19 Ιουν 2015

Κάλυψη ηχητικού εξοπλισμού με τοποθέτηση & τεχνική υποστήριξη για τις ανάγκες του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας "ΦΑΡΙΣ" προκηρύσσει πρόχειρο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάθεση της υπηρεσίας που αφορά στην κάλυψη ηχητικού εξοπλισμού με τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη για τις ανάγκες του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας για το έτος 2015. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ύψος των19.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%.
Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως24/6/2015 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 14:00 μ.μ. στη γραμματεία  της επιχείρησης  Ασίνης 11 & Φαρών στην Καλαμάτα. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη  25/06/2015 και ώρα 10:00 π.μ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 27210956112721095612
Την περίληψη της διακήρυξης μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Τη διακήρυξη μπορείτε να τη δείτε εδώ.


Πηγή : .kalamata.gr

Περισσότερα »

« Λόγια που αξίζουν να διαβάσετε : Νικολά Σαμφόρ » !!!

Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!
Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!
Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε….

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 19 Ιουνίου (video) **

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Περισσότερα »

Περίληψη Προκήρυξης για την «προμήθεια πλήρους μεσημεριανού γεύματος για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2015-2016»

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει, ανοικτό διαγωνισμό για την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, για το σχολικό έτος 2015-2016. Η παραπάνω προμήθεια έχει προϋπολογισμό δημοπράτησης 129.921,75€ ΕΥΡΩ(συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 13%..)Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε. Σ. Η. ΔΗ. Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος,
την περίληψη θα την δείτε εδώ
την διακήρυξη εδώ
την μελέτη εδώ
Πηγή : .kalamata.gr
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 19 Ιουνίου 2015

ΙΟΥΔΑΣ, ΠΑΙΣΙΟΣ, ΖΩΣΙΜΟΣ, ΖΗΝΩΝ, ΑΣΥΚΡΙΤΟΣ, ΒΑΡΛΑΑΜ, ΙΩΒ.
Νηστεία

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Άγιος Ιούδας ο Απόστολος
Όσιος Παΐσιος (1) ο Μέγας και θεοφόρος
Άγιος Ζώσιμος
Όσιος Ζήνων
Άγιος Ασύγκριτος ο Ιερομάρτυρας
Όσιος Βαρλαάμ ο Βάζσκυ
Άγιος Ιώβ Μητροπολίτης Μόσχας

(1) Ο Όσιος Παΐσιος, καταγόταν από χριστιανούς γονείς και γεννήθηκε το 300μχ στην Αίγυπτο. Είχε 7 αδέλφια και αυτός ήταν ο μικρότερος, αλλά ορφάνεψαν πολύ νωρίς, δεν απομακρύνθηκαν όμως από το δρόμο του Χριστού, πράγμα που φρόντισε η μητέρα τους.
Έτσι ο Παίσιος όταν ενηλικιώθηκε πήγε να ασκητέψει στην έρημο κοντά στον  Αββά Παμβώ. Έμεινε για λίγο μαζί του και μετά εγκαταστάθηκε στο δυτικό μέρος της ερήμου, όπου πλήθος ανθρώπων τον επισκεπτόταν για να ακούσει τις συμβουλές του. Έμεινε εκεί πολλά χρόνια και όταν έφτασε σε πολύ προχωρημένη ηλικία οι αδελφοί μοναχοί, τον έπεισαν να κατεβεί στην κοντινότερη πόλη ώστε να βοηθήσει  και άλλους ανθρώπους  με τις συμβουλές και τους χρηστούς λόγους του. Εκοιμήθη ειρηνικά και τον έθαψαν στην έρημο όπου ασκήτευε. Μετά από χρόνια ο ασκητής Ισίδωρος μετέφερε στην Πισιδία το άγιο λείψανό του και το εναπόθεσε στο εκεί Μοναστήρι του.


Περισσότερα »

«Μια γλυκεία Καλημέρα από καρδιάς» !


Περισσότερα »