αγίες πέντε (2) Παρθένες, Μάρθα, Μαρία, Κυρία, Βαρέρια και Μαρκία
Όσιος Ανούβ ο σημειοφόρος
Όσιος Φώτας
Όσιος Ιωνάς
Άγιος Gudwall (Ουαλός)
Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Βασιλείου του Ιερομάρτυρα και Θαυματουργού Επισκόπου Μανγκαζίας Σιβηρίας
Όσιος Παΐσιος του Ούγκλιχ
Άγιος Ανδρόνικος ο Ιερομάρτυς

(1) Ο Όσιος Ιλαρίων  έζησε τον 9μ.χ. αιώνα και η καταγογή του ήταν από την Καππαδοκία.  Οι ευσεβείς γονείς του, Πέτρος και Θεοδοσία, γαλούχησαν τον Ιλαρίωνα με την Χριστιανική πίστη και όταν ενηλικιώθηκε πήγε στο μοναστήρι της Ξηρονησίας, στην Κωνσταντινούπολη. Αργότερα μετέβη στη Μονή Δαλμάτων, όπου και έγινε μεγαλόσχημος και έμεινε για μία δεκαετία όπου έγινε  ηγούμενος της Μονής. Όταν ξέσπασε η θύελλα της Εικονομαχίας ο αυτοκράτορας Λέων ο Αρμένιος, με τον ασεβή πατριάρχη Θεόδοτο το Μελισσηνό, προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να κάμψουν το αγέρωχο φρόνημα του οσίου και επειδή δεν το κατέφεραν άρχισε ο διωγμός του.  Για οκτώ χρόνια, υπέστη αγόγγυστα και με θαυμαστή καρτερία περιορισμούς σε απομακρυσμένες Μονές, φυλακίσεις, ξυλοδαρμούς και εξορίες. Άντεξε όμως, όλες τις ταλαιπωρίες  και μετά το θρίαμβο της Ορθοδοξίας, επέστρεψε στη Μονή του, έζησε τρία ακόμη χρόνια και εκοιμήθη ειρηνικά σε ηλικία 70 ετών.

(2) Οι Αγίες  πέντε Παρθένες, Μαρία, Μαρία, Κυρία (ή Κυρα), Βαρερία (ή Βαλερία) και Μαρκία, όλες κατάγονταν από την Καισαρεία της Παλαιστίνης και έγιναν χριστιανές από έναν ευσεβή χριστιανό. Ζούσαν όλες μαζί σε ένα σπίτι με νηστεία και προσευχή, δυστυχώς όμως κάποιος τις κατέδωσε στις αρχές και επειδή δεν δέχτηκαν να θυσιάσουν στα είδωλα, βασανίστηκαν τόσο σκληρά, ώστε ή μία μετά την άλλη, παρέδωσαν την αγία τους ψυχή.

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

Σήμερα 6 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 6 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Κάποια γεγονότα που θα φέρει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, θα σε κάνουν να νοιώσεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος για καταστάσεις που όμως δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί θα έχουν καλή κατάληξη. Η σημερινή Παρασκευή είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα μπεις στη διαδικασία να δεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω, γιατί στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να χαλαρώνεις, όταν χρειάζεται.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, το ένστικτό σου σήμερα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με τα επιτεύγματά σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη από την Παρθένο ίσως να σου προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό. Μην δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές, που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέων, οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη θα είναι πολύ καλές, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, γιατί γίνονται μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα! Άφησε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Παρθένε, για να βελτιώσεις πολλές καταστάσεις, που ακόμη σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Μην ανησυχείς χωρίς λόγο και ακολούθησε το ένστικτό σου, που σίγουρα δεν θα σε διαψεύσει. Επίσης, μπορείς να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, καθώς και κάποια μορφή ανακατάταξης στην προσωπική σου ζωή, η οποία όμως θα σε επηρεάσει θετικά. Υπάρχει πιθανότητα για καινοτομίες στη ζωή σου ύστερα από μία δοκιμασία που θα περάσεις, αλλά οι εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα, που συνεχώς παρουσιάζονται. Αυτή η Παρασκευή όμως είναι μία πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να πλησιάσεις κάποιους ανθρώπους, που μπορούν να σε συμβουλέψουν εποικοδομητικά. Μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα η Σελήνη από την Παρθένο θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε,  θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί! Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Την σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει. Μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων, που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 6 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα 6 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Κάποια γεγονότα που θα φέρει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, θα σε κάνουν να νοιώσεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος για καταστάσεις που όμως δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί θα έχουν καλή κατάληξη. Η σημερινή Παρασκευή είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα μπεις στη διαδικασία να δεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω, γιατί στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να χαλαρώνεις, όταν χρειάζεται.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, το ένστικτό σου σήμερα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με τα επιτεύγματά σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη από την Παρθένο ίσως να σου προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό. Μην δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές, που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέων, οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη θα είναι πολύ καλές, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, γιατί γίνονται μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα! Άφησε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Παρθένε, για να βελτιώσεις πολλές καταστάσεις, που ακόμη σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Μην ανησυχείς χωρίς λόγο και ακολούθησε το ένστικτό σου, που σίγουρα δεν θα σε διαψεύσει. Επίσης, μπορείς να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, καθώς και κάποια μορφή ανακατάταξης στην προσωπική σου ζωή, η οποία όμως θα σε επηρεάσει θετικά. Υπάρχει πιθανότητα για καινοτομίες στη ζωή σου ύστερα από μία δοκιμασία που θα περάσεις, αλλά οι εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν.
Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα, που συνεχώς παρουσιάζονται. Αυτή η Παρασκευή όμως είναι μία πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να πλησιάσεις κάποιους ανθρώπους, που μπορούν να σε συμβουλέψουν εποικοδομητικά. Μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα η Σελήνη από την Παρθένο θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε,  θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί! Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Την σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει. Μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων, που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 6 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

Περισσότερα »