24 Ιουν 2015

«Αποφθέγματα με σημασία: Βόλφγκανγκ Γκαίτε » !!

Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Να μάθουμε να διεκδικούμε, να μην μένουμε απαθείς, να νοιώθουμε ότι αξίζουμε! Να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε!
Βάζουμε τις κάρτες αυτές και σας συνιστούμε κάπου – κάπου να τις ξαναβλέπετε…. Δείτε τι σας ταιριάζει και προσπαθήστε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι πρώτα για εσάς και μετά για τους άλλους…
Λόγια επιφανών ανθρώπων, που θα πρέπει όχι μόνο να τα διαβάζουμε, αλλά να προσπαθούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, το σημαντικότερο θα πρέπει να μας προβληματίσουν!

 


Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 24 Ιουνίου (video) **

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 24 Ιουνίου 2015

ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΘΑΝΣΙΟΣ,  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα
Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη (1) Προδρόμου και Βαπτιστού
Όσιος Αθανάσιος ο Πάριος
Άγιος Παναγιώτης ο Καισαρεύς
Άγιος Γεράσιμος Επίσκοπος του Αστραχάν

(1) Ο Προφήτης & Βαπτιστής Ιωάννης ήταν γιός ενός ιερέα με το όνομα Ζαχαρίας και της στείρας Ελισάβετ. Άγγελος Κυρίου παρουσιάστηκε στον Ζαχαρία και του ανήγγειλε την γέννηση του Ιωάννη, αλλά ο Ζαχαρίας παρόλο που λαχταρούσε ένα παιδί, δεν το πίστεψε επειδή και αυτός αλλά και η γυναίκα του ήταν σε προχωρημένη ηλικία!
Για την δυσπιστία του αυτή τιμωρήθηκε με κωφαλαλία και παρέμεινε έτσι μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε ο Ιωάννης.
Οκτώ ημέρες μετά η σύζυγός του θέλησε να δώσει στο νεογέννητο το όνομα Ζαχαρίας, αλλά ο Ζαχαρίας αρνήθηκε το όνομα και έγραψε πάνω σε ένα πινάκιο το όνομα Ιωάννης.
Εκείνη ήταν η στιγμή της μετάνοιας και ο Κύριος του έδωσε πίσω τη φωνή του και όλοι οι παριστάμενοι θεώρησαν Θεϊκό σημάδι αυτό, για τον μικρό Ιωάννη, ο οποίος αξιώθηκε να κάνει θαύματα αλλά το κυριότερο είναι ότι αυτός βάπτιση τον Κύριο μας!


Περισσότερα »

« Ξεκινήστε τη μέρα σας όμορφα, πείτε απλά Καλημέρα ! »


Περισσότερα »