27 Ιουν 2015

«Αποφθέγματα με σημασία:. Ζίγκμουντ Φρόυντ » !!

Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!
Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε…. Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 27 Ιουνίου (video)**

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :


Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 27 Ιουνίου 2015

ΣΑΜΨΩΝ, ΙΩΑΝΝΑ, ΑΝΕΚΤΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ, ΜΑΡΚΙΟΣ, ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΠΙΕΡΙΟΣ
Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Άγιος Σαμψών (1)ο Ξενοδόχος
Αγία Ιωάννα η Μυροφόρος
Άγιος Ανεκτός
Διήγηση Συνεσίου Επισκόπου Κυρήνης για κάποιο Ευάγριο φιλόσοφο και τριακόσια λίτρα χρυσού
Όσιος Λουκάς ο ερημίτης
Άγιοι Μάρκιος και Μαρκία
Άγιος Κύριλλος Λούκαρις Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως
Άγιος Πιέριος Ιερομάρτυρας Πρεσβύτερος Αντιοχείας


(1) Ο Όσιος Σαμψών γεννήθηκε  από πλουσίους αλλά ευσεβείς γονείς,  στη Ρώμη. Πρόλο που σπούδασε φιλολογία, φιλοσοφία και ιατρική αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν να ζει κατά το χριστιανικό πρότυπο ζωής και για το λόγο αυτό άσκησε την ιατρική καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μετά τον θάνατο των γονέων του, μοίρασε την μεγάλη περιουσία που κληρονόμησε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφθηκε όλα τα μοναστήρια γιατί μόνο εκεί γαλήνευε η ψυχή του. Η φήμη του, έφτασε και στον  αυτοκράτορα Ιουστινιανό καθώς και στον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μηνά, ο οποίος τον χειροτόνησε πρεσβύτερο. Λέγετε ότι κάποτε που ο Ιουστινιανός  αρρώστησε κατέφυγε  στον Άγιο ο οποίος τον βοήθησε με την προσευχή και έτσι έγινε καλά. Αυτό ο Ιουστινιανός δεν το ξέχασε θέλοντας να τον ευχαριστήσει έκτισε ένα νοσοκομείο το οποίο γρήγορα έγινε φιλανθρωπικό ίδρυμα όπου κατέφευγαν οι άποροι και οι αδύναμοι για να θεραπευθούν. Κοιμήθηκε ειρηνικά σε βαθιά γεράματα.
Περισσότερα »

« Καλημέρα σας ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! »


Περισσότερα »