16 Ιουλ 2014

Νέο πρωτόκολλο ασύρματης σύνδεσης συσκευών

Υπόσχεται χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με το WiFi και το Bluetooth

Καθώς πληθαίνουν οι οικιακές και όχι μόνο συσκευές που διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης, ένα νέο πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας συσκευών υπόσχεται να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, σε αντίθεση με το WiFi ή το Bluetooth.

Νέο πρωτόκολλο ασύρματης σύνδεσης συσκευών Το πρότυπο φέρει την ονομασία Thread και δημιουργήθηκε από εταιρείες με σημαντική εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών και του διαδικτύου, όπως οι Nest, Samsung, Freescale, ARM, Yale, Silicon Labs και Big Ass Fans.

Ο Κρις Μπόρος, ιθύνων νους πίσω από το πρόγραμμα εξηγεί: «Πολλά από τα υπάρχοντα δίκτυα αδειάζουν τις μπαταρίες πολύ γρήγορα, ενώ τα περισσότερα συστήματα επικοινωνίας, βασίζονται σε μία από τις συνδεδεμένες συσκευές. Αν αυτή η συσκευή "πέσει", τότε καταρρέει όλο το σύστημα επικοινωνίας».

Το νέο οικιακό δίκτυο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2015. Υπολογίζεται, ότι θα είναι σε θέση να υποστηρίζει περίπου 250 «έξυπνες» συσκευές.


Πηγή : newsbeast.gr
Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 16 Ιουλίου 2014

ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ, ΡΙΓΙΝΟΣ, ΜΑΞΙΜΙΝΟΣ, ΠΑΤΡΟΦΙΛΟΣ, ΑΝΤΙΟΧΟΣ, ΑΜΜΩΝ, ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ, ΚΛΕΟΝΙΚΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ, ΗΣΥΧΙΟΣ, ΦΑΥΣΤΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΕΥΞΙΘΕΟΣ
Νηστεία

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Άγιος Αθηνογένης (1) επίσκοπος Πηδαχθόης και οι Δέκα Μαθητές του
Άγιος Φαύστος
Άγιοι Αντίοχος και Κυριάκος ο δήμιος
Άγιοι Δεκαπέντε Χιλιάδες Μάρτυρες οι εν Πισιδία
Άγιες Γυναίκες οι Μάρτυρες
Άγιοι Αναστάσιος και Ευξίθεος Επίσκοποι Θεσσαλονίκης
Άγιος Αθηνογένης
(1) Ο Άγιος Αθηνογένης γεννήθηκε στην Σεβάστεια της Καππαδοκίας και έλαβε χριστιανική μόρφωση. Αναδείχτηκε επίσκοπος Πηδαχθόης. Επί εποχής των διώξεων του Αυτοκράτορα Διοκλητιανού, ο Αθηνογένης, συνελήφθη με δέκα μαθητές του τον Ριγίνο, τον Μαξιμίνο, τον Πατρόφιλο, τον Αθηνογένη, τον Αντίοχο, τον Άμμων, τον Θεόφραστο, τον Κλεόνικο, τον Πέτρο και τον Ησύχιο, από τον ηγεμόνα Φηλίμαρχο, και αφού όλοι ομολόγησαν το Χριστό αποκεφαλίσθηκαν.

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 16 Ιουλίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :


Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 16 Ιουλίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

Περισσότερα »