21 Ιουν 2014

Συνελήφθη 30χρονος, για τα ναρκωτικά, στο Μελιγαλά.http://www.astynomia.gr/images/stories/17062014messinia1.JPG 
Συνελήφθη, στις 17.6.2014  το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, ένας (1) 30χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 Ειδικότερα,  αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

http://www.astynomia.gr/images/stories/17062014messinia(2).JPG   Τρία (3) φυτά κάνναβης.
     Ποσότητα κάνναβης, βάρους -46- γραμμαρίων.
    Σπόρους κάνναβης, βάρους -5,6- γραμμαρίων.
    Οκτώ (8) γλάστρες με σπόρους κάνναβης.
    Δέκα (10) κορνίζες που η κάθε μία περιείχε από 
    ένα φύλλο κάνναβης, διαφορετικής ποικιλίας.
    Δύο (2) τριβεία κάνναβης.
    Εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας φυτών 
    κάνναβης.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και η αστυνομική έρευνα καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
πηγή : astynomia
Περισσότερα »

Οι καθαρίστριες σχολείων θα καλύψουν ανάγκες σε Υπηρεσίες του Δήμου και εκδηλώσεις

Με απόφαση του Δημάρχου, οι υπάλληλοι του Δήμου Καλαμάτας, ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων, κατά το χρονικό διάστημα που τα σχολεία δε λειτουργούν, διατίθενται για την κάλυψη αναγκών του Δήμου και Νομικών του Προσώπων, όπως η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» και ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού, καθώς και το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.

Για το χρονικό διάστημα από 17.06.2014 έως 22.08.2014, οι καθαρίστριες θα καλύψουν ανάγκες καθαρισμού σε Υπηρεσίες του Δήμου, στο Μέγαρο Χορού και στο Κάστρο, σε αθλητικούς χώρους, στα ΚΑΠΗ και αλλού, με προφανή την εξοικονόμηση πόρων για το Δήμο Καλαμάτας καθώς δε θα απαιτηθεί σύμβαση με συνεργεία καθαρισμού.

Με εντολή του Δημάρχου, η Υπηρεσία θα φροντίσει να ρυθμίσει τον προγραμματισμό εργασίας για τη θερινή περίοδο (απόγευμα, βράδυ, αργίες και άδειες), μεριμνώντας για τις ιδιαίτερες ανάγκες των υπαλλήλων αυτών.
Παρατίθεται η απόφαση του Δημάρχου.
Περισσότερα »

Εξιχνιάστηκαν είκοσι εννέα (29) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς και Κοιμητήρια στη Μεσσηνίαhttp://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014/18062014pelopon.jpg
Συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανήλικες ημεδαπές.
Κατασχέθηκαν πλάκες, εικόνες Αγίων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, είκοσι εννέα (29) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς και Κοιμητήρια, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, στις 17.6.2014  το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 39χρονος ημεδαπός. 

Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανήλικες ημεδαπές. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, χρησιμοποιώντας τις δύο (2) ανήλικες ημεδαπές, οι οποίες είχαν βοηθητικό ρόλο, από τον Αύγουστο του 2013 έως τις αρχές του τρέχοντος μηνός, είχε διαπράξει συνολικά είκοσι δύο (22) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και επτά (7) περιπτώσεις απόπειρας κλοπών σε Ιερούς Ναούς και Κοιμητήρια, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, από όπου αφαίρεσε χρήματα και διάφορα αντικείμενα. 

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλάκες, εικόνες Αγίων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

πηγή : astynomia

 
Περισσότερα »

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 21 Ιουνίου

music
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982, με πρωτοβουλία του Τζακ Λανγκ (Jack Lang), Υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας τότε, και τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου του Παρισιού.
Αυτή η Γιορτή της Μουσικής, από το 1985, εξαπλώθηκε πέρα από τα γαλλικά σύνορα και η Αθήνα, πρώτη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη, ήταν η πρώτη πόλη στην οποία η Γιορτή πραγματοποιήθηκε εκτός Γαλλίας.
Σήμερα, η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής διεξάγεται σε πολλές χώρες του κόσμου, στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο.

Περισσότερα »

Γιορτάζουν σήμερα 21 Ιουνίου 2014

ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ, ΚΕΛΣΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Νηστεία - Επιτρέπεται το ψάρι

Ολόκληρο το εορτολόγιο για σήμερα

Παναγία  Ελεούσας στην Ξυνιάδα Δομοκού, Εύρεση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας.
Άγιος Ιουλιανός από την Κιλικία
Άγιος Τερέντιος επίσκοπος Ικονίου
Άγιος Νικήτας ο Νισύριος
Άγιος Ιουλιανός ο Αιγύπτιος και οι μαζί μ' αυτόν μαρτυρήσαντες Βασίλισσα, Κέλσος, Αναστάσιος, Αντώνιος ο Πρεσβύτερος, είκοσι δεσμοφύλακες και επτά αδέλφια
Άγιος Αφροδίσιος
Οσία Αναστασία της Σερβίας

(1) Ο άγιος Νικήτας, γεννήθηκε το 1716 μχ στη  Νίσυρο και ο πλούσιος πατέρας του, ήταν ο δημογέροντας του νησιού, ο οποίος εξισλαμίστηκε και αυτός και τα μέλη της οικογενείας του για να μην είναι στην δυσμένεια των Τούρκων. Για το λόγο αυτό μετακόμισε με όλη τη οικογένειά του στη Ρόδο. Εκεί ο Άγιος Νικήτας έμαθε ότι κάποτε ήταν χριστιανός και ονομαζόταν Νικήτας και όχι Μεχμέτ όπως τον είχε μετονομάσει ο πατέρας του.
Ήταν 14 ετών όταν το εξομολογήθηκε στον ηγούμενο της νέας μονής Χίου, αλλά ο ηγούμενος τον παρέπεμψε στον πρώην Θηβών Μακάριο, ο οποίος του έδωσε πολύ καλές συμβουλές. Εκεί παρέμεινε στη μονή κατηχούμενος και αργότερα αναχώρησε για τη Χίο. Όταν έφθασε οδηγήθηκε στην φυλακή στη θέση βουνάκι, διότι δεν είχε να καταβάλλει τον κεφαλικό φόρο στους Τούρκους. Στο δρόμο για τη φυλακή κάποιος τον γνώρισε και τον φώναξε Μεχμέτ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του ζητήσουν να αρνηθεί εκ νέου το Χριστιανισμό πράγμα που δεν έκανε και έτσι τον υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια τα οποία διήρκησαν δέκα ημέρες. Στο τέλος τον αποκεφάλισαν στις 21 Ιουνίου 1732μ.χ. σε ηλικία 17 ετών.

 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Περισσότερα »

Η «Πετρόσουπα» από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου
Afisa-PetrosoupaΣήμερα 21 Ιουνίου 2014, το απόγευμα στις 18.30 & στις 20.00, η μουσική παράσταση «Πετρόσουπα» του Στάθη Γυφτάκη, θα παρουσιαστεί στο χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών, στην οδό Πειραιώς 260. 
Στην παράσταση θα μετάσχουν η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, η Παιδική-Εφηβική Χορωδία και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνον» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

petrosoupaΤο μουσικό αυτό παραμύθι φτιάχτηκε, όπως και η πετρόσουπα του κινέζικου λαϊκού μύθου, από μια συντροφιά παιδιών και μεγάλων, την οποία αποτελούν ο συνθέτης Στάθης Γυφτάκης και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η εικαστικός Αιμιλία Μπαντούνα και τα παιδιά του εργαστηρίου «μπλε τελεία», ο χορογράφος Δημήτρης Σωτηρίου και η Λίλλυ Τριαντάρη, που έγραψε τους στίχους.
Γύρω από μια τεράστια χύτρα, ένα ολόκληρο χωριό θα μάθει πώς μια σούπα «από πέτρες» μπορεί να θρέψει σώμα και ψυχή, καθώς ο μυρωδάτος ατμός της θα περνάει μέσα από χαραμάδες κάνοντας τις κλειστές πόρτες να ανοίγουν και υφαίνοντας νέους δεσμούς συν-ύπαρξης. Η παράσταση θα δοθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν.
    festival-14.jpg
  • Σύνθεση - Ενορχήστρωση: Στάθης Γυφτάκης
  • Χορογραφία: sinequanon
  • Κείμενο – Στίχοι τραγουδιών: Λίλλυ Τριαντάρη
  • Μουσική διεύθυνση – Προετοιμασία χορωδιών: Ιβάν Μάτζαρης
  • Σκηνικά – Κούκλες - Αντικείμενα: Αιμιλία Μπαντούνα (Εργαστήρι Τέχνης και Επικοινωνίας «Μπλε Τελεία»)
  • Αφήγηση: Λίλλυ Τριαντάρη
  • Ερμηνεύουν: Δημήτρης Σωτηρίου, Αλέξης Τσιάμογλου, Καλλιόπη Σφήκα
  • Αφίσα: Mαθητές εργαστηρίου της Αιμιλίας Μπαντούνα «Μπλε Τελεία»
Διάρκεια: 45 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων
Απλό: 10€
Φοιτητικό: 5€
Κάρτα ανεργίας: 5€
ΆμεΑ: 5€
http://www.greekfestival.gr/gr/event483-stathis-gyftakis-.htm
ΧΩΡΟΣ «ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260»
Διεύθυνση: Πειραιώς 260, Αθήνα - Είσοδος μόνο από Πειραιώς
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  210 9282900.Περισσότερα »

Σήμερα 21 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 21 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ωστόσο, σήμερα θα πρέπει να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους πάντες.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην κολλάς σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι, αλλά δραστηριοποιήσου άμεσα! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε από σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει. Μην μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις “τελειώνω”, αρχίζεις πάλι να τρέχεις για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε άφοβα τη βοήθειά τους, χωρία να σε πιάνουν οι εγωισμοί.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί ελλοχεύουν προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κανένα κακό. Απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την απομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κατακλύζεσαι από πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα είναι αναμφισβήτητες. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, από σήμερα και στο εξής που ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να κρατούσαν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται μπροστά σου με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Φίλε Υδροχόε, δύσκολη ημέρα θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα έχεις ούτε την όρεξη, αλλά και ούτε τους κατάλληλους τρόπους για να τις αντιμετωπίσεις. Προβλήματα από το παρελθόν, ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις!

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, αρκετό άγχος θα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα για το ζώδιό σου. Πολλές οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 21 Ιουνίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :Περισσότερα »

myastro....Σήμερα 28 Ιανουαρίου 2018 τα Ζώδια προβλέπουν για σας !!

Σήμερα 22 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας
Προβλέψεις για σήμερα 22 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)Ταύρος (20/04 – 20/05)Δίδυμος (21/05 – 21/06)


Καρκίνος (22/06 – 22/07)


Λέων  (23/7  – 23/4)


Παρθένος (23/08 – 22/09)


Ζυγός (23/09 – 23/10)


Σκορπιός (24/10 – 22/11)


Τοξότης (23/11 – 21/12)Αιγόκερως (22/12 – 19/01)


Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Ιχθύς (19/02 – 20/03)


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »

Σήμερα 21 Ιουνίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 21 Ιουνίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ωστόσο, σήμερα θα πρέπει να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους πάντες.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην κολλάς σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι, αλλά δραστηριοποιήσου άμεσα! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε από σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει. Μην μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις “τελειώνω”, αρχίζεις πάλι να τρέχεις για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε άφοβα τη βοήθειά τους, χωρία να σε πιάνουν οι εγωισμοί.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί ελλοχεύουν προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κανένα κακό. Απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την απομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κατακλύζεσαι από πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα είναι αναμφισβήτητες. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Φίλε Τοξότη, από σήμερα και στο εξής που ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να κρατούσαν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται μπροστά σου με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Φίλε Υδροχόε, δύσκολη ημέρα θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα έχεις ούτε την όρεξη, αλλά και ούτε τους κατάλληλους τρόπους για να τις αντιμετωπίσεις. Προβλήματα από το παρελθόν, ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις!

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Αγαπητέ Ιχθύ, αρκετό άγχος θα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα για το ζώδιό σου. Πολλές οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Περισσότερα »