20 Δεκ 2016

ΣΥΝΤΑΓΗ: Μελομακάρονα

Καλό είναι, για να κάνουμε μυρωδάτα μελομακάρονα, να ετοιμάσουμε το σιρόπι 2-3 ώρες πριν αρχίσουμε και να το αφήσουμε στην άκρη ώστε να δεθούν οι γεύσεις μεταξύ τους! Στη συνέχεια θα το ξαναζεστάνουμε γιατί σε αντίθεση με άλλες συνταγές, σε αυτή τη συνταγή θέλουμε και τα δύο καυτά σιρόπι και μελομακάρονα! Υλικά 3      φλ.τσαγ....
Περισσότερα »

ΣΥΝΤΑΓΗ: Κουραμπιέδες παραδοσιακοί

Το μυστικό για να κάνουμε νοστιμους κουραμπιεδες, κρύβεται στα καλά υλικά! Το βούτυρο Κερκύρας ήταν το καλύτερο,  αλλά τώρα πια,  στα ράφια των super market,  βρίσκεις μονο τυπου Κερκύρας,  οπότε προσέξτε να αγοράσετε Ελληνικό γιατί τα εισαγωμενα έχουν διαφορετική γεύση! Τα αμυγδαλα να ειναι χοντοκομμενα ώστε να...
Περισσότερα »