20 Σεπ 2014

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !


Περισσότερα »

Προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στην Καλαμάτα

Το Τμήμα Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει προκηρύξει για το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015:


1. Πενήντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών με κατεύθυνση Αρχαία Ελληνική Φιλολογία. 
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2014. 
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα class-phil.kalamata.uop.gr


2. Πενήντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών του διαπανεπιστημιακού και διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών Ηθική Φιλοσοφία, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 3 Οκτωβρίου 2014. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα eth-phil.kalamata.uop.gr

Περισσότερα »

«Ας γελάσουμε και λιγάκι…. με ένα ανέκδοτο» !!!


Περισσότερα »

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Στη δεξίωση !

Σε μια δεξίωση :
- Γλυκειά μου Κυρία  είστε πολύ γοητευτική, λέει ένας άνδρας  σε μια γυναίκα.

- Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για σας... του απαντάει αυτή. 

- Μα τότε να  κάνετε ότι κάνω κι εγώ. 

- Τι να κάνω δηλαδή ?  
- Μα να πείτε ψέματα!
Περισσότερα »

Στρατηγική συνεργασία με την TUI γαι την Πελοπόννησο

Στρατηγική συνεργασία με την TUI γαι την Πελοπόννησο«Η Μυθική Πελοπόννησος ισχυροποιείται στις διεθνείς αγορές με στρατηγικές συνεργασίες» 
 
 
 
 
δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την αποδοχή του αιτήματος συνεργασίας του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης της TUI προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, όπως διατυπώνεται στην επιστολή
του διευθύνοντα συμβούλου της TUI Hellas.

«Αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η αναγνώριση της «Μυθικής Πελοποννήσου» ως σημαντικός και ανταγωνιστικός προορισμός από φορείς του τουρισμού όπως η TUI» σημείωσε επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι «με το σχέδιο και την εξωστρέφειά μας η Πελοπόννησος καταξιώνεται και προσελκύει πλέον διεθνείς συνεργασίες».

«Η TUI, ως ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης, είναι σύμμαχος στην προσπάθεια σας για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» αναφέρει στην επιστολή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και παράλληλα επισημαίνει ότι θέτει στη διάθεση της Περιφέρειας την τεχνογνωσία και τη δυναμική της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TUI στο πλαίσιο της πρότασής της για συνεργασία ενσωματώνει στη δική της στρατηγική τις στρατηγικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όσον αφορά την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, μέσω του δικτύου της, αλλά και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Περιφέρειας για την αναγνωρισιμότητα της ταυτότητας της «Πελοποννήσου». 

πηγή : Δ.Καλαμάτας
Περισσότερα »

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica στην Καλαμάτα την Κυριακή 21/9

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica θα προσεγγίσει στην Καλαμάτα στις 7.00 το πρωί της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου και θα αποπλεύσει στις 16.00 με προορισμό τη Σμύρνη. 

Το σκάφος θα έλθει στο λιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας από το ιταλικό λιμάνι Reggio di Calabria, με 1.314 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων και πλήρωμα αποτελούμενο από 621 άτομα, επικεφαλής του οποίου είναι Ιταλός πλοίαρχος. Το πλοίο φέρει ιταλική σημαία και έχει ολικό μήκος 220 μέτρα.
Τους τουρίστες θα υποδεχθεί αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας.
Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 20η Σεπτεμβρίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :  Περισσότερα »

«Ξεκινήστε τη μέρα σας, όμορφα! Πείτε απλά Καλημέρα σας » !


Περισσότερα »