5 Ιουν 2021

ΣΥΝΤΑΓΗ : ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Υλικά για 2 τεμάχια Παντεσπάνι 30cm50 γρ αλεύρι φαρίνα8 ασπράδια αυγών200 γρ ζάχαρη άχνη250 γρ αμυγδάλα ξεφλουδισμένα2 βανίλιεςΕκτέλεσηΒάζουμε μέσα στο multi τα αμύγδαλα  και τα κόβουμε μέχρι να γίνουν "αλεύρι".Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια των αυγών (θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα ασπράδια). Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια,...
Περισσότερα »

ΣΥΝΤΑΓΗ : ΠΑΓΩΤΟ με ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

Υλικά1000 γρ. Κρέμα Γάλακτος (ζωική 35%) 1 κουτί ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓάλαΞύσμα από ένα πορτοκάλι ή 2 βανίλιες60 γρ. Αμύγδαλα χοντροκομμένα2 κ.σ. Κακάο3 κ.γλ. corn flourΕκτέλεσηΧωρίζουμε την κρέμα γάλακτος σε δύο μέρη. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τη μισή κρέμα γάλακτος μαζί με ενάμιση κουταλάκι του γλυκού κορνφλάουρ μέχρι να γίνει σαντιγί. Βάζουμε...
Περισσότερα »