22 Ιουν 2014

Εγκαίνια εκθέσεως Εικαστικού Εργαστηρίου και παρουσίαση του Φεστιβάλ Χορού την Πέμπτη 26 Ιουνίου

texni-stin-kalamataΤην Πέμπτη 26 Ιουνίου, ο Δήμαρχος θα εγκαινιάσει την έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο: 

«Τέχνη στην Καλαμάτα», στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Ναυαρίνου 8, στην Παραλία. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 20.30, αναφορικά με μιαν έκθεση έργων ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου, καθώς και κατασκευών, από όλους τους σπουδαστές του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου και θα μπορεί κανείς να την επισκεφθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 19.00 και 22.00. Τηλ. επικοινωνίας: 27210 28864.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 20ού ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Το ίδιο βράδυ και ώρα 21.30, στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του 20ού, επετειακού, Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου.
Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει η δρ. Στεριανή Τσιντζιλώνη.
invitation
Πληροφορίες για το Φεστιβάλ μπορεί κανείς να δει στην ιστοσελίδα: www.kalamatadancefestival.gr
invitation.JPG
texni-stin-kalamata.jpg  πηγή : Δ.Καλαμάτας
Περισσότερα »

2ο Φεστιβάλ Tango στην Καλαμάτα τον ΙούλιοΑπό 24 έως 27 Ιουλίου 2014, στο 5* ξενοδοχείο   «Horizon Blu», θα πραγματοποιειθεί το «2ο    Tango Festival  Kalamata»!

Τα καλύτερα Ελληνικά, ζευγάρια μαέστρων Tango μας υπόσχονται αξέχαστες βραδιές, με ένα εξαιρετικό θέαμα !

Α/Μ

Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 22 Ιουνίου 2014

ΕΥΣΕΒΕΙΟΣ, ΖΗΝΩΝ, ΖΗΝΑΣ, ΠΟΜΠΙΑΝΟΣ, ΓΑΛΑΤΙΩΝ, ΙΟΥΛΙΑΝΗ, ΣΑΤΟΡΝΙΝΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΙΕΡΕΜΙΑΣ.
Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Σύναξη των Αγιορειτών Πατέρων
Άγιος Ευσέβιος (1)
Άγιοι Ζήνων και Ζηνάς ο υπηρέτης του
Άγιος Πομπιανός
Άγιος Γαλατίων
Αγία Ιουλιανή και Σατορνίνος ο γιος της
Άγιος Γρηγόριος ο Διδάσκαλος ο Βατοπαιδινός
Άγιος Βασίλειος επίσκοπος Πατελαρίας
Σύναξη Πάντων των εν Λέσβω Αγίων
Σύναξις των εν Πάτμω Αγίων
Σύναξη της Παναγίας της Αρβανίτισσας στην Χίο
Άγιος Ιερεμίας ο εν Κρήτη Μαρτυρήσας
Σύναξη των εν Σκωτία διαλαμψάντων Αγίων

(1) Ο ‘Αγιος Ευσέβιος, επί αυτοκράτορα Κωνσταντίου (υποστηρικτή του Αρειανισμού), γιού του αυτοκράτορα Μ. Κωνσταντίνου. Ο Κωνστάντιος κατεδίωξε όσους εναντιώνονταν στον Αρειανισμό πράγμα το οποίο έκανε και στον Άγιο Ευσέβιο, ο οποίος ήταν επίσκοπος Σαμοσάτων τότε και διώχθηκε. Ο Άγιος όμως παρ όλες τις κακουχίες που υπέστη δεν έχασε ποτέ την πίστη του ότι η εκκλησία θα επανέλθει στον σωστό δρόμο.
Μετά το θάνατο του Κωνστάντιου, στον θρόνο ανέβηκε ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ειδωλολάτρης και ήθελε να επαναφέρει τη λατρεία των ειδώλων. Εκείνη την εποχή οι διωγμοί των χριστιανών ήταν χωρίς έλεος. Για τον Ευσέβειο άρχισαν και πάλι οι κακουχίες χειρότερες από τις προηγούμενες. Τα ίδια συνέβησαν και με τον αυτοκράτορα Ουάλη, ο οποίος ήταν υποστηρικτής των Αρειανών αλλά ο Άγιος παρέμεινε ακλόνητος.

Ο Ουάλης τον εξόρισε σε κάποιο έρημο τόπο κοντά στον ποταμό Ίστρο. Όταν όμως πέθανε ο Ουράλης, επέστρεψε από την εξορία στην Επισκοπή του και άρχισε αμέσως την κάθαρση της επαρχίας του από τούς αιρετικούς, δυστυχώς όμως κάποια μέρα μια αιρετική γυναίκα τον κτύπησε στο κεφάλι με μία πέτρα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο.
Περισσότερα »

Στην Καλαμάτα το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα διοργανώνει στην Καλαμάτα το 
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων,  

που θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 

26 – 28 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Elite.

Υπό την αιγίδα, δε, του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και των Συλλόγων Διαβητικών «Η Γλυκιά Μεσσηνία» και ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, το Σάββατο 28 Ιουνίου, από τις 18.00 έως τις 20.30, σε αίθουσα του ξενοδοχείου, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση προς το κοινό από εξειδικευμένους ιατρούς.

Περισσότερα »

Σήμερα 22 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 22 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Φίλε Κριέ, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, σήμερα ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, στους οποίους ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.


Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και, με την βοήθεια της σημερινής θέσης της Σελήνης στον Ταύρο, πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, που η θέση της Σελήνης στον Ταύρο και η θετική της όψη με τον Ήλιο σε ευνοούν, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα, θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μια καλή μέρα η σημερινή Κυριακή για εσένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Με τη βοήθεια μάλιστα της Σελήνης, που κινείται στον Ταύρο από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Κυριακή είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, που σε επηρεάζουν άμεσα. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις, δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα, τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.
Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για πρόσληψη 36 ατόμων στην Καλαμάτα


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ2/2014 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σας ενημέρωνουμε ότι αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της ανακοίνωσης υπ' αριθ. ΣΟΧ 2-2014 για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριάντα έξι (36) ατόμων.

Τους σχετικούς πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας υποψηφίων ανα κωδικό θέσης μπορείτε να τους δείτε παρακάτω:

107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114

πηγή : Δ. Καλαμάτας
Περισσότερα »

Πέρκολες και γιασεμιά στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάταςσπίτι με λουλούδιαΑρχίζει να διαφαίνεται η τουριστική προσπάθεια αναβάθμισης του Ιστορικού Κέντρουτης Καλαμάτας,  εκ μέρους του Δήμου.  

Το Δ.Σ. αποφάσισε (17-6-2014) εκτός από το ανοιχτό τουριστικό λεωφορείο να επιτρέψει στο Ιστορικό κέντρο, την τοποθέτηση «μη μόνιμων» κατασκευών, όπως πέργκολες και σκίαστρα, πάνω στα οποία θα μπορούν να δημιουργηθούν συνθέσεις πάνω σε ζαρντινιέρες, από κληματίδες,  γιασεμιά, βουκαμβίλιες, πασιφλόρες, για να σκιάζουν τους δρόμους αυτούς του Ιστορικού Κέντρου.  
Ελπίζουμε να γεμίσει «αρώματα & χρώματα» η Καλαμάτα  !
Α/Μ
Περισσότερα »

Σήμερα 22 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 22 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Φίλε Κριέ, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, σήμερα ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, στους οποίους ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.


Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και, με την βοήθεια της σημερινής θέσης της Σελήνης στον Ταύρο, πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, που η θέση της Σελήνης στον Ταύρο και η θετική της όψη με τον Ήλιο σε ευνοούν, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα, θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μια καλή μέρα η σημερινή Κυριακή για εσένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Με τη βοήθεια μάλιστα της Σελήνης, που κινείται στον Ταύρο από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Κυριακή είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, που σε επηρεάζουν άμεσα. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις, δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα, τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.
Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 22 Ιουνίου (video) *

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Περισσότερα »