16 Οκτ 2014

Δωρεάν Μαστογραφία & Κλινική Εξέταση για ανασφάλιστες

Οκτώβριος: για τον καρκίνο του μαστού, μήνας πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχει ορίσει το μήνα Οκτώβριο κάθε έτους ως μήνα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

 Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας προσδιόρισε το χρονικό διάστημα από 20 έως και 24 Οκτωβρίου ως «Εβδομάδα Δωρεάν Μαστογραφίας και Κλινικής Εξέτασης» για τις άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 14500 για να κλείσουν ραντεβού.
bc1.jpgkarkinos-mastou.jpg
Ταυτόχρονα, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και τοπικούς φορείς (Κοινωνικό Ιατρείο, Ερυθρός Σταυρός, Σύλλογος Ξαναρχίζω), προχωρούν σε μία εκστρατεία ενημέρωσης, πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σποτ, διακίνηση ενημερωτικού υλικού, λειτουργία περιπτέρου σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καλαμάτας, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.
Μπορείτε εδώ να δείτε ένα μήνυμα του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, καθώς και Διευθυντή Ακτινολογικού του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Μιχάλη Μιχαήλ.
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 16 Οκτωβρίου 2014

ΛΟΓΓΙΝΟΣ, ΜΑΛΟΣ, ΛΕΟΝΤΙΟΣ, ΔΟΜΕΤΙΟΣ, ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ, ΔΟΜΝΙΝΟΣ

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιος Λογγίνος (1)  ο Εκατόνταρχος
Όσιος Μαλός
Άγιοι Δύο Στρατιώτες
Άγιοι Λεόντιος, Δομέτιος, Τερέντιος και Δομνίνος
Άγιος Ιωάννης ο Τουρκολέκας
Όσιος Λογγίνος ο φύλακας της θύρας
Άγιος Gall

(1) Ο Άγιος Λογγίνος, ήταν Ρωμαίος αξιωματικός και ήταν ένας από τους αξιωματικούς που ήταν παρών κατά την εκτέλεση του Χριστού. Εκτελεστικό όργανο του Ποντίου Πιλάτου, δεν γνώριζε τον Χριστό και επέβλεψε όλη την διαδικασία της σταύρωσής του. Όμως η Αγαθότητα, η σεμνότητα αλλά και η γαλήνη του Ιησού, δεν τον  άφησαν ασυγκίνητο, αλλά όταν είδε την γη να ταράζεται όταν παρ’έδωσε το πνέυμα του ο Ιησούς, φωτίστηκε ακόμα περισσότερο και πείστηκε ότι μόλις είχε παραδώσει το πνεύμα του ο υιός του Θεού. Από τότε άρχισε παντού να κηρύττει το λόγο του Χριστού. Αυτό προκάλεσε το μένος των Ιουδαίων οι οποίοι και τον αποκεφάλισαν.

 
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 16 Οκτωβρίου (video) **

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

 


Περισσότερα »

«Χαμογελάστε και πείτε απλά Καλημέρα !»


Περισσότερα »